Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.281.233
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Stavio sam Pshyx na medium i u početku malo šteka..a kasnije ko da je off...:DDD...prezadovoljan sam...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mafia 2
blackchoco kaže...

Stavio sam Pshyx na medium i u početku malo šteka..a kasnije ko da je off...:DDD...prezadovoljan sam...

ako kasnije ne osjećaš physx isključi ga na početku Namigiva

"Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat" -Atom
15 godina
neaktivan
Mafia 2

iss..još sam u šoku..dobim na kladi..a tata mi ne uplati listtic..ajme..meni..a taman bi si mogao kupit novu grafu..iss..

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
Tommy_123 kaže...

iss..još sam u šoku..dobim na kladi..a tata mi ne uplati listtic..ajme..meni..a taman bi si mogao kupit novu grafu..iss..

Prvo se pobrini za procesor jer ako kupiš neku bolju grafu, a procesor ti stari onda ti to ništa ne znači.

A sa novim procesorom češ i matičnu trebat mjenjat, tako da je to dosta skupa investicija ;)

BC2 ingame nick: Kuky90
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Tommy_123 kaže...

Prvo se pobrini za procesor jer ako kupiš neku bolju grafu, a procesor ti stari onda ti to ništa ne znači.

A sa novim procesorom češ i matičnu trebat mjenjat, tako da je to dosta skupa investicija ;)

ma dog sam se s tatom..za krizmu cu dobit ps3..tako da se netrebam brinuti..:)

16 godina
bolje ti xbox,bar nemoras stalno kupovat oriđiđi..a ovako si prisiljen za orginal(iako ti mozda nije problem ak imas para )
http://movies-monkey.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
dado16 kaže...
bolje ti xbox,bar nemoras stalno kupovat oriđiđi..a ovako si prisiljen za orginal(iako ti mozda nije problem ak imas para )

cek jel bolje uzet ps3 il xbox..?..nekužim se ps3 nitt xbox..tako da ...imam..al koe su razlike? para..

17 godina
neaktivan
Mafia 2

pc gaming ftw!

"Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat" -Atom
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
xbox svakako.....haknes ga i fino mozes piratsko a koliko znam ps3 se nemoze( i bolji je izbor igara za xbox)..no dosta o tome da nebi bilo...ajmo on topic: jeste primjetili u mafiji kad dojdete autom do neke kapije(ograde) da vam prolaznici otvore :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 0:31 (dado16).
16 godina
dado16 kaže...

Ma dobro kad kupi jednu igru za ps3 može ih prodavati i kupovati druge raboljen ili pak ih jednostavno mjenjati za druge.

I ako ga zanima na ps3 ima free mp, ali se zato igre kupuju.

A na xboxu možeš igrati piratske igra, ali se mp plača.

BC2 ingame nick: Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 9:31 (Jack Sparrow).
16 godina
rade bi ja samo singleplayer besplatno...za mp imam pc
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
dado16 kaže...

Ma dobro kad kupi jednu igru za ps3 može ih prodavati i kupovati druge raboljen ili pak ih jednostavno mjenjati za druge.

I ako ga zanima na ps3 ima free mp, ali se zato igre kupuju.

A na xoxu možeš igrati piratske igra, ali se mp plača.

hm...baš to za mp..a kad tad ce doc na xbox blu-ary..tako da cu uzet ps3..hvala svejedno...Smijeh

a važno mi je da do 5 mj ..mogu igrat fifu i pes 2011 na pc--u...tako da..

al nekužim neke konzole ps3-a imaju 40 120 i 250 ja mislim..jel tako?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 0:35 (Tommy_123).
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Ovo mi nije jasno, kao da ima više verzija ove misije, ovdje je snijeg i kad izlazite iz kuće možete odmah izaći ne treba čekati da onaj debeli razbije vrata...Osmijeh

http://www.bozostarcevic.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starča kaže...

Ovo mi nije jasno, kao da ima više verzija ove misije, ovdje je snijeg i kad izlazite iz kuće možete odmah izaći ne treba čekati da onaj debeli razbije vrata...Osmijeh

možda e to full igra

15 godina
neaktivan
Mafia 2

E, pogledajte ko je bio inspiracija za Vitov izgled. Cool

Marlon Brando kao Vito Scaletta. Marlon Brando kao Vito Scaletta.

8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...
blackchoco kaže...

Zašto?..

17 godina
neaktivan
blackchoco kaže...
djdomi kaže...
blackchoco kaže...

Zašto?..

ma ništa, kasnije ćeš skužit.

16 godina
neaktivan
Mafia 2

ovaj physx...dali to samo radi na nvidijinom karticama ili može i ati to koristit i može li neko malo objasnit što dobivam sa njime...hvala

"you hit me we hit you"-mafia
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
debs kaže...

ovaj physx...dali to samo radi na nvidijinom karticama ili može i ati to koristit i može li neko malo objasnit što dobivam sa njime...hvala

nvidia only. realistična fizika.

16 godina
neaktivan

kako je onda meni u opcijama dozvoljeno uključit physx...i utječe mi na fps...iako razliku u fizici nisam baš primjetio to je valjda zato što imam ati,al dobro nema vze hvala svejedno

"you hit me we hit you"-mafia
15 godina
luka_cro kaže...

Zanima me koliko ce biti oruzja u igri?

pistolj, sacma, tomson, jos mozda nesto?

zatim mi nije jesno zasto se moze otvoriti prtljaznik na autu

i u glavnom meniju je neka kineska cetvrt.

http://mafiagame.wikia.com/wiki/Mafia_Wiki eo pogledaj ovdje imaš i aute i oružja

15 godina
neaktivan
Mafia 2

kako se ovo pokrene ja kliknema  al nista se nedesava

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
djdomi kaže...
debs kaže...

nvidia only. realistična fizika.

ajde ne pretjeruj, relisticnu fiziku cemo imat za koji desetljece -valjda

efekti su malo bolji ali sve u svemu nista zbog cega bi trebalo rezat zile ako nemas

"To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?"
15 godina
Starča kaže...

To je full.Piše još dok upališ igru da je ona misija i sve dizajnirano baš za demo i da se neče pojaviti u full igri.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 4:06 (SolidSnakeCRO).
15 godina
protjeran
imal ko demo time patch
15 godina
neaktivan
softwaremaniac kaže...

Smijeh

dado8 kaže...

ajde ne pretjeruj, relisticnu fiziku cemo imat za koji desetljece -valjda

efekti su malo bolji ali sve u svemu nista zbog cega bi trebalo rezat zile ako nemas

Ako ti

nije realistično onda neznam šta je...Izlanuo se

IlijaM kaže...

kako se ovo pokrene ja kliknema  al nista se nedesava

Kako pokrećeš demo? Neki error?

Slavonija u ♥
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 3:12 (nidjo123).
15 godina
protjeran
ha dok dočekam ovde već sam negdje drugo našo
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Evo što kažu developeri u vezi onog updatea.

"There was an outstanding Steam PhysX installation issue where PhysX/APEX settings on MED or HIGH will only be run on the CPU, drastically lowering performance. This has now been corrected – so if you experienced this problem yesterday, things should run a lot smoother for you today! You can also get the fix here: http://www.nvidia.com/object/physx_system_software.html."

I još malo zanimljivosti s njihovog foruma Namigiva

"When I robbed and killed the owner of the GUN store, I decided to return to the scene of the crime and was thinking to myself that the owner probably respawned by now.If you rob the store or kill the owner there will be a Police Line Do Not Cross barrier. Also everything inside the store is gone and taken for evidence."

"The cops also stick around to protect the store after you rob it."

"If you go in while the police are there they'll ask the store owner if they can tell them what you looked like. She'll say I can't remember he had a gun in my face. If you get closer she'll remark that guy kinda looks like him. And if you get closer yet, she'll remark That's him! at which point you'll get two stars."

Jeste znali da ako pucate u kvaku auta vrata se otvore i možete ući bez razbijanja prozora Smijeh

Slavonija u ♥
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 4:03 (nidjo123).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
protjeran
e sto me poeba ono objasnjenje da samo vito ima physx odjelo,a ebemu itlera sto me prieba,ja sve radio kako je reko i uđem u igru a ono vito bez jakne i proziran,najgore s
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Ufffff ovo je močno. ovaj puta stvarno vrijedi imat Nvidijinu grafu za Physx

I'll be back
Moj PC  
5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice