Potpisujem njofru, to je neki idiot.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sad se loginao kao rocker i sve bannao
Iskoristio sam isti bug kao on i logirao se kao domBaaa, a on je ušao kao apaz i sve modove i bannao
Koji retardirani konj taj Hell3!!!
Samo zato što je banan!
Koristim taj bug, kickam ga non-stop, ali ide tesko.
Isprike svima cije acconte koristim(Apaz, Rcoker, Dombaaa), ali mislim da radim u dobrobit servera
EDIT: jedino jos Fermi nije bannan, banao je cak i one koji nisu online vec dugo
Koristim taj bug, kickam ga non-stop, ali ide tesko.
Isprike svima cije acconte koristim(Apaz, Rcoker, Dombaaa), ali mislim da radim u dobrobit servera
Kao sto rekoh, to je neka mala pubertetlija kojeg nitko nevoli i nema sta da radi pa je od 0 do 24 na serveru i pravi se vazan
idemo u protunapad :D
idemo u protunapad :D
samo si ti ostao, a stalno se logira, ni registrirat se ne stignem, neces ni ti
cak je i Apaza bannao
u kojih kretena ima, nisam nikad mislio da će ih bit na bugu. uništi cijeli server jer je banan. to faco!
u kojih kretena ima, nisam nikad mislio da će ih bit na bugu. uništi cijeli server jer je banan. to faco!
treba imati strogi whitelist, po mogucnosti ne crackan
treba imati strogi whitelist, po mogucnosti ne crackan
malo ću provjerit jel ima neki dobar plugin
@NewOne (Hell3) zašto ne bi uljudno razgovarali ko svi normalni civilizirani ljudi, a ne bezveze kliktali na connect gumbeke?
sve svoje jade iz života nam možeš reći, tko te tuče, tko te tuče, tko te tuče, kolko imaš prijatelja....
ja sam probao razgovarat a dobio sam Lazes i imas multi acc koj mi je od brata.....
a banan sam bez objasnjenja i razloga +svi podupiru admina koji bana bez razloga.
ima li jos koje pitanje ??
@NewOne (Hell3) zašto ne bi uljudno razgovarali ko svi normalni civilizirani ljudi, a ne bezveze kliktali na connect gumbeke?
sve svoje jade iz života nam možeš reći, tko te tuče, tko te tuče, tko te tuče, kolko imaš prijatelja....
ja tučem ja tučem ja tučem ja tučem imam dosta prijatelja a jedan je pored mene i pomaze u bananju ...
ja sam probao razgovarat a dobio sam Lazes i imas multi acc koj mi je od brata.....
a banan sam bez objasnjenja i razloga +svi podupiru admina koji bana bez razloga.
Ma ti si jedan lažov, Mućko đubre!
rekao sam ti već: palio si s lzgrom spleef arenu i eto ti ban. sad ne možeš niš previše, uništio si server, al svejedno ide nova mapa..
Let me guess. 14-15 year old?
15 :)
Uzeo sam minecraft server s 12 slotova, detalje dajem samo korisnicima koji su voljni igrat na survival serveru... Glavna komunikacija na Teamspeak 3 serveru.. Ko bi htio igrati s nama neka se javi u inbox, a ako bude više igraća tu ču objaviit TS3 i server ip...
btw, ako je netko voljan plaćati neka se slobodno javi
suspendiran
tek decko sazrijeva
tek decko sazrijeva
polako ... ima se vremena odrasti :)
suspendiran
takoder i ja dobio zuti ali sve zbog tebe....a koliko vidim tebi nista nije
Jel dosla nova mapa?
Ako nije,jel me možete staviti na whitelist sam da vidim u kakvom je stanju server?
Plz
suspendiran
ja (balavac) sam pristojan a vi pravi odrasli ozbiljni ljudi imate neobicnu zelju izrazavati svoje emocije (mrznju) kroz psovke... JELDA?
suspendiran
ja (balavac) sam pristojan a vi pravi odrasli ozbiljni ljudi imate neobicnu zelju izrazavati svoje emocije (mrznju) kroz psovke... JELDA?
to sto si pristojan ali ti si neodgojen opcenito....nemaris za druge, briga te sto nevini ljudi stradavaju zbog tvojih hirova i ti to onda ides USPOREDJIVAT sa psovkom? pa decko dragi jesi ti normalan?
gjurki pise: slusaj ti balavac jedan, ja te nisam niti uvrjedio niti ništa, ono šta sam napiso je trebala ispast pošalica(to je mamić reko ako nisi znao) a ovi modovi koji su očito na tvojoj razini su mi crveni dali, pa jel ima pravde na ovom svijetu?"
suspendiran
to sto si pristojan ali ti si neodgojen opcenito....nemaris za druge, briga te sto nevini ljudi stradavaju zbog tvojih hirova i ti to onda ides USPOREDJIVAT sa psovkom? pa decko dragi jesi ti normalan?
ja sam vrlo dobro odgojen...zbog toga ne volim nepravdu.
A kad me neko bana (opet ponavljam) bez razloga ja se osvetim..
o+m+g daj vise shvatite