- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
1280x960
Medium detalji, bez AA
Malo blesavo izgleda na slici... ali u igri je ok
1280x960
Medium detalji, bez AA
Malo blesavo izgleda na slici... ali u igri je ok
ma tome je graficka kriva (club 3d) hd 3850 256mb
nuklearni reaktor...
Moje postavke:
1280 x 1024
Sve Max(sjene izgašene)
No AA
20-33 FPS
(26 Average)
Pozdrav ljudi! Trebam pomoć, evo danas sam downlod-ao NFS undercover preko qTorrenta, instalirao sam igru, sve ok. Ali kada kliknem na ikonu na desktopu stvori mi se (crni Window) znači skroz prazan pa, pa mi se pojavi neki vrag gdje moram upisati "registration code", ja ga upišem, onda ga moram opet "re-tipe-at", ja ga opet upišem. Sad dolazi najveći problem pojavi mi se nekakva EA-eva poruka gdje piše da "ova igra treba pristup internetu da bi potvrdila vlasništvo igre, molimo pogledajte da vam je komp. konektan na internet pa pokušajte opet". Ne kužim moj komp je uvijek connectan na net. Ponavljam UVIJEK. Možda je problem u Cracku jer ga nemrem naći (neznam kako se zove). Molim pomoć biti ću jako zahvalan!!!
Pozdrav ljudi! Trebam pomoć, evo danas sam downlod-ao NFS undercover preko qTorrenta, instalirao sam igru, sve ok. Ali kada kliknem na ikonu na desktopu stvori mi se (crni Window) znači skroz prazan pa, pa mi se pojavi neki vrag gdje moram upisati "registration code", ja ga upišem, onda ga moram opet "re-tipe-at", ja ga opet upišem. Sad dolazi najveći problem pojavi mi se nekakva EA-eva poruka gdje piše da "ova igra treba pristup internetu da bi potvrdila vlasništvo igre, molimo pogledajte da vam je komp. konektan na internet pa pokušajte opet". Ne kužim moj komp je uvijek connectan na net. Ponavljam UVIJEK. Možda je problem u Cracku jer ga nemrem naći (neznam kako se zove). Molim pomoć biti ću jako zahvalan!!!
Hvala na odgovoru, ali ja sam ih skinuo bezbroj pa mi ne funcionira! Molim vas ako mi možete preporučiti neki crack (to bi bilo ok). PS: Nisam baš neki lumen kada se tiće kompa. pa trebam malo više pomoći! Hvala!!!!! :) :) XD
Hvala na odgovoru, ali ja sam ih skinuo bezbroj pa mi ne funcionira! Molim vas ako mi možete preporučiti neki crack (to bi bilo ok). PS: Nisam baš neki lumen kada se tiće kompa. pa trebam malo više pomoći! Hvala!!!!! :) :) XD
Sorry, ali se nemogu snaći na Game Copy World.
odi na piratebay i tamo upisi need for speed undercover crack i pokazati ce ti nekoliko njih , na svakome imas komentare pa si skini onoga za koji kazu da radi
Jedva cekam danas dobivam NFS UNDERCOVER.Imam i NFS PROSTREET I CARBON I UNDERGROUND 2.od ovih kojie imam najbolji mi je CARBON a smece od PROSTREETA(podrganog).Cujem da je UNDERCOVER zakon.
Jedva cekam danas dobivam NFS UNDERCOVER.Imam i NFS PROSTREET I CARBON I UNDERGROUND 2.od ovih kojie imam najbolji mi je CARBON a smece od PROSTREETA(podrganog).Cujem da je UNDERCOVER zakon.
Most Wanted je najbolji NFS, a uz njega i Underground 2.
Ali opet polovici nedostaje pravi stari NFS!
procitao na ovom forumu da ce bit ko drive3r onda ce biti cisto sranje.ali ako ce imati veci izbor autiju i veci izbor pimpanja onda ce vec nekako proc
sta mislite da kupim stuntmania (neznam ostalo) ili nfs undercover
e videl sam da je neko vec prosel career pa me zanima da li je ona misija gdi moras slupati chase lin ili kak vec zadnja?
to je nakon kaj je ubila onog japanca ili kineza.
e videl sam da je neko vec prosel career pa me zanima da li je ona misija gdi moras slupati chase lin ili kak vec zadnja?
to je nakon kaj je ubila onog japanca ili kineza.
"Joc" THNX spasio si mi život!! Ej svima se zahvaljujem na pomoći (riješen problem)!!
nema na cemu
nesto sam malo odigro i vise nemam volje. nisam mazohist. igra je ocajna, jos jedan u nizu ea polu-proizvoda i zalim one koji su kupili ovu igru, jer u najboljem slucaju vrijedi 5 kn (za dvd i kutiju). ne mogu rec da sam imo velika ocekivanja, ipak je ovo need for speed, ali nebi bilo lose da su napravili igru kako spada. one secne sa glumom... sta je to?! gluma je uzasna, montaza je uzasna, PRICA (sto je najvaznije) je uzasna... graficki je igra losija od mw. i ona fora sa tabom, koja glupost? zasto su onda radili cijeli grad ako ja jednostavno nakon svake utrke udarim tab? ea konstantno vrijeda inteligenciju nas igraca, ali je ovo kap koja je prelila casu. presuda 4/10 i jos sam darezljiv. nista, idem ja sad igrat mw...
Imam problem sa ovom igrom, kada je instaliram i sve uradim crack i to..
Kada pokrenem igru pise samo ono dont send.. ?? znali netko u cemu je problem?
Imam problem sa ovom igrom, kada je instaliram i sve uradim crack i to..
Kada pokrenem igru pise samo ono dont send.. ?? znali netko u cemu je problem?
pre dobar je
Ma igra je (ponovno) čisti promašaj.Grafika je vrlo loša, priča bez-veze, fizika katastrofa....
jednostavno bi se trebali prestati striktno držati utrka i uvesti nešto novo i inovativno
igra je po meni obicno sra... a ja sam veliki nfs fan
jos jednom sam ostao razočaran ,tacnije od MW se nisam zabavio igrajuci serijal
kako bi bilo extra da grafiku i fiziku iz race driver grida prebace na mapu nfs:U e to bi bila igra a ne ovaj promasaj koji su oni i ove godine izdali
mislim da je fizika u igri katastrofa,grafika tu i tamo,izbor auta je ok i bilo bi dobro da vrate ono nabrijavanje auta iz nfs undergrounda 2, mini filmovi kroz igru su mi ok tacnije oni su najbolje urađeni u igri i preglupo mi je sto su napravili ono glupo prebacivanje na utrku pritiskom tipke Tab
toliko od mene pozz!
Bilo bi super! Samo još da je malo raznolikija mapa od TDUa(previše je jednolika) i da se stavi tuning tako da možemo imati svoj unikat na cesti