League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.434.536
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

stvarno je jednostavno, kupis bon na tisku na kojem je 16 - znamenkasti kod (u tvom slucaju ako hoces paket u vrijednosti od 10€ uzmes bon od 100 kn.), odes na opciju placanja paysafecardom, ukucas kod koji si dobio na bonu i to je to

samo moras uzeti u obzir da su tecajevi stvarno katastrofalni, ako konvertiras te kune sa paysafe-a u eure, npr u tvom slucaju, za 100 kn ti ces teoretski dobit samo 10 eura koje mozes iskoristit, ostat ce ti 19, 20 kuna s kojima

ne mozes nista jer 10 eura oni preracunaju po najgorem mogucem tecaju + oko 20 lipa za nekakve troskove tako da taj paysafe po meni nije bas nesto, ja znam da sam dosta novaca na tome bezveze bacio u vjetar

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2015 22:51 (11101110).
13 godina
neaktivan
League Of Legends

računaj, ovo gore kako su ti naveli kolege...

al' kako će ti uvijek ostati koja kuna na bonu (papiru kojem dobiješ na kiosku) ti kasnije možeš spajati "ostatke"!

znači sada ti treba 10€ to ti je paysafecard na kiosku od 100 kuna, nakon kupnje rp-a ostaje ti oko 15-20 kuna na istom paysafecard-u.

i tako nakon 3-4-5x kupnji imaš ostatka za onih 5€ rp-a.

ukratko, jedan paysafecard možeš koristiti više puta do granice kada ne potrošiš iznos! ;)

weedafuqyee
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
League Of Legends

23 sam lvl i svidia mi se fizz ovako pa ga planiram uzet pa jeli mi moze ko rec jeli tesko igrat s njim i tako te stvari :P

0 0 hvala 0
13 godina

Pa ono, teško je, melee si, radiš lich bane, dodgaš sa tridentUUUUU. I tako te stvarčice :)

Fuck me I am famous.
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Na accu od frenda,gold2-plat5 mmr.Uglavnom ova nida zvijer.A gankovi su se svodili na to da sam stajal u bushu i bacal spear jer se ljudi u tom eloju ne znaju pomaknut s mjesta haha

. .

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

još da mi je mikroskop....

12 godina
neaktivan
Robocraft22 kaže...

još da mi je mikroskop....

http://eune.op.gg/summoner/userName=Kressararythorn

ma nikak nisam mogel pogodit da se vidi,al da i sve stane

11 godina
neaktivan
League Of Legends

EUNE, free upad, ONLINE turnir, 250€ RPa u nagradama, subota 14.2. prijave do 13:30h, početak u 14:00h.

Zaigrajte Go4LoL Balkans #10. Drugi od 4 kupa ovaj mjesec i izborite nastup na monthly završnici!
Prijaviti se mogu svi igrači sa Balkana! 

http://www.esl.eu/balkans/news/253239/

GL&HF
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2015 15:46 (CroDarkMatter).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel trazi neko igraca za team. iskustva bio u diamond teamu igrao top, plat3 (s d5mmr) najvise postignuto.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Heheh mogel bi i ja natrag u tu kompetitiv scenu :D

Ako neko hoće skraba u timu nek se javi 

P.S. Plat 2

EUW :Cpt DANEvious
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Prilikom updejtanja LoL-a update mi je bio na 1200 mb i ugasim ga,ponovno upalim on se vrati na 2800mb to tak treba ili?

Hip-hop is not dead

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Lol klijent je najgori ikada i ne cudi me to uopce, ne vjerujem da tako treba biti.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Lol klijent je najgori ikada i ne cudi me to uopce, ne vjerujem da tako treba biti.

Uzas..Treci put danas updejtam to..Sad maloprije dode do 400 mb i download speed sa 550 kbps padne na 0 kbps i tak stoji hehe

Hip-hop is not dead
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Moras cekat. Meni se uvijek desi da zapne na nekih 77% i nit ide download ni instalacija. Po 15ak minuta tako zapne na jednom broju pa odna nastavi dalje.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozdrav. Prije 2 dana sam dobio PBE i svaki put kad sam dosao dostupan za igranje mi je bio samo builder i nemesis mod. Danas kad sam upalio bilo mi je sve dostupno i odlucio sam igrati normal blind pick, otiso sam negdje i propustio sam q i od tad i opet mogu igrati samo builder i nemesis mod. Jel zna netko zasto je tak?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
SR3CKO kaže...

al' kako će ti uvijek ostati koja kuna na bonu (papiru kojem dobiješ na kiosku) ti kasnije možeš spajati "ostatke"!

znači sada ti treba 10€ to ti je paysafecard na kiosku od 100 kuna, nakon kupnje rp-a ostaje ti oko 15-20 kuna na istom paysafecard-u.

ukratko, jedan paysafecard možeš koristiti više puta do granice kada ne potrošiš iznos! ;)

Moš odma uzet još 400RP-a tj. 100kn paysafe ti izađe taman 12,5 eura i neke lipice ti ostanu:) 

13 godina
neaktivan
C9 Annie kaže...
SR3CKO kaže...

