Jel valja igra? Jel optimizirana dobro?
Krasno optimizirana igra ako se neigra sa PhysX-om. Sve na max bez PhysX-a 40-60 FPS, vrlo fluidno i prekrasno izgleda.
Krasno optimizirana igra ako se neigra sa PhysX-om. Sve na max bez PhysX-a 40-60 FPS, vrlo fluidno i prekrasno izgleda.
Odigrao demo nakon svih onih trailera mogu reći da mi se igra čini obečavajuće, najviše me dojmilo to da kada voziš auto malo brže odmah panduri za tobom idu, a ne ko u GTA IV letiš u suprotnom smjeru pored pandura i nikome ništa (neke će to živcirati ali za mene je jedan veliki plus).
Gameplay je odličan, pogotovo mi se sviđa kako stane u ''cover'' iza zida, lijepo napravljeno, fizika autiju je zadovoljavajuća, samo da je demo bio malkice duži... Ehh, sada se čeka cijela verzija da vidimo dali će ovo biti igra koja će skinuti GTA IV s trona.
ja sam probao igrati sa physx-om(ATI 5850) i fps mi padne sa 60 na 20 ali je i dalje igrivo što me iznenadilo,čak je fps kada nisam u prostorijama i veći(25-30),jedino mi smeta to što nemogu čovjeka istjerati iz auta kada uperim pištolj u njega(navika iz gta 4),sve ostalo je odlično.
Odigrao demo nakon svih onih trailera mogu reći da mi se igra čini obečavajuće, najviše me dojmilo to da kada voziš auto malo brže odmah panduri za tobom idu, a ne ko u GTA IV letiš u suprotnom smjeru pored pandura i nikome ništa (neke će to živcirati ali za mene je jedan veliki plus).
Gameplay je odličan, pogotovo mi se sviđa kako stane u ''cover'' iza zida, lijepo napravljeno, fizika autiju je zadovoljavajuća, samo da je demo bio malkice duži... Ehh, sada se čeka cijela verzija da vidimo dali će ovo biti igra koja će skinuti GTA IV s trona.
Znaci ja imam bug.Proso sam najmanje 10 puta pokraj policije s barem 80 i nikom nist.Pocnu me lovit samo ak se zabim u nekog a oni to vide.
Ja već mislim da je!!!....
kako sloziti taj patch za vrijeme?treba otvoriti .exe?gdje se nalazi?
kako sloziti taj patch za vrijeme?treba otvoriti .exe?gdje se nalazi?
patch stavi ovdje
E:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc
i pokreni te stisni start, samo će ga pronaći...
Znaci ja imam bug.Proso sam najmanje 10 puta pokraj policije s barem 80 i nikom nist.Pocnu me lovit samo ak se zabim u nekog a oni to vide.
zavisi na kojem mjestu prođeš pored njih, na nekim djelovima je dozvoljeno voziti više od 40mph. Na onim mostu i mjestima gdje nema pješačke staze, barem mislim da je tako.
zavisi na kojem mjestu prođeš pored njih, na nekim djelovima je dozvoljeno voziti više od 40mph. Na onim mostu i mjestima gdje nema pješačke staze, barem mislim da je tako.
Stisni tipku L i vidit ćeš kolko smiješ vozit...
e ljudi evo da ja uletim s glupim pitanjem hahhaa kolko če biti velika ova mafija dal če biti kao i gta 4 ili nešto manja, pošto vidim ima puno prostora, a i grafika je po meni savršena,,,,
Ma gdje god ti stisneš L on če ti staviti limiter na 40.
Ali znam još iz mafie 1 da si se po nekim mostovima i djelovima mape smio voziti više od 40, a da te ne ganja murja.
Ali znam još iz mafie 1 da si se po nekim mostovima i djelovima mape smio voziti više od 40, a da te ne ganja murja.
Hmm..ja sam bio tamo na mostu...ono kolko možeš ić..jedno 20-30 m..i meni je diglo na 80 ili na 60 sad nisam zicer...
Hmm..ja sam bio tamo na mostu...ono kolko možeš ić..jedno 20-30 m..i meni je diglo na 80 ili na 60 sad nisam zicer...
na 80, jer 70 je dozvoljeno, imas i znak ;)
Znaci, ne bude problema na mojoj konfi.
ok,hvala
na 80, jer 70 je dozvoljeno, imas i znak ;)
Eto..;))
Trenutno me smeta sto nema speed limitera, svjetla, zmigavaca i pucanja iz auta, mozda sto ubace u full verziji mada sumnjam
speed limiter je L.
Mene jos smeta sto nema manualnog mjenjanja brzina :(
A JBGa uzmi si simulaciju vožnje pa ti mijenjaj brzine KOLIKO OCES!
Neg mene smeta jedno...nisu mi otvorili CentarNYa...nasao sam glitch kako uci ali nakon par sekundi te ubije (Kaze mission file i spawnas se opet u kuci)...
e i da je bolje igrati sa PhysX-om ili bez?
Nekužim..kad upalim PhysX onda mi šteka..nako ne jako ali se vidi da šteka..a kad isključim sve super ide..:S..zašto?
Zadnja 2 posta su prijavljena kao flame.
idem jos jednom napit :)
Tko želi,postoji i trainer.
Izlaze updatirane verzije trainera tokom dana.
Ja sam popodne gledao bilo je +6 trainer,sad već ima +12 trainer.
Nekužim..kad upalim PhysX onda mi šteka..nako ne jako ali se vidi da šteka..a kad isključim sve super ide..:S..zašto?
Možda zato što Physx izračunava svu fiziku u igri(pucanje stakla...) i grafičkoj kartici treba više vremena da to izračuna.
Možda zato što Physx izračunava svu fiziku u igri(pucanje stakla...) i grafičkoj kartici treba više vremena da to izračuna.
A jel poboljšava šta grafiku?
Ne,samo izračunava realnu fiziku,a to ti dosta znači.
Zanima me koliko ce biti oruzja u igri?
pistolj, sacma, tomson, jos mozda nesto?
zatim mi nije jesno zasto se moze otvoriti prtljaznik na autu
i u glavnom meniju je neka kineska cetvrt.
Imašovdje detaljno sam napisao neke od posebnosti Pshyxa i ako se jedanput naviknes igrati s njim, tesko ga se odreči, ali dakako nije nužan.
Vjerojatno za neka trupla koja će se morati prevoziti.
Imašovdje detaljno sam napisao neke od posebnosti Pshyxa i ako se jedanput naviknes igrati s njim, tesko ga se odreči, ali dakako nije nužan.
Hvala!..
Vjerojatno za neka trupla koja će se morati prevoziti.
da stvarno mafijasi i gepek, sta ce to njima
Primetio sam jednu paralelu između originalne Mafie i nove. Jedna od ranih misija u Mafiji je bila kada trebaš da preuzmeš prokrijumčaren alkohol na nekoj farmi i tada rane Sam-a i igrač i Pauli ga trebaju odvesti doktoru. Ne mogu a ne primetiti sličnost sa spomenutom situacijom i događajima u demu.