League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.426.693
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
pagejimmy kaže...

I tipa što kažete na 2 adc  bot lane?Ciljam ugl. na Ashe kao supp + neki adc..

Ashe ima slow, a budući da kao support ne koristi autoattack aktivno, često bi i krit uspijevao što je solidan poke. Čuo sam za to, nikad još vidio nažalost. :P Nije baš ADC, no moj favorit za takvo što je Teemo. Blind je op u lane fazi. Poke, onemogućavanje protivniku last hitanje, a i može dobit 2v2 okršaj. Nije toliko gear dependent kao Ashe (koja bi kasnije bila free kill i gotovo beskorisna bez dmg), free warding na lvl 6, teško vas genkat, mobilan, naporan itd... 

15 godina
League Of Legends

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 1:25 (win4crazzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

upravo sam odigrao najbolji game, ne zbog pobjede nego zbog igrača

naime, game je trajao 50-ak minuta, gusto jako i pobijedili smo, da bi nakon toga pola sata chatali i hvalili jedni druge: "nice game itd."

odmah sam stupio u kontakt sa 4-ero njih, ali specifično je što nema hate-a ni ljutnje nego baš suprotno :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 1:48 (luxy123).

1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

znate ono kad ste toliko bijesni, ali ne rejdžate nego se smijete ko džoker iz betmena...

Tarzan skače u mekinje.
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

.greska

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 11:24 (Thompson007).

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Imam jedno pitanje mozda je glupo,ali bas me zanima.Ono kad te pita prilikom pisanja svojeg imena na pocetku i ponudi ti da izaberes tezinu igru veteran i neznam sta jos ima jel to znaci da ti gejm spaja samo s onima koji su istu tezinu izabrali ili to nema veze?

na pocetku 

0 0 hvala 0
14 godina
Fordox kaže...

Imam jedno pitanje mozda je glupo,ali bas me zanima.Ono kad te pita prilikom pisanja svojeg imena na pocetku i ponudi ti da izaberes tezinu igru veteran i neznam sta jos ima jel to znaci da ti gejm spaja samo s onima koji su istu tezinu izabrali ili to nema veze?

na pocetku 

Ne znam odgovor, samo ću reć da sam ovo pročitao prvi put "Ono kad te kita prilikom pišanja" {#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
12 godina
neaktivan
Fordox kaže...

na pocetku 

ja mislim da ima veze jer sam pravio acc smurf i izabrao sam veteran i spajalo me sa ostalim smurfovima...izaberi ono prvo :)

12 godina
neaktivan
League Of Legends

ne sjecam se sto sam odabrao prvi put,ne pravim novi acc ako si na to mislio.samo tako pitam iz znatizelje

0 0 hvala 0
15 godina
exorc1st kaže...
Fordox kaže...

na pocetku 

ja mislim da ima veze jer sam pravio acc smurf i izabrao sam veteran i spajalo me sa ostalim smurfovima...izaberi ono prvo :)

isto tako, kad sam radio smurf na westu me vecinom spajalo sa smurfovima i ljudima koji su vec dosta znali o lol-u, mozda je to slucajno jer me mozda sa premade-ovima spajalo i slicno, ali mislim da je to upravo zato + ako odaberes veteran ne moras igrat protiv botova prvih nisam siguran, 5-10 gejmova, znaci ne mozes odmah protiv ljudi normal jer je lockano, kada odaberes veteran odmah mozes normale picit. ako si prvi put u lolu, odaberi da nisi upoznat

Respect the Raise...!
12 godina
neaktivan
League Of Legends

aha,ali recimo da te spaja sa isto odabranim igracima a ti se nakon nekog vremena poboljsas dali ce te opet spajat sa istim ili sa nekima koji su odabrali recimo expert,a ti nisi ili uopce to nema veze sa time sto sam ja rekao..mozda je to tako bezveze,ili kao sto ti kazes samo je pocetak razliciti znaci da moras odigrat nekoliko tutoriala da se upoznas sa igricom

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fordox kaže...

aha,ali recimo da te spaja sa isto odabranim igracima a ti se nakon nekog vremena poboljsas dali ce te opet spajat sa istim ili sa nekima koji su odabrali recimo expert,a ti nisi ili uopce to nema veze sa time sto sam ja rekao..mozda je to tako bezveze,ili kao sto ti kazes samo je pocetak razliciti znaci da moras odigrat nekoliko tutoriala da se upoznas sa igricom

Nema to veze, kasnije ćeš igrati sa istim igračima bez obzira što si odabrao na početku. Kao što su već drugi rekli, najveća je razlika da upočetku nemožeš odma pvp modove igrat, te ćeš se vježbati prvo protiv botova, a kasnije će ti sve zavisiti o drugim faktorima koji nemaju veze sa odabirom razine znanja na pocetku. Nemojte se previše zamarati sa time :)

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 18:11 (death_zombi).
16 godina
Fordox kaže...

Nakon tutoriala i "co-op vs ai" gejmova,  u PVP ce te spajat s ljudima koji su odabrali isto što i ti.  Ako pobjeđuješ,  pocet ce te vrlo brzo spajat s ovima koji su izabrali expert na pocetku jer ce tvoj rejting(MMR) rasti.

Ne znam kako funkcionira ako igraš samo co-op vs ai, al iz mojeg iskustva tu spaja random igrace ne uzimajuci previše u obzir  MMR i lvl, s ciljem da cim prije pocne game.

11 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozdrav.

Kad se jednom prebacim na drugi server,jel to znaci da cu se onda moci prebacivat besplatno sa jednog na drugi, ili treba stalno platiti cifru (koliko vec je) za ponovo prebacivanje na pocetni server.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Rito samo drži do zarade pa eto moraš svaki put plaćat.

xf:topnik15,EUNE :TkaŁŁe
15 godina
League Of Legends

Rito Plz 

Edit: Wrong pikčure

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | We are like butterflies who flutter for a day and think its forever.-Carl Sagan
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 22:13 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Rito samo drži do zarade pa eto moraš svaki put plaćat.

Hvala.

15 godina
hari85 kaže...

Rito Plz 

Edit: Wrong pikčure

Pa da mi kinezi sa 520 pingom idu supportat? {#}

EUW: Ferritin
16 godina
neaktivan
League Of Legends

-dlt

EUW: iPLAY Murloc
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 6:33 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ajmo ljudovi ...

http://ptab.it/2ScTm

xf:topnik15,EUNE :TkaŁŁe
16 godina
League Of Legends

Evo da se i ja malo pohvalim, game za plat promotion. Moj tim je bio super, razbili smo ih prije 20 min lol. Carryali su me hard.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Fantasy LCS inc

Jeste zainteresirani da napravimo svoju ligu?

9 Da
12 Ne
Sto sam Boze tako proklet, jucer lag, danas opet.. // R.I.P. EP LoL/WoT/PoE nick: Strongtoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Kupio ko Brauma, kakvi su prvi dojmovi?

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Broken

Ocekujem nerf za njegov E ili/i W u iducem patchu.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
tommy2103 kaže...

Broken

Ocekujem nerf za njegov E ili/i W u iducem patchu.

Jedan od rijetkih chempiona za koje sam od prvog trenutka dobio dojam da je prejak, počevši od njegovog passiva koji je možda i najjači part njegovog skillseta, iako su po meni i W i E prejaki. Jednostavno je prejak u tradeovima, samo taga target s passivom i to je to, malo se baci s W da zaštiti ally-ja s (pre)velikom količinom resista,a još ima i E koji je po meni totalno antifun skill (nešto slično kao i Yasuov wall).

Uglavnom, on je na mojoj ban listi trenutno uz Nidu i Khazixa (protiv ovo dvoje jednostavno mrzim igrati, a Braum je definitivno OP).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 15:57 (Blizek).
17 godina
League Of Legends

Meni se ne čini tak jak, mislim skillset je OP, al u yolo queue ljudi baš i ne slijede kad označiš nekog za stun u laneu (barem kod mene), a ak to shebes, nemaš nekog efektivnog engagea osim ulte.

U teamfightovima je prekoristan, sa E možeš blokirati stvarno puno damagea.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Koji je ovako sam po sebi jaci champ,korisniji itd...Ziggs ili Swain?

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Ajde da pitam...za koliko bih mogao prodati ovaj account

S3 - Diamond Border

S4 - Diamond 5, trenutačno na 0 LP. MMR je OK, dobiva se 17-20 po winu, cca 15-18 po loose.

83 championa
8 rune page

10 000 IP

42 skina

Annie - Prom Queen

Vladimir - Vandal

Fiddlesticks - Pumpkinhead

Master Yi - Chosen, Assassin

Alistar - Unchained

Teemo - Badger

Tristana - Riot Girl

Miss Fortune - Secret Agent

Tryndamere - Viking

Morgana - Blackthorn

Jax - The Mighty, Vandal, Nemesis

Twitch - Vandal

Karthus - Statue of Karthus

Amumu - Sad Robot, Re-Gifted

Kassadin - Harbinger

Karma - Traditional

Veigar - Greybeard

Katarina - Slay Belle, High Command, Kitty Cat, Mercenary

Blitzcrank - iBlitzcrank, Riot

Nocturne - Frozen Terror

Orianna - Sewn Chaos

Elise - Victorius

Nidalee - Headhunter, Bewitching

Garen - Dreadknight

Ezreal - Frosted, TPA

Leona - Pool Party, Valkyrie

Ahri - Popstar, Foxfire

Lux - Steel Legion

Varus - Arclight

Hecarim - Arcade

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Ajde da pitam...za koliko bih mogao prodati ovaj account

Ae ne seri nego odi tamo dizat soloQ {#}

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
17 godina
DinoIX kaže...

Koji je ovako sam po sebi jaci champ,korisniji itd...Ziggs ili Swain?

Oba dva mogu biti korisna jedan je burst mage drugi tank mage. 

Što se tiće nestandarnih suportova Xerath je super, osim njega tu su još Malphite i Fiddle koji su dosta zaboravljeni ali jaki.

''It's not broken, It's a game feature''
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice