aaa jbt jest dobar zvuk u igri..jedva čekam 27
Ma sve je zakon, i atmosfera zvuk, likovi, auti, ko će dočekat igru.
aaa jbt jest dobar zvuk u igri..jedva čekam 27
Ma sve je zakon, i atmosfera zvuk, likovi, auti, ko će dočekat igru.
Moj komp je sljedeći
Amdx2 5400+
Nvidia 9800gt
2 gb rama
I igram na 1280x1024, sve na high, AA on, AF 2x, bez fizike, i igra mi radi super (demo), jedva čekam full igru.
stvarno ???? koliko fps dobijaš ????
ond ću ja moći na maxed out bez PhsyX
ako ja igram maxed out sa 4850 onda ces i ti sa 5770 na maxed out bez fizike naravno
šta znaci AA..ako mi netko može rec i kakva je razliak u igri.ako je on?
AntiAliasing. Ugl, koristi Google slijedeći put.
http://www.pantherproducts.co.uk/Articles/Graphics/anti_aliasing.shtml
AA ili anti aliasing, po domacem zagladivanje rubova, znaci zagladi ti rubove da ne izgleda onak grbavo, ali pri vecim rezolucijama bas i nema nekog efekta, zato ja imam stalno iskljuceni AA...a i AA ti oduzima dosta fps-a.
A i nije ti neka razlika s uključenim i isključenim AA, igra izgleda podjednako,
A gta IV ti je primjer kako igra izgleda loše bez AA sve je nazubljeno, dok Mafia II i bezz AA neizgleda puno nazubljeno.
Jel ima igdje u HR Collector's Edition za naručit?
Evo, uspio sam skinuti još jednom demo, i pokrenuti ga, i jedino što mogu reći jest to da sam očaran Kao prvo, grafika je fenomenalna čak i na medium postavkama, nema nikakvih, ali baš nikakvih trzajeva ili kočenja...Zvuk je predobro izveden, stvara jednu posebnu atmosferu..Vožnja autima je malo zeznuta, ali je poprilično realna, te baš služi za guštiranje. Ljudi na ulici su vrlo dobro izmodelirani, i ajmo reći 'inteligentni'
. Što se tiče pucnjave i napucavanja, to je jedan svijet za sebe..Predobro je izvedeno, kontrole su jednostavne te je zaista užitak. To bi bilo ovako ukratko...Doista, jedva čekam da igra izađe, ozbiljno razmišljam da je i kupim jer vrijedi svoje novce.
Vidim da dosta ljudi uspoređuje s GTA IV ovu igru..Istina je da je ovo samo demo, ali mene je i samo 10 minuta igre više privuklo nego 4h igranja GTA četvorke..Volim i GTA serijal, ali doista, ovo je nešto posve drugačije, i čak ako mogu reći, atmosferičnije...
Probaj jedino u Crovortexu.
Nema Collector's Editiona za PC, samo za konzole. Za PC postoji Special Edition, ali nije to to.
Nema Collector's Editiona za PC, samo za konzole. Za PC postoji Special Edition, ali nije to to.
nije točno. ja sam namjeravao naručit colletctors za pc sa zesta. dodje oko 280,00 kn sa uključenom dostavom za HR. Dodje u roku od 2-3 dana.
Demo je pre pre kratak.. Hehe, ali stvara velike zazubice..
stvarno ???? koliko fps dobijaš ????
ond ću ja moći na maxed out bez PhsyX
i ja isto maxiram sa 40 fpsova
nije točno. ja sam namjeravao naručit colletctors za pc sa zesta. dodje oko 280,00 kn sa uključenom dostavom za HR. Dodje u roku od 2-3 dana.
odavde? https://www.zest.co.th/content/view/id/8566/, u kojim je to novcima?
znači 280 kn sa uključenom poštarinom i dostavom? Pa to je super cijena kaj ne?
OMG 1250 kuna jesu oni normalni?
odavde? https://www.zest.co.th/content/view/id/8566/, u kojim je to novcima?
znači 280 kn sa uključenom poštarinom i dostavom? Pa to je super cijena kaj ne?
To je tajlandski novac. Zove se Bahta. ja sam namjeravao kupit tamo. i pouzdani su 100% jer sam već kupovao kod njih call of duty ali samo digitalno. ako nemaš kreditnu možeš kupit preko enabave uz dodatnih 40 kn provizije.
@ I Am Alive: to nisu kune nego Bahte tajlandske.
I dali je netko isprobavao robu iz ormara? Ono fency odijelo kojeg nema u dućanima.
OMG 1250 kuna jesu oni normalni?
Lol, koje kune pogledaj koja je to valuta.
Edit: Preduhitrilo me.
AA ili anti aliasing, po domacem zagladivanje rubova, znaci zagladi ti rubove da ne izgleda onak grbavo, ali pri vecim rezolucijama bas i nema nekog efekta, zato ja imam stalno iskljuceni AA...a i AA ti oduzima dosta fps-a.
jel ima od njega koristi u 1920*1080
a nešto sitno, ovisi kako u kojoj igri ali nista značajno.
OFF: Što je stvarno na Tajlandu 2553. godina?
pa probaj, ali ja nebi stavljao samo ce ti pasti fps bezveze
Ej ljudi onaj trejner za mafiu 2 sva oruzija sam skinuo i stavio na desktop i sta sad!?Pomoc!?
Baš me zanima koliko će igra biti 'teška', tj. koliko će GB imati..Što vi mislite?
Baš me zanima koliko će igra biti 'teška', tj. koliko će GB imati..Što vi mislite?
Po mojoj procjeni 6-8 gb...
Ej ljudi onaj trejner za mafiu 2 sva oruzija sam skinuo i stavio na desktop i sta sad!?Pomoc!?
Koji trainer?
Za onaj +28 trainer:
Uđi u igru, javi se na telefon, izađi van, Alt+Tab, pokreni trainer i označi "kućice" s onim što ti treba.
Ako mislimo na isti trainer pokreni Configurable_injector, zatim uđi u igru i stisni tipku insert.
Ja necu koristiti nikakve treinere i oruzja i modove jer ocu to odigrati u full verziji.
Baš sam probao trainer, ima više oružja nego sam očekivao, samo mi je žao što nema zolje :)
Baš sam probao trainer, ima više oružja nego sam očekivao, samo mi je žao što nema zolje :)
npr. ?