Općenito casteri nisu za 1vs1 s tankovima, pogotovo fiddle, on ti je ono za roknuti ulti, pa fear na carry i drain, i tako, treba dobrog tenka. A morde je op u late gameu ko tank i nema baš puno castera koji ga mogu rijesiti bez problema 1 vs 1.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
opcento se champovi negledaju 1v1 pogotovo ne u lategameu, a fidle je prejak fear-drain-fear-drain...
Hello Everyone!
Many people have been asking around forums about season 2. Riot announced awhile ago that season 2 will commence after off season! Off season begins at the end of June 21st, 2011! I would imagine off season to be 2-3 months.
Reginald
Evo ga, da prestanu dezinformacije o tome kad počinje season 2!
Hello Everyone!
Many people have been asking around forums about season 2. Riot announced awhile ago that season 2 will commence after off season! Off season begins at the end of June 21st, 2011! I would imagine off season to be 2-3 months.
Reginald
Evo ga, da prestanu dezinformacije o tome kad počinje season 2!
eto ka šta san reka nekin ljudima, posli season 1 ide off season koji će ko zna koliko trajat, eto sad znamo, 2-3 miseca...
rofl da li mi se uopce isplati uzimat champa za 6300 sad kad novi izlaze x)
a jbt off sezona... nekuzim zas to rade.. puno ljudi ce ostavit lol i prec na wow sto posto! pala im bu popularnost za najmanje 50%
Možda tajmiraju početak season 2 sa eventualnim izlaskom bete DoTA2.
Mislim da se komercijaliziraju, bacaju sve champove oko 4800 pa vise jer se ljudima onda ne isplati šparat preko IP-ova nego kupit RP-e pa eto, makar je champ los ( Orianna ) oni ce stavit da je skup... Vise neznam sta da igram jer nemam novaca tj IP-a za nove champove.
ljudi el ima netko ovdje da dobro igra i da hoce 5v5 team ranked? jer mi je ved dosta ovih noobova zbog njih imam 24-41 tak nes...uff
a jbt off sezona... nekuzim zas to rade.. puno ljudi ce ostavit lol i prec na wow sto posto! pala im bu popularnost za najmanje 50%
Ako je netko kupio greskom champa, rune ili bilo sta sto mu trenutno ne odgovara moze iskoristit ticket na lol stranici, RIOT ce mu jednom vratiti IP/RP za maksimalno 3 transakcije, meni su vratili RP od kupovine Vayne, IP od kupovine Jarvana i Heimer-a.
Može neki link?
Može neki link?
Mozes pristupit i preko lol europe stranice imas support tab.
Jos jedna mala napomena da bi ostvarili refund morate poslat sljedece inormacije, necete moci odrediti datum transakcije jer je u store money log trenutno ugasen zbog bugova pa napisite otprilike vrjeme kupovine champa.
So I can research the transaction(s) and assist you with this refund, can you please provide me with the following information.
- The name of each item you purchased
- How much IP or RP you spent on each item
- The date you purchased the items
Can you also provide me with the following account information.
- Your account name
- Your summoner name
- Which server you play on
Please make sure to include all the information mentioned above, as I cannot process your refund without it.
If you have received a refund before we will be unable to process your refund request. I'm sorry for the inconvenience.
http://support.leagueoflegends.com/home
Ja sam npr poslao ovako:
Account name: *****
Summoner name: *****
Server: EU
-------------------------------
I can't find money log in store when client is activated, on forum Riot staff posted it was disabled for stability problems so I will try to provide as accurate purchase date as possible.
1. Champion Vayne 975 RP, used RP reward from referals. Bought on the day Vayne was out.
2. Champion Jarvan 6300 IP, bought last week..
3. Champion Heimerdinger 3150 IP, bought few weeks ago.
-------------------------------
Ako je netko kupio greskom champa, rune ili bilo sta sto mu trenutno ne odgovara moze iskoristit ticket na lol stranici, RIOT ce mu jednom vratiti IP/RP za maksimalno 3 transakcije, meni su vratili RP od kupovine Vayne, IP od kupovine Jarvana i Heimer-a.
di je taj ticket, nemogu nac??
Poslao sam. Koliko otprilike treba čekati?
@Devil
Kolko si cekao za odgovor?
Znaci uzeli su ti heroje i dali 7-8K Ip-a i 975 Rp-a (tj. pitam dali ti daju 100% natrag od cijene)?
I kad jednom iskoristim ta 3 pokušaja, više nikad nemogu ili?
I dali mogu bilo kojeg heroja vratiti?
@Devil
Znaci uzeli su ti heroje i dali 7-8K Ip-a i 975 Rp-a (tj. pitam dali ti daju 100% natrag od cijene)?
Da 100 % cijene , a kad ces dobiti to neznam , mozes kupit ponovo champa po istoj cijeni .
Mislite li da doista postoji elo-hell? Cisto da vidim tko sta mislil, jer ja doista pocinjem vjerovati u to. Naime nakon sto mi je elo bio "ogromnih" 820( da znam, zalosno je itd.) uspio sam ga podici na 1225 I naravno, da se ne bih ja popeo mozda na cak 1250 i cak dobio znak odmah padnem na 1200 (nisam ofc fidao, nego vjecito dobivam likove sa scorom 1/6, 1/11). I sad me zanima vase misljenje: da li zaista postoji "elo-hell" ili je to realni odraz igraca i on tamo pripada?
Mislite li da doista postoji elo-hell? Cisto da vidim tko sta mislil, jer ja doista pocinjem vjerovati u to. Naime nakon sto mi je elo bio "ogromnih" 820( da znam, zalosno je itd.) uspio sam ga podici na 1225 I naravno, da se ne bih ja popeo mozda na cak 1250 i cak dobio znak odmah padnem na 1200 (nisam ofc fidao, nego vjecito dobivam likove sa scorom 1/6, 1/11). I sad me zanima vase misljenje: da li zaista postoji "