League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.318.941
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
hari85 kaže...
Blizek kaže...
hari85 kaže...

Ovja iz unR pobelter ce izgleda prvi probit 2500 elo barijeru thumbs up !{#}

Ko da je bitno, ionako će se ELO resetat za par dana.

Pa da probijemo prije reseta :D

Ak bude igro protiv mene onda neće sigurno :P

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
hari85 kaže...
Blizek kaže...
hari85 kaže...

Ovja iz unR pobelter ce izgleda prvi probit 2500 elo barijeru thumbs up !{#}

Ko da je bitno, ionako će se ELO resetat za par dana.

Pa da probijemo prije reseta :D

Ak bude igro protiv mene onda neće sigurno :P

Bole reci ak bude igro s tobom :D

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
16 godina
neaktivan
League Of Legends

I btw moram se pohvalit kako mi je krenulo na turniru 1v1 na LoL HR forumu. Tek su odigrane prve 4 partije u grupi,ali svejedno dobro mi ide.

Ako se po jutru dan poznaje... Ako se po jutru dan poznaje...
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lucky_look kaže...

Lol mi se polako zgadio zbog idiota koje dobijam u timovoma eto sad igram s likom koji nas je prije matcha pitao da li fiddle ima manu ili ne i kada smo ga pitali koji je summoner lvl rekao je da nezna sta je to :/

ko i kod mene..nekad me ubaci u jako dobar tim i rasturimo ,a nekad(cesto) me ubaci kod totalnih noobova koji samo hebeno fidaji i bezveze izgubimo..

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 17:29 (mrtvo_tjelo).
16 godina
League Of Legends

I mrzim free likove treba ih imat samo za custom game a ne ovako svi zivi mi isprobavaju u gameovima likove i imaju score 0/20/0 i boli ih briga kad im seres kazu da im je prvi put da igraju lika -.-

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

sry ak je vec bilo, al sam  lijen sam trazit.

Cuo sam da ce bit taj elo reset al kolko ja znam to je sve bilo onak, nesluzbeno.

Il sam mozda  nekaj propustil?

( Btw, veselim se resetu :D )

0 0 hvala 0
15 godina
Blizek kaže...

I btw moram se pohvalit kako mi je krenulo na turniru 1v1 na LoL HR forumu. Tek su odigrane prve 4 partije u grupi,ali svejedno dobro mi ide.

kakva su pravila tu? jer to mi nema smisla, 1v1 dominiraju par heroja u igri, a i ako se neko nafida malo teško je priokrenit rezultat...

14 godina
neaktivan
League Of Legends

ova sugava Miss Fortune mi vise ide na qurac skoro svaki hebeni tjedan je free......

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
snakeyess123 kaže...

sry ak je vec bilo, al sam  lijen sam trazit.

Cuo sam da ce bit taj elo reset al kolko ja znam to je sve bilo onak, nesluzbeno.

Il sam mozda  nekaj propustil?

( Btw, veselim se resetu :D )

Ili će biti Hard reset ( svi ispocetka) ili soft reset ( pisala je jednadžba po kojoj se računalo, zaboravio sam)

LoL Nick (EU): hRay
16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Blizek kaže...

kakva su pravila tu? jer to mi nema smisla, 1v1 dominiraju par heroja u igri, a i ako se neko nafida malo teško je priokrenit rezultat...

First blood ili prvi tower. Standardna pravila za svaki 1v1 game. Obično se igra na mid Summoner's Rift, ali može se igrati i na Twisted Treeline ( evo sad je došlo LoL ESL natjecanje i vidio u praivlima da se igra na TT,neuobičajeo ali ok ).

15 godina
League Of Legends

evo moje poruke, odgovoreno odmah danas!!! cudo jedno, inace treba vremena :-). 18900 ip, njam njam

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
null kaže...

evo moje poruke, odgovoreno odmah danas!!! cudo jedno, inace treba vremena :-). 18900 ip, njam njam

Lee sina prodat :ccccc

15 godina
hari85 kaže...
null kaže...

prodao sam one koje od 6300 ne igram.

