Need for Speed Undercover

poruka: 814
|
čitano: 189.986
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Need for Speed Undercover
Lord_Marko kaže...
benko kaže...
daj mi reci na kojim detaljima i rezi ovo igras?
Ja?

Da.
ASUS P5Q DELUXE,INTEL CORE 2 DUO E8500,NVIDIA 9800 GX2,SEAGATE BARRACUDA 320GB,CORSAIR TWIN2X2048-6400C4,CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. OSVETA JE MOJA,JA ĆU JE VRATITI.
17 godina

1280x960

Medium detalji, bez AA

Malo blesavo izgleda na slici... ali u igri je ok

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

1280x960

Medium detalji, bez AA

Malo blesavo izgleda na slici... ali u igri je ok

Da,izgleda malo zbijeno :))))
ASUS P5Q DELUXE,INTEL CORE 2 DUO E8500,NVIDIA 9800 GX2,SEAGATE BARRACUDA 320GB,CORSAIR TWIN2X2048-6400C4,CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. OSVETA JE MOJA,JA ĆU JE VRATITI.
17 godina
neaktivan
ma vidim da je zbijena ali i vidimda detalji nisu na high zato pito
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc
17 godina

ma tome je graficka kriva (club 3d) hd 3850 256mb 

nuklearni reaktor...  Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Moje postavke:

1280 x 1024

Sve Max(sjene izgašene)

No AA

20-33 FPS

(26 Average)

Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2008 10:48 (IRebic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi! Trebam pomoć, evo danas sam downlod-ao NFS undercover preko qTorrenta, instalirao sam igru, sve ok. Ali kada kliknem na ikonu na desktopu stvori mi se (crni Window) znači skroz prazan pa, pa mi se pojavi neki vrag gdje moram upisati "registration code", ja ga upišem, onda ga moram opet "re-tipe-at", ja ga opet upišem. Sad dolazi najveći problem pojavi mi se nekakva EA-eva poruka gdje piše da "ova igra treba pristup internetu da bi potvrdila vlasništvo igre, molimo pogledajte da vam je komp. konektan na internet pa pokušajte opet". Ne kužim moj komp je uvijek connectan na net. Ponavljam UVIJEK. Možda je problem u Cracku jer ga nemrem naći (neznam kako se zove). Molim pomoć biti ću jako zahvalan!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Scuderia Bull kaže...

Pozdrav ljudi! Trebam pomoć, evo danas sam downlod-ao NFS undercover preko qTorrenta, instalirao sam igru, sve ok. Ali kada kliknem na ikonu na desktopu stvori mi se (crni Window) znači skroz prazan pa, pa mi se pojavi neki vrag gdje moram upisati "registration code", ja ga upišem, onda ga moram opet "re-tipe-at", ja ga opet upišem. Sad dolazi najveći problem pojavi mi se nekakva EA-eva poruka gdje piše da "ova igra treba pristup internetu da bi potvrdila vlasništvo igre, molimo pogledajte da vam je komp. konektan na internet pa pokušajte opet". Ne kužim moj komp je uvijek connectan na net. Ponavljam UVIJEK. Možda je problem u Cracku jer ga nemrem naći (neznam kako se zove). Molim pomoć biti ću jako zahvalan!!!

nađi neki crack na internetu, tako je i meni bilo bez cracka
Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
16 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru, ali ja sam ih skinuo bezbroj pa mi ne funcionira! Molim vas ako mi možete preporučiti neki crack (to bi bilo ok). PS: Nisam baš neki lumen kada se tiće kompa. pa trebam malo više pomoći! Hvala!!!!! :) :) XD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...
benko kaže...
daj mi reci na kojim detaljima i rezi ovo igras?
Ja?

DA

17 godina
neaktivan
Scuderia Bull kaže...

Hvala na odgovoru, ali ja sam ih skinuo bezbroj pa mi ne funcionira! Molim vas ako mi možete preporučiti neki crack (to bi bilo ok). PS: Nisam baš neki lumen kada se tiće kompa. pa trebam malo više pomoći! Hvala!!!!! :) :) XD

otiđi na gamecopyworld.com, ja sam svoj crack nabavio na toj stranici i dobro funkcionira
16 godina
neaktivan

Sorry, ali se nemogu snaći na Game Copy World.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

odi na piratebay i tamo upisi need for speed undercover crack i pokazati ce ti nekoliko njih ,  na svakome imas komentare pa si skini onoga za koji kazu da radi

16 godina
neaktivan

Jedva cekam danas dobivam NFS UNDERCOVER.Imam i NFS PROSTREET I CARBON I UNDERGROUND 2.od ovih kojie imam najbolji mi je CARBON a smece od PROSTREETA(podrganog).Cujem da je UNDERCOVER zakon.

0 0 hvala 0
16 godina
Nfs 4ever kaže...

Jedva cekam danas dobivam NFS UNDERCOVER.Imam i NFS PROSTREET I CARBON I UNDERGROUND 2.od ovih kojie imam najbolji mi je CARBON a smece od PROSTREETA(podrganog).Cujem da je UNDERCOVER zakon.

Krivo si cuo!
Most Wanted je najbolji NFS, a uz njega i Underground 2.
Ali opet polovici nedostaje pravi stari NFS!
16 godina
neaktivan

procitao na ovom forumu da ce bit ko drive3r onda ce biti cisto sranje.ali ako ce imati veci izbor autiju i veci izbor pimpanja onda ce vec nekako proc

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sta mislite da kupim stuntmania (neznam ostalo) ili nfs undercover

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e videl sam da je neko vec prosel career pa me zanima da li je ona misija gdi moras slupati chase lin ili kak vec zadnja?

to je nakon kaj je ubila onog japanca ili kineza.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cnys kaže...

e videl sam da je neko vec prosel career pa me zanima da li je ona misija gdi moras slupati chase lin ili kak vec zadnja?

to je nakon kaj je ubila onog japanca ili kineza.

Da, to je zadnja misija.
16 godina
neaktivan

"Joc" THNX spasio si mi život!! Ej svima se zahvaljujem na pomoći (riješen problem)!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nema na cemu

17 godina
neaktivan

nesto sam malo odigro i vise nemam volje. nisam mazohist. igra je ocajna, jos jedan u nizu ea polu-proizvoda i zalim one koji su kupili ovu igru, jer u najboljem slucaju vrijedi 5 kn (za dvd i kutiju). ne mogu rec da sam imo velika ocekivanja, ipak je ovo need for speed, ali nebi bilo lose da su napravili igru kako spada. one secne sa glumom... sta je to?! gluma je uzasna, montaza je uzasna, PRICA (sto je najvaznije) je uzasna... graficki je igra losija od mw. i ona fora sa tabom, koja glupost? zasto su onda radili cijeli grad ako ja jednostavno nakon svake utrke udarim tab? ea konstantno vrijeda inteligenciju nas igraca, ali je ovo kap koja je prelila casu. presuda 4/10 i jos sam darezljiv. nista, idem ja sad igrat mw...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam problem sa ovom igrom, kada je instaliram i sve uradim crack i to..

Kada pokrenem igru pise samo ono dont send.. ?? znali netko u cemu je problem?

Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
16 godina
neaktivan
ProG kaže...

Imam problem sa ovom igrom, kada je instaliram i sve uradim crack i to..

Kada pokrenem igru pise samo ono dont send.. ?? znali netko u cemu je problem?

driveri ili općenito preslaba konfiguracija(pogledaj minimal system requirements)...meni su znali i windowsi zadavati takve probleme...reinstalacija možda...
16 godina
neaktivan

pre dobar je

17 godina
protjeran

Ma igra je (ponovno) čisti promašaj.Grafika je vrlo loša, priča bez-veze, fizika katastrofa....

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

jednostavno bi se trebali prestati striktno držati utrka i uvesti nešto novo i inovativno

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2008 20:52 (Mayales).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

igra je po meni obicno sra... a ja sam veliki nfs fan

jos jednom sam ostao razočaran ,tacnije od MW se nisam zabavio Plač igrajuci serijal

kako bi bilo extra da grafiku i fiziku iz race driver grida prebace na mapu nfs:USmijeh e to bi bila igra a ne ovaj promasaj koji su oni i  ove godine izdali Mršti se

mislim da je fizika u igri katastrofa,grafika tu i tamo,izbor auta je ok i bilo bi dobro da vrate ono nabrijavanje auta iz nfs undergrounda 2, mini filmovi kroz igru su mi ok tacnije oni su najbolje urađeni u igri i preglupo mi je sto su napravili ono glupo prebacivanje na utrku pritiskom tipke Tab Viče

toliko od mene pozz!

asus p5k/epu,core2duo e 8400,8800gt,2gb ddr2 kingston,360gb hd

0 0 hvala 0
17 godina
Zamisli igru koja bi imala otok kao TDU, fiziku kao u GRID-u, naravno i murju koja bi počela djelovati za neka kaznena djela (šteta, offroad vožnja, krzanje od druge aute...), i koja bi imala par auta koja bi patrolirala po cestama, ali ne previše murje..., semafore, neke motore i aute i to sumu TDU-a i NFS Undercover-a, vremenske uvjete (poledica, snijeg, kiša) i naravno vrijeme od 0-24 sata po stvarnom vremenu, tj. ako je u stvarnosti 22h, da i u igri bude tako (vožnja u noći, zori, danu, predvečerju)!
̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
17 godina
neaktivan

Bilo bi super! Samo još da je malo raznolikija mapa od TDUa(previše je jednolika) i da se stavi tuning tako da možemo imati svoj unikat na cesti

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice