Machinarium

poruka: 12
|
čitano: 2.227
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Machinarium

Odlična point and click avantura, igrao tko?

http://machinarium.net

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Machinarium
vjeko kaže...

Odlična point and click avantura, igrao tko?

http://machinarium.net

Ne, no izgleda mi dosta zanimljiva, stoga vjerojatno hoću.

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 11:51 (thuglife).
16 godina
neaktivan
Machinarium

čekam da čujem dojmove o igri pa ću onda probat, ali čini se ako zanimljivom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Machinarium

Imam ju na hardu, no nikako da instaliram.

Sad poštelavam Win7 prvo pa kad si sve što mi treba ispeglam i namjestim da radi kak hoću onda na red dolaze igre Namigiva

Machinarium izgleda jako dobro i vrlo maštovito, te ću ga definitivno prelazit u skorije vrijeme.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Machinarium

Imate kratki demo na webu, a igru za 15 E ima na STEAMu!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Machinarium

Dostupan je demo za isprobati igru:

DEMO DOWNLOAD: Machinarium

A evo i domaće recenzije ove igre sa HCL-a:

RECENZIJA: Machinarium

Ako vam se svidi to što vidite preko demoa i recenzije, svakako bih preporučio da nabaivte igru ( pogotovo ako ste fan avanturističkih igara ). Novijoj generaciji gamera ovo definitivno neće biti igra po volji. Nema blještave grafike sa puno poligona, krvave akcije, i treba dosta razmišljati :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 17:13 (Ementaler).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Machinarium

jel napokon netko odigrao da kaže dojmove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Machinarium

JA   JESAAAAAAAAM!!! i igra je...

demo sam igra btw

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Machinarium

Trenutno ju prelazim paralelno sa Plants vs. Zombies.Igra je zakon.Doduše,nisam još uspio preći niti jednu čitavu razinu(područje)bez barem male pomoći tipsa ili walkthrougha.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
17 godina
Machinarium

Završio sam s Machinariumom i mogu reći da se po originalnosti može svrstati uz bok Braidu, Trineu i sličnim igrama. Ako volite zagonetke uživat ćete. Toplo preporučujem.

Nemam komentara
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2009 22:28 (Bichanich).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Machinarium

Igrao jedno vrijeme, ali sam odustao (prisilno. Vremena nema). Rado bih se natrag vratio, ali razlog u zagradi još uvijek stoji.

Tih nekoliko sati (čitaj: 1 sat) igre izgubio sam poneki živac, impresionirao sam se, naljutio... Kroz cijeli taj gaming doživio sam različite emocije. Igra je nešto impresivno. Odlična avantura koja je pravo osvježenje samom pričom, inovativnošću, grafičkim stilom i samim zagonetkama (koje su stvarno teške te treba galvu razbijat na njima). Sam element walkthrougha mi se jako svidio. Priznajem, ponekad sam ga koristio, ali samo u krajnim situacijama (većinom mi se nije dalo igrati onu igru kako bi se otključao pa sam se nastavio mučit i razbijat glavu). Igra je odlična. Prava bomba. Uskoro će zimski praznici pa ću ponovo instalirati igru. Instalacija je skrivena negdje u dubini mog hard diska.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Machinarium

Pitanje ukoliko netko još uvijek igra ovu odličnu igru.

Nedavno sam ju prvi puta zaigrala i nakon nekih 2 sata spremila napredak. Danas sam pokušala loadati spremljeni dio, ali su slotovi bili prazni. Pokušala sam nekoliko metoda (povećanje dopuštenog lokalnog spremanja Flash-a, patch 1 i 2 sa službene stranice), ali svaki puta kada spremim igru, zatvorim i nakon nekog vremena ponovno upalim, mojih spremljenih igara nema i moram sve ispočetka.

Dakle, radim li nešto krivo? Reinstalacija ne pomaže, update Flasha ne pomaže, patch ne pomaže i run as admin ne pomaže. Vidim da i drugi na netu imaju isti problem no nigdje nisam našla rješenje.

{#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice