Napoleon: Total War

poruka: 335
|
čitano: 107.348
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: Napoleon: Total War

Prihvatio sam mir sa francuzima,ali su onda došli pljačkaši i oduzeli mi pariz i morao sam im objaviti rat da si ga vratim nazad jer bez pariza ne mogu,španjolci nikako ne žele prihvatiti mir i napali su me par puta na jugu i porazio sam ih ali ne vjerujem da je napadima kraj,baš zato što španjolci ne žele prihvatiti mir me strah od njih i uvijek držim dobar dio vojnika na granici sa španjolskom.Ali zato u londonu uvijek radim vojnike i dovozim ih na obalu pa uvijek imam dosta za braniti se.Od nacija na istoku u ratu sam sa pruskom,osmanskim carstvom(ali oni imaju samo istanbul pa ih se ne bojim),jedino me francuzi brinu,austrije nema a hoće li se rusi uspijet obraniti?

15 godina
neaktivan
nemoj se ti brinuti za ruse, pokreni puni napad na francusku, povuci svu vojsku sa istocnog fronta, ostavi samo onoliko koliko ti treba da zadrzis pruse 4-5 poteza
50Niggas
14 godina
neaktivan

Sad sam odigrao 4-5 poteza i pruskoj su ostale samo dvije najmanje i najsjevernije pokrajine,za njih više ne treba brinuti,nego,šta da sad radim sa španjolcima,da ipak imam u pričuvi na granici sa njima vojske?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DA
50Niggas
14 godina
neaktivan

Ok,javim kada napravim sve što si mi rekao.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kako mogu igrati sa svim nacijama?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mozes igrati samo s onima koje osvojis
50Niggas
14 godina
neaktivan

Ja sam sad osvojio španjolsku i zaš ne mogu igrati s njom,zar moram pobijediti u kampanji?

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.9.2010 22:57 (Cruces).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mislim da da...
u kakvim si odnosima sa portugalom?
ako si u dobrim ili neutralnim prebaci zapadnu vojsku na istok i sredi austriju, prusiju i poljsku, ali ne diraj jos rusiju
50Niggas
15 godina
neaktivan

Ove nacije koje su ti ponuđene u menuu, sam s njima možeš igrati.

Sa svim ostalima možeš igrati ako skineš ovaj mod.

http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=357320

Ili, ako želiš igrati sa nacijama balkana, iberie i skandinavije, skini ovaj mod.

http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=357323

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Ma već je osvojena cijela španjolska i portugal,štancao sam vojske i osvojio cijeli pirenejski poluotok,e sad ja imam granicu počevši od copenhagena do venecije,dakle sve zapadno je moje,i tamo u gradove na granici sa francuskom(koja je sada između mene i rusije) sam stavio svu vojsku koju imam,dakle svaki grad je pun sa oko 3-4 vojske i to skroz pune.Sad sam trenutno sa francuzima u miru ali ne znam koliko če to potrajati,pruska je osvojena od strane rusa i poljska od francuske.Sad smišljam malo šta da radim,dali da francuze iznendaim  i osvojim u jednom potezu nekoliko pokrajina sa sjevera ili da krenem od balkana prema sjeveru.

15 godina
neaktivan

E, s kojom zemljom igraš i na kojoj težini?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Igram s velikom britanijom,kampanja na normal,bitke na hard.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 21:13 (Cruces).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne znam postati ss-ove iz igr pa ču vam objasniti trenutnu situaciju,dakle ovako:

Francuzi su uništeni skoro do temelja,ostala im je barcelona,jedan španjolski otok i korzika,postoji još danska, ona mi je najveći prihod od trgovanja pa ču nju među zadnjima eliminirati),švedska na sjeveru,rusija na istoku i kraljevstvo sardinije(o njemu niti ne mislim),e sad,ja sam sa francuzima u miru i planiram ih u jednom potezu srušiti do temelja,švedska nema baš mnogo vojske ali zato mi je rusija itekako sumnjiva,pošto mi je saveznik može slati vojsku po mojim područijima i baš zato su poslali mnogo vojske blizu mojih gradova,bojim se da bi me izdali i odjednom me uništili ali ne znam,nisam siguran šta da s rusima radim,uglavom šta da radim sljedeće,koji potez?

E da sjetih se:SAD mi je objavio rat,pa zar ima amerike u ovoj igrici????????,i mogu li mi oni načiniti štetu mojim trgovačkim brodovima na atlantiku, i mogu li iskrcavati svoje trupe u europu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sto se tice SAD, sve sto si naveo oni mogu, skrsi francusku i okreni vojsku na istok, i nista ne radi, prvo se rijesi zapadne prijetnje, probaj sklopit mir sa SAD, ako nejde, hebi ga, posalji svoju flotu i unisti njihovu, i blokiraj ti njima trgovacke puteve dok ne odustanu, kad si to napravijo Svim silama na rusiju!
50Niggas
14 godina
neaktivan

Pa išao sam u diplomacije ali nema nigdje SAD-a,a što se tiče francuske dovesti ču vojsku najbliže njihovim gradovima i u jednom potezu ih uništiti,samo me živciraju otoci,ne volim baš iskrcavanja.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nezove se sad, prouci malo nema puno drzava...
a sto se otoka tice, nemas puno izbora, napravi to i kreni na ruse...
50Niggas
14 godina
neaktivan

Evo ga gotovo je,osvojio sam doslovno cijelu europu,niti jedna nacija nije ostala osim mene,nakon cijelog dana provedenog na kompu isplatilo se.Hvala ti na pomoći.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
:)
nema prolema
osjecam se ko d sam ja osvojio :D
ps ubuduce ne pisi hvala dobit ces zuti od moda, imas gumb hvala ispod posta
50Niggas
14 godina
neaktivan

Možeš mi molim te reći još jednu stvar,šta trebam raditi da bi si povećavao prihode trgovanja kopnenim putem,na moru su brodovi a šta na kopnu da radim?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gradi naprednije ceste
50Niggas
14 godina
neaktivan

Pa zato i pitam,jer sam gradio ceste nekoliko razina a prihodi stoje isti,ne povećavaju se.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ceste ne povecavaju trgovinu, ubrzavaju je...
istrazi industrijske tehnologije i unaprijedi farme, kovacnice itd...
ne trgujes vise pa ssu ti pali prihodi... ocekivano.
50Niggas
14 godina
neaktivan

Da,samo pitam jer kad sam igrao s britanijom trgovina mi je isključivo išla preko mora pa sam samo radio trgovačke brodove i povečavao si prihode,sada su mi sve farme skoro na maksimumu i sada istražujem industrijske tehnologije.

P.S: Sad igram sa francuskom.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

1337Code_breaker

Možeš mi samo pomoći malo oko kampanje sa francuskom,dakle koju zemlju da prvo napadnem i rješim je se,sa rusijom je prvo osmansko carstvo,austrija,pa zatim pruska itd,a šta da radim sa francuskom,od kuda da krenem? Ako ti nije problem pomoći naravno,prošli put si mi pomogao sa britanijom i uspjelo je.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

1.Je li se u europskoj kampanji mogu otključati i druge nacije za igru i kako?

2.Je li u istoj postoji ograničenje limit broja turnova?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

za ovo prvo imaš mod nekoliko postova iznad,za ovo drugo,imaš ograničenje do 1812 da osvojiš određene teritorije ali možeš promjeniti da igraš do godine koje ti očeš

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jeli netko uspio dobiti onu bitku kod waterlooa,ja sam probavao par puta,na hard i na easy i normal ali nisam uspio pobijediti,znam da je napoleon tu bitku i zapravo izgubio ali pitam se jeli tu bitku u igrici uopće moguće dobiti?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
naravno da je moguce, ja sam ju evo veceras kod bratica dobio na hard (oklada, on ju također nemoze prec)
glavna stvar je to sto n00bovi ne pauziraju, pauziraj, pregledaj situaciju, uvijek razmisljaj koja je jedinica jaca od koje, koja ima weak spot, pa onda malo odzumiraj, pogledaj formaciju, dali nagdije ima slaba tocka u obrani, tu projuri s nekim brzim jedinicama, opcenito u bitkama (ako imas konjicu), cim vidis da se u sredisnjoj formaciji protivnika razrijedili redovi, tu projuri s konjicom (samo ako konjica ima puske ili pistolje), pobit ces mu 20% ljudi koji su u prvih par redova oko tog mjesta, sto moze odluciti bitku, također ako u bitci imas artiljeriju, uvijek ju usmijeri u mijesto gdije je protivnik zgusnuo svoje redove, napravit ces mu vecu stetu, i psihicku i fizicku...
pitaj ako imas jos problema...
i ne govori mi lose o bfbc2 :)
50Niggas
14 godina
neaktivan

E pa najteži dio bitke mi je početak,oni fu*king britanci mi bombardiraju sve topove i onda kad krenema s ljudima naorijed pola mi ih pobiju dok dođem do tamo,i ima samo konjica bez puška u toj bitci,stvarno bi volio dobiti tu bitku,pošto sam danas završio kampanju s francuzima(moskva je moja...:)....Pauziram i ja poknekad ali uvijek izgubim,kad sam igrao europsku kampanju znao sam dobivati i puno teže bitke od ove,imaš li ti neki "plan" kako dobiti ovu bitku,vjerujem da imaš.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 23:54 (Cruces).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice