Ovja iz unR pobelter ce izgleda prvi probit 2500 elo barijeru thumbs up !
Ko da je bitno, ionako će se ELO resetat za par dana.
Pa da probijemo prije reseta :D
Ak bude igro protiv mene onda neće sigurno :P
Bole reci ak bude igro s tobom :D
I btw moram se pohvalit kako mi je krenulo na turniru 1v1 na LoL HR forumu. Tek su odigrane prve 4 partije u grupi,ali svejedno dobro mi ide.
Lol mi se polako zgadio zbog idiota koje dobijam u timovoma eto sad igram s likom koji nas je prije matcha pitao da li fiddle ima manu ili ne i kada smo ga pitali koji je summoner lvl rekao je da nezna sta je to :/
ko i kod mene..nekad me ubaci u jako dobar tim i rasturimo ,a nekad(cesto) me ubaci kod totalnih noobova koji samo hebeno fidaji i bezveze izgubimo..
I mrzim free likove treba ih imat samo za custom game a ne ovako svi zivi mi isprobavaju u gameovima likove i imaju score 0/20/0 i boli ih briga kad im seres kazu da im je prvi put da igraju lika -.-
sry ak je vec bilo, al sam lijen sam trazit.
Cuo sam da ce bit taj elo reset al kolko ja znam to je sve bilo onak, nesluzbeno.
Il sam mozda nekaj propustil?
( Btw, veselim se resetu :D )
I btw moram se pohvalit kako mi je krenulo na turniru 1v1 na LoL HR forumu. Tek su odigrane prve 4 partije u grupi,ali svejedno dobro mi ide.
kakva su pravila tu? jer to mi nema smisla, 1v1 dominiraju par heroja u igri, a i ako se neko nafida malo teško je priokrenit rezultat...
ova sugava Miss Fortune mi vise ide na qurac skoro svaki hebeni tjedan je free......
sry ak je vec bilo, al sam lijen sam trazit.
Cuo sam da ce bit taj elo reset al kolko ja znam to je sve bilo onak, nesluzbeno.
Il sam mozda nekaj propustil?
( Btw, veselim se resetu :D )
Ili će biti Hard reset ( svi ispocetka) ili soft reset ( pisala je jednadžba po kojoj se računalo, zaboravio sam)
kakva su pravila tu? jer to mi nema smisla, 1v1 dominiraju par heroja u igri, a i ako se neko nafida malo teško je priokrenit rezultat...
First blood ili prvi tower. Standardna pravila za svaki 1v1 game. Obično se igra na mid Summoner's Rift, ali može se igrati i na Twisted Treeline ( evo sad je došlo LoL ESL natjecanje i vidio u praivlima da se igra na TT,neuobičajeo ali ok ).
evo moje poruke, odgovoreno odmah danas!!! cudo jedno, inace treba vremena :-). 18900 ip, njam njam
Lee sina prodat :ccccc
evo moje poruke, odgovoreno odmah danas!!! cudo jedno, inace treba vremena :-). 18900 ip, njam njam
prodao sam one koje od 6300 ne igram.
Ne igra lee sina :cccc
Ne igra lee sina :cccc
Pa kad je katastrofa champion. Po čemu je bolji od Jarvana, Xina, Warwicka?
Jel hotshot dobio 100.000 IP-a i RP-a ili sta? ima priko 100 000
Jel hotshot dobio 100.000 IP-a i RP-a ili sta? ima priko 100 000
Ne treba mu kad sve ima odavno.
kako to prodavate?
Objavili ovi iz Lulz Boata da DDoS-aju LoL - http://twitter.com/lulzsec :D
Vec su US maznuli imaju oni sada 50 min login que i cak im je server bio offline pola sata offline :D , plus su maznuli podatke nekim "pro" igracima xD .Upravo hotshot ragea xD
edit : Cakl je dobia e mail od njega xD i razmislja da li da mu nes napise ili ne xD
Lik mu opet vratia iz sprdnje xDD
Pa kad je katastrofa champion. Po čemu je bolji od Jarvana, Xina, Warwicka?
upravo suportno, lee sin je odličan heroj, razlika između njega i ovih koje si ti navea je to da je njega bar 10x teže igrat od ta 3, sa njin baš triba znat i onda si nezaustavljiv
zast prodajes likove, jel mogu i ja poslat mail nekom da prodam svoje heroje koje ne igram? i zasto prodajes uopce ?? ako nije problem obrazlozit nisam skuzio bas ^^
zast prodajes likove, jel mogu i ja poslat mail nekom da prodam svoje heroje koje ne igram? i zasto prodajes uopce ?? ako nije problem obrazlozit nisam skuzio bas ^^
Prodajem zato sto ne volim da igram sa njima,a samo mi stoje tu,i treba mi IP-a da kupim Akali i Vladimira :)
jel mogu i ja poslat mail nekom da prodam svoje heroje koje ne igram?
