sad kad ne budu creditsi na kraju
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I dode klinjo,naspoila cijelu igru i stavi opciju "spoiler" i ti nista nevidis,osim ako se nasilis da pogledas..Nije opcija spoiler stavljena bezveze
E, al bit je da oni namjerno spoilaju... Ne stave "spoiler". Da, i ja sam čitao da ima veze između jedinice i dvojke. Jeste čuli za onu kuću koja je navodno Tommyeva, tamo su ga ubili oni. A jedan od tih koji su ga ubili je valjda bio Joe.
I dode klinjo,naspoila cijelu igru i stavi opciju "spoiler" i ti nista nevidis,osim ako se nasilis da pogledas..Nije opcija spoiler stavljena bezveze
E, al bit je da oni namjerno spoilaju... Ne stave "spoiler". Da, i ja sam čitao da ima veze između jedinice i dvojke. Jeste čuli za onu kuću koja je navodno Tommyeva, tamo su ga ubili oni. A jedan od tih koji su ga ubili je valjda bio Joe.
Nista onda,gumb prijavi i gotovo,sigurno neces umrijet od par rijeci iz igre,sta god on spoilao ti to trebas in game dozivit a ne da ti prepricavaju jer ipak,nije "to" to"
Ma ja prlazim igru a kada budem imao cijelu verziju ću završiti prvih 10 chaptera i to je to.
kuži ovo, +18
igra ce navodno bit + 18
Kao i svaki gta...
Miči to odmah! Joj jedva čekam. Jel našao tko collector's edition u HR ili ima kakvih informacija?
Ja vise necu, dobio sam 2 zuta i to samo ja.
Dali si vi sjecate mozda ili je u mafiji 1 policajac mogao napisati kaznu kroz prozor u autu a ovdje policajac ceka dok izades van.
I u prvom dijelu moraš izać van.
Prva recenzija 85 %, 12 % niže od GTA IV, ali se meni po demou čini bolja, makar više volim budućnost od prošlosti
EDIT - isprike na duplom postu
Prva recenzija 85 %, 12 % niže od GTA IV, ali se meni po demou čini bolja, makar više volim budućnost od prošlosti
EDIT - isprike na duplom postu
Gdje se može vidjeti ta recenzija?

neznam, game informer je dao 9/10
slabe? Pa kolike trebaju biti, 110%..meni odgovara..
btw. mislim da se ne bi trebali zalijetavati s ocjenama razno raznih stranica i recezenata. Polako, sami ćemo je odigrati, pa ćemo iznijeti mišljenja i donijeti sud.
Zato što neki recenzenti preferiraju Rockstar i GTA 4 pa sad traže u Mafiji 2 dlaku u jajetu.
Zato što neki recenzenti preferiraju Rockstar i GTA 4 pa sad traže u Mafiji 2 dlaku u jajetu.
Svatko ima svoje misljenje, samo sto su oni (recenzenti ) za to misljenje placeni.
slabe? Pa kolike trebaju biti, 110%..meni odgovara..
Barem 90% zaslužuje ovako dobra igra
pitam se jel ko bilo kojoj igri dao ocjenu 100
Iskreno, mislim da će nas igra kad je budemo krenuli igrati, potpuno oduševiti Još samo malo
Zadnjih 2-3 stranice se samo tješite s tim recenzijama, od toga da recenzatori preferiraju Rockstar do toga da je Mafia pokradena, ako igra nije zaslužila 90 ili 100, nego 80, onda će toliko i dobiti i gotovo.
Zadnjih 2-3 stranice se samo tješite s tim recenzijama, od toga da recenzatori preferiraju Rockstar do toga da je Mafia pokradena, ako igra nije zaslužila 90 ili 100, nego 80, onda će toliko i dobiti i gotovo.
A to bi onda bilo veliko razočaranje, posebice što su ju više puta odgađali.
To je velika industrija gdje se okreču velike pare ko zna koliko se i rockstar koji ima love potrudio da se malo ocjene kod nekih recenzenata snize to sve zvuči glupo no nije.
Nije bitno kako su je drugi ocjenili, bitno je da li se vama sviđa.
Meni je po demou super
pitam se jel ko bilo kojoj igri dao ocjenu 100
Half Life 1 i 2.
Jel zna netko koliko ima misija u cijeloj igri?
lol koje gluposti, pa neču ići valjda za nečjim mišljenjem iz recenzije. Ako mi se igra sviđa odigrat ću je, bez obzira imala ona ocjenu od recenzenata 1/10.
Neznam zašto uopče idete za time, pa nije valjda na nećete igrati igru ako će imati slabiju ocjenu od npr.GTA.
Ne morate se sad držati tih nekih recenzija, svaki recenzent ima drugačije mišljenje o igri, pa tako i vi i najbolje bi bilo da gledate ono što vama paše i sami ocjenite igru.
Jel zna netko koliko ima misija u cijeloj igri?
Nađi neki spoiler/walktrough pa ćeš vidjet.
Imaš mahalo.com
Tako je Sparrow. To je mišljenje JEDNOG čovjeka, a ako ja dopustim da mišljenje jednog čovjeka meni odluči hoću li igrati ja igru ili ne, e onda hebeš i mene i moje principe. Sad kad sam to napisao pitam se za što uopće onda ti idio....ovaj recenzenti služe......:))
ROckastar je bogat pa je platio recenzentima da nedaju 90/100, uglavnom znam da će Mafia II biti bolja od neoptimiziranog GTA IV koji ima šugave misije