Minecraft server [BUG Craft] zaključana tema

poruka: 1.734
|
čitano: 169.140
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Minecraft server [BUG Craft]
power_user kaže...
NewOne kaže...

Server timeout -.- nikako da se spojim

ni meni, a ni gjurkiju koliko mi je na skypeu rekao

meni radi

imothep kaže...

i ja isto cijelo se popodne pokušavam spojiti na server i ništa..inače ja se na serveru zovem stanke 96. 

meni radi xD

CroMaky96 kaže...

Kome se trebam javiti da me stavi na Whitelist?

odes na sluzbeni bugcraft forum i tamo nadjes temu za prijavu 

Gamers Don't Die, They Respawn. 1,001 posts and counting...
15 godina
Minecraft server [BUG Craft]

Još danas samo fizika i onda MINECRAFT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Bera kaže...

Još danas samo fizika i onda MINECRAFT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!{#}

djabe ti to kad nikog nema..ja dodem ako vas dvoje bude jos na serveru ja sam zacudjen..prije kad smo imali 8 slotova sibali smo se ko ce uc a ko izac a sad molimo igrace da dodu

15 godina
FiCoO kaže...
Bera kaže...

djabe ti to kad nikog nema..ja dodem ako vas dvoje bude jos na serveru ja sam zacudjen..prije kad smo imali 8 slotova sibali smo se ko ce uc a ko izac a sad molimo igrace da dodu

ne brini, igrat cu ja

15 godina

Napisao sam vec post na server forumu, ali to izgleda nitko ne cita(0 pogleda od 7 sati sinoć)

Mislim da bi bilo dobro da se na server postavi nova mapa i ukine /give komanda(ili zabrani njeno korištenje), možda bi privuklo više igrača jer je ovako već sve izgrađeno. Već dugo nije bilo puno ljudi, a čak ni modove nisam vidio online već par dana(a dosta često igram).

P.S. bilo bi dobro i da admini uploadaju backup savea negdje na web da možemo skinuti za istraživanje (i griefanje :D) na singleplayeru

18 Da
0 Ne
Volim jabuke :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
power_user kaže...

Napisao sam vec post na server forumu, ali to izgleda nitko ne cita(0 pogleda od 7 sati sinoć)

Mislim da bi bilo dobro da se na server postavi nova mapa i ukine /give komanda(ili zabrani njeno korištenje), možda bi privuklo više igrača jer je ovako već sve izgrađeno. Već dugo nije bilo puno ljudi, a čak ni modove nisam vidio online već par dana(a dosta često igram).

P.S. bilo bi dobro i da admini uploadaju backup savea negdje na web da možemo skinuti za istraživanje (i griefanje :D) na singleplayeru

Odlična ideja. Koga god zanima neka pogleda na našem Bug Craft forumu i ja sam napisao nešto. {#}

Špionjak Filip
15 godina
protjeran

Ako se to realizira ja se vraćam!! Ali onda ni modovi ni admini nesmiju stvari davat sami sebi! Sve se treba skupljat, tu se vidi skill. :)

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
gjurki kaže...

Ako se to realizira ja se vraćam!! Ali onda ni modovi ni admini nesmiju stvari davat sami sebi! Sve se treba skupljat, tu se vidi skill. :)

samo pick na pocetku da i novi clanovi budu ravnopravni sa starim

16 godina
power_user kaže...

1.samo pick na pocetku

2.da i novi clanovi budu ravnopravni sa starim

1. Nije uopce potrebno,stone pick nabavis za 1-2 minute.

2. Ovo nema smisla. Onda bi trebali davati novim clanovima sve sto drugi imaju. Neka se potrude pa ce biti ravnopravni,kao sto smo se i mi.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
17 godina
neaktivan

Imam ideju:
KAd se bude prelazilo na novu mapu, onda sve porušimo/griefamo/spalimo na sadašnjoj mapi! {#}

Ona crveno-bijela građevina od woola bi lipo gorila {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 21:34 (lzgr).

2 0 hvala 0
15 godina
lzgr kaže...

Imam ideju:
KAd se bude prelazilo na novu mapu,nek Apaz napravi backup i onda sve porušimo/griefamo/spalimo na sadašnjoj mapi! {#}

sve ok ali prvo moramo saznati di je apaz jer ako nisi cuo/vidio protjeran je sa foruma

ante ako vidis ovo de se bar javi u pp da znam koji ti je acc

14 godina
protjeran

Ako se bude to vec radilo, onda neka nađemo NOVE modove koji ce bit bar 3-4 sata na dan online a ne da ih nema DANIMA :).

Dvije stvari su beskrajne: svemir i ljudska glupost. Albert Einstein

1 0 hvala 0
15 godina
rocker55555 kaže...
power_user kaže...

1.samo pick na pocetku

2.da i novi clanovi budu ravnopravni sa starim

1. Nije uopce potrebno,stone pick nabavis za 1-2 minute.

2. Ovo nema smisla. Onda bi trebali davati novim clanovima sve sto drugi imaju. Neka se potrude pa ce biti ravnopravni,kao sto smo se i mi.

Imas pravo... @FiCoO APaz je na prosloj stranici ostavio skype i mail, tako mozes doci do njega
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 17:49 (power_user).
17 godina
neaktivan
Pwner M. kaže...

Ako se bude to vec radilo, onda neka nađemo NOVE modove koji ce bit bar 3-4 sata na dan online a ne da ih nema DANIMA :).

Da,jedino je Fermi online skoro svaki dan. JA dolazim svaki dan,al nema puno ljudi.

14 godina
neaktivan

Dragi moji Minecraft frendovi. APazinjan iliti Ante je trenutno zauzet i ima dosta posla. Danas sam ga kontaktirao i rekao je da će možda biti dostupan ovaj vikend. Do tada igrajte šta možete na ovoj mapi a od onda najvjerovatnije ulazi nova mapa, ofc ova stara ce biti BACKUP-irana {#}
Na novoj mapi će biti puno znoja, truda i muke skupljajuci cobblestone, wood,...pa craft table i sve ostalo potrebno da bi se uopce moglo razvijati. Tek tada, kad se bude tako odvijala igra i druženje uz zabranu, poništeni i sve skupa GIFT command, tada će se pokazati tko je pravi frajer ili "arhitekt".
Tada ćemo npr. moći skupa raditi neke velike objekte uz trud.
Mislim da će tada mnogo više korisnika što prije čekati da zaigraju jer će znati da ih čeka "posao" {#} za koji će trebati vrijeme i materijal za iskoristiti i nakupiti.
Radujem se novoj mapi, novim idejama i pravim radnim akcijama.
Pozdrav svima! {#}

Špionjak Filip

1 0 hvala 0
15 godina
lzgr kaže...
Pwner M. kaže...

Da,jedino je Fermi online skoro svaki dan. JA dolazim svaki dan,al nema puno ljudi.

Ja sam isto bar 1,5-2h online svaki dan i jednino sam Fermija, tebe, Carlija, gjurkija(nesto malo), stanke96(ne previse) i Hell3 vidio ovaj tjedn

15 godina
power_user kaže...
lzgr kaže...
Pwner M. kaže...

Ja sam isto bar 1,5-2h online svaki dan i jednino sam Fermija, tebe, Carlija, gjurkija(nesto malo), stanke96(ne previse) i Hell3 vidio ovaj tjedn

Carli je carcina{#}hehe to sam ja xD

14 godina
neaktivan

Ja ću ovih dana biti navečer dosta...:D

Špionjak Filip

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ja igram skoro pa svaki dan al ujutro i dodem nesto pred vecer al dosadno je kad neznam sta da gradim kad sve vec imamo izgradene

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pwner M. kaže...

Ja igram skoro pa svaki dan al ujutro i dodem nesto pred vecer al dosadno je kad neznam sta da gradim kad sve vec imamo izgradene

Baš zbog toga ce se otvoriti nova mapa {#}

Špionjak Filip
14 godina
neaktivan
Pwner M. kaže...

A da malo započetne velike projekte?

Napravite novi grad, neku veelikuuu gradevinu. 

14 godina
protjeran

A gle mi se doslovno razbacujemo matrijalom, dodes na pball, samo vidis cijeli chest pun gold armora, dodes kod shopa otvoris chest sve puno vune.Nemoras uopce trazit, radit rudnike nista samo uzmes iz chesta i gradis.. nije ni cudo sta smo u roku od 2 tjedan napravili nesto sta nebi napravili u roku od 2 mjeseca tankali smo se sa /Give komandom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 22:32 (Pwner M.).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pwner M. kaže...

A gle mi se doslovno razbacujemo matrijalom, dodes na pball, samo vidis cijeli chest pun gold armora, dodes kod shopa otvoris chest sve puno vune.Nemoras uopce trazit, radit rudnike nista samo uzmes iz chesta i gradis.. nije ni cudo sta smo u roku od 2 tjedan napravili nesto sta nebi napravili u roku od 2 mjeseca tankali smo se sa /Give komandom.

Nema uopce truda ni traženja i dobivanja materijala. A kad nema toga truda, {#} to je glupo.

Špionjak Filip
17 godina
neaktivan

ušao admin i izašao :(

nek mi se apaz javi na pp.

moram mu još pokazat nacistički program :D

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pwner M. kaže...

Ja na server ne dolazim zbog 2 razloga.

Skoro uvijek je prazan ili igra 1 igrac.

I nemam sta radit na njemu.

Kad se stavi nova mapa sigurno cu opet igrat po 10h na dan,kao kad se otvorio server.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
15 godina

Ajde netko na server neka dode...

Gamers Don't Die, They Respawn. xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozz ljudi ja se nemogu joinat...javlja mi da je server outdated...:((

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
scOOby kaže...

skini 1.5_01 verziju, imaš je na 2. str. ove teme

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
scOOby kaže...

zato sto imas 1.6 verziju mc a treba ti 1.5

fak ju domi prije mene

Gamers Don't Die, They Respawn. xD
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 11:05 (FiCoO).
17 godina
neaktivan

uskoro ćemo moći preći na 1.6 verziju. canary je na 85%

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice