- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne, no izgleda mi dosta zanimljiva, stoga vjerojatno hoću.
čekam da čujem dojmove o igri pa ću onda probat, ali čini se ako zanimljivom.
Imam ju na hardu, no nikako da instaliram.
Sad poštelavam Win7 prvo pa kad si sve što mi treba ispeglam i namjestim da radi kak hoću onda na red dolaze igre 
Machinarium izgleda jako dobro i vrlo maštovito, te ću ga definitivno prelazit u skorije vrijeme.
Imate kratki demo na webu, a igru za 15 E ima na STEAMu!
Dostupan je demo za isprobati igru:
DEMO DOWNLOAD: Machinarium
A evo i domaće recenzije ove igre sa HCL-a:
RECENZIJA: Machinarium
Ako vam se svidi to što vidite preko demoa i recenzije, svakako bih preporučio da nabaivte igru ( pogotovo ako ste fan avanturističkih igara ). Novijoj generaciji gamera ovo definitivno neće biti igra po volji. Nema blještave grafike sa puno poligona, krvave akcije, i treba dosta razmišljati :)
jel napokon netko odigrao da kaže dojmove?
JA JESAAAAAAAAM!!! i igra je...
demo sam igra btw
Trenutno ju prelazim paralelno sa Plants vs. Zombies.Igra je zakon.Doduše,nisam još uspio preći niti jednu čitavu razinu(područje)bez barem male pomoći tipsa ili walkthrougha.
Završio sam s Machinariumom i mogu reći da se po originalnosti može svrstati uz bok Braidu, Trineu i sličnim igrama. Ako volite zagonetke uživat ćete. Toplo preporučujem.
Igrao jedno vrijeme, ali sam odustao (prisilno. Vremena nema). Rado bih se natrag vratio, ali razlog u zagradi još uvijek stoji.
Tih nekoliko sati (čitaj: 1 sat) igre izgubio sam poneki živac, impresionirao sam se, naljutio... Kroz cijeli taj gaming doživio sam različite emocije. Igra je nešto impresivno. Odlična avantura koja je pravo osvježenje samom pričom, inovativnošću, grafičkim stilom i samim zagonetkama (koje su stvarno teške te treba galvu razbijat na njima). Sam element walkthrougha mi se jako svidio. Priznajem, ponekad sam ga koristio, ali samo u krajnim situacijama (većinom mi se nije dalo igrati onu igru kako bi se otključao pa sam se nastavio mučit i razbijat glavu). Igra je odlična. Prava bomba. Uskoro će zimski praznici pa ću ponovo instalirati igru. Instalacija je skrivena negdje u dubini mog hard diska.
Pitanje ukoliko netko još uvijek igra ovu odličnu igru.
Nedavno sam ju prvi puta zaigrala i nakon nekih 2 sata spremila napredak. Danas sam pokušala loadati spremljeni dio, ali su slotovi bili prazni. Pokušala sam nekoliko metoda (povećanje dopuštenog lokalnog spremanja Flash-a, patch 1 i 2 sa službene stranice), ali svaki puta kada spremim igru, zatvorim i nakon nekog vremena ponovno upalim, mojih spremljenih igara nema i moram sve ispočetka.
Dakle, radim li nešto krivo? Reinstalacija ne pomaže, update Flasha ne pomaže, patch ne pomaže i run as admin ne pomaže. Vidim da i drugi na netu imaju isti problem no nigdje nisam našla rješenje.