Max Payne 3

poruka: 1.086
|
čitano: 190.525
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Max Payne 3

Došao sam do chaptera X i igra je vrhunska. I priča i atmosfera i sve. Miliona detalja, dizajn, ma sve je vrhunsko. Kada bi više ovakvih igara imali to bi bilo jako dobro.

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Max Payne 3

max payn 3 je jedna od bolih igrica u ovoj godini...Maxsa sam odigao u jednome dahu igrica je prokleto dobra...Igra ko online na PC???

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Max Payne 3

big_guy

Meni se instalirao za 38minuta

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Max Payne 3

Meni za 45 minuta

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Max Payne 3

Meni se jako brzo instaliro (i7 2600k 4.6ghz)

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 16:52 (lmutak).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Max Payne 3

ako imate orginal igru brzo bi trebalo, ovi pirati sporo idu.

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
Max Payne 3

Ovisi o vise toga, je li se treba unrarti i koliko toga, o kakvoj je kompresiji rijec, odnosno sto brzi CPU to bolje (iako nece biti drasticno bolje kao. 1-3h), brzini DVD pogona, brzini HDD/SSD-a........

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 17:05 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Max Payne 3

ja sam imao piratov 28 gb pa se je jako brzo instaliralo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Max Payne 3

mislio sam na ove repack verzije, njima treba 2-3 sata.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Max Payne 3

To se Black Box verzija dogo instalira. Meni je oko sat ipo.

Za igricu samo pohvale, jedna od boljih ikad.

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Max Payne 3
RePlaY kaže...

Pozz

Zanima me dali je ta black box verzija uredu i dali igra radi bez problema?Malo mi je sumnjivo da neko moze da kompresuje 22gige podataka u 10giga,da neskidam bezveze ako nije.

Hvala

Treat men generously or destroy them completely. For small wounds they will seek vengeance, for great ones they cannot.
17 godina
Max Payne 3

Meni se brzo instalirala igra je odlicna ali mi Avira non stop prijavljuje gsrld.dll kao keylogger. Moram ugasit "Realtime Protection" da bih ju uopce pokrenuo. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Kao da mi nije dosta što se igra skidala 10 sati sad se još i instalira 3 sata {#}

Koliko se vama dugo instaliralo?

36 minuta.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 18:30 (BannedOnThisForum).
16 godina
Exprince kaže...

Pozz

Zanima me dali je ta black box verzija uredu i dali igra radi bez problema?Malo mi je sumnjivo da neko moze da kompresuje 22gige podataka u 10giga,da neskidam bezveze ako nije.

Hvala

Sve je uredu i radi kao normalna samo je video u cut scenama malo lošije kvalitete odnosno nije u fullhd-u.

Only the brave
16 godina
neaktivan
Exprince kaže...

Pozz

Hvala

Sjećam se da je skullptura uspio ripovati 3 GB left 4 dead u 700 MB

To je malo više od 50%, tako da je 22 u 10 vjerovatno moguće.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Exprince kaže...

Pozz

Hvala

Sjećam se da je skullptura uspio ripovati 3 GB left 4 dead u 700 MB

To je malo više od 50%, tako da je 22 u 10 vjerovatno moguće.

to je 76%

a ovih 22gb u 10gb je itekako moguće, uostaom, pa i postoji i ljudima radi..

MiR
13 godina
neaktivan
Exprince kaže...
RePlaY kaže...

Pozz

Hvala

ja mislin da ti je u tom black boxu izbrisan multiplayer tako je inace sa black box verzijon

16 godina
Max Payne 3

da, u svim repackovima je izbrisan mislim jer on iznosi oko 8 gb. sad citam po tim stranicama da je moguce s piratom pristupit multyu, zna netko nesto o tome? mislim nemora opisat kako neg jel to stvarno moguce ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mar123 kaže...

da, u svim repackovima je izbrisan mislim jer on iznosi oko 8 gb. sad citam po tim stranicama da je moguce s piratom pristupit multyu, zna netko nesto o tome? mislim nemora opisat kako neg jel to stvarno moguce ili?

Moguce je ali naravno ne official multiplayer.... i pola vas ce zaraditi karton zbog razgovora o piratizaciji.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
Max Payne 3

pricamo samo o velicini igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Max Payne 3

Pricate o blackbox verzijama, mp, errorima koji su od piratske verzije etc. dakle, piratizacijia!

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Max Payne 3

Kako se vama tako sporo instaliravalo.. Mislim meni je 30-ak min to islo ali sam paralelno instaliravao meni se cini assasins creed  jer mi je frend HDD dao pa sam sto prije sve htio instalirat + firefox + ostali real time programi i gluposti, proc mi nit nije bas nesto extra. ( 3.0 ghz, 4 gb rama, F3 samsung 500 gb )

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Max Payne 3

ma nema to veze s procesorom, vec sam reko zasto se igra dugo instalirava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Max Payne 3

Ima veze ako se nesto mora raspakiravati, cak i kada instaliras s originalnih dvd-a radi se o zapakiranim file-ovima ali nije tolika kompresija niti je zapakirano u vecini igara tako da nema neke velike razlike izmedu slabijeg CPU-a i novijeg kada se raspakirava tijekom instalacije (mislim na te InstallShield wizzarde etc.).... ali kod repack/kompresirane verzije stvari izgledaju drkcije, normalno da ce se instalirati dugo, kada je velicina smanjena sa 25 na npr. 10 GB, odnosno sto brzi CPU > to brze rapakiravanje/instalacija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 21:21 (lovac82).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Max Payne 3

Jok jogurt verzija, 4 iso file-a al opet ne drzi vodu bas barem meni kako se nekima tako dugo instalirava.

Nothing lasts forever
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Fake_Alert kaže...

Jok jogurt verzija, 4 iso file-a al opet ne drzi vodu bas barem meni kako se nekima tako dugo instalirava.

isto tak i kod mene instalacija onih 26gb max 30min

i bitna je jako brzina HDD-a vise od svega drugoga

http://x264blog.org/
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 21:48 (Arnold Layne).
15 godina
mar123 kaže...

ma nema to veze s procesorom, vec sam reko zasto se igra dugo instalirava.

Baš sam htjeo napisat kak je plus što se igra od toliko gb tako brzo instaliras. 4 iso file-a i  kad je gotov jedan mountaš drugi. Možda par minuta instalacije. zbilja brzo

Stranice su trenutno nedostupne.
16 godina
Fake_Alert kaže...

Raspakirao si i dobio 4 iso-a, ovisi kolika je ukupna velicina tih zapakiranih file-ova bila na jogurt verzijama......

Npr.

Svi podaci na HDD-u/SSD-u

1. Zapakirano 40 GB = 41 GB raspakirano..... duze ce se raspakirati nego druge igre samim time sto se radi o puno GB-a, kompresija je nikakva = bolji procesor ce to brze odratiti, iako ne drasticnooo brze, vecina ima slicne HDD-e aka nije tolika razlika tako da ovo ne ubrajam.

2. Zapakirano 20 GB = 41 raspakirano..... duze ce se raspakirati, ne samo zbog velicine nego i zato sto je smanjeno s 41 na 20 GB = brzi procesor ce pokazati jos vecu snagu naspram slabijeg kao u tocki 1... takoder, vecina ima slicne HDD-e aka nije tolika razlika tako da ovo ne ubrajam.

Podaci na fizickim DVD-ima aka 4x 8.5 GB = 34 GB ukupne velicine tako da nisu morali pretjerivati u zapakiravanju.

1. Nema raspakiravanja doslovno svega kao u gornjem primjeru (vjerojatno tu i tamo necega ima ali nista puno), sada i DVD pogon utjece na brzinu, nista nije kompresirano (gotovo nista) = DVD pogon je svima isti, razlika izmedu HDD-a nam svima nije toliko velika kao npr. CPU vs CPU ili GPU vs GPU.. odnosno, brzina ce nam svima biti slicna.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 21:58 (lovac82).
15 godina
protjeran

Black Box -> 1080p video scene sripane na 720p -> to je jedina razlika. Gubitak kvalitete slike je minimalan.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
14 godina
neaktivan
Max Payne 3

Di je najeftiniji za kupit u ZG, al box edition mi treba, ne steam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice