Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.275.853
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mafia 2
[url=http://www.userbars.com][img]http://img36.imageshack.us/img36/7731/ubd3943.png[/img][/url]
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Ljudi, kak napredujete sa skupljanjem Playboya?

Ja sam dosad našao 3, jedan u kuhinji, jedan u onoj destileriji i jedan na pultu u trgovini odjećom.

I jel zna netko kako kasnije mogu pregledat te Playboye kad ih nađem?

potpisujem se

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Mafia 2
http://filebeam.com/16c96e23916bdc64067360d199dcc3c5

evo za one koji se nezele zezat s cheat enginom..

vald necu dobit karton jer mislim da ovo nije ilegalno :O
http://movies-monkey.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
dado16 kaže...
http://filebeam.com/16c96e23916bdc64067360d199dcc3c5

evo za one koji se nezele zezat s cheat enginom..

vald necu dobit karton jer mislim da ovo nije ilegalno :O

a gdje da nađem mafia2.exe?

17 godina
neaktivan
Mafia 2

jao. gledam na steamu, svi igraju SAMO mafiu a ja ne mogu :(

"Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat" -Atom
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Mafia 2

valjda steammaps/common/mafia 2 demo

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Jel netko zapazio da nema Pick Lock opcije??? ima samo smash windows na autu, a na videu je prikazivalo da se može provalit u auto tak da bravu provališ. :S

EDIT: Ovaj Timer Blocker fakat radi, tnx

Waiting for Mafia II ---24.08
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 14:25 (Gamer71).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

ovo je definitivno igra zbog koje ću kupit novi procesor.

Xfire:mirkeckiller///////////COD2 nick:|BuG|Mirkeckiller ///////// Trackmania nations forever login:mirkeckiller
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Marsel007 kaže...

ovo je definitivno igra zbog koje ću kupit novi procesor.

Kupi sve novo ako je AGP. Ako je PCex, onda ubaci i novi proc i neku barem HD 4670... I Ici ce na max osim AA.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 14:35 (Weky).
17 godina
neaktivan
Gamer71 kaže...

Jel netko zapazio da nema Pick Lock opcije??? ima samo smash windows na autu, a na videu je prikazivalo da se može provalit u auto tak da bravu provališ. :S

EDIT: Ovaj Timer Blocker fakat radi, tnx

Zar si sumnjao?  Belji se

U prvom dijelu te je onaj ludi Ralph morao prvo naučit kako obit bravu na nekom autu, možda će i ovdje bit tak nešto, a ako naiđeš na auto koji ne znaš obit ćeš morat tako prozor razbijat. Jel zna netko kako upalit radio i mijenjat stanice u autu? Živcira me kad uzmem neki dobar auto a radio nije upaljen.

potpisujem se
15 godina
Mafia 2
benchmark rezultati:
"I didn't cry when Bambi's mother was shot... but I cried when HAL was turned off."
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Mafia 2

Još mozemo svi uracunati 1/2 FPS više na te rezultate kad izidu novi driveri za obje kompanije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
h51ph kaže...

Zar si sumnjao? Belji se

U prvom dijelu te je onaj ludi Ralph morao prvo naučit kako obit bravu na nekom autu, možda će i ovdje bit tak nešto, a ako naiđeš na auto koji ne znaš obit ćeš morat tako prozor razbijat. Jel zna netko kako upalit radio i mijenjat stanice u autu? Živcira me kad uzmem neki dobar auto a radio nije upaljen.

Radio mjenjaš sa " , " i " . " tako je meni barem.

Inače u onim parku preko kuče imate lika koje vam čisti cipele lol

A na benziskoj imate i autopraonu 

BC2 ingame nick: Kuky90
14 godina
neaktivan
Mafia 2

SVIĐA MI SE : radio je zakon , voznja mi se isto svida jako je realna (vozin simulation opciju ) i nije tesko za vozit ,

grafika je odlična nije glupavo zuta, smeda ili siva kao u GTA 4

gameplay jako zabavan lipo je kad ti netriba po šanžera za ubit dvojicu  :)

jako mi je drago sta igra nije zahtjevna zbog toga ce je mnogi ljudi moć igrat  :))))

sudari su zabavno napravljeni ...

NE SVIĐA MI SE :  premalo krvi ili je uopce nema kad pokušavaš pregazit čovika na cesti ( u gta4 puno luđe izgleda )

znan da je demo i sve to al kad izade cjela igra toplo se nadan da kad buden vozia po gradu da necu naic na svako 5 metara na 3 ista auta  

od pustih njihovih prica kako su htjeli sta realnije napravit grad i tu atmosferu ... vito j****o ne može plivat .   ( nevirujen da bi naskodilo da može )

sve u svemu mislin da če igra bit odlična kad izađe cila ....     jedva čekan   :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mafia 2

Evo ja upravo igram sa Pshyx na medium i imam oko 35 frameova prosjek, od 25-40 frameova prosjek...Jos cu malo se igrati s opcijama da vidim kak mi najbolje paše.

Ali iako ima ok framerate igram mi ne izgleda toliko fluidna.

We are nothing but the stones to pave the way...
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 15:08 (Ad4pt3r).

0 0 hvala 0
16 godina
Mafia 2

Stype7 ovo je demo, a ne beta. Znači kakv je sad igra takva če biti i full verzija.

BC2 ingame nick: Kuky90
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Oće igrat tko osim mene demo na PS3? Evo LINK na temu sa problemima s framerateom. Zasad samo PS3 ima problema. I to pretežito samo u vožnji auta. Kažu da je ovako sve dobro, a kad uđu u auto framerate padne na nekoliko FPS-a. Ali ne događa se svima. Možda je samo problem u demou? Neodlučan  

Slavonija u ♥
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 15:34 (nidjo123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
nidjo123 kaže...

Oće igrat tko osim mene demo na PS3? Evo LINK na temu sa problemima s framerateom. Zasad samo PS3 ima problema. I to pretežito samo u vožnji auta. Kažu da je ovako sve dobro, a kad uđu u auto framerate padne na nekoliko FPS-a. Ali ne događa se svima. Možda je samo problem u demou? Neodlučan  

ja cu isto,a i mislim da ce i armor 

btw.. krivi link si stavio

ありがとうございます /// http://asukaanime.weebly.com/uploads/4/1/1/8/4118513/downloads.txt
17 godina
neaktivan
stype7 kaže...

od pustih njihovih prica kako su htjeli sta realnije napravit grad i tu atmosferu ... vito j****o ne može plivat .   ( nevirujen da bi naskodilo da može )

To što ne može plivat čak može bit dobro. Jednom me ganjala policija po luci i ja se s doka zaletim autom u vodu da vidim šta će bit. Respawna me na rubu doka a murija ostane s autom u vodi pa sam samo odšeto dalje  Cool

potpisujem se
16 godina
Mafia 2

Evo i mojih benchmarkovih ;)

postavke na najjače postavke na najjače
radi bez štekanja... radi bez štekanja...
Mafia 2 - world best game
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 15:28 (legend).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mafia 2

double post

postavke na najjače postavke na najjače
Mafia 2 - world best game
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 15:28 (legend).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
nidjo123 kaže...

ja cu isto,a i mislim da ce i armor 

btw.. krivi link si stavio

Sry, evo linkNamigiva

Slavonija u ♥
17 godina
odjavljen
Mafia 2

u mafii 2 fizika ubija fps-ove

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Igra je fenomenalna!
Full HD Addict :)
17 godina
M4X kaže...

u mafii 2 fizika ubija fps-ove

Ma fizike ima i bez PhysX-a

BC2 ingame: Dorjan_CRO
15 godina

Sa fizikom 25-35 Fps-a bez fizike 55-65 fps-a! Konfa-a iz moj PC.

Igra mi je odlicna i nema toliko razlike sa fizikom i bez! Jedva cekam full verziju pa da ju napokon igram nakon nekoliko godina cekanja!

15 godina
legend kaže...

nešto mi tu smrdi, uključen ti je v-snyc (preptostavimo da imaš 60hz monitor to bi trebao max frame rate biti 60fps) a tebi je max 125? Izlanuo se

"I didn't cry when Bambi's mother was shot... but I cried when HAL was turned off."
16 godina
neaktivan
legend kaže...

WTF? Samo 27FPS-a avg i to sa HD4850/70 i i5 procesorom. Hebote Zahtijevno, jako zahtijevno.

I'll be back
17 godina

Čudan je njegov rezultat jer ja sa svojim kompom na istim postavkama imam average od 40 frejmova ( jedanput je bilo ravno 40, drugi put 39.2 ).

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
microman kaže...
legend kaže...

WTF? Samo 27FPS-a avg i to sa HD4850/70 i i5 procesorom. Hebote Zahtijevno, jako zahtijevno.

4890 ima vapor-x

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice