Došao sam do chaptera X i igra je vrhunska. I priča i atmosfera i sve. Miliona detalja, dizajn, ma sve je vrhunsko. Kada bi više ovakvih igara imali to bi bilo jako dobro.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
max payn 3 je jedna od bolih igrica u ovoj godini...Maxsa sam odigao u jednome dahu igrica je prokleto dobra...Igra ko online na PC???
Meni za 45 minuta
Meni se jako brzo instaliro (i7 2600k 4.6ghz)
ako imate orginal igru brzo bi trebalo, ovi pirati sporo idu.
Ovisi o vise toga, je li se treba unrarti i koliko toga, o kakvoj je kompresiji rijec, odnosno sto brzi CPU to bolje (iako nece biti drasticno bolje kao. 1-3h), brzini DVD pogona, brzini HDD/SSD-a........
ja sam imao piratov 28 gb pa se je jako brzo instaliralo
mislio sam na ove repack verzije, njima treba 2-3 sata.
To se Black Box verzija dogo instalira. Meni je oko sat ipo.
Za igricu samo pohvale, jedna od boljih ikad.
Pozz
Zanima me dali je ta black box verzija uredu i dali igra radi bez problema?Malo mi je sumnjivo da neko moze da kompresuje 22gige podataka u 10giga,da neskidam bezveze ako nije.
Hvala
Meni se brzo instalirala igra je odlicna ali mi Avira non stop prijavljuje gsrld.dll kao keylogger. Moram ugasit "Realtime Protection" da bih ju uopce pokrenuo. . .
Kao da mi nije dosta što se igra skidala 10 sati sad se još i instalira 3 sata
Koliko se vama dugo instaliralo?
36 minuta.
Pozz
Zanima me dali je ta black box verzija uredu i dali igra radi bez problema?Malo mi je sumnjivo da neko moze da kompresuje 22gige podataka u 10giga,da neskidam bezveze ako nije.
Hvala
Sve je uredu i radi kao normalna samo je video u cut scenama malo lošije kvalitete odnosno nije u fullhd-u.
Pozz
Hvala
Sjećam se da je skullptura uspio ripovati 3 GB left 4 dead u 700 MB
To je malo više od 50%, tako da je 22 u 10 vjerovatno moguće.
Pozz
Hvala
Sjećam se da je skullptura uspio ripovati 3 GB left 4 dead u 700 MB
To je malo više od 50%, tako da je 22 u 10 vjerovatno moguće.
to je 76%
a ovih 22gb u 10gb je itekako moguće, uostaom, pa i postoji i ljudima radi..
Pozz
Hvala
ja mislin da ti je u tom black boxu izbrisan multiplayer tako je inace sa black box verzijon
da, u svim repackovima je izbrisan mislim jer on iznosi oko 8 gb. sad citam po tim stranicama da je moguce s piratom pristupit multyu, zna netko nesto o tome? mislim nemora opisat kako neg jel to stvarno moguce ili?
da, u svim repackovima je izbrisan mislim jer on iznosi oko 8 gb. sad citam po tim stranicama da je moguce s piratom pristupit multyu, zna netko nesto o tome? mislim nemora opisat kako neg jel to stvarno moguce ili?
Moguce je ali naravno ne official multiplayer.... i pola vas ce zaraditi karton zbog razgovora o piratizaciji.
pricamo samo o velicini igre.
Pricate o blackbox verzijama, mp, errorima koji su od piratske verzije etc. dakle, piratizacijia!
Kako se vama tako sporo instaliravalo.. Mislim meni je 30-ak min to islo ali sam paralelno instaliravao meni se cini assasins creed jer mi je frend HDD dao pa sam sto prije sve htio instalirat + firefox + ostali real time programi i gluposti, proc mi nit nije bas nesto extra. ( 3.0 ghz, 4 gb rama, F3 samsung 500 gb )
ma nema to veze s procesorom, vec sam reko zasto se igra dugo instalirava.
Ima veze ako se nesto mora raspakiravati, cak i kada instaliras s originalnih dvd-a radi se o zapakiranim file-ovima ali nije tolika kompresija niti je zapakirano u vecini igara tako da nema neke velike razlike izmedu slabijeg CPU-a i novijeg kada se raspakirava tijekom instalacije (mislim na te InstallShield wizzarde etc.).... ali kod repack/kompresirane verzije stvari izgledaju drkcije, normalno da ce se instalirati dugo, kada je velicina smanjena sa 25 na npr. 10 GB, odnosno sto brzi CPU > to brze rapakiravanje/instalacija.
Jok jogurt verzija, 4 iso file-a al opet ne drzi vodu bas barem meni kako se nekima tako dugo instalirava.
Jok jogurt verzija, 4 iso file-a al opet ne drzi vodu bas barem meni kako se nekima tako dugo instalirava.
isto tak i kod mene instalacija onih 26gb max 30min
i bitna je jako brzina HDD-a vise od svega drugoga
ma nema to veze s procesorom, vec sam reko zasto se igra dugo instalirava.
Baš sam htjeo napisat kak je plus što se igra od toliko gb tako brzo instaliras. 4 iso file-a i kad je gotov jedan mountaš drugi. Možda par minuta instalacije. zbilja brzo
Raspakirao si i dobio 4 iso-a, ovisi kolika je ukupna velicina tih zapakiranih file-ova bila na jogurt verzijama......
Npr.
Svi podaci na HDD-u/SSD-u
1. Zapakirano 40 GB = 41 GB raspakirano..... duze ce se raspakirati nego druge igre samim time sto se radi o puno GB-a, kompresija je nikakva = bolji procesor ce to brze odratiti, iako ne drasticnooo brze, vecina ima slicne HDD-e aka nije tolika razlika tako da ovo ne ubrajam.
2. Zapakirano 20 GB = 41 raspakirano..... duze ce se raspakirati, ne samo zbog velicine nego i zato sto je smanjeno s 41 na 20 GB = brzi procesor ce pokazati jos vecu snagu naspram slabijeg kao u tocki 1... takoder, vecina ima slicne HDD-e aka nije tolika razlika tako da ovo ne ubrajam.
Podaci na fizickim DVD-ima aka 4x 8.5 GB = 34 GB ukupne velicine tako da nisu morali pretjerivati u zapakiravanju.
1. Nema raspakiravanja doslovno svega kao u gornjem primjeru (vjerojatno tu i tamo necega ima ali nista puno), sada i DVD pogon utjece na brzinu, nista nije kompresirano (gotovo nista) = DVD pogon je svima isti, razlika izmedu HDD-a nam svima nije toliko velika kao npr. CPU vs CPU ili GPU vs GPU.. odnosno, brzina ce nam svima biti slicna.
Black Box -> 1080p video scene sripane na 720p -> to je jedina razlika. Gubitak kvalitete slike je minimalan.
Di je najeftiniji za kupit u ZG, al box edition mi treba, ne steam...