League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.462.560
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
protjeran
Re: League Of Legends

print screen tipka na tipkovnici, otvori paint i paste. spremi sliku kao .jpeg i upload ovdje. 30 sec posla

LoL East server, nick Skullscar, main champ: only cute ones
14 godina
neaktivan
League Of Legends

kad bi opće Viktor trebal doći ?
sad u utorak il za tjedan i pol ?

samo se nadam da nebude ko sa ahri od najave je prošlo 2 mjeseca dok je došla xD 

LoL nick: armenx3m

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
armenx3m kaže...

kad bi opće Viktor trebal doći ?
sad u utorak il za tjedan i pol ?

samo se nadam da nebude ko sa ahri od najave je prošlo 2 mjeseca dok je došla xD 

nisu je najavili,lijepo su napisali da se na njoj radi,i da ce nekad doci,nigdje nije pisalo da je sljedeci champ

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo krecem opet igrait LoL na server EU-WEST ako ima tko da napravimo team ( 30 level only please ) dodajte me

Keke Mastah

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Ja nisam mogo izdrzat, kupil si Road Warrior skin za Miss Fortune, neda mi se sad čekat rasprodaje, a i tak ionak skinovi koje sam htio su vec bili na 50 % rasprodaji tak da ih se nebi dočekao tak ionak :D 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

dobio 450 rp, sjelo 12 win boost na ip od prva 3 referral... lijepo

edit: dežurni troll je tu. sretan božić troll-u {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2011 18:18 (skullscar).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

do kad su one 4 quinte na popustu ? 

LoL nick: armenx3m

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends
Jel ima još neko da igra na US i nije dobio RP?
Battlelog:cro1911
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Sretan Bozic svima :D

Jel ima ko da igra Refferale??? U banani je kad moras sve sam radit...6(iili 5) winova vs. ai i 5 lvl...

Nick na L0Lu : balkhanac ....There is no real life , there is only AFK...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

do 28.12. u 00:00 sati će svi dobiti 450 tp

15 godina
neaktivan
League Of Legends

You mad scar?

Nah im just fucking fine -.-''

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
umadbro? :D

aj barem nije ranked :D
16 godina
scarface797 kaže...

You mad scar?

kad san ja jučer ima sa Lee Sinon sličan score i kad smo izgubili onda nikome ništa? {#}

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

You mad scar?

kad san ja jučer ima sa Lee Sinon sličan score i kad smo izgubili onda nikome ništa? {#}

I tada sam imao slican score sa Riven 17-5 tako nesto -.-

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sretan i blagoslovljen Božić svima koji ga slavite :D

LoL- Presidente95 (EUNE)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
scarface797 kaže...

I tada sam imao slican score sa Riven 17-5 tako nesto -.-

jebiga šećeru nije ti Riven suđena {#}

15 godina
League Of Legends

Ovako se to radi za jubilarnu 400-tu pobjedu... (Normal, ne ukupno ofc)

4v5, oba snowballa napunio do 20 >_>

Jbg potrudio sam se...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Službena potvrda...ez ne moze carryat -.-

two camels in a tiny car

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Lord Nofak kaže...

Nemoze kad neznas {#}

HH

da zato i imam takav score

two camels in a tiny car

0 0 hvala 0
16 godina
Lord Nofak kaže...

HH

ufff to me podsjeća na prijatelja koji ima očajne buildove (ne govorin da je tvoj očajan), a ima dobar score pa kaže "vidiš da znan igrat, dobar mi je score", dobar score nije uvik bitan i ne govori o tome kako si odigra partiju i kakav ti je build, umisto black cleavera uzmi IE, tu si vjerojatno ima loš team ali nemoj na njega buildat attack speed, rađe uzmi još jedan blood thirster

15 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
Jonja kaže...
Lord Nofak kaže...

Nemoze kad neznas {#}

HH

Mrzim kad modovi brisu moje poruke pa izgleda ko da se obracas duhovima

LoL acc THCJoshi
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2011 22:48 (Jonja).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

e jel zna ko za onaj novi hack da dobivas rp kolko hoces? moze li mi neko pojasnitkak da to napravim

Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

hack sa direct debitom 

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Lord Nofak kaže...