15 godina
neaktivan
null kaže...
hari85 kaže...
null kaže...

Ne igra lee sina :cccc

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
null kaže...
hari85 kaže...
null kaže...

Ne igra lee sina :cccc

Pa kad je katastrofa champion. Po čemu je bolji od Jarvana, Xina, Warwicka?

14 godina
neaktivan
League Of Legends
Poslao i ja:)

Account name:ScazzaHitman44
Summoner name:ScazzaHitmann
Server: EU
I can't found money log in store when client is activated,on forum Riot stuff posted it was distabled for stability problems so I will try to provide as accurate purchase date as possible.
I want to refund 3 champions:

1. Kassadin - 3150 IP

2. Tristana - 1350 IP

3. Xin Zhao -3150 IP

Da znam engleski redovno,napisao bi ja sam,ali posto ne znam,kopirao sam neciji text i stavio champove koje zelim da prodam:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel hotshot dobio 100.000 IP-a i RP-a ili sta? ima priko 100 000

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Jel hotshot dobio 100.000 IP-a i RP-a ili sta? ima priko 100 000

Ne treba mu kad sve ima odavno.

14 godina
neaktivan
League Of Legends

kako to prodavate?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Objavili ovi iz Lulz Boata da DDoS-aju LoL - http://twitter.com/lulzsec :D

LoL (EU): Aerendyl
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 22:32 (Aerendyl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aerendyl kaže...

Vec su US maznuli  imaju   oni sada 50 min login que i cak im je server bio offline pola sata offline :D  , plus su maznuli podatke nekim  "pro" igracima xD   .Upravo hotshot ragea xD

edit : Cakl je dobia e mail od njega xD  i razmislja da  li da mu nes napise ili ne xD

Lik mu opet vratia iz sprdnje xDD

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 22:51 (hari85).
15 godina
Blizek kaže...

Pa kad je katastrofa champion. Po čemu je bolji od Jarvana, Xina, Warwicka?

upravo suportno, lee sin je odličan heroj, razlika između njega i ovih koje si ti navea je to da je njega bar 10x teže igrat od ta 3, sa njin baš triba znat i onda si nezaustavljiv

16 godina
neaktivan
ScazzaHitmann666 kaže...
Poslao i ja:)

Account name:ScazzaHitman44
Summoner name:ScazzaHitmann
Server: EU
I can't found money log in store when client is activated,on forum Riot stuff posted it was distabled for stability problems so I will try to provide as accurate purchase date as possible.
I want to refund 3 champions:

1. Kassadin - 3150 IP

2. Tristana - 1350 IP

3. Xin Zhao -3150 IP

Da znam engleski redovno,napisao bi ja sam,ali posto ne znam,kopirao sam neciji text i stavio champove koje zelim da prodam:)

zast prodajes likove, jel mogu i ja poslat mail nekom da prodam svoje heroje koje ne igram? i zasto prodajes uopce ?? ako nije problem obrazlozit nisam skuzio bas ^^

" Nad izdahnulim pogonima termomehanike i etanola vrane šestare epitaf" \Mundus Vult Decipi!
14 godina
neaktivan
Ner0 kaže...
ScazzaHitmann666 kaže...

zast prodajes likove, jel mogu i ja poslat mail nekom da prodam svoje heroje koje ne igram? i zasto prodajes uopce ?? ako nije problem obrazlozit nisam skuzio bas ^^

Prodajem zato sto ne volim da igram sa njima,a samo mi stoje tu,i treba mi IP-a da kupim Akali i Vladimira :)

jel mogu i ja poslat mail nekom da prodam svoje heroje koje ne igram?

Ovaj deo te nisam razumeo ;p

16 godina
neaktivan
ScazzaHitmann666 kaže...
Ner0 kaže...
ScazzaHitmann666 kaže...

Prodajem zato sto ne volim da igram sa njima,a samo mi stoje tu,i treba mi IP-a da kupim Akali i Vladimira :)

pa mislio sam na to, kome da se obratim ako ocu prodat champione

" Nad izdahnulim pogonima termomehanike i etanola vrane šestare epitaf" \Mundus Vult Decipi!
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Aerendyl kaže...

Vec su US maznuli  imaju   oni sada 50 min login que i cak im je server bio offline pola sata offline :D  , plus su maznuli podatke nekim  "pro" igracima xD   .Upravo hotshot ragea xD

edit : Cakl je dobia e mail od njega xD  i razmislja da  li da mu nes napise ili ne xD

Lik mu opet vratia iz sprdnje xDD

Mozda je onaj sto je probio slimyyyu acc, u toj grupi. E! :D

15 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ScazzaHitmann666 kaže...
Ner0 kaže...
ScazzaHitmann666 kaže...

Hahahah stari moj oces Vladimira sada uzeti a opet ce ga nerfati u sljedcemo patchu po ko zna koji put, ja sam njega prodo :D

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Greeting Summoners!

We wanted to give a sneak-peak into Yorick’s gameplay in a quick mini-update.  

Yorick is our first champion that utilizes the creation and use of summoned minions. All of Yorick’s spells have varying immediate effects, but each leaves behind a different minion of the appropriate type. For example, Omen of Pestilence creates an AOE explosion at the target location that does damage and slows, and leaves behind a Decaying Ghoul. This ghoul will then slow targets adjacent to it during its lifespan. All Ghouls have a constantly draining life bar that limits their lifespan to a short duration, and enemies attacking them will shorten it even more.

Yorick isn’t some frail, weak Necromancer that just commands minions though – he’s a burly fighter who can dish out punishment on his own. This was done primarily to make his play more consistent (as frail summoners typically have really binary PvP gameplay on if their minions are up or not). Yorick can get into a fight and go toe-to-toe with enemies while commanding an ever-changing army of undead Ghouls.

Omen of Death is his trademark ultimate that brings players back from the dead to exact Vengeance. Yorick can use this Omen on an ally, which creates a revenant of that champion. If that champion is killed while the revenant exists, then the target gains temporary undeath, coming back from the dead at full life which drains on its own rapidly. After the risen ally runs out of health again, they collapse once more.

We really hope you enjoy our new master of undeath in the upcoming patch!

Morello

+ Neki novi feature, Ward slot - http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/253561_225354824149740_155123054506251_948333_5879613_n.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 1:38 (Aerendyl).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Aerendyl kaže...

Greeting Summoners!

We wanted to give a sneak-peak into Yorick’s gameplay in a quick mini-update.  

Yorick is our first champion that utilizes the creation and use of summoned minions. All of Yorick’s spells have varying immediate effects, but each leaves behind a different minion of the appropriate type. For example, Omen of Pestilence creates an AOE explosion at the target location that does damage and slows, and leaves behind a Decaying Ghoul. This ghoul will then slow targets adjacent to it during its lifespan. All Ghouls have a constantly draining life bar that limits their lifespan to a short duration, and enemies attacking them will shorten it even more.

Yorick isn’t some frail, weak Necromancer that just commands minions though – he’s a burly fighter who can dish out punishment on his own. This was done primarily to make his play more consistent (as frail summoners typically have really binary PvP gameplay on if their minions are up or not). Yorick can get into a fight and go toe-to-toe with enemies while commanding an ever-changing army of undead Ghouls.

Omen of Death is his trademark ultimate that brings players back from the dead to exact Vengeance. Yorick can use this Omen on an ally, which creates a revenant of that champion. If that champion is killed while the revenant exists, then the target gains temporary undeath, coming back from the dead at full life which drains on its own rapidly. After the risen ally runs out of health again, they collapse once more.

We really hope you enjoy our new master of undeath in the upcoming patch!

Morello

+ Neki novi feature, Ward slot - http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/253561_225354824149740_155123054506251_948333_5879613_n.jpg

nepiše da je ward slot, jer kad bi bilo tako late game bi bija potpuno uništen, cila mapa bi bila vidljiva čin prva osoba i približno završi build, tako da bi to bila dosta loša ideja

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice