tko oce igrat neka mi se na lol chatu javi jer ja vise nemam pojma tko je tko, imo sam oko 10 zahtjeva za prijateljstvo kad sam usao u acc
12 | AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO |
---|
tko oce igrat neka mi se na lol chatu javi jer ja vise nemam pojma tko je tko, imo sam oko 10 zahtjeva za prijateljstvo kad sam usao u acc
12 | AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO |
---|
Base damage na ulti mu je cini mi se prepolovljen,a to sto nema tenacitya vise,
mozes ga counterat kako ti padne pa pamet.
Fiddle fear,i Zac's ultimate je uradio ništa.
Zac je i dalje tier 1 top laner, te jedan od najačih junglera atm.
Zac je i dalje tier 1 top laner, te jedan od najačih junglera atm.
Gankovi su mu op... Late game jos uvjek jako jak ...
ALO VI FAGOVI STA STE REKLI DA CETE DOC... 30 VAS JE REKLO DA CE DOC A NEMOZEMO NI JEDAN GAME SKURIT... RLY?
AJDE ADD SVI: TkaŁŁe
Alo, gdje je onih 20 ljudi ke je stisnulo da će igrati danas, jedva nas je osam sad.
ajde mene mj9597 dodaj ajmoooooooo
eto ja vec 3 put u promotionu za silver i nikako da dobijem ta 3 wina kad me baci natrag na 75 bodova moram barem jos 2 dana igrat da bi me vratilo u promotion , uvijek dobijem barem 1 unranked u timu iz nekog nepoznatog razloga ... poco sam igrat ranked prije mj dana
Boosta sam Makavelia, smirite se. Evo me sada za game :d
Kupio acc na EUNE : SUPYhehe (18 lvl,par runa,sion,udyr,veigar,yi,katarina,ashe,ryze,poopy,jax,alistar, great leader honor) 20 kn od forumaša Toni123_
Ja mislim da je dobro za 20 kn... Al naravno ja ko pocetnik cu igrat sad botove beginner pa intermediate ( bar mislim da su to jači? ) Pa tek onda normal :) forumaš je iz mog grada pa sam bija siguran za dobiveno plačeno
Kupio acc na EUNE : SUPYhehe (18 lvl,par runa,sion,udyr,veigar,yi,katarina,ashe,ryze,poopy,jax,alistar, great leader honor) 20 kn od forumaša Toni123_
Ja mislim da je dobro za 20 kn... Al naravno ja ko pocetnik cu igrat sad botove beginner pa intermediate ( bar mislim da su to jači? ) Pa tek onda normal :) forumaš je iz mog grada pa sam bija siguran za lovu
nečeš ništa naučit na botovima igraj odma normal
Danas igramo lijepo 5v5, i naš TF ima score 2-10-0.
Zalijeće se 1v5, i naravno unište ga.
I ja lijepo farmam i šutim, i kupujem iteme, i kad sam skupio full build, krenem u akciju, i razvalim, 1v3 - Triple kill.
I on i dalje nastavi feedat, na kraju score 2-19-4 ( ja sam imao 19-5-14 ), ja mu kažem da je noobara i on me izazove na 1v1.
Evo slika od 1v1 dolje.
koji ti je nick, i ajde na lol ja cu ti pomoci za pocetak
Evo da se i tu javno zahvalim na ugodnom druzenju :D
Što se tiće supporta, trenutno su ti ovo najbolji champovi:
Janna, Leona, Zyra, Taric, Sona, Nami, Lulu
Napisala si već da 3 od ova champa igraš (Nami, Lulu, Jannu) i to ti je dobar početak.
A što se tiće builda, svaki support će ti imati uvijek isto: red sightstone, bootse i pun k* wardova, jer support većinu vremena i ne stigne kupiti ostale iteme zbog troška na wardove.
Što se laning faze tiće, to ti dosta zavisi od ADC i protivnika. Ja sam često igrao "aggressive" style ali samo ako bi me ADC znao pratiti. Ako te ne zna pratiti, onda doviđenja, ništa od aggressive.
Ne uletavam u game sa stavom "spasit cu sve" nego ono... dat cu sve od sebe vecinom puta dobijem wanna be PRO LOL playere koji zele surrendati vec u 23 min jer misle da nemaju sanse...
Dosta ti ima takvih ljudi i odmah će predati i izgubiti volju ako budu samo vidili da je jedan u protivničkom timu nafidan. Često puta mi se to dešavalo "gg, kass fed" "ff/20 ashe 7/0", i onda namjerno odu fidati i ostala govna raditi. To je uglavnom u normal gameo-vima dok je u rankedu potpuno druga situacija (barme meni). Tu uglavnom ljudi pokušavaju dati sve od sebe, ako ti imaš dobar stav prema igri, ako nemaš, nikom ništa onda.
Često puta će ti se desiti da nećeš dobiti role koji želiš, zbog pick ordera, pa moraš onda naučiti igrati i ostale uloge.
Za buildove preporučio bih ti dvije stranice: lolpro.com i lolking.net
Imam skoro sve support champove ( osim Sone nisam jos stigla do nje...)
i recimo imam pitanje vezano za Karmu... da li je tko igra od vas i da li je igra kao support ili mid lane champ recimo meni je ona supper kao support ali je rijetko igram jer dobijem.... NOOOOOO KARMAAAAA... i slicno :(
I slazem se s ovim da moram naucit igrat vise champova radim na tome
Imam skoro sve support champove ( osim Sone nisam jos stigla do nje...)
i recimo imam pitanje vezano za Karmu... da li je tko igra od vas i da li je igra kao support ili mid lane champ recimo meni je ona supper kao support ali je rijetko igram jer dobijem.... NOOOOOO KARMAAAAA... i slicno :(
I slazem se s ovim da moram naucit igrat vise champova radim na tome
U normalu slobodno igraj karmu, zaboli te što govore karma nooo, tu si da vježbaš, a karma kao support ako je, takoreći, masteraš, može devastirati čitav game.
Nisam siguran, ali mislim da jedino haris (hari771) sa ovog foruma igra Karmu.
A koliko ja znam, ljudi je više igraju top,jungle i mid nego kao support. Koliko sam uspio vidjeti.
A koliko ja znam, ljudi je više igraju top,jungle i mid nego kao support. Koliko sam uspio vidjeti.
Tarnhelm, ne haris771 :D
on je euw ona je eune
Tarnhelm, ne haris771 :D
...sad me je sramota :D
on je euw ona je eune
Da ali joj svejedno može pomoći.
Stealth Bacon
ima neko za game na westu ?
Aliser rage quitao
Aliser rage quitao
Dobio BSOD, hvala lijepo.
Edit: Nije ni čudo što ljudi ne vole Vulcun.
Regi Solo top
Gledaj, igrao sam s tobom, i kažem ti - nemoj još u ranked. Zbog mehanike i načinja razmišljanja. Čisto zato što ti se može potrefiti da padneš bezveze u Bronze, a to ne zaslužuješ jer za razliku od većine ljudi već sada nemaš mentalitet "najbolji/a sam, ostali su smeće", što znači da s boljom mehanikom ćeš se uzdignuti.
1st game c9 tsm, pomislio sam da gledam clg, klasicni clg pickovi od strane tsm-a.
Brzo pitanje, kako da print screenam?
Ne zelim da mi pobjegne penta od danas
umm tipka koja se zove PrintScreen na tipkovnici?!