HH

ufff to me podsjeća na prijatelja koji ima očajne buildove (ne govorin da je tvoj očajan), a ima dobar score pa kaže "vidiš da znan igrat, dobar mi je score", dobar score nije uvik bitan i ne govori o tome kako si odigra partiju i kakav ti je build, umisto black cleavera uzmi IE, tu si vjerojatno ima loš team ali nemoj na njega buildat attack speed, rađe uzmi još jedan blood thirster

Dvoumio sam se između IE i BC ali mislim da nije u itemima problem...pogodio sam svaki Q i s ultom sam pogodio namjanje 3 protivnika ali kad treba doci u range za normalni napad svi skoce na tebe a E niem dovoljan range da bi pobjegao( osim ako skaces preko zida)...mah i u solo Q 3 gamea zaredom sam imamo na botu nekog EZa i sonu i niti jednom nisu uspjeli pobjediti...ne znam zasto ljudi forsaju EZa u zadnje vrijeme pa sam ga sam probao nakon mjesec dana i razocaran sam.

two camels in a tiny car
16 godina
Lord Nofak kaže...

Dvoumio sam se između IE i BC ali mislim da nije u itemima problem...pogodio sam svaki Q i s ultom sam pogodio namjanje 3 protivnika ali kad treba doci u range za normalni napad svi skoce na tebe a E niem dovoljan range da bi pobjegao( osim ako skaces preko zida)...mah i u solo Q 3 gamea zaredom sam imamo na botu nekog EZa i sonu i niti jednom nisu uspjeli pobjediti...ne znam zasto ljudi forsaju EZa u zadnje vrijeme pa sam ga sam probao nakon mjesec dana i razocaran sam.

ezreal je dosta težak za igrat, ja rjetko koga vidin da dobro igra sa njin, po meni među 3 najteža AD carry-a, triba ga stvarno naučit, AD carry inače nemože carry-at team ako ostali failaju koliko god to ironično zvučalo, a ezreal pogotovo, tako da ga ili još malo savladaj ili ga igraj isključivo kad si premade jer ćeš steč krivi dojam šta se njega tiče

16 godina
slimyyy kaže...
Lord Nofak kaže...

ezreal je dosta težak za igrat, ja rjetko koga vidin da dobro igra sa njin, po meni među 3 najteža AD carry-a, triba ga stvarno naučit, AD carry inače nemože carry-at team ako ostali failaju koliko god to ironično zvučalo, a ezreal pogotovo, tako da ga ili još malo savladaj ili ga igraj isključivo kad si premade jer ćeš steč krivi dojam šta se njega tiče

evo ja ga igram sad 3. dan, champ je po mom predobar... free je pa ga je najbolje probat pa onda pricat...

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Lord Nofak kaže...

Ali uz takav score i pun build s Ashe,Mf,Graves,Vayne bi mogao carryat i je*ne botove xD

two camels in a tiny car
14 godina
neaktivan
League Of Legends visoki latency

igram league of legends i imam visoki latency sto znaci da mi laga.laga mi samo kada mi se sestra spoji preko laptopa na internet.jel zna netko u cemu je mozda problem ?sve je pocelo prosli mjesec,a nzm zasto.ako vas zanima koristim maxadsl.prije mi je bilo oko 50,a sada se krece izmedu 150-200.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: League Of Legends visoki latency
Gligo kaže...

igram league of legends i imam visoki latency sto znaci da mi laga.laga mi samo kada mi se sestra spoji preko laptopa na internet.jel zna netko u cemu je mozda problem ?sve je pocelo prosli mjesec,a nzm zasto.ako vas zanima koristim maxadsl.prije mi je bilo oko 50,a sada se krece izmedu 150-200.

Pa šta misliš da je problem ? /Facepalm

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
14 godina
neaktivan
League Of Legends

zanima me zasto je to pocelo prosli tjedan a prije je sve bilo normalno

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice