League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.501.272
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Veco97 kaže...

Nakon nerfa Mundo svejedno OP {#}

Ovakav tim bi dobio i da imaš mundu bez ulte i pasiva, sve AD...

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
15 godina
Za provjeravat nerfove/buffove sve za nekog champa, odi na lol.wikia.com i tamo lad udes na stranicu nekog champa imas patch changes
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
17 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Kako znate tko je nerfan/buffan u zadnjem patchu ali i opcenito?

Btw kupio sam Rammusa ali sam tek 18 level i da li se uopce isplati junglati na tom levelu bez runa. Osim toga, i ovako mi se cini da Rammus nije nesto dobar u ciscenju campova nego je vise jungler zbog predobrih gankova. Ako netko igra s njim i ima neki dobar build bio bih vrlo zahvalan.

Imas patch notes u kojem ti sve pise :) 

btw na lvlu 18 hm imas neke masterie i to pa mozda bi rammus mogao junglat :D ja sam pokusao na smurfu lvl 3 pa nisam bas dobro prosao haha {#}

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
14 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Kako znate tko je nerfan/buffan u zadnjem patchu ali i opcenito?

Btw kupio sam Rammusa ali sam tek 18 level i da li se uopce isplati junglati na tom levelu bez runa. Osim toga, i ovako mi se cini da Rammus nije nesto dobar u ciscenju campova nego je vise jungler zbog predobrih gankova. Ako netko igra s njim i ima neki dobar build bio bih vrlo zahvalan.

a pa dolje u patch details vidis...ispod videa

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
13 godina
League Of Legends

Sinoć odigrao jedno 15 partija s varusom... zaključak sve je da, ipak nakon početnog oduševljenja i divljenja, je taj heroj prilično precijenjen. Dapače, jedna Ashe je ipak bolja od njega.

Mane su mu da ga je vrlo lako za ubiti, jako puno troši mane (Q=90mana omg, a damage minimalan, puno veći dmg radi Nidalee), spor, zahtijeva skill aim, mali damage kroz cijelu igru (ne znam zakaj ga zovu AD Carry jer scale za dmg je prilično jadan).

Prednosti su mogućnost briusanja sa Q, snare jednog ili dvojice protivničkih heroja na 2 sekunde (ulta), te slow (desecrated ground), u teamfightu može donijeti prevagu ako se pogode uvjeti za to. Najljepša stvar kod njega je kad zašoraš njihovog champa, ovaj pobjegne pod turret i misli kako se spasio, a ti nategneš Q i podereš ga s "pol mape". Samo, jel, prvo treba nekoga zašorati jer je att dmg prilično mali. 

Trebam danas dobro razmisliti koje iteme na njega slagati jer nema smisla na njega trpati AD stvari bez mana regen i health/armor itema.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DariusXX kaže...

Vidio sam u zadnjem gameu Varusa u akciji

čisti fail u oba tima, naravno kakve sam ja sreće moj je bio još gori

a baš ''sam'' se nafeedao ( 9/2) ali što možeš sam protiv drugog tima.

Kažem sam jer su mi u timu bili sami ''mekani'' dok sam jedino ja gradio Ireliu tanky

Mah.. sad opet čekati 2-3 dana da se spuhne ovaj Varus

P.S. evo opet imam i u svojem timu i protivničkom Varusa

Vidija sam i ja dva Varusa u istoj partiji. Moj totalni fail, dok je protivnički svako malo nizao , triple, quadra, penta. Sam nas je dobio

17 godina
neaktivan
Mali dmg kroz cijelu igru? Pa w mu roka po %hpa i plus radi za svaki hit magic dmg.... Što u laneu puni pomogne za farmanje i harasanje...plus long range haras q koji radi pristojan dmg... 1vs1 triba si pojest Ashe ako si dobro odigrao...

Malo mi je sumnjiv tvoj skill al dobro :D
13 godina
League Of Legends

Ma priznam ja da mi skill nije neki, bez daljnjega. Ali teško mi je napikavati non stop isti target da se skupi blight. Kada se potrefi, onda dmg ide.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
guls kaže...

Sinoć odigrao jedno 15 partija s varusom... zaključak sve je da, ipak nakon početnog oduševljenja i divljenja, je taj heroj prilično precijenjen. Dapače, jedna Ashe je ipak bolja od njega.

Mane su mu da ga je vrlo lako za ubiti, jako puno troši mane (Q=90mana omg, a damage minimalan, puno veći dmg radi Nidalee), spor, zahtijeva skill aim, mali damage kroz cijelu igru (ne znam zakaj ga zovu AD Carry jer scale za dmg je prilično jadan).

Prednosti su mogućnost briusanja sa Q, snare jednog ili dvojice protivničkih heroja na 2 sekunde (ulta), te slow (desecrated ground), u teamfightu može donijeti prevagu ako se pogode uvjeti za to. Najljepša stvar kod njega je kad zašoraš njihovog champa, ovaj pobjegne pod turret i misli kako se spasio, a ti nategneš Q i podereš ga s "pol mape". Samo, jel, prvo treba nekoga zašorati jer je att dmg prilično mali. 

Trebam danas dobro razmisliti koje iteme na njega slagati jer nema smisla na njega trpati AD stvari bez mana regen i health/armor itema.

Igrao sam ja jučer s raznim varusima u liniji ( dvojicom random i svojim bratom ), sva tri puta sam igrao Leonu i uvijek smo dobivali lane, ali to je bilo puno manje izraženo kad sam igao sa random ljudima nego kad sam s bratom igrao. Uglavnom, u rukama igrača koji maina AD carrije mi se poprilično svidio, lvl 6 sa Leonom to postaje ekstremno opasan lane ( a i prije je snažan ), protivnici su se bili žalili da je to totalno no-skill lane i da kad ih ownamo tako sa Ashe/Soraka da se javimo. Varus je definitivno više early-mid game nego late game, jednostavno neki drugi carriji imaju ili nešto bolji scaling ili bolji skill set za late ( npr. usporedba Vayne W i Varusovog W, u lateu to je nebo i zemlja ), ali je i dalje jak i ima dobar CC koji ga drži vrlo korisnim carrijem. Ja bih ga gledao kao agresivnu Ashe.

Q dere vrlo jak damage, jači nego Caitlyn ako se do kraja potegne i netreba mu nikakav mana regen, masteriesi i konzervativno trošenje skillova ( ne na farmanje, već na harras ) će držati njegovu manu. Na njega bi išao isti build kao i na 90% carrija, a to je Berserkesr's Greaves, Infinity, Phantom Dancer, Bloodthirster, Last Whisper, Guardian's Angel i poslije zamijenim šlape sa još jednim PD-om.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
League Of Legends

Ne znam, ja redovito ostajem bez mane... ne mogu se stalno oslanjati na auto attack i W. Pogotovo early game, moraš protivnike držati dalje od creepova, a Q je super stvar  za to. Čim ga jednom/dvaput opališ, on bježi kod turreta i ne miče se. Ali ta dva šuta je 180 mane manje.Znači ostaje ti još za jedan šut i jedan slow. I već moraš doma ili čekati da se mana regenerira sa nekim potionom.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Trololo, quadra sa Jaxom, bila bi i penta da je ko ostao živ :D 

Zaboravil kak se ovaj lik razmaše poslije lvl 6 {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 10:41 (tommy2103).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@guls a gle zašto bi ih tjera kod turreta kad zbog pasivnog i aktivnog na w imaš i te kakvu dobru mogućnost trejdanja hitova u laneu (ok zavisi i kojeg supporta imaš ili oni imaju)
Jeb**a ti si ad carry oslanjas se na auto attack najviše xP
13 godina
neaktivan
League Of Legends

3 0 hvala 0
17 godina
ParaNO1d kaže...

Krenio sam Talona igrat i jako mi se sviđa, čim mi prođe ban kupujem ga  {#} Zanima me samo da li je ovo dobar build ili da nešto promjenim? THX

Berserker's Greaves, Maw of Malmortius (ako ima 2 AP onda kupujem ako nema nikog onda ne), Madred's Bloodrazor, Tiamat, Phantom Dancer, The Bloodthirster.

Šta niko ne igra Talona?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
13 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Mali dmg kroz cijelu igru? Pa w mu roka po %hpa i plus radi za svaki hit magic dmg.... Što u laneu puni pomogne za farmanje i harasanje...plus long range haras q koji radi pristojan dmg... 1vs1 triba si pojest Ashe ako si dobro odigrao...

Malo mi je sumnjiv tvoj skill al dobro :D

dobro odigrano sa ashe-e strane ona je tribala pobjedit 1v1 , njezin kite sa ultien svakoga ad carrya onesposobi dokraja skroz 

@guls : nisan siguran jesi li ti zaminia AP carrye sa AD carryima , na ad carryu se nikad ne radi nikakvi mana regen item za tankastost sta si prica tu je GA uobicajni ad carry item 

EU West: slimyyy
13 godina

tjeram ih radi farmanja i slabog healtha i armora kojeg imam. Ako imam pravog supporta, nema brige, ali obično, kako to ide na istočnim serverima, igram na lejnu s još nekim squishy ad carryjem jer nitko neće uzeti soraku niti alistaira naprimjer. Oni su, jel, njima bezveze.

Fuck me I'm famous.
17 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
ParaNO1d kaže...

Krenio sam Talona igrat i jako mi se sviđa, čim mi prođe ban kupujem ga {#} Zanima me samo da li je ovo dobar build ili da nešto promjenim? THX

Berserker's Greaves, Maw of Malmortius (ako ima 2 AP onda kupujem ako nema nikog onda ne), Madred's Bloodrazor, Tiamat, Phantom Dancer, The Bloodthirster.

Šta niko ne igra Talona?

Igram ja, jedan od mainova je. 

Igraj ga ekskluzivno na midu jer je on asasin bez sustaina te se teško nosi s dobrim dijelom top heroja (trenutna meta bar). 

Startam s bucnama i 3 pota, pri prvom povratku kupim ili dorans blade i 2 warda ili ak je lak lane idem odma na mobility boots (da MOBILITY BOOTS). Drugi povratak brutalajzer i nakon toga BT > TriForce.

Mobility je tu jer talon je odličan pušer i ganker te je jednostavno glupo sjediti na lajni cijelo vrijeme. S mobility si u vrlo kratkom vremenu na botu/topu i spreman za gank ili ako šumar treba pomoć.

AttSpeed ti netreba na talonu jer se ne mlatiš s bruiserima već fokusiraš AD/AP kerije koji obično padaju nakon E > AA > Q > W comboa.

Ak ti se sviđa talon probaj fizza, heroji su na sličnu šemu napravljeni ali fizz mi je nekako sigurniji pick.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
17 godina
Septah kaže...
ParaNO1d kaže...
ParaNO1d kaže...

Krenio sam Talona igrat i jako mi se sviđa, čim mi prođe ban kupujem ga  {#} Zanima me samo da li je ovo dobar build ili da nešto promjenim? THX

Šta niko ne igra Talona?

Igraj ga ekskluzivno na midu jer je on asasin bez sustaina te se teško nosi s dobrim dijelom top heroja (trenutna meta bar).

Startam s bucnama i 3 pota, pri prvom povratku kupim ili dorans blade i 2 warda ili ak je lak lane idem odma na mobility boots (da MOBILITY BOOTS). Drugi povratak brutalajzer i nakon toga BT > TriForce.

Mobility je tu jer talon je odličan pušer i ganker te je jednostavno glupo sjediti na lajni cijelo vrijeme. S mobility si u vrlo kratkom vremenu na botu/topu i spreman za gank ili ako šumar treba pomoć.

AttSpeed ti netreba na talonu jer se ne mlatiš s bruiserima već fokusiraš AD/AP kerije koji obično padaju nakon E > AA > Q > W comboa.

Ak ti se sviđa talon probaj fizza, heroji su na sličnu šemu napravljeni ali fizz mi je nekako sigurniji pick.

Hm zanimljivo... Btw sve ok super, nego čemu Trinity? Talon ne treba AP... znam da daje sve ostalo dobro ali jel nije malo preskup? Da sviđa mi se jako samo mi je pre squishy pa me svi srokaju za čas ako se ne pazim.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
14 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
Septah kaže...
ParaNO1d kaže...
ParaNO1d kaže...

Krenio sam Talona igrat i jako mi se sviđa, čim mi prođe ban kupujem ga {#} Zanima me samo da li je ovo dobar build ili da nešto promjenim? THX

Šta niko ne igra Talona?

Hm zanimljivo... Btw sve ok super, nego čemu Trinity? Talon ne treba AP... znam da daje sve ostalo dobro ali jel nije malo preskup? Da sviđa mi se jako samo mi je pre squishy pa me svi srokaju za čas ako se ne pazim.

ne kupuje se trinity na ap likovima -.-,na ad championima koji koriste svoje abilitye za dmg,poput talona,poppy i sta god dalje da ne nabrajam,trinity se kupuje radi passiva 

l<l<l<l<l<l
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Igrao sam par rundi s Varusom i moram reći nije loš :). Pala je danas i Quadra kill ( first time Varus{#}). Jedini problemčić je mana, treba ju štedit ili stalno farmat blue.

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
intexuz kaže...
ParaNO1d kaže...
Septah kaže...
ParaNO1d kaže...
ParaNO1d kaže...

Šta niko ne igra Talona?

ne kupuje se trinity na ap likovima -.-,na ad championima koji koriste svoje abilitye za dmg,poput talona,poppy i sta god dalje da ne nabrajam,trinity se kupuje radi passiva 

paappapa la pap 

Trinity je tons of damage item i kupujes ga na svakom champu {#}

Shazbot !
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Šta sere ovaj varus predobar, insta lock.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Anzulolz kaže...
@guls : nisan siguran jesi li ti zaminia AP carrye sa AD carryima , na ad carryu se nikad ne radi nikakvi mana regen item za tankastost sta si prica tu je GA uobicajni ad carry item 

Ha gle, svaki champ ima svoje zašto i zato. Ja se ne mogu pouzdati samo u autoattack, a mana cost njegovih abilitija je prevelik. Ili stalno ubijati blue (što jungler neće dopustiti) ili kupiti BV.

Primijetio sam još jednu stvar, da bi se ulta prenijela na više champova, oni trebaju biti jako jako jako blizu, npr kao kad ubijaju barona. Inače ulta lovi samo jednog champa. I to je glupo što ga samo zaustavi, on i dalje može autoattack i bacati spellove. Da bar napravi ili stun ili silence...

Fuck me I'm famous.
17 godina
neaktivan
Onda ga igraj AP mid i nemoj igrati ADove ako se ne mos pouzdati u auto attack xP

Kao mid ćeš dobiti blue
17 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Q maxani ti je na ~3 sec cd pa se TriForce da lijepo iskoristi i za klanje i za pušanje tavera.

13 godina
Keiichi kaže...
Onda ga igraj AP mid i nemoj igrati ADove ako se ne mos pouzdati u auto attack xP

Kao mid ćeš dobiti blue

Sad si ovo rekao kao da veliš Ashe "Nemoj koristiti Q, pouzdaj se u auto attack", a njen Q je u biti njen razlog postojanja uz ultu.

Ne možeš gledati stvari AD=autoattack, AP=ability.

Što se blue tiče, na istočnim serverima se zbilja mora naći netko razuman da ti prepusti blue, premda ga je sa Q lako ukrasti :) samo što onda slijedi "kurwa, piczojcek i kajjaznam kaj" i tak cijelu rundu.

Fuck me I'm famous.
17 godina
neaktivan
Da ali njen q ne radi dodatnih dmg koliko ja znam xP samo je permanent slow dok god ima mane :D tako da ako izmjenjujes hitove s njom 1vs1 je dobiješ samo auto attackom i razumnim korištenjem spelova, znači 3 AA, spell itd :)
13 godina
Keiichi kaže...
Da ali njen q ne radi dodatnih dmg koliko ja znam xP samo je permanent slow dok god ima mane :D tako da ako izmjenjujes hitove s njom 1vs1 je dobiješ samo auto attackom i razumnim korištenjem spelova, znači 3 AA, spell itd :)

Znači AD mora rabiti spellove :)

Fuck me I'm famous.
17 godina
neaktivan
Oh god totalno mašiš ono što ti hoću reći.... Da koristiš spelove pobogu pa nemaš ih bezveze... Hoću ti reći samo da se fokusirati na AA kod harasa a spelove koristiš uz AA (znaci govorim za valusa, falusa il kak se već zove xD jer udara po %hpa za stack)

Koji ti je cilj u doći u lane burnat svu manu i onda ne radit nis ...neprijateljski Carry će lagano i sigurno farmat ispod svog turreta i čekati junglera da vas analo siluje cranackom kiblom :D

Ako ti u lategame koristiš samo spelove na ad keriju onda blago tvom timu jer kao takav ne možeš kerijat nista.... Nego će tebe neki bruiser kerijat...
13 godina
neaktivan
guls kaže...

Trebaš sa njim znat igrat evo ti jedan moj scren od maloprije nafidani karthus mi ništa nije moga + srušim turet u 10 hitova skoro :P

http://imageshack.us/f/577/varus.jpg/

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice