SK vs Fnatic.. bit će zanimljivo, ali ja mislim da će Fnatic biti uvjerljivo bolji
i ne kužim kak sad na own3d.tv shushei streama o.O
SK vs Fnatic.. bit će zanimljivo, ali ja mislim da će Fnatic biti uvjerljivo bolji
Ovo je snimak New york finala, a sljedeci match tek u 18:50
Tko je od mojih championa najbolji za jungle ? Ne igram ranked, tek sam 19. level.
Akali, Ashe, Teemo, Master Yi, Fiddlesticks, Amumu, Gangplank, Ryze.
Tko je od mojih championa najbolji za jungle ? Ne igram ranked, tek sam 19. level.
Fiddle, yi i gp, al bolje ti je malo sacekat sa junglom dok nedodjes do runa itd
amumu,fiddle, moze i gp
Svi su oni viable
a je ovaj komentator moze pricat...
TSM ftw !
Ja mislim da Fnatic nije otišao u Kiev...
A Shushei je prekinuo livestream prije 10 min...
Btw koji je dobar solotop od ovo dvoje :D
Irelia
Rumble
D?
Što nebi trebao biti danas još jedan match streaman?
NVM, krivo sam pogledao raspored.
Irelia
Rumble
Oboje su dobri top bruiseri, zavisi o situaciji koji je od njih bolji. Irelia ima prednost radi iznimnog mid-late game.
Irelia
Rumble
D?
kao što je već rečeno,oba su dobra. Irelia je nešto najjače na igri ak se dovoljno nafarma/nafeeda. Problem je šta ju je lagano counterat na lane pa u early game to stvara probleme. Rumble pak countera sve melee ad champione na topu.
Šta mislite o Vladimiru nakon ovog zadnjeg patcha. Ja sam ga igrao jučer u normalu i danas u rankedu nakon 3 mjeseca i obje pobjede. Sad neznam dali se isplati ulagati vrijeme da ga ponovo naučim dobro igrati za ranked ili da ga samo ostavim.
Šta mislite o Vladimiru nakon ovog zadnjeg patcha. Ja sam ga igrao jučer u normalu i danas u rankedu nakon 3 mjeseca i obje pobjede. Sad neznam dali se isplati ulagati vrijeme da ga ponovo naučim dobro igrati za ranked ili da ga samo ostavim.
Nisam ga igrao mjesecima, jučer ga uzmem nakon buffa i 21-7-20 score, čak i pentu dobio... sad je odličan :D
Cro4LoL serija kupova nudi vam vrijedne nagrade u obliku Riot Pointsa i champion bundlova te ponovo nagrađujemo čak 4 najbolje ekipe. Po prvi puta igrat će single elimination bo1 (best of one), dok će finale biti bo3. Od prošlog kupa već imamo nekoliko novih pravila s glavnim ciljem da smanjimo čekanja.
Također tražimo entuzijastične i motivirane ljude da se pridruže našem admin teamu sa željom i voljom da hrvatsku LoL scenu dignu na viši nivo.
Sve potrebne informacije oko sudjelovanja kao i detalji vezani za pristupanje admin teamu slijede u nastavku:
http://www.esl.eu/hr/lol/news/182728/
Go Empireeeeeeeeeeee
Ima netko tu tko aktivno igra Yorica u rankedu?
Go Empireeeeeeeeeeee
Evo sad igraju AD Kennena, šteta što mi faks počinje za pola sata pa neću moći gledati, pa ako može tko napisati kako bude išla ova partija M5 vs Sypher.
Go Empireeeeeeeeeeee
Evo sad igraju AD Kennena, šteta što mi faks počinje za pola sata pa neću moći gledati, pa ako može tko napisati kako bude išla ova partija M5 vs Sypher.
Isto tak i meni za pola sata počima.... sranja se događaju :)
Ima netko tu tko aktivno igra Yorica u rankedu?
Ima, reci šta te muči.
Go Empireeeeeeeeeeee
Evo ukratko:
M5 je potpuno pregazio Sypher, 15-1, AD Kennen je outfarmao Vayne za više od 50% CS-a, Alex Ich s Ryzom ownao, jedan snare = jedan kill. M5 je postao favorit turnira sa najviše šansi za pobjedu.
Ako neko jos nema ranked team ili ako nema s kime igrati, a samome mu se ne da, moze se pridruzit mojem ranked teamu "Penetrans Petram"...nemam nikakve velike zahtijeve, samo da je summoner lvl 30 i da ima barem 250+ normal game winova...Ne forsiram nikakav pro skill, ili neznam koliki elo, nego tek toliko da se znate snaci u igri i da razumijete smisao igre...nemorati cak ni igrati ranked ako ne zelite, mozemo igrati draft... Ako se netko zeli pridruziti, neka mi posalje zahtjev na burner15 (LoL acc) pa mi veli da ga add dok budem online ili mi neka samo napise u pm...
Pozdrav!
Ima, reci šta te muči.
Koje iteme prve buildaš? Ja krecem s bucnama ili cloth armorom i 5 potova, nakon toga 2 gold diggera pa kasnije situacijski mana mune ili frozen hearth pa prema TF. Al cijelo vrijeme imam osječaj ko da ne radim dmg koji bi mogao raditi.
Koji champovi su prema tvojem mišljenju counter a kojima je yoric counter? Na topu naravno.
Kupio sam ga prekjučer i od 7-8 mečeva borio sam se samo protiv trinde i riven. >,>
Irelia
Rumble
D?
kao što je već rečeno,oba su dobra. Irelia je nešto najjače na igri ak se dovoljno nafarma/nafeeda. Problem je šta ju je lagano counterat na lane pa u early game to stvara probleme. Rumble pak countera sve melee ad champione na topu.
Da aha, da slažem se s ovim vašim odgovorima...Većinom ljud podcjenuju Rumblea na solotop jer ga malo ljudi igra, pa mislie da mogu u kontakt snjime i da ga mogu ubit...Ali ga je zapravo teško ubit jer treba gank... Hvala na odgovrima :)