Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.281.394
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
RE: Mafia 2
VirtUoso kaže...

Jel valja igra? Jel optimizirana dobro?

Krasno optimizirana igra ako se neigra sa PhysX-om. Sve na max bez PhysX-a 40-60 FPS, vrlo fluidno i prekrasno izgleda.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
16 godina
neaktivan

Odigrao demo nakon svih onih trailera mogu reći da mi se igra čini obečavajuće, najviše me dojmilo to da kada voziš auto malo brže odmah panduri za tobom idu, a ne ko u GTA IV letiš u suprotnom smjeru pored pandura i nikome ništa (neke će to živcirati ali za mene je jedan veliki plus).

Gameplay je odličan, pogotovo mi se sviđa kako stane u ''cover'' iza zida, lijepo napravljeno, fizika autiju je zadovoljavajuća, samo da je demo bio malkice duži... Ehh, sada se čeka cijela verzija da vidimo dali će ovo biti igra koja će skinuti GTA IV s trona.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
neaktivan
Mafia 2

ja sam probao igrati sa physx-om(ATI 5850) i fps mi padne sa 60 na 20 ali je i dalje igrivo što me iznenadilo,čak je fps kada nisam u prostorijama i veći(25-30)Cool,jedino mi smeta  to što nemogu čovjeka istjerati iz auta kada uperim pištolj u njega(navika iz gta 4),sve ostalo je odlično. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Independent kaže...

Odigrao demo nakon svih onih trailera mogu reći da mi se igra čini obečavajuće, najviše me dojmilo to da kada voziš auto malo brže odmah panduri za tobom idu, a ne ko u GTA IV letiš u suprotnom smjeru pored pandura i nikome ništa (neke će to živcirati ali za mene je jedan veliki plus).

Gameplay je odličan, pogotovo mi se sviđa kako stane u ''cover'' iza zida, lijepo napravljeno, fizika autiju je zadovoljavajuća, samo da je demo bio malkice duži... Ehh, sada se čeka cijela verzija da vidimo dali će ovo biti igra koja će skinuti GTA IV s trona.

Znaci ja imam bug.Proso sam najmanje 10 puta pokraj policije s barem 80 i nikom nist.Pocnu me lovit samo ak se zabim u nekog a oni to vide.

15 godina
neaktivan
Independent kaže...

Ja već mislim da je!!!....

16 godina
neaktivan
Mafia 2

kako sloziti taj patch za vrijeme?treba otvoriti .exe?gdje se nalazi?

Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
luka_cro kaže...

kako sloziti taj patch za vrijeme?treba otvoriti .exe?gdje se nalazi?

patch stavi ovdje 

E:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc

i pokreni te stisni start, samo će ga pronaći...

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
16 godina
Strider-X kaže...

Znaci ja imam bug.Proso sam najmanje 10 puta pokraj policije s barem 80 i nikom nist.Pocnu me lovit samo ak se zabim u nekog a oni to vide.

zavisi na kojem mjestu prođeš pored njih, na nekim djelovima je dozvoljeno voziti više od 40mph. Na onim mostu i mjestima gdje nema pješačke staze, barem mislim da je tako.

BC2 ingame nick: Kuky90
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Strider-X kaže...

zavisi na kojem mjestu prođeš pored njih, na nekim djelovima je dozvoljeno voziti više od 40mph. Na onim mostu i mjestima gdje nema pješačke staze, barem mislim da je tako.

Stisni tipku L i vidit ćeš kolko smiješ vozit...

15 godina

e ljudi evo da ja uletim s glupim pitanjem hahhaa  Izlanuo se kolko če biti velika ova mafija dal če biti kao i gta 4 ili nešto manja, pošto vidim ima puno prostora, a i grafika je po meni savršena,,,,Belji se

16 godina
Mafia 2

Ma gdje god ti stisneš L on če ti staviti limiter na 40.

Ali znam još iz mafie 1 da si se po nekim mostovima i djelovima mape smio voziti više od 40, a da te ne ganja murja.

BC2 ingame nick: Kuky90
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ali znam još iz mafie 1 da si se po nekim mostovima i djelovima mape smio voziti više od 40, a da te ne ganja murja.

Hmm..ja sam bio tamo na mostu...ono kolko možeš ić..jedno 20-30 m..i meni je diglo na 80 ili na 60 sad nisam zicer...

17 godina
neaktivan
blackchoco kaže...
Jack Sparrow kaže...

