puno vam hvala...
puno vam hvala...
puno vam hvala...
ae dolazis na server onda? ja cekam i dalje igrace
ooo fak, nisam na Whitelisti... :S aj ako neko od vas moze da me bubne gore... prvi put otvoril temu pa reko da vidim nase hrvate...
P.S. jel imate Skype?? aj ako imate pa da se ne mučim natipkavati...
ooo fak, nisam na Whitelisti... :S aj ako neko od vas moze da me bubne gore... prvi put otvoril temu pa reko da vidim nase hrvate...
a odi na sluzbeni forum imas ga u prvom postu i tamo se regaj
ok urađeno...sad cekam da me se doda i onda ulazim... ;)
ok ja u igri, al mi chat neradi... :S ,jel to zato jer sam jedini ili??...zasad trazim grad i usput skupljam prve sirovine...
ok ja u igri, al mi chat neradi... :S ,jel to zato jer sam jedini ili??...zasad trazim grad i usput skupljam prve sirovine...
pa chat ti je stisnes T pa pises
E ljudi igram i ja ovo vec dugo na jednom drugom serveru koji je sad propo... Ajde me stavite na whitelistu nick : Cash
pozz.
Evo gledam sad na serveru....6/12 i cudim se te govorim da izadju jer ovo nije normalno
Evo gledam sad na serveru....6/12 i cudim se te govorim da izadju jer ovo nije normalno
ko je sve admin da me stave na whitelistu, bas mi se igra :D
prvi post, sluzbeni forum, tamo se regaj i reci da te stave na wl jer je kao sto vidis autor i pokretac ovog svega banan
prvi post, sluzbeni forum, tamo se regaj i reci da te stave na wl jer je kao sto vidis autor i pokretac ovog svega banan
al fermi nije banan odtuda xD on ga moze
al fermi nije banan odtuda xD on ga moze
uhh...nemoze, apaz je mayor admin on ima cpanel i ostale stvari
Malo si pobrkao, CPanel je za administraciju web servera, on vjerojatno ima neki gamepanel. A na WL se s canarya može dodavati unutar igre.
Malo si pobrkao, CPanel je za administraciju web servera, on vjerojatno ima neki gamepanel. A na WL se s canarya može dodavati unutar igre.
da znam jer sam ja bio poslao u taj topic za whitelistu ime taman je fermi doso i whitelistao me :D
Soz onda nisam znao
Evo stavio sam na sluzbeni forum da me ubace.. nadam se da ce vidjeti sto prije :D
Fermi ne zaj... odbanaj me ili reci zasto
Malo je bolje stanje sad, bilo nas je 8 u jednom trenutku.
Pun je server svastika, Fermi je Hiler(ja Herr General :D), djelimo se na Nazije, one normalne i neprijatelje, svi grade svastike, ja sam napravio skin sa svastikom...(sve je samo šala, i ovako dolazi nova mapa)
Samo mali update :)
Fermi ne zaj... odbanaj me ili reci zasto
Koji ti je nick? ja sam mu sused pa ga pitam zas xD
Pun je server svastika, Fermi je Hiler(ja Herr General :D), djelimo se na Nazije, one normalne i neprijatelje, svi grade svastike, ja sam napravio skin sa svastikom...(sve je samo šala, i ovako dolazi nova mapa)
haha nema samo nacista....tu su i zidovi, ustase i komunisti
7 | Ja sam nacist |
---|---|
1 | Ja sam zidov |
2 | Ja sam ustasa |
1 | Ja sam komunist |
9 | Ja volim burek xD |
sta mislis ko ga je potaknuo da napravi svastiku i da se zezamo s tim ja te volim nazi <333
ajde fermi,zezali smo se ionako ide nova mapa.
necemo vise,osim ako ne bude nova mapa
ako bude prva mapa nemojte graditi gluposti i nemojte previse graditi...ajmo lijepo organizirati grad i to a ono izvan grada gradite kolko ocete sta ocete i di ocete...ja bi volio da organiziramo grad oko velikog jezera i svi stavimo van kuce pristaniste za brodove od wooden slaba i da se onda vozikamo svi po jezeru s brodovima i to :DD
Ja ustaša!! Imam na kući ustaški znak(ako ga neko nije zapalio) :)
Ja sam zidov s Carliem^^
BTW dobio MC oriđi, ufff sto sam sretan
ah, banani ste vas dvojica(Hell3, lzgr) jer ste zapalili arenu.
rekao sam, možete se ubijat(ipak se igramo nacista i komunista ^^) al bez grifanja!!
vidit cu jos o unbanu na drugoj mapi. hell3 teško, mislim da si mi zapalio kuću :/
Ja sam zidov s Carliem^^
oo pa di si zidove... hava nagila
Ja sam zidov s Carliem^^
Nacista zasad najvise radje se skrijte dok ne uspostavimo auschwitz, treblinku, mathausen i dachau :DD
ah, banani ste vas dvojica(Hell3, lzgr) jer ste zapalili arenu.
rekao sam, možete se ubijat(ipak se igramo nacista i komunista ^^) al bez grifanja!!
vidit cu jos o unbanu na drugoj mapi. hell3 teško, mislim da si mi zapalio kuću :/
Ajde molim te,uostalom ionako smo cini mi se svi htijeli zapalit server prije promjene mape.