http://img188.imageshack.us/f/mafia22010081014035936.png/ mali tuning :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi, kak napredujete sa skupljanjem Playboya?
Ja sam dosad našao 3, jedan u kuhinji, jedan u onoj destileriji i jedan na pultu u trgovini odjećom.
I jel zna netko kako kasnije mogu pregledat te Playboye kad ih nađem?
evo za one koji se nezele zezat s cheat enginom..
vald necu dobit karton jer mislim da ovo nije ilegalno :O
evo za one koji se nezele zezat s cheat enginom..
vald necu dobit karton jer mislim da ovo nije ilegalno :O
a gdje da nađem mafia2.exe?
jao. gledam na steamu, svi igraju SAMO mafiu a ja ne mogu :(
valjda steammaps/common/mafia 2 demo
Jel netko zapazio da nema Pick Lock opcije??? ima samo smash windows na autu, a na videu je prikazivalo da se može provalit u auto tak da bravu provališ. :S
EDIT: Ovaj Timer Blocker fakat radi, tnx
ovo je definitivno igra zbog koje ću kupit novi procesor.
ovo je definitivno igra zbog koje ću kupit novi procesor.
Kupi sve novo ako je AGP. Ako je PCex, onda ubaci i novi proc i neku barem HD 4670... I Ici ce na max osim AA.
Jel netko zapazio da nema Pick Lock opcije??? ima samo smash windows na autu, a na videu je prikazivalo da se može provalit u auto tak da bravu provališ. :S
EDIT: Ovaj Timer Blocker fakat radi, tnx
Zar si sumnjao?
U prvom dijelu te je onaj ludi Ralph morao prvo naučit kako obit bravu na nekom autu, možda će i ovdje bit tak nešto, a ako naiđeš na auto koji ne znaš obit ćeš morat tako prozor razbijat. Jel zna netko kako upalit radio i mijenjat stanice u autu? Živcira me kad uzmem neki dobar auto a radio nije upaljen.
Još mozemo svi uracunati 1/2 FPS više na te rezultate kad izidu novi driveri za obje kompanije.
Zar si sumnjao?
U prvom dijelu te je onaj ludi Ralph morao prvo naučit kako obit bravu na nekom autu, možda će i ovdje bit tak nešto, a ako naiđeš na auto koji ne znaš obit ćeš morat tako prozor razbijat. Jel zna netko kako upalit radio i mijenjat stanice u autu? Živcira me kad uzmem neki dobar auto a radio nije upaljen.
Radio mjenjaš sa " , " i " . " tako je meni barem.
Inače u onim parku preko kuče imate lika koje vam čisti cipele lol
A na benziskoj imate i autopraonu
SVIĐA MI SE : radio je zakon , voznja mi se isto svida jako je realna (vozin simulation opciju ) i nije tesko za vozit ,
grafika je odlična nije glupavo zuta, smeda ili siva kao u GTA 4
gameplay jako zabavan lipo je kad ti netriba po šanžera za ubit dvojicu :)
jako mi je drago sta igra nije zahtjevna zbog toga ce je mnogi ljudi moć igrat :))))
sudari su zabavno napravljeni ...
NE SVIĐA MI SE : premalo krvi ili je uopce nema kad pokušavaš pregazit čovika na cesti ( u gta4 puno luđe izgleda )
znan da je demo i sve to al kad izade cjela igra toplo se nadan da kad buden vozia po gradu da necu naic na svako 5 metara na 3 ista auta
od pustih njihovih prica kako su htjeli sta realnije napravit grad i tu atmosferu ... vito j****o ne može plivat . ( nevirujen da bi naskodilo da može )
sve u svemu mislin da če igra bit odlična kad izađe cila .... jedva čekan :))
Evo ja upravo igram sa Pshyx na medium i imam oko 35 frameova prosjek, od 25-40 frameova prosjek...Jos cu malo se igrati s opcijama da vidim kak mi najbolje paše.
Ali iako ima ok framerate igram mi ne izgleda toliko fluidna.
Stype7 ovo je demo, a ne beta. Znači kakv je sad igra takva če biti i full verzija.
Oće igrat tko osim mene demo na PS3? Evo LINK na temu sa problemima s framerateom. Zasad samo PS3 ima problema. I to pretežito samo u vožnji auta. Kažu da je ovako sve dobro, a kad uđu u auto framerate padne na nekoliko FPS-a. Ali ne događa se svima. Možda je samo problem u demou?
Oće igrat tko osim mene demo na PS3? Evo LINK na temu sa problemima s framerateom. Zasad samo PS3 ima problema. I to pretežito samo u vožnji auta. Kažu da je ovako sve dobro, a kad uđu u auto framerate padne na nekoliko FPS-a. Ali ne događa se svima. Možda je samo problem u demou?
ja cu isto,a i mislim da ce i armor
btw.. krivi link si stavio
od pustih njihovih prica kako su htjeli sta realnije napravit grad i tu atmosferu ... vito j****o ne može plivat . ( nevirujen da bi naskodilo da može )
To što ne može plivat čak može bit dobro. Jednom me ganjala policija po luci i ja se s doka zaletim autom u vodu da vidim šta će bit. Respawna me na rubu doka a murija ostane s autom u vodi pa sam samo odšeto dalje
ja cu isto,a i mislim da ce i armor
btw.. krivi link si stavio
Sry, evo link
u mafii 2 fizika ubija fps-ove
u mafii 2 fizika ubija fps-ove
Ma fizike ima i bez PhysX-a
Sa fizikom 25-35 Fps-a bez fizike 55-65 fps-a! Konfa-a iz moj PC.
Igra mi je odlicna i nema toliko razlike sa fizikom i bez! Jedva cekam full verziju pa da ju napokon igram nakon nekoliko godina cekanja!
Evo i mojih benchmarkovih ;)
nešto mi tu smrdi, uključen ti je v-snyc (preptostavimo da imaš 60hz monitor to bi trebao max frame rate biti 60fps) a tebi je max 125?
WTF? Samo 27FPS-a avg i to sa HD4850/70 i i5 procesorom. Hebote Zahtijevno, jako zahtijevno.
Čudan je njegov rezultat jer ja sa svojim kompom na istim postavkama imam average od 40 frejmova ( jedanput je bilo ravno 40, drugi put 39.2 ).
WTF? Samo 27FPS-a avg i to sa HD4850/70 i i5 procesorom. Hebote Zahtijevno, jako zahtijevno.
4890 ima vapor-x