Max Payne 3

poruka: 1.086
|
čitano: 190.417
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Max Payne 3
ZC_Someone kaže...

I baš u njegovoj glavi je meni problem. Iz njegovih razmišljanja, stavova i postupaka više mi ostavlja dojam običnog starog detektivskog gunđala koje je postalo "too old for this sh*t". A ne čovjeka kojeg proganja smrt njegove obitelji, što je meni jedno od osnovnih obilježja Maxa Paynea.

Max je evoluirao.Probao je pobjeći od s*ebane prošlosti ali se našao u još većem belaju.Te se našao tu gdje jest bez ičega čemu se može vratiti ali isto tako bez ičega čemu se može nadati u budućnosti.

Uglavnom meni ne smeta njegova transformacija u propalog policajca koji je sve izgbio te živi iz dana u dan čekajući metak s svojim imenam.Uglavnom zanimljiv je taj kontrast izmeđ atmosfere same igre i "viška" boja te njegove depresivne osobnosti.

OMAĐIJAJ ME !!!!!!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 16:32 (Mr.doktor).
17 godina
neaktivan
Max Payne 3

A gle, znam da mogu to gledati i na takav način. No budući da je u pitanju video igra o Maxu Payneu, jednostavno odbijam to napraviti :)

Samo njegovo prezime ima određeno značenje. Ako mu promijeniš osobnost slobodno ga i preimenuješ u Max Oldfart. A to onda više nije to.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 17:16 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Developeri su se ovako odlučili nastaviti priču o Maxu,a na nama je kako će mo to prihvatiti.

Ali definitivno ovako Max dobiva novu dimenziju.A sad naravno da će se nekome igrica činiti bolja a nekom lošija,no to je stvar ukusa,a o ukusima se ne raspravlja
OMAĐIJAJ ME !!!!!!!!!!!!!
15 godina
neaktivan
Max Payne 3

Da prodajem novu, nekorišteni Box sa dvd-ima u foliji, maxa paynea 3, koliko mogu tražiti za njega i bili ga lako prodao?

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Max Payne 3

270 kn i bi

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

270 kn i bi

s tim da je to ona posebna verzija koja ukljucuje DLC sa max paynom 1 likom u multiplayer igri, ako to sto dodatno povecava cijenu.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
17 godina
neaktivan
Mr.doktor kaže...
Developeri su se ovako odlučili nastaviti priču o Maxu,a na nama je kako će mo to prihvatiti.

Ali definitivno ovako Max dobiva novu dimenziju.A sad naravno da će se nekome igrica činiti bolja a nekom lošija,no to je stvar ukusa,a o ukusima se ne raspravlja

Samo za to su se odlučili developeri koji nisu imali nikakve veze s prva dva nastavka. Pa je pitanje u kolikoj mjeri su oni to zbilja željeli a u kolikoj su možda jednostavno fulali Maxa.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
16 godina
Max Payne 3

Stari Max je bolji Max, a bome i igra kao igra... novi Max nebi bio nista bez starog, ako ima bar nesto slicno jos je dobro (a ima), no, sto moze biti gore od gubitka vlastigo posla, zene i kceri... a i straha za vlastiti zivot?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Max Payne 3

Primjetio sam da mi HDD "ruži" dok se igra ucitava tj rockstar logo i tako par sekundi. ( Samsung F3 500 gb ), i to samo u toj igri, kao da ga igra jadnog muci :O

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Max Payne 3

Eto stiglo mi maloprije,,,pa da se, pohvalim,jer ovakav naslov zaslužuje biti orginal,,

{#}

http://www.pohrani.com/f/Y/SP/4zqoVkCe/1/pic.jpg

http://www.pohrani.com/f/3v/qp/1kWGSU4H/foto915.jpg

http://www.pohrani.com/f/3k/vz/32IJ9dg/foto914.jpg

Live to win!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 10:58 (BuhaBT).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Max Payne 3

Oh gle, švercaš neke tablete u kutijama od igre. Sad ću te prijaviti{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...
mar123 kaže...

270 kn i bi

s tim da je to ona posebna verzija koja ukljucuje DLC sa max paynom 1 likom u multiplayer igri, ako to sto dodatno povecava cijenu.

račun imaš?ako to imas moze, ako nemaš inače ni priblizno  toliko.

Live to win!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 11:03 (BuhaBT).
16 godina
BuhaBT kaže...

Eto stiglo mi maloprije,,,pa da se, pohvalim,jer ovakav naslov zaslužuje biti orginal,,

{#}

Kolko stotina dvd-a ima?

:D

lol ove rocvkstar igre su postale ko instaliravanje 95-ice sa floppya

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
BuhaBT kaže...

{#}

Kolko stotina dvd-a ima?

