Ova mala casual igra me doslovce odusevila toliko da sam instantno kupio na steam vikend akciji za 5.50 eura. Radi se o arkadnoj igri na temu Madballsa, malenih gumenih real life igracaka koje se mogu napuniti vodom i koristiti kao water gun, za one koji su gledali talijane 90ih bile su reklamirane kao Sprizzo di schizo.
Uglavnom, igra je spritiualni nasljednig BaboViolent2, singleplayer mod me najvise podsjeca na crimsonlands bez kosntantnog spawnanja i ogranicenog playfielda. Multiplayer je prica za sebe, djeluje poprilicno originalno (nije dostupan u demou :-(). Grafika je tako tako, zvuk osrednji, ali igra je sama po sebi vrlo simpaticna, pogotvu jer likovi i oruzja vuku paralele na battlefield-like igre (ie. klase su Assault, Heavy, etc...).
Jedan veliki veliki plus ide za (meni osobno) poprilicno zanimljvi soft metal soundtrack i opciju da se igra u prozoru.
Savjetujem svakome da makar proba demo, igra je inace 7 eura, tako da cak i ako propustite vikend akciju nije bog zna sto novaca za origigy.
Pravi casual naslov.