Napoleon: Total War

poruka: 335
|
čitano: 107.368
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Napoleon: Total War
Cruces kaže...
Cruces kaže...

Uspio sam namjestiti,stavio sam 1825.godinu,hehe,jeli sad trebam ići new game?

Može mi netko molim vas reći dali trebam ići na new game ili mogu nastaviti samo gdje sam sejvao kada sam namjestio da mi traje do 1825.godine?

Kako ubaciti mod u igru?

Postoji li mod da pucaju svi vojnici a ne samo prvi red?

Najbolje da kreneš ispočetka da nebi bilo errora, crasheva...

Mod ubaciš pomoću mod menagera 1.5

14 godina
neaktivan

Ja sam čitao da ono što dobijem ubacim samo u data folder i to je to,i možeš mi reći kako da sa mod managerom ubacim modove,uvijek me čim otvorim program traži da nađem neki file?

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 17:09 (Cruces).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Možete mi reći šta je to AI?

I još jednu stvar,ja sam krenuo kampanju s rusima i u početku sam lagano dopreo do varšave,osvojio cijelu austriju i osmansko carstvo naravno uz male gubitke s vojne strane,e tada su počeli problemi-francuzi su izjednačili granicu sa mojom,munjevito su osvojili cijelu prusku,cijelu italiju i dansku,samo u 10-ak poteza,znači meni je od saveznika ostala samo V.Britanija,i naravno napadao sam francuze ali u bitkama protiv njih je strašno teško bilo,npr ja sam za obranu grada imao 1500 vojnika a oni samo 700,i oni su imali 650 gubitaka a ja sam imao oko 1000,ne razumijem zašto je to tako teško ako sam bitke i kampanju stavio na easy,i sad odkada sam pretrpio par poraza tako oni i dalje napadaju me,ja se nemam čime braniti i došli su mi do moskve i bilo je gotovo.Bitke sam ja igrao a ne na automatski jer mi se to ne sviđa,kako je to tako teško ne razumijem,ja sam iskljuičio na početku enable drop in battles,čemu to služi?

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 0:57 (Cruces).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Možete mi samo odgovoriti na ovo iznad molim vas.

0 0 hvala 0
15 godina

AI-umjetna inteligancija,tj inteligencija kompa :D

enable drop in battles-da ti se ubaci netko preko neta i igra bitku umjesto kompa

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 20:54 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A jeli mogu ja prije početka kampanje postaviti negdje da AI bude što manji? :)

0 0 hvala 0
15 godina

staviš na easy

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa to sam i napisao gore,stavio sam na easy ali i bitke su i dalje teške nevjerovatno,pročitaj šta sam napisao 3 posta iznad.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Očito ti slabo igraš, neznam odi kod nekoga nek ti pokaže kak igrat, NTW ti je lagan dosta za igrat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 16:43 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
medieal 2 total war je imao odvojeni campaign ai i batle ai...
il ti jednostavno nisi za strategije...
50Niggas
14 godina
neaktivan

Dobro,možete mi reći odgovor na samo još ova pitanja?

dakle kad počnem igrati kampanju s npr.rusijom šta trebam raditi od početka da bi mi prihodi po potezu došli na 10k barem,možda otprilike tako,farme sam sagradio i one rude željeza ali prihodi su i dalje mali,čak i sa okupiranim područjima,dakle kako se dobro razviti?

Kako trgovati zaboga,stalno pokušavam ali ne mogu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
financijske i politicke zgrade, samo ne vojne, nikako vojne na pocetku.
dobri izbori su ti rusija i engleska
rusija je daleko od drugih pa je mala vijerojatnost invazije pa imas vremena izgraditi financijske zgrade i dobiti i vecu zaradu od one koju si ti htio...
engleska naprotiv ima granicnih problema, ali i iznimno bogate kolonije...
biraj sto ti pase vise, dali se defenzivan ili ofenzivan igrac...
50Niggas
14 godina
neaktivan

Ne znam,igrao sam sa rusijom i osvojio skoro do praga ali francuzi sje*ali sve,pa sad,i dvoumio sam se između engleske i rusije,ali britanija je premala i ne vjerujem da bi s njom uspio europu pokoriti,ali ima prednosti što je na moru s jakom flotom,dakle na početku financijske zgrade,to se nalazi u gradovima?

Ja mislim da isto tako nije greška i farme raditi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
engleska je sjajna jer, ako ti izugradis mocnu flotu, a otocna si drzava, prvo neko treba brodom doci do tebe, tvoja flota ih moze presresti na moru....
kad skupis dosta para posnes invaziju...
50Niggas
14 godina
neaktivan

Dobro,možete mi samo reći kako da trgujem sa brodovima ili bilo s čim drugim,imam ugovor o trgovanju s rusijom,pruskom i švedskom ali ne znam kako trgovati.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
on ti, ako se ne vijerujem vec trguje...
to je automatski...
50Niggas
15 godina
neaktivan

Ja uvijek igram na VH/Vh i nikad nisam izgradio ratni brod, to je baš nepotrebno, i toši mi pare.

Samo sam gradio trgovačke brodove i stavljao ih na  morska trgovačka središta.

Nemoj igrat na Easy jer je to za jadnike, prelagano je, niko ti neće objaviti rat.

Najteže je za igrati sa Austrijom, a najlakše sa Engleskom.

Meni je osobno Engleska bezveze, u ETW-u mi je bila super al ovdje mi ništa nevalja.

Nije nešt bogata, ima malen izbor jedinica, koje mi uopće nisu lijepe, nekako mi je dosadno igrati sa njima.

Rusi su mi najdraži, pretvorim ih u republiku, onda me siromašniji dio naroda više vole, odmah zaratim sa Turskom (odnosno oni samnom), nokon njih s Austrijom pa Prusijom i na kraju sa Francuzima i Španjolcima.

Uvijek sam u ratu i zanimljivo mi je. Treba znat igrati, razmišljati i uvijek imati neku strategiju.

Probaj igrati s Austrijom!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mogu li nagdje sa interneta skinuti besplatni Napoleon Total war??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Lol, naravno da možeš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I mogu onda s tim skinutim igrat multyplayer i to sve?? moze mi neko dati link..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Ja uvijek igram na VH/Vh i nikad nisam izgradio ratni brod, to je baš nepotrebno, i toši mi pare.

Samo sam gradio trgovačke brodove i stavljao ih na  morska trgovačka središta.

Nemoj igrat na Easy jer je to za jadnike, prelagano je, niko ti neće objaviti rat.

Najteže je za igrati sa Austrijom, a najlakše sa Engleskom.

Meni je osobno Engleska bezveze, u ETW-u mi je bila super al ovdje mi ništa nevalja.

Nije nešt bogata, ima malen izbor jedinica, koje mi uopće nisu lijepe, nekako mi je dosadno igrati sa njima.

Rusi su mi najdraži, pretvorim ih u republiku, onda me siromašniji dio naroda više vole, odmah zaratim sa Turskom (odnosno oni samnom), nokon njih s Austrijom pa Prusijom i na kraju sa Francuzima i Španjolcima.

Uvijek sam u ratu i zanimljivo mi je. Treba znat igrati, razmišljati i uvijek imati neku strategiju.

Probaj igrati s Austrijom!

Ja sam igrao s rusijom i osvojio sam prvo tursku (nju je najlakše po meni),i zašto objavljivati rat austriji ako ti je saveznikm,zar ne prvo prusku osvojiti i austrija je opkoljena i sa sjevera i sa juga? Ja trenutno igram s englesko i osvojio sam cijelu sjevernu obalu francuske i amsterdam,zatim sam osvojio pariz i francuzi su me zamolili za mir.

15 godina
neaktivan

Ja kad sam igrao s Rusima, i nakon što sam osvojio Tursku zaratio sam s Austrijom.

Sve sam okrenuo protiv Austrije, pa tako nisam izgubio savez i dobre odnose s nikime.

Nakon Austrije sam napao Prusiju jer mi treba za VC, pa onda Francusku...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A ja ne mogu npr. igrati kampanju sa španjolcima ili osmanskim carstvom?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Naravno da možeš, moeš igrati s bilo kojom nacijom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nije to s kojom je najlakse neego koliko si vjest, nemozes prvi puta igrati s austrijom i misliti da ces za 2 dana imati cijeli svjet...
ja sad igram sa spanjolskom, objavio sam rat prusiji, osvojio cjelu francusku...
UVJEK prije napada na drzavu smislite strategiju, ja sam rasproedio vojsku, mornaricu podjelio na 2 djela u omjeru 2/3, onaj manji dio poslao u atlantik, veci na juznu obalu frncuske, unistio im trgovacke i vojne brodove i blokirao trgovacke puteve, zatim vojskom napao juzni dio francuske (marseille i okolne gradiće) i brzim marsom u jednom potezi im potpuno blokirao izlaz na juznu obalu, oni su ocekivano, vojsku poslali na jug, cime su oslabili sjevernu obranu, zatim su ih je moja atlantska flota iznenadila i iskrcala dvije vojske, jednu punu i drugu "pola-punu" i napali caen i mala mjestasca, oni su se ipak odlucili obraniti sjever, i tu su pogrijesili, jer ih je moja juzna vojska, nakon zauzimanja marseilla poceli mars na sjever, i stigli u pravi cas da francuze napadnu s leđa, zatim im se pridruzila moja sjeverna vojska i potpuno ih skrsila...
daljnje osvajanje gradova je proslo s minimalnim otporom.
nadam se da sam pomogao, ako trebate savjeta, tu sam :)
50Niggas
14 godina
neaktivan

Pa kako,šta nije da se može igrati sa francuskom,austrijom,rusijom,pruskom i britanijom,kako mogu igrati s bilo kojom nacijom?

I da može pomoć,trenutno sam sa britanijom osvojio polovicu francuske,amsterdam,berlin i tako uglavnom sjeverni dio europe,e sad ne znam dali da nastavim napadati francusku ili čekati da ih rusija sredi,jer se francuzi šire na istok,ali su ih rusi zaustavili na svojoj granici,austrija je progutana kao i većina ostalih malih nacija,ostale su dakle samo najveće  i najjače a to su: španjolska,rusija,francuska,švedska.Ne znam koji mi je sljedeći potez da nešto ne uprskam pa ako netko ima savjet.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
napadni cuzni dio francuske i uspostavi dobre odnise sa spanjolskom da se nemoras boriti na 2 fronta, kada to napravis, kreni u mars na istok do granice sa rusijom, tu stani i oporavi se.
a sto se tice napada na njemacko podrucje, to ti je bila losa ideja ali ajde, povuci trupe u kljucne gradove i daj im da se odmore, vjeruj mi trebat ces ih
javi kad si s tim gotov
50Niggas
15 godina
neaktivan

Slažem se s tobom 1337Code_breaker, ja također uvijek imam plan, i uvijek znam di ću napasti.

Kad krećem u rat, nikad ne napadam samo jednu regiju te države, nego što ih je više moguće.

U početku igre je najbolje prvo srediti ekonomiju, pa tek onda razvijati vojsku i osvajati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Napraviti ču kako si rekao,ionako sam sada već izgubio kompletno njemačko područje,ali bez gubitaka jer sam se ja sam povlačio iz gradova i prebacivao ih na južni dio francuske,nego oni je*eni španjolci nikako ne žele prihvatiti mir,ne želim njih napadati(zasad) jer bi trebao raditi duplo više vojske i rat na dva fronta.

edit:francuzi su me zamolili za mir,da sad krenem na španjolsku ili je to samo varka kako bi išao na španjolsku i onda bi me francuzi sj*bali na sjeveru?

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 10:59 (Cruces).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ovisi, ako igras sa AI na teskome, vjerojatno, nemoj dirat spanjolce, prihvati mir, regrupiraj vojsku i u jednome marsku srusi francusku.
kad to napravis, preseli dio vojske na spanjolsku za svaki slucaj.
s kome si u ratu na istoku?
50Niggas
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice