Kada igran mass effect laga mi kooo... nijedna igra tako ne laga(na low postavkama)....a config. mi je u potpisu osim da je proc clockiran na 3.2+2.5...A isa sam na "can u run it?" i sve uredno...pise da mogu igrati...cak su mi postavke pocetne bile postavljene na texture:medium,particles:high...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da,da.To ti je još jedan zaj*** izdavača.Igra ne radi na single core procu.I ja imam proc sa jednom jezgrom i na systemreq prolazim na minimum ali igra ne radi.
j**** ja mater ako je to tocno....
na you gamers site-u pise da treba oko 1000 bodova za pokreniti mass effect, a ja imam 3500 u 3d marku 06...Neka mi to neko obrazlozi...
Ja ti nemogu to obrazložit ali ti mogu dati za usporedbu svoju konfiguraciju koja je bez problema vrtila Mass Effect na 1024x768 svi detalji na HIGH bez ikakvog lagiranja (osim u nekim masovnim i masivnim scenama:D).
Ja ti nemogu to obrazložit ali ti mogu dati za usporedbu svoju konfiguraciju koja je bez problema vrtila Mass Effect na 1024x768 svi detalji na HIGH bez ikakvog lagiranja (osim u nekim masovnim i masivnim scenama:D).
Ti imaš konfu sa Core 2 Duo procom.Na jednojezgrenima ne radi makar prolaziš na testovima jer su takvi tbože zahtjevi i trebala bi raditi na 2.6 pentiumu,ali bez dual corea zaboravi...
Grrr....skidam jednu igru 4 dana preko torrenta i onda....uff...
Evo našao sam na jednom forumu ovo. Možda pomogne. Sretno
Browse to My Documents>Bioware>Mass Effect>Config and open up BIOEngine.ini
Search for the following line and change it to "False":
DisableHWShadowMaps=True
Hardware Shadow Mapping is what sets the game to calculate shadows using your GPU instead of CPU. By default it's set to use the CPU("True" = Enabled). So if you're running a single-core processor and a decent graphics card like me(P4 2.8ghz, 7600GS), then you may get a performance increase. In my case, it helped since it took some of the load off my CPU which apparently gets hogged a lot by this game. If you're running on single-core with an 8800 then you'll very likely get a noticable increase since it won't put any real extra strain on your GPU.
Of course, this won't fix all lag, but you can get an increase in your FPS for most situations
Ne bude pomoglo.Ja sam tak pol toga napravil,installiral patcheve,drivere...
Bolje da nisi skidal igru.Trebal si skinuti Fallout 3.
Ja imam Single Core na 2,72 GHZ i na kaj god napravil nejde iznad 10 FPS-ova.
Ja imam Single Core na 2,72 GHZ i na kaj god napravil nejde iznad 10 FPS-ova.

aa....fps skoce malo ali za kojih 20% nista posebno....idalje jako zapinje
koliko ja znam assassins creed je prvi poceo s tim da moras imat dual core da bi uopce pokrenuo igricu, sad ce svi tak pocet radit.
Mislim da gta 4 se nece pokrenut ak nemas dual core..
Ja sam u mass effectu imao oko 40fps-a sa hd4870 i 5000+BE sa svime na max i stalno mi je trzalo tj. nije trzalo nego je svake 1-2sec trznulo jedva se vidi ali jako smeta.
Kada su izasli novi driveri to je nestalo, isto tako mi je bilo i u assassins creedu.