Moš odma uzet još 400RP-a tj. 100kn paysafe ti izađe taman 12,5 eura i neke lipice ti ostanu:) 

da, naveo samo primjer, ne znam točno cifre ingame...

uglavnom to je to! ;)

i inaće postoji jedna mogućnost, zove se e-cash visa card...

to je visa kartica koju omogućuje podravska banka, može se kupiti u tisak media centrima.

kartica koja je zapravo identična običnim karticama al' "nema" vlasnika u smislu da piše ime, prezime i ostalo.

znači imaš na njoj broj kartice, valjanost i onaj id code... odnosno ono potrebno za online trgovanje.

cijene mi nisu poznate... mislim kako je 100 kuna minimalna i do nekih 1500 kuna maksimalno.

jedino, moraš platiti i valjda neki porez (tipa na karticu u vrijednosti od 250 kuna porez je točno 22 kune).

p.s ne reklamiram banku, samo kažem kako je to ustupljeno na tržište! :)

weedafuqyee
17 godina

Ili jednostavno uzmes visu electron neke banke, dode te 20-30kn godisnje devizni racun...

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 19:33 (R4zOR229).
15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Ili jednostavno uzmes visu electron neke banke, dode te 20-30kn godisnje devizni racun...

ili se pravis ko ja glup pa kazes da ti treba za student servis i imas besplatni ziro koji te kosta 0 kn :D

17 godina
neaktivan
Inace da dokazes da si student trebas index donjeti u banku prilikom otvaranja racuna :D
Ako ce ti neko vjerovati na rijec super :D tehnicki ako ti je osoba otvorila racun za studenta treba i uzet popratnu dokumentaciju ako joj interna kontrola pregleda dokumente :D

Anyhow Hypo banka, mastercard refresh prepaid, dođe 25kn i to su svi troskovi, koliko uplatis na karticu mozes trositi :) svake 3 god se obvalja kartica
LoL :KeiichiAssassin, ExpNinja PlanetS2: AnalniKolutic
15 godina
neaktivan

valjda, totalno sam zaboravio kaj sam morao dati. Mislim da me nisu index trazili, samo osobnu, al nisam siguran

16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Inace da dokazes da si student trebas index donjeti u banku prilikom otvaranja racuna :D
Ako ce ti neko vjerovati na rijec super :D tehnicki ako ti je osoba otvorila racun za studenta treba i uzet popratnu dokumentaciju ako joj interna kontrola pregleda dokumente :D

Anyhow Hypo banka, mastercard refresh prepaid, dođe 25kn i to su svi troskovi, koliko uplatis na karticu mozes trositi :) svake 3 god se obvalja kartica

To jedino ak si maloljetan se isplati inaće je bolje uzet tekuci/ziro visu u nekoj banci i mozes poslovat prek paypal( primat i slat pre dok sa mastercardom samo slat). A za studente ima u pbzu studetnski paket besplatni, dobiš tekući sa do 1000 minusa, žiro, american, mobilno i internet bankarstvo.

lol [eu]east: z0mbie
11 godina
protjeran

opet patch za lol. pa svaki dan bar jednom moram raditi update, wtf

nakon patcha prikazuje: possible data corruption detected

riot jebi se

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 13:42 (Robocraft22).
17 godina
neaktivan
Ako si maloljetan onda bez roditelja ne mozes uzeti nis anyway :)

Sve ima svoju publiku i guess...ako ne primas nista na racun s paypala onda je prepaid kartica bolja solucija jer jednom das 25kn i to je to, dok ziro/tekuci imaju mjesecno/godisnje/polugodisnje vođenje racuna(zavisi od banke do banke)
Ja osobno u 6 god koliko karticu imam nisam lipe (osim refunda jel, to normalno moze) preko paypala dobio pa mi kartica odgovara :)
Jedini minus kartice je sto kada uplatis lovu moras cekat do sat vremena da mos online kupit sto ne odgovara bas ako lovis steam sale s istekom roka :D
LoL :KeiichiAssassin, ExpNinja PlanetS2: AnalniKolutic
14 godina
neaktivan

Ima nekog na westu za duo qq?

Neda mi se ovaj plat prolazit samo OPET...

EUW :Cpt DANEvious
17 godina
League Of Legends

Od kako sam počeo igrati Nemesis draft, ovaj game sam najviše uživao

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
League Of Legends

sretno valentinovo dragi prijatelji,sve najbolje vam zeli najbolja annie u europi,a i sire,pusa :* uzivajte

Moj PC  
0 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima netko za levelanje na westu?Pobral sam permaban na eastu(radi totalne gluposti,ali zasluženo).Nick:BlackSherpa

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Hobbss kaže...

Ima netko za levelanje na westu?Pobral sam permaban na eastu(radi totalne gluposti,ali zasluženo).Nick:BlackSherpa

zasto si dobio permu? mene zanima jer bih i ja mogao biti uskoro perma bannan.

15 godina
kexzoR kaže...
Hobbss kaže...

zasto si dobio permu? mene zanima jer bih i ja mogao biti uskoro perma bannan.

Zadnja 2 tjedna banaju zbog referal accounta, prijatelju mi banalo 6 acc lvl 30 sa 50 referala i to permaban. Došli mu botovi glave vjerujem i nekima iz ove teme što su se hvalili sa referalima.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice