Need for Speed Undercover

poruka: 814
|
čitano: 189.996
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Glupa igra, enivej evo vam recu sa HCL(Xbox360):

http://www.hcl.hr/recenzije.php?TekstID=298&select=20

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Need for Speed Undercover
Najbrži kaže...
Zamisli igru koja bi imala otok kao TDU...
Ne mora biti isti otok (Hawaii), već neki drugi koji također ima autoceste itd...i da bude što realističnije i da je pogled u 1. licu, da nema neki sada tuning da svaki auto ide 400+, već samo ovako neki visual, nitro, aftermartket, ali sada baš da se mašina sređuje nema toliko veze, serijska mašina je dovoljna...
Sve bi to bilo super, samo da hoće takvo šta napraviti...ja bi dao ocjenu 95-100%, a one koji bi pljuvali, odsjekao bi im k****
̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2008 22:47 (Najbrži).
17 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
Najbrži kaže...
Ne mora biti isti otok (Hawaii), već neki drugi koji također ima autoceste itd...i da bude što realističnije i da je pogled u 1. licu, da nema neki sada tuning da svaki auto ide 400+, već samo ovako neki visual, nitro, aftermartket, ali sada baš da se mašina sređuje nema toliko veze, serijska mašina je dovoljna...
Sve bi to bilo super, samo da hoće takvo šta napraviti...ja bi dao ocjenu 95-100%, a one koji bi pljuvali, odsjekao bi im k****
 Bilo bi dobro kada bi se EA, Codemasters, Rockstar i Atari udružili i napravili neku igru, ali to se neće nikad dogoditi jer ljudi sve gledaju kroz pare a ne zadovoljstvo
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
17 godina

Ja neznam kako to oni "bezveze" prave igru, a da ne ispitaju šta to tržište tj. igrači zahtjevaju od igre... Neke igre su super napravljenje, ali kao NFS fan, ProStreet me gadno razočarao, a i sada UC nije daleko, jer igru ću preći komplet, ali je neću više prelaziti...NFS U2 i MW sam prelazio i po nekoliko puta (više od 10x), i opet ću preći kad budem instalirao i imao vremena za igranje jer su mi ti dijelovi najbolji, a što dalje idu, sve lošije prave igre (mislim NFS serijal)...

17 godina
BORN kaže...
Najbrži kaže...
Najbrži kaže...
 Bilo bi dobro kada bi se EA, Codemasters, Rockstar i Atari udružili i napravili neku igru, ali to se neće nikad dogoditi jer ljudi sve gledaju kroz pare a ne zadovoljstvo
 Čemu, pa svaki imaju svoju publiku.
Codemasters trenutno rula s Gridom, sljedeći su Fuel i F1 09. Tu je i Dirt 2....
Ima ljudi kojima se jako sviđa Undercover, ima ih koji vole GTR, a ima ih koji vole Grid.
Ipak, EA je daleko od kvalitetnog proizvođača
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan

Pozz svima, ja sam relativno nov na ovom forumu.

I ja sam instalirao novi NFS, i mogu reci da je ostavio ona osrednji dojam na mene. Bolji od carbona, prostreet nisam ni igrao (jer je bio promasen totalno, cuo od ostalih,negdje je u rangu sa mw, ali jos uvijek je underground 2 car.

Svidaju mi se one misije kad treba dostavljat aute i slicno, ostatak igre je vec viden.

Jedna od boljih stvari je definitvno dobra glazba.

Isto tako mapa je ogromna, a ima i dosta automobila. Trenutno posjedujem Lancer evoX, audi TT i focus ST. Smatram da autima poput buggatija & co nije mjesto u ovakvim igrama, jer u cemu je poanta nabrijati auto koji moze ici preko 400, a da mu stavljam kojekave spojlercice ili naljepnice isto nema smisla, jer takvi autti to ne zasluzuju, hihi.

Sve u svemu, moze se odigrat. Moja ocjena  7/10 (mozda sam malo previse darezljiv, ali sto cu kad volim nfs)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Na pocetku mi nije i bila bas zanimljiva al sto ju vise igram ide mi sve bolja

Only God will judge me

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo nam i HCL-ove recenzije

link

0 0 hvala 0
17 godina

Vecina komentara je bas pogođeno.pola tih nedostataka nisam primjetio igrajuci,al sad kad bolje razmislim stvarno je tako.

Only God will judge me

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Igrao sam NFS Undercover i mogu reći da je više sličniji carbonu nego prostreetu (što je dobro). Oduševljen sam igrom ali su mi najbolji NFS-ovi underground 2 i mostwanted.To su jedini koje sam prešao i njih ču uvjek pamtiti.

Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

može li mi ko reć kako srediti bugove u igrici.skinuo sam crack sa gamecopyworld.uđem ja u igricu a ono bugova da uopće nemrem igrat

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
joker478 kaže...

može li mi ko reć kako srediti bugove u igrici.skinuo sam crack sa gamecopyworld.uđem ja u igricu a ono bugova da uopće nemrem igrat

Ima patch
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
16 godina
neaktivan

otkud da ga skinem

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
joker478 kaže...

otkud da ga skinem

Stvarno neznam. Ja pošto nemam flat kupio sam igru i s njom sam dobio patch. Ja mislim da ima patch na torentima. Pogledaj ovdje: http://www.torrentz.com/ mislim da sam viđao patcheve
(nadam se da neću zbog patcha dobit žuti)
16 godina
neaktivan

ne znam našao sam nešto a sad da li je to to

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mogu li dobiti informaciju šta je paul.dll

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

skinuo sam nešto Crack+Serial+Patch.Ušao sam u taj folder tj. u taj zip file i ima serial,crack i to paul.dll

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
joker478 kaže...

skinuo sam nešto Crack+Serial+Patch.Ušao sam u taj folder tj. u taj zip file i ima serial,crack i to paul.dll

Paul.dll kopiraj u direktorij igre
17 godina
neaktivan

Ja dajem igri ocjenu 7.5/10 jedino mi smeta što nema GPS do utrka nego možeš samo preko taba i u mapi, i smeta mi to što su rubovi malo loše napravljeni fali još malo AA

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zna li itko gdje da skinem patch pleaseee

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
joker478 kaže...

zna li itko gdje da skinem patch pleaseee

Možda preko bilokojeg gaming portala???

A jesi li, dijete drago, možda čuo za google???

Znaš, u googleu u onu traku upišeš što te zanima i onda on pronađe mnogo stranica s time što ti tražiš... To se zove tražilica... S tražilicom tražiš stvari, pa tako i patcheve...
They say it's mostly vanity That writes the plays we act They tell me that's what everybody knows There's no such thing as sanity And that's the sanest fact That's the way the story goes Dire Straits - One World
17 godina
neaktivan

Za dodatke i patcheve kao i ostale stvari mozete pogledati na www.nfsplanet.com

www.cameleon-club.com

0 0 hvala 0
17 godina

Evo neke zanimljive stranice za download i screenshots: nfscars i gamershell

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2008 12:31 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Igrica uopce nije tako losa....

Puno je bolja od  NFS:Pro Streeta...bar meni...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hrvojestr kaže...

Igrica uopce nije tako losa....

Puno je bolja od  NFS:Pro Streeta...bar meni...

I po meni je bolja od Pro Streeta (igrao po sata i obrisao)
17 godina

Jel se moze igdje u igri uzeti auto i srediti i vozati, a da nije u carier, znaci kao sto je bilo ono my cars u most wanted.

We are born naked, wet and hungry. Then things get worse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Postoji li u undercoveru JUKEBOX gdje mogu slušati muziku iz igre, ako ne, postoji li neki programčić za to(mislim na to da muziku skinem na komp)?

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2008 14:52 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

NFS Planet Multimedia Converter

Ne želim postati link od torrenta s muzikom iz NFS Undercovera

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goodye kaže...

Jel se moze igdje u igri uzeti auto i srediti i vozati, a da nije u carier, znaci kao sto je bilo ono my cars u most wanted.

Može se, ali nemaš free road, već "quick race", znači nema slobodnje vožnje po gradu! Kad uđeš u igru stisnite ESC, pa na "quick race" i idite na "My Cars", tamo uzmete, nabrijete i vratite se u izbornik i ispod izaberete "Quick race"
16 godina
neaktivan

de NFS je nekada bio igra koja se čekala sa uzbuđenjem...a danas je to igra koja se nakon pola sata igranja briše s kompa jer je sranje....jebiga...gdje je nestao Underground??Smijeh

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice