Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.280.428
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Mafia 2
meni se igra vrti solidno. Zasad sam preso ovu misiju i u redu je. igra je dosta dobra iako bi demo morao ponudit malo vise od 10 minuta igra za 1 gigu i nesto
16 godina
h51ph kaže...

Ne stavljaš ti njih u CF, nego ti je 5770 grafika, a 8800 dedicated samo za Physx, tj. 8800 ti samo računa fiziku i ništa drugo. Mislim da kad uštekaš 8800 je u Physxu moraš namjestit na dedicated za fiziku, nisam siguran, nikad si nisam priuštio luksuz 2 grafe Mršti se

Mislim da bi i 9600GT bila dovoljna za vrtit fiziku na high.

Ja sam je imao jedno vrijeme u paru sa 9800GT da vrti fiziku u Batmanu i izvodila je odlično mada tamo fizika nije bila toliko zahtjevna kao u Mafiji 2.

8800 je jaka ali ipak dosta se grije i troši stoga će utjecat na temperature glavne grafičke i ostalih komponenti.

Meni je 9600gt koja se ne grije puno digla temperaturu glavne do 10 stupnjeva iako imam solidnu prozračnost (mada su tada bile i sparine).

Međutim ko ima jako napajanje i odlično izvedeno hlađenje samo naprjed na 8800.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 0:55 (RePlaY).
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Još samo 8 dana kao da je 8 mjeseci ne mogu dočekati.

ma da
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
XXL Gamer kaže...

kao da čekamo Božić ! *.* Nevinašce

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
15 godina
neaktivan
RePlaY kaže...
h51ph kaže...

Ne stavljaš ti njih u CF, nego ti je 5770 grafika, a 8800 dedicated samo za Physx, tj. 8800 ti samo računa fiziku i ništa drugo. Mislim da kad uštekaš 8800 je u Physxu moraš namjestit na dedicated za fiziku, nisam siguran, nikad si nisam priuštio luksuz 2 grafe Mršti se

Mislim da bi i 9600GT bila dovoljna za vrtit fiziku na high.

Ja sam je imao jedno vrijeme u paru sa 9800GT da vrti fiziku u Batmanu i izvodila je odlično mada tamo fizika nije bila toliko zahtjevna kao u Mafiji 2.

8800 je jaka ali ipak dosta se grije i troši stoga će utjecat na temperature glavne grafičke i ostalih komponenti.

Meni je 9600gt koja se ne grije puno digla temperaturu glavne do 10 stupnjeva iako imam solidnu prozračnost (mada su tada bile i sparine).

Međutim ko ima jako napajanje i odlično izvedeno hlađenje samo naprjed na 8800.

da, hlađenje imam dobro rješeno, a sad dal da prodam 5770 i kupim gtx 460 pa imam i fiziku odma?, al ne znam kak bi bilo s hlađenjem pošto se dosta grije.

15 godina
protjeran
Mafia 2

Što je točno uopće taj Physich? Ja imam 98 00 GT

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
marinn95 kaže...
XXL Gamer kaže...

kao da čekamo Božić ! *.* Nevinašce

Hahahahhahaha...

15 godina
protjeran
Kora kaže...
TopForumaš kaže...

posebno mi se sviđa muzika u igri

također kad uđem u onaj bar ili prodavaonicu odjece

ne razbijam i ubijam kao vi manijaci Belji se nego razgledavam

uzivam u povratku u 50-e te u viđenje prekrasko replicirane proslosti

kak je sve to izgledalo nekad ;)

Ma kakvo razgledavanje, deri po gamaddi, kad već nemaš muda u stvarnosti haha

Nisu problem muda, problem je zakon...Osmijeh

16 godina
repel kaže...
RePlaY kaže...

da, hlađenje imam dobro rješeno, a sad dal da prodam 5770 i kupim gtx 460 pa imam i fiziku odma?, al ne znam kak bi bilo s hlađenjem pošto se dosta grije.

Gtx 460 se ne grije puno, koliko sam vidio po reviewima čak manje od tvoje 5770.

Gtx 460 je odlična kartica, bolja od 5770 i isplati ju se uzet ali neće ti sama tako dobro i glatko vrtit fiziku na mafiji kao što će jedna 8800/9600 uz nju ili tu tvoju 5770.

Raspitaj se kod nekoga tko je ima kako gtx460 sama vrti fizika pa vidii odluči šta će i kako

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 1:28 (RePlaY).
16 godina
neaktivan
ZDS, ma pusti Koru, on je neki wannabe huligan...

Phsyx izračunava fiziku 'kao da je stvarna', pa se objekti u igri ponašaju kao zapravo. Odjeća, stakla, čaše, stolice...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Svako daljnje prepiranje rezultirati će kartonima. Nemojte reći da niste bili upozoreni.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RePlaY kaže...
repel kaže...
RePlaY kaže...

Gtx 460 se ne grije puno, koliko sam vidio po reviewima čak manje od tvoje 5770.

Gtx 460 je odlična kartica, bolja od 5770 i isplati ju se uzet ali neće ti sama tako dobro i glatko vrtit fiziku na mafiji kao što će jedna 8800/9600 uz nju ili tu tvoju 5770.

Raspitaj se kod nekoga tko je ima kako gtx460 sama vrti fizika pa vidii odluči šta će i kako

Gtx 460 troši otprilike ko i 5850 znači više od 5770.

15 godina
protjeran
scorpion667 kaže...

Svako daljnje prepiranje rezultirati će kartonima. Nemojte reći da niste bili upozoreni.

Prepiranje oko čega?

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Kolika će biti velićina grada u mafiji 2 ovo što možemo vidjeti na mapi od dema ili će grad biti još veći?

Ovu sto vidimo ce biti i konacna, jedino nitko nije spomenio hoce li se moci ici i van mape kao u prvom dijelu i dal ce se moci uci u ova naselja skroz lijevi i gore na mapi.

16 godina
neaktivan
Mafia 2

Jel tko probao voziti na speed limiter? Super stvarčica ak si pored murije. Smijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Jel tko probao voziti na speed limiter? Super stvarčica ak si pored murije. Smijeh

Ma kakav speed limit, ja vozim samo na top speed, a murji zbrišeš, gadno je ako pregaziš nekog bandita pa te njegova banda počne lovit.

15 godina
Wolf88 kaže...

Koliko sam ja uspio vidjeti nemam neke velike razlike izmeđ fizike kada radi i kad je iskljućenea.

primjeri:

Kolika će biti velićina grada u mafiji 2 ovo što možemo vidjeti na mapi od dema ili će grad biti još veći?

Evo cijele mape

dore 2 cuo
15 godina
neaktivan
RePlaY kaže...
repel kaže...
RePlaY kaže...

ok, hvala puno, znači bolja varijanta je da uz 5770 dodam neku od navedenih Nvidia?, Imam rezu 1280 x 1024 tako da mi je i 5770 overkill za sve , osim za Mafiu 2.

Tražit ću onda neku Nvidiu 8800 / 9600

hvala

16 godina
crash11 kaže...
308gtsfan kaže...

Ma kakav speed limit, ja vozim samo na top speed, a murji zbrišeš, gadno je ako pregaziš nekog bandita pa te njegova banda počne lovit.

moram priznati, kada je ostar zavoj, upalim speed limiter i zaustavi auto na koliko, 40 mph ? super stvar kad treba brzo zakociti.

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
16 godina
neaktivan
Mafia 2

kako se aktivira taj speed limiter. I u demou nisam vidio za gorivo.. a što se tiće kombinacije nvidia/ati zbog fizike ali nvidia to nije iskljućila... Jedino onaj hack..

http://gtabalkan.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 10:46 (joze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
joze kaže...

kako se aktivira taj speed limiter

stisneš L

bc2: SaPPhir3
16 godina
Speedlimiter - slovo ''L"

Gorivo se u demou ne trosi,valjda ce se u full verziji trositi.
Death has a thousand faces,evil only one.
15 godina
neaktivan
joze kaže...

kako se aktivira taj speed limiter. I u demou nisam vidio za gorivo.. a što se tiće kombinacije nvidia/ati zbog fizike ali nvidia to nije iskljućila... Jedino onaj hack..

nisam baš shvatio tvoj post u vezi fizike ?Iznenađen

17 godina
odjavljen
Mafia 2

u najnovijim driverima za ati+ nvidia netreba onaj hybrid physx mod,odnosno trebaju dijelovi od tog moda koji se nalaze u folderu Extras...a to je Windows comand skripta koja prebasuje fiziku na GPU...kod mene u nvidia control panelu nepostoji fizika i nemam mogućosti uključivanja i isključivanja ali svejedno se vrti u igrama...sve se vrši preko skripti koje se nalaze u physx modu verzije 1.04ff

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Weky

Grafikom nisam impresioniran, iako se igra vrti na max i to na poprilicnoj rezoluciji (2048*1536). GTA IV izgleda lošije, ali ne baš toliko koliko ti govoriš.

Ne kažem da je grafika losa, no nemojmo pretjerivati.

16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Troši se, ja sam dobio upozorenje i počela mi je lampica svjetliti. Auto mi je počeo 'cukati' i ugasio se pa sam nekom crncu maznuo novi.

Zanimljivo, kad izvežeš auto iz lakirnice i prođeš kroz građevinsku zonu gdje nije asfalt auto se gadno uprlja.

15 godina
odjavljen
franky kaže...
  iako se igra vrti na max i to na poprilicnoj rezoluciji (2048*1536)

Šta imaš 3 Way SLI GTX 480?. Slike pls, inače ti ništa nevjerujem. Postaj u temu slike vašega hardvera, i validaciju isto s nickom na forumu.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 11:24 (Weky).
16 godina
neaktivan
Mafia 2
Zaboravite da ćete Vrtit fiziku na high sa 9600GT.Ja ju jedva guram na high sa 8800GT na 40FPS-a.Da bi igra bila u potpunosti fluidna treba GTS250 za Physx.
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
luckyluke kaže...

Neznam meni je pisalo da imam malo goriva, stisnuo sam space i turiraro par minuta

ali sam odmah natankao auto tak da neznam jel bi crkao ili ne.

|| HR INVITES - Prvi Hrvatski invites forum || ▶ ▷ ▶ ☠P➋P FrEaK☠ ◀ ◁ ◀
16 godina
neaktivan
Weky kaže...
franky kaže...
  iako se igra vrti na max i to na poprilicnoj rezoluciji (2048*1536)

Šta imaš 3 Way SLI GTX 480?. Slike pls, inače ti ništa nevjerujem. Postaj u temu slike vašega hardvera, i validaciju isto s nickom na forumu.

Pričekaj koji dan da mi se fotić vrati, sve ćeš dobiti ;)

Dosta offtopica.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice