Glupa igra, enivej evo vam recu sa HCL(Xbox360):
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sve bi to bilo super, samo da hoće takvo šta napraviti...ja bi dao ocjenu 95-100%, a one koji bi pljuvali, odsjekao bi im k****
Sve bi to bilo super, samo da hoće takvo šta napraviti...ja bi dao ocjenu 95-100%, a one koji bi pljuvali, odsjekao bi im k****
Ja neznam kako to oni "bezveze" prave igru, a da ne ispitaju šta to tržište tj. igrači zahtjevaju od igre... Neke igre su super napravljenje, ali kao NFS fan, ProStreet me gadno razočarao, a i sada UC nije daleko, jer igru ću preći komplet, ali je neću više prelaziti...NFS U2 i MW sam prelazio i po nekoliko puta (više od 10x), i opet ću preći kad budem instalirao i imao vremena za igranje jer su mi ti dijelovi najbolji, a što dalje idu, sve lošije prave igre (mislim NFS serijal)...
Pozz svima, ja sam relativno nov na ovom forumu.
I ja sam instalirao novi NFS, i mogu reci da je ostavio ona osrednji dojam na mene. Bolji od carbona, prostreet nisam ni igrao (jer je bio promasen totalno, cuo od ostalih,negdje je u rangu sa mw, ali jos uvijek je underground 2 car.
Svidaju mi se one misije kad treba dostavljat aute i slicno, ostatak igre je vec viden.
Jedna od boljih stvari je definitvno dobra glazba.
Isto tako mapa je ogromna, a ima i dosta automobila. Trenutno posjedujem Lancer evoX, audi TT i focus ST. Smatram da autima poput buggatija & co nije mjesto u ovakvim igrama, jer u cemu je poanta nabrijati auto koji moze ici preko 400, a da mu stavljam kojekave spojlercice ili naljepnice isto nema smisla, jer takvi autti to ne zasluzuju, hihi.
Sve u svemu, moze se odigrat. Moja ocjena 7/10 (mozda sam malo previse darezljiv, ali sto cu kad volim nfs)
Na pocetku mi nije i bila bas zanimljiva al sto ju vise igram ide mi sve bolja
Vecina komentara je bas pogođeno.pola tih nedostataka nisam primjetio igrajuci,al sad kad bolje razmislim stvarno je tako.
Igrao sam NFS Undercover i mogu reći da je više sličniji carbonu nego prostreetu (što je dobro). Oduševljen sam igrom ali su mi najbolji NFS-ovi underground 2 i mostwanted.To su jedini koje sam prešao i njih ču uvjek pamtiti.
može li mi ko reć kako srediti bugove u igrici.skinuo sam crack sa gamecopyworld.uđem ja u igricu a ono bugova da uopće nemrem igrat
može li mi ko reć kako srediti bugove u igrici.skinuo sam crack sa gamecopyworld.uđem ja u igricu a ono bugova da uopće nemrem igrat
otkud da ga skinem
otkud da ga skinem
ne znam našao sam nešto a sad da li je to to
mogu li dobiti informaciju šta je paul.dll
skinuo sam nešto Crack+Serial+Patch.Ušao sam u taj folder tj. u taj zip file i ima serial,crack i to paul.dll
skinuo sam nešto Crack+Serial+Patch.Ušao sam u taj folder tj. u taj zip file i ima serial,crack i to paul.dll
Ja dajem igri ocjenu 7.5/10 jedino mi smeta što nema GPS do utrka nego možeš samo preko taba i u mapi, i smeta mi to što su rubovi malo loše napravljeni fali još malo AA
zna li itko gdje da skinem patch pleaseee
zna li itko gdje da skinem patch pleaseee
Za dodatke i patcheve kao i ostale stvari mozete pogledati na www.nfsplanet.com
Evo neke zanimljive stranice za download i screenshots: nfscars i gamershell
Igrica uopce nije tako losa....
Puno je bolja od NFS:Pro Streeta...bar meni...
Igrica uopce nije tako losa....
Puno je bolja od NFS:Pro Streeta...bar meni...
Jel se moze igdje u igri uzeti auto i srediti i vozati, a da nije u carier, znaci kao sto je bilo ono my cars u most wanted.
Postoji li u undercoveru JUKEBOX gdje mogu slušati muziku iz igre, ako ne, postoji li neki programčić za to(mislim na to da muziku skinem na komp)?
NFS Planet Multimedia Converter
Ne želim postati link od torrenta s muzikom iz NFS Undercovera
Jel se moze igdje u igri uzeti auto i srediti i vozati, a da nije u carier, znaci kao sto je bilo ono my cars u most wanted.
de NFS je nekada bio igra koja se čekala sa uzbuđenjem...a danas je to igra koja se nakon pola sata igranja briše s kompa jer je sranje....jebiga...gdje je nestao Underground??