Ovaj deo te nisam razumeo ;p
Prodajem zato sto ne volim da igram sa njima,a samo mi stoje tu,i treba mi IP-a da kupim Akali i Vladimira :)
pa mislio sam na to, kome da se obratim ako ocu prodat champione
Vec su US maznuli imaju oni sada 50 min login que i cak im je server bio offline pola sata offline :D , plus su maznuli podatke nekim "pro" igracima xD .Upravo hotshot ragea xD
edit : Cakl je dobia e mail od njega xD i razmislja da li da mu nes napise ili ne xD
Lik mu opet vratia iz sprdnje xDD
Mozda je onaj sto je probio slimyyyu acc, u toj grupi. E! :D
Dodatni info i spekulacije o skarneru i leoni
http://www.pcgamer.com/2011/06/14/delve-into-the-league-of-legends-thinktank-with-our-predictions-for-the-mysterious-e3-champions/
Hahahah stari moj oces Vladimira sada uzeti a opet ce ga nerfati u sljedcemo patchu po ko zna koji put, ja sam njega prodo :D
Greeting Summoners!
We wanted to give a sneak-peak into Yorick’s gameplay in a quick mini-update.
Yorick is our first champion that utilizes the creation and use of summoned minions. All of Yorick’s spells have varying immediate effects, but each leaves behind a different minion of the appropriate type. For example, Omen of Pestilence creates an AOE explosion at the target location that does damage and slows, and leaves behind a Decaying Ghoul. This ghoul will then slow targets adjacent to it during its lifespan. All Ghouls have a constantly draining life bar that limits their lifespan to a short duration, and enemies attacking them will shorten it even more.
Yorick isn’t some frail, weak Necromancer that just commands minions though – he’s a burly fighter who can dish out punishment on his own. This was done primarily to make his play more consistent (as frail summoners typically have really binary PvP gameplay on if their minions are up or not). Yorick can get into a fight and go toe-to-toe with enemies while commanding an ever-changing army of undead Ghouls.
Omen of Death is his trademark ultimate that brings players back from the dead to exact Vengeance. Yorick can use this Omen on an ally, which creates a revenant of that champion. If that champion is killed while the revenant exists, then the target gains temporary undeath, coming back from the dead at full life which drains on its own rapidly. After the risen ally runs out of health again, they collapse once more.
We really hope you enjoy our new master of undeath in the upcoming patch!
Morello
+ Neki novi feature, Ward slot - http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/253561_225354824149740_155123054506251_948333_5879613_n.jpg
Greeting Summoners!
We wanted to give a sneak-peak into Yorick’s gameplay in a quick mini-update.
Yorick is our first champion that utilizes the creation and use of summoned minions. All of Yorick’s spells have varying immediate effects, but each leaves behind a different minion of the appropriate type. For example, Omen of Pestilence creates an AOE explosion at the target location that does damage and slows, and leaves behind a Decaying Ghoul. This ghoul will then slow targets adjacent to it during its lifespan. All Ghouls have a constantly draining life bar that limits their lifespan to a short duration, and enemies attacking them will shorten it even more.
Yorick isn’t some frail, weak Necromancer that just commands minions though – he’s a burly fighter who can dish out punishment on his own. This was done primarily to make his play more consistent (as frail summoners typically have really binary PvP gameplay on if their minions are up or not). Yorick can get into a fight and go toe-to-toe with enemies while commanding an ever-changing army of undead Ghouls.
Omen of Death is his trademark ultimate that brings players back from the dead to exact Vengeance. Yorick can use this Omen on an ally, which creates a revenant of that champion. If that champion is killed while the revenant exists, then the target gains temporary undeath, coming back from the dead at full life which drains on its own rapidly. After the risen ally runs out of health again, they collapse once more.
We really hope you enjoy our new master of undeath in the upcoming patch!
Morello
+ Neki novi feature, Ward slot - http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/253561_225354824149740_155123054506251_948333_5879613_n.jpg
nepiše da je ward slot, jer kad bi bilo tako late game bi bija potpuno uništen, cila mapa bi bila vidljiva čin prva osoba i približno završi build, tako da bi to bila dosta loša ideja