Hmm..ja sam bio tamo na mostu...ono kolko možeš ić..jedno 20-30 m..i meni je diglo na 80 ili na 60 sad nisam zicer...

na 80, jer 70 je dozvoljeno, imas i znak ;)

Full HD Addict :)
16 godina
neaktivan
Weky kaže...
VirtUoso kaže...

Jel valja igra? Jel optimizirana dobro?

Krasno optimizirana igra ako se neigra sa PhysX-om. Sve na max bez PhysX-a 40-60 FPS, vrlo fluidno i prekrasno izgleda.

Znaci, ne bude problema na mojoj konfi.

ok,hvala

http://www.youtube.com/watch?v=2ijHlDfxBKw&feature=related
15 godina
neaktivan
benko kaže...
blackchoco kaže...
Jack Sparrow kaže...

na 80, jer 70 je dozvoljeno, imas i znak ;)

Eto..;))

16 godina
neaktivan
BORG kaže...
luka_cro kaže...

Trenutno me smeta sto nema speed limitera, svjetla, zmigavaca i pucanja iz auta, mozda sto ubace u full verziji mada sumnjam

speed limiter je L.

Mene jos smeta sto nema manualnog mjenjanja brzina :(

A JBGa uzmi si simulaciju vožnje pa ti mijenjaj brzine KOLIKO OCES!

Neg mene smeta jedno...nisu mi otvorili CentarNYa...nasao sam glitch kako uci ali nakon par sekundi te ubije (Kaze mission file i spawnas se opet u kuci)...

Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
16 godina
neaktivan
Mafia 2

e i da je bolje igrati sa PhysX-om ili bez?

Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Nekužim..kad upalim PhysX onda mi šteka..nako ne jako ali se vidi da šteka..a kad isključim sve super ide..:S..zašto?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Zadnja 2 posta su prijavljena kao flame.

Moj PC  
0 8 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

idem jos jednom napit :)

Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Tko želi,postoji i trainer.

Izlaze updatirane verzije trainera tokom dana.

Ja sam popodne gledao bilo je +6 trainer,sad već ima +12 trainer.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 23:26 (softwaremaniac).
16 godina
blackchoco kaže...

Nekužim..kad upalim PhysX onda mi šteka..nako ne jako ali se vidi da šteka..a kad isključim sve super ide..:S..zašto?

Možda zato što Physx izračunava svu fiziku u igri(pucanje stakla...) i grafičkoj kartici treba više vremena da to izračuna.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
15 godina
neaktivan
emerik kaže...
blackchoco kaže...

Možda zato što Physx izračunava svu fiziku u igri(pucanje stakla...) i grafičkoj kartici treba više vremena da to izračuna.

A jel poboljšava šta grafiku?

16 godina
blackchoco kaže...
emerik kaže...
blackchoco kaže...

Ne,samo izračunava realnu fiziku,a to ti dosta znači.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Zanima me koliko ce biti oruzja u igri?

pistolj, sacma, tomson, jos mozda nesto?

zatim mi nije jesno zasto se moze otvoriti prtljaznik na autu

i u glavnom meniju je neka kineska cetvrt.

Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
blackchoco kaže...

Imašovdje detaljno sam napisao neke od posebnosti Pshyxa i ako se jedanput naviknes igrati s njim, tesko ga se odreči, ali dakako nije nužan.

We are nothing but the stones to pave the way...
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 23:40 (Ad4pt3r).
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Vjerojatno za neka trupla koja će se morati prevoziti.

15 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...
blackchoco kaže...

Imašovdje detaljno sam napisao neke od posebnosti Pshyxa i ako se jedanput naviknes igrati s njim, tesko ga se odreči, ali dakako nije nužan.

Hvala!..

15 godina
protjeran
Nuclear kaže...
luka_cro kaže...

Vjerojatno za neka trupla koja će se morati prevoziti.

da stvarno mafijasi i gepek, sta ce to njimaSmijeh

"To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?"
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Primetio sam jednu paralelu između originalne Mafie i nove. Jedna od ranih misija u Mafiji je bila kada trebaš da preuzmeš prokrijumčaren alkohol na nekoj farmi i tada rane Sam-a i igrač i Pauli ga trebaju odvesti doktoru. Ne mogu a ne primetiti sličnost sa spomenutom situacijom i događajima u demu.

Remember boys, flies spread disease, so keep yours closed...
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice