Stavio sam Pshyx na medium i u početku malo šteka..a kasnije ko da je off...:DDD...prezadovoljan sam...
Stavio sam Pshyx na medium i u početku malo šteka..a kasnije ko da je off...:DDD...prezadovoljan sam...
ako kasnije ne osjećaš physx isključi ga na početku
iss..još sam u šoku..dobim na kladi..a tata mi ne uplati listtic..ajme..meni..a taman bi si mogao kupit novu grafu..iss..
iss..još sam u šoku..dobim na kladi..a tata mi ne uplati listtic..ajme..meni..a taman bi si mogao kupit novu grafu..iss..
Prvo se pobrini za procesor jer ako kupiš neku bolju grafu, a procesor ti stari onda ti to ništa ne znači.
A sa novim procesorom češ i matičnu trebat mjenjat, tako da je to dosta skupa investicija ;)
Prvo se pobrini za procesor jer ako kupiš neku bolju grafu, a procesor ti stari onda ti to ništa ne znači.
A sa novim procesorom češ i matičnu trebat mjenjat, tako da je to dosta skupa investicija ;)
ma dog sam se s tatom..za krizmu cu dobit ps3..tako da se netrebam brinuti..:)
cek jel bolje uzet ps3 il xbox..?..nekužim se ps3 nitt xbox..tako da ...imam..al koe su razlike? para..
pc gaming ftw!
Ma dobro kad kupi jednu igru za ps3 može ih prodavati i kupovati druge raboljen ili pak ih jednostavno mjenjati za druge.
I ako ga zanima na ps3 ima free mp, ali se zato igre kupuju.
A na xboxu možeš igrati piratske igra, ali se mp plača.
Ma dobro kad kupi jednu igru za ps3 može ih prodavati i kupovati druge raboljen ili pak ih jednostavno mjenjati za druge.
I ako ga zanima na ps3 ima free mp, ali se zato igre kupuju.
A na xoxu možeš igrati piratske igra, ali se mp plača.
hm...baš to za mp..a kad tad ce doc na xbox blu-ary..tako da cu uzet ps3..hvala svejedno...
a važno mi je da do 5 mj ..mogu igrat fifu i pes 2011 na pc--u...tako da..
al nekužim neke konzole ps3-a imaju 40 120 i 250 ja mislim..jel tako?
Zašto?..
Zašto?..
ma ništa, kasnije ćeš skužit.
ovaj physx...dali to samo radi na nvidijinom karticama ili može i ati to koristit i može li neko malo objasnit što dobivam sa njime...hvala
ovaj physx...dali to samo radi na nvidijinom karticama ili može i ati to koristit i može li neko malo objasnit što dobivam sa njime...hvala
nvidia only. realistična fizika.
kako je onda meni u opcijama dozvoljeno uključit physx...i utječe mi na fps...iako razliku u fizici nisam baš primjetio to je valjda zato što imam ati,al dobro nema vze hvala svejedno
Zanima me koliko ce biti oruzja u igri?
pistolj, sacma, tomson, jos mozda nesto?
zatim mi nije jesno zasto se moze otvoriti prtljaznik na autu
i u glavnom meniju je neka kineska cetvrt.
http://mafiagame.wikia.com/wiki/Mafia_Wiki eo pogledaj ovdje imaš i aute i oružja
kako se ovo pokrene ja kliknema al nista se nedesava
nvidia only. realistična fizika.
ajde ne pretjeruj, relisticnu fiziku cemo imat za koji desetljece -valjda
efekti su malo bolji ali sve u svemu nista zbog cega bi trebalo rezat zile ako nemas
To je full.Piše još dok upališ igru da je ona misija i sve dizajnirano baš za demo i da se neče pojaviti u full igri.
Ja i još puno ljudi.
Po 125. put :http://filebeam.com/16c96e23916bdc64067360d199dcc3c5
ajde ne pretjeruj, relisticnu fiziku cemo imat za koji desetljece -valjda
efekti su malo bolji ali sve u svemu nista zbog cega bi trebalo rezat zile ako nemas
Ako ti
nije realistično onda neznam šta je...kako se ovo pokrene ja kliknema al nista se nedesava
Kako pokrećeš demo? Neki error?
Evo što kažu developeri u vezi onog updatea.
"There was an outstanding Steam PhysX installation issue where PhysX/APEX settings on MED or HIGH will only be run on the CPU, drastically lowering performance. This has now been corrected – so if you experienced this problem yesterday, things should run a lot smoother for you today! You can also get the fix here: http://www.nvidia.com/object/physx_system_software.html."
I još malo zanimljivosti s njihovog foruma
"When I robbed and killed the owner of the GUN store, I decided to return to the scene of the crime and was thinking to myself that the owner probably respawned by now.If you rob the store or kill the owner there will be a Police Line Do Not Cross barrier. Also everything inside the store is gone and taken for evidence."
"The cops also stick around to protect the store after you rob it."
"If you go in while the police are there they'll ask the store owner if they can tell them what you looked like. She'll say I can't remember he had a gun in my face. If you get closer she'll remark that guy kinda looks like him. And if you get closer yet, she'll remark That's him! at which point you'll get two stars."
Jeste znali da ako pucate u kvaku auta vrata se otvore i možete ući bez razbijanja prozora
Ufffff ovo je močno. ovaj puta stvarno vrijedi imat Nvidijinu grafu za Physx