Ja se još ne mogu spojiti, provjerio sam i server i klijent i sve bi trebalo biti OK, a nece
1.8.1?
1.8.1?
OFC, nije mi jasno, promjenio sam 5 kompova i 3 ISPa, prošao sve fileove na serveru, 4-5 puta rebootao server i nista.
1.8.1?
OFC, nije mi jasno, promjenio sam 5 kompova i 3 ISPa, prošao sve fileove na serveru, 4-5 puta rebootao server i nista.
makni port kad se spajaš na server
1.8.1?
makni port kad se spajaš na server
Radi! Napokon!
Lijepo sam napisao da se makne port
Ajde vidimo se sutra ujutro na serveru i navecer na server chatu :-)
Lijepo sam napisao da se makne port
Ajde vidimo se sutra ujutro na serveru i navecer na server chatu :-)
Nisam vidio post
Samo zašto, jer port je dobro napisan pa mi nije jasno zašto ga je potrebno maknuti?
Dajte molim vas stavite neki plugin da možemo zaključavati chestove jer su me ve najmanj 5 puta pokrali.
I dajte stavite da imamo permission za spawn, sethome, home, help...
Dajte molim vas stavite neki plugin da možemo zaključavati chestove jer su me ve najmanj 5 puta pokrali.
To je namjerno, sakrivaj chestove, tako je najzabavnije.
To je namjerno, sakrivaj chestove, tako je najzabavnije.
tank video si kad sam ga ja zakopo pod zemlju :D
Sakrio sam ja chest do bedrocka i oni jos uvijek uspijevaju nekak ga nać
neznam kak ni ko
neznam kak ni ko
Cheateri.... X-Ray vjerojatno, ali budi kreativan i nece ga nitko naći(@djdomi, /warp heefer :D)
neznam kak ni ko
Cheateri.... X-Ray vjerojatno, ali budi kreativan i nece ga nitko naći(@djdomi, /warp heefer :D)
gjurkinjo :D
neznam kak ni ko
Samo znaš da je bio jedan problem s time, /warplist je bio omogućen svima, ne samo adminima
neznam kak ni ko
Samo znaš da je bio jedan problem s time, /warplist je bio omogućen svima, ne samo adminima
hahahhaha.
al koji je to prostor bio. a heefer je bio još veći 20x, zamisli kolko je to, nije se vidio kraj.
@njofra Port je default zato onaj iz prvog posta ne vrijedi :-)
@TaNk Cheateri, naci cu ih ja sa pravim pluginima. A sto se tice home spaw itd komandi,zao nam je. nismo ih uspjeli podesiti, neznamo zasto. :-(
zz svima d
@njofra Port je default zato onaj iz prvog posta ne vrijedi :-)
@TaNk Cheateri, naci cu ih ja sa pravim pluginima. A sto se tice home spaw itd komandi,zao nam je. nismo ih uspjeli podesiti, neznamo zasto. :-(
zz svima d
Znam, bio sam ga promjenio po server.properties i opet nije radilo. Nije bitno, sad radi
Mogu ja probati komande sutra ako ne smeta par rebootova.
@djdomi sjećam se, bio sam i u njemu. Samo je bio prazan, naš gjurkinjo je bio pun, meni je čak i falilo chestova :D A kako smo počeli, s jednim chestom ispod moje kuce
btw njofra komande rade za admine ali ne za obican puk, nesto permissioni ne rade.
BTW sutra dolazi novi anti xray plugin. Svi jos neotkriveni blokovi se prikazzuju kao oreovi,znaco sav stone je iron ore,diamond ore itd.
evo link tiny.cc/sdkte
Hunters se ponovo gradi!
Samo hrabro i nadajmo se da smo se dobro skrili :D
Ne napadajte PLS :,(
dajte me whitelistajte, nick: Kloksi222
na wl si :D
Ovaj, koliko inače traje dok te ne prime/odbiju, jer ja čekam već par dan pa neznam...
daj nick
Moj nickname je Achtavius, dali trebam opet poslati slike?
Moj nickname je Achtavius, dali trebam opet poslati slike?
Što ti nije rekao brat da smo te primili?
Već si na WL dan i pol :)
Hvala, ali nije mi baš brat, nema veze, hvala!