wtf, ja nemogu ući u igru!?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
m3 gts mi nije stock :(
Kupi drugi.
Normalno radi. Koji ti error baca??
Normalno radi. Koji ti error baca??
Uspio sam uc, neki error mi je bacilo 2-3 puta, al sam bio uporan i uso.
aj ak ima ko da mi kaze sto je bolje ford mustang ili lamborgini lp650 roadster,sorry ak je vec netko pitao neda mi se trazit po temo :(
aj ak ima ko da mi kaze sto je bolje ford mustang ili lamborgini lp650 roadster,sorry ak je vec netko pitao neda mi se trazit po temo :(
e i ak me ko hoce dodat frenky9911
Na kojem si serveru?
Dodao sam te ( MEHEMED )
apex eu
apex eu
I ja sam te dodao. RENZORGT
molim obavijest kada bude besplatno obnavljanje streaka
hvala
molim obavijest kada bude besplatno obnavljanje streaka
hvala
Bilo je 07.08 besplatno.
Mene nema skoro online...Upravo mi grafa blebnila...
Mene nema skoro online...Upravo mi grafa blebnila...
???
Riknila grafa jbg..
Imal ko sa autom S klase da mi pomogne u rjesavanju achievmenta veceras, ne mozes pobijediti niti jedne utrke S klase da si pita :(
Kako ste rjesavali AIR TIME achievment ? Ja se ganjam sa policijom na golf terenu, ali najbolji rezultat za 5 minuta nekih 40 sekundi sakupio, ono ostalo sve totalno slabo, a o 1h vremena da i ne razmisljam, ne bih za godinu dostigao 1h air time-a ovim tempom
Imal ko sa autom S klase da mi pomogne u rjesavanju achievmenta veceras, ne mozes pobijediti niti jedne utrke S klase da si pita :(
Kako ste rjesavali AIR TIME achievment ? Ja se ganjam sa policijom na golf terenu, ali najbolji rezultat za 5 minuta nekih 40 sekundi sakupio, ono ostalo sve totalno slabo, a o 1h vremena da i ne razmisljam, ne bih za godinu dostigao 1h air time-a ovim tempom
Za Air time imaš više opcija: Camden gdje je vodotoranj, rampe u idustrijskoj zoni ili kod donjeg stadiona (moraš visiti s njih).
Za Air time imaš više opcija: Camden gdje je vodotoranj, rampe u idustrijskoj zoni ili kod donjeg stadiona (moraš visiti s njih).
Igraš večeras??
Igraš večeras??
pokazat ces mi to bumbilek veceras
igram za sat-dva, mozda i ranije krenem :)
Igraš večeras??
Bio i otišao
pokazat ces mi to bumbilek veceras
Sorry, već sam otišao
Sorry, već sam otišao
OK, evo ja skacem na brdima kod Camdena, znam gdje su rampe kod stadiona ali ne znam gdje dodje tacno ta industrijska zona
Sorry, već sam otišao
OK, evo ja skacem na brdima kod Camdena, znam gdje su rampe kod stadiona ali ne znam gdje dodje tacno ta industrijska zona
poslije tunela gdje je početak MW, s lijeve strane.
Ne mogu nikako skontati, nema veze, kada budemo zajedno online pokazat ces mi...
Ima li ijedna staza da se vozi kroz ovu dionicu, nasao sam na youtubeu dobar nacin za airtime, ali nema te vise staze s youtube klipa, ukinili je, a ovako sa policijom ne mogu bas dugo, pridje s ledja i uhapsi me dok "migam"
Ne mogu nikako skontati, nema veze, kada budemo zajedno online pokazat ces mi...
Ima li ijedna staza da se vozi kroz ovu dionicu, nasao sam na youtubeu dobar nacin za airtime, ali nema te vise staze s youtube klipa, ukinili je, a ovako sa policijom ne mogu bas dugo, pridje s ledja i uhapsi me dok "migam"
Misim da je tamo bila staza Welcome to Palmount ili tako nekako se zvala. Zna se ponekad pojaviti u rotaciji evenata.
Misim da je tamo bila staza Welcome to Palmount ili tako nekako se zvala. Zna se ponekad pojaviti u rotaciji evenata.
Valjda ce brzo doci, trebam da nabijem ovog air time-a :D
Evo jedna novost.Grafa nije crkla sad sve radi savrseno,izgleda se htjela malo otmorit od svega
Evo jedna novost.Grafa nije crkla sad sve radi savrseno,izgleda se htjela malo otmorit od svega
hahaha, smanji detalje u igricama :D
U mene na integrisanoj NFS ide na Medium 1024x768 bez problema, ali sam smanjio na Low 1024x768, nek se manje grije graficka(chipset) :D
Razmisljam si o tome...Ti da vidis grafu u kompu krstio bi se...Ali grafa jede sve igre :D Malo zlo!
GT, imao sam i ja 8500 GT, gurala Max Payne 3 :D
Ajde jesi li slobodan da vozimo TE?