:D

my bad ,da to su tri dual layer disca ,očekuj toliko i za GTA V {#}

Live to win!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 11:30 (BuhaBT).
16 godina
Max Payne 3

nisu li to tri dual layera i jedan obicni? mislim 4 obicna nisu ni 20 gb.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BuhaBT kaže...
Bernard Huky Hux kaže...
mar123 kaže...

270 kn i bi

nemam, jer to je poklon; to znaci da ni 270kn ne bi mogao dobiti za njega, makar je special edition.

Ako nista drugo odigrat cu ga i nakon toga prodati za stotinjak kuna sa rockstar accauntom.

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

vjerovatno da,zabuna,nego zna netko kak bi to radilo s 4 gige rama? proc stari quad9450 12mb keša na 3,4ghz, HD6950 2gb ram, corsair force gt 120gb sata 3,1680 reza uglavnom,jer na novoj maticni je jos uvijek stari sempron,čeka se pilledrive.

Live to win!!
17 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...
BuhaBT kaže...
Bernard Huky Hux kaže...
mar123 kaže...

270 kn i bi

nemam, jer to je poklon; to znaci da ni 270kn ne bi mogao dobiti za njega, makar je special edition.

Ako nista drugo odigrat cu ga i nakon toga prodati za stotinjak kuna sa rockstar accauntom.

a probaj stavi u oglas,ima bisera koji bi i platili toliko :D

Live to win!!
16 godina
Max Payne 3

super bi radilo, ja ju derem na 4 gb

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
BuhaBT kaže...
mar123 kaže...

vjerovatno da,zabuna,nego zna netko kak bi to radilo s 4 gige rama? proc stari quad9450 12mb keša na 3,4ghz, HD6950 2gb ram, corsair force gt 120gb sata 3,1680 reza uglavnom,jer na novoj maticni je jos uvijek stari sempron,čeka se pilledrive.

Odlicno bi radilo pogledaj pod moj pc sve ide na high dx 10 full hd to jest nisam puno se niti igro sa postavkama samo digno rezu i par stvari na vise i zadovoljan sam kvalitetom grafike!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Mitch kaže...

Jest ali..... bolje imati vise dual layera, nije potreban blu ray koji je skup ko sam vrag.... igru instaliras i mozes vrtiti bez dvd/cd-a (ako to hoces). Druga je stvar konzola....

mar123 kaže...

Dual layer, danas ti nema bas obicnih DVD-a jer nema bas igara koje teze manje od 4.7 GB. Max tezi 28.3 sa svim trenutnim dlc-ovima tako da je kompresija gotovo nikakva...

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 11:39 (lovac82).
17 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
BuhaBT kaže...
mar123 kaže...

Odlicno bi radilo pogledaj pod moj pc sve ide na high dx 10 full hd to jest nisam puno se niti igro sa postavkama samo digno rezu i par stvari na vise i zadovoljan sam kvalitetom grafike!

vidim odlično,klokal si proc na 2,8? um ok,onda bi kod mene moralo pristojno ''letiti'',,

Live to win!!
16 godina
Max Payne 3

Proc stari q9450 je vrlo mocan bez obzira na starost... tako da tu sigurno nece biti problema, jos s obzirom na ostatak konfiguracije koju si naveo, ne da ce raditi dobro, trebalo bi letit... dosta stara racunala mogu pokretati ovu igru na boljim postavkama i dx9 (naravno, uz pristojan FPS), kako nebi ti mogao s tom onda. Igra ti je puno optimiziranija od GTA cetvorke bez obzira sto je novija 3.5 god.....

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Max Payne 3

Krenuo sad igrati i reko učit ću prije tekme...jesam qurac učio. Predobro, ma sve je predobro, neam riječi, dobri stari max, bullet time i sve...fenomenalno.

Kakav je multi?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Max Payne 3

imam jedno pitanja...

zanima me hoće li mi raditi max payne 3..

grafa: Readon hd 4650 1 gb

cpu: pentium dual core E5500 2.8 ghZ

ram: 3 gb

Bilo je uredu kada su appel i blackberry jos bilo samo voce! - Bill Gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
matotheBUG kaže...

imam jedno pitanja...

zanima me hoće li mi raditi max payne 3..

grafa: Readon hd 4650 1 gb

cpu: pentium dual core E5500 2.8 ghZ

ram: 3 gb

Hoće.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Krenuo sad igrati i reko učit ću prije tekme...jesam qurac učio. Predobro, ma sve je predobro, neam riječi, dobri stari max, bullet time i sve...fenomenalno.

Kakav je multi?

Ako ti se toliko svidio sp i mp će garant.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan

Završio sam igru i mogu samo reći fenomenalno. Super igra, od mene joj ide čista desetka.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
Max Payne 3

koliko ima actova? da si znam računat da ne pređem prebrzo lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

koliko ima actova? da si znam računat da ne pređem prebrzo lol

14.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice