- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne stavljaš ti njih u CF, nego ti je 5770 grafika, a 8800 dedicated samo za Physx, tj. 8800 ti samo računa fiziku i ništa drugo. Mislim da kad uštekaš 8800 je u Physxu moraš namjestit na dedicated za fiziku, nisam siguran, nikad si nisam priuštio luksuz 2 grafe
Mislim da bi i 9600GT bila dovoljna za vrtit fiziku na high.
Ja sam je imao jedno vrijeme u paru sa 9800GT da vrti fiziku u Batmanu i izvodila je odlično mada tamo fizika nije bila toliko zahtjevna kao u Mafiji 2.
8800 je jaka ali ipak dosta se grije i troši stoga će utjecat na temperature glavne grafičke i ostalih komponenti.
Meni je 9600gt koja se ne grije puno digla temperaturu glavne do 10 stupnjeva iako imam solidnu prozračnost (mada su tada bile i sparine).
Međutim ko ima jako napajanje i odlično izvedeno hlađenje samo naprjed na 8800.
Još samo 8 dana kao da je 8 mjeseci ne mogu dočekati.
kao da čekamo Božić ! *.*
Ne stavljaš ti njih u CF, nego ti je 5770 grafika, a 8800 dedicated samo za Physx, tj. 8800 ti samo računa fiziku i ništa drugo. Mislim da kad uštekaš 8800 je u Physxu moraš namjestit na dedicated za fiziku, nisam siguran, nikad si nisam priuštio luksuz 2 grafe
Mislim da bi i 9600GT bila dovoljna za vrtit fiziku na high.
Ja sam je imao jedno vrijeme u paru sa 9800GT da vrti fiziku u Batmanu i izvodila je odlično mada tamo fizika nije bila toliko zahtjevna kao u Mafiji 2.
8800 je jaka ali ipak dosta se grije i troši stoga će utjecat na temperature glavne grafičke i ostalih komponenti.
Meni je 9600gt koja se ne grije puno digla temperaturu glavne do 10 stupnjeva iako imam solidnu prozračnost (mada su tada bile i sparine).
Međutim ko ima jako napajanje i odlično izvedeno hlađenje samo naprjed na 8800.
da, hlađenje imam dobro rješeno, a sad dal da prodam 5770 i kupim gtx 460 pa imam i fiziku odma?, al ne znam kak bi bilo s hlađenjem pošto se dosta grije.
Što je točno uopće taj Physich? Ja imam 98 00 GT
kao da čekamo Božić ! *.*
Hahahahhahaha...
posebno mi se sviđa muzika u igri
također kad uđem u onaj bar ili prodavaonicu odjece
ne razbijam i ubijam kao vi manijaci nego razgledavam
uzivam u povratku u 50-e te u viđenje prekrasko replicirane proslosti
kak je sve to izgledalo nekad ;)
Ma kakvo razgledavanje, deri po gamaddi, kad već nemaš muda u stvarnosti haha
Nisu problem muda, problem je zakon...
da, hlađenje imam dobro rješeno, a sad dal da prodam 5770 i kupim gtx 460 pa imam i fiziku odma?, al ne znam kak bi bilo s hlađenjem pošto se dosta grije.
Gtx 460 se ne grije puno, koliko sam vidio po reviewima čak manje od tvoje 5770.
Gtx 460 je odlična kartica, bolja od 5770 i isplati ju se uzet ali neće ti sama tako dobro i glatko vrtit fiziku na mafiji kao što će jedna 8800/9600 uz nju ili tu tvoju 5770.
Raspitaj se kod nekoga tko je ima kako gtx460 sama vrti fizika pa vidii odluči šta će i kako
Phsyx izračunava fiziku 'kao da je stvarna', pa se objekti u igri ponašaju kao zapravo. Odjeća, stakla, čaše, stolice...

Svako daljnje prepiranje rezultirati će kartonima. Nemojte reći da niste bili upozoreni.
Gtx 460 se ne grije puno, koliko sam vidio po reviewima čak manje od tvoje 5770.
Gtx 460 je odlična kartica, bolja od 5770 i isplati ju se uzet ali neće ti sama tako dobro i glatko vrtit fiziku na mafiji kao što će jedna 8800/9600 uz nju ili tu tvoju 5770.
Raspitaj se kod nekoga tko je ima kako gtx460 sama vrti fizika pa vidii odluči šta će i kako
Gtx 460 troši otprilike ko i 5850 znači više od 5770.
Svako daljnje prepiranje rezultirati će kartonima. Nemojte reći da niste bili upozoreni.
Prepiranje oko čega?
Kolika će biti velićina grada u mafiji 2 ovo što možemo vidjeti na mapi od dema ili će grad biti još veći?
Ovu sto vidimo ce biti i konacna, jedino nitko nije spomenio hoce li se moci ici i van mape kao u prvom dijelu i dal ce se moci uci u ova naselja skroz lijevi i gore na mapi.
Jel tko probao voziti na speed limiter? Super stvarčica ak si pored murije.
Ma kakav speed limit, ja vozim samo na top speed, a murji zbrišeš, gadno je ako pregaziš nekog bandita pa te njegova banda počne lovit.
ok, hvala puno, znači bolja varijanta je da uz 5770 dodam neku od navedenih Nvidia?, Imam rezu 1280 x 1024 tako da mi je i 5770 overkill za sve , osim za Mafiu 2.
Tražit ću onda neku Nvidiu 8800 / 9600
hvala
Ma kakav speed limit, ja vozim samo na top speed, a murji zbrišeš, gadno je ako pregaziš nekog bandita pa te njegova banda počne lovit.
moram priznati, kada je ostar zavoj, upalim speed limiter i zaustavi auto na koliko, 40 mph ? super stvar kad treba brzo zakociti.
kako se aktivira taj speed limiter. I u demou nisam vidio za gorivo.. a što se tiće kombinacije nvidia/ati zbog fizike ali nvidia to nije iskljućila... Jedino onaj hack..
kako se aktivira taj speed limiter
stisneš L
Gorivo se u demou ne trosi,valjda ce se u full verziji trositi.

kako se aktivira taj speed limiter. I u demou nisam vidio za gorivo.. a što se tiće kombinacije nvidia/ati zbog fizike ali nvidia to nije iskljućila... Jedino onaj hack..
nisam baš shvatio tvoj post u vezi fizike ?
u najnovijim driverima za ati+ nvidia netreba onaj hybrid physx mod,odnosno trebaju dijelovi od tog moda koji se nalaze u folderu Extras...a to je Windows comand skripta koja prebasuje fiziku na GPU...kod mene u nvidia control panelu nepostoji fizika i nemam mogućosti uključivanja i isključivanja ali svejedno se vrti u igrama...sve se vrši preko skripti koje se nalaze u physx modu verzije 1.04ff
Grafikom nisam impresioniran, iako se igra vrti na max i to na poprilicnoj rezoluciji (2048*1536). GTA IV izgleda lošije, ali ne baš toliko koliko ti govoriš.
Ne kažem da je grafika losa, no nemojmo pretjerivati.
Troši se, ja sam dobio upozorenje i počela mi je lampica svjetliti. Auto mi je počeo 'cukati' i ugasio se pa sam nekom crncu maznuo novi.
Zanimljivo, kad izvežeš auto iz lakirnice i prođeš kroz građevinsku zonu gdje nije asfalt auto se gadno uprlja.
Šta imaš 3 Way SLI GTX 480?. Slike pls, inače ti ništa nevjerujem. Postaj u temu slike vašega hardvera, i validaciju isto s nickom na forumu.

Neznam meni je pisalo da imam malo goriva, stisnuo sam space i turiraro par minuta
ali sam odmah natankao auto tak da neznam jel bi crkao ili ne.
Šta imaš 3 Way SLI GTX 480?. Slike pls, inače ti ništa nevjerujem. Postaj u temu slike vašega hardvera, i validaciju isto s nickom na forumu.
Pričekaj koji dan da mi se fotić vrati, sve ćeš dobiti ;)
Dosta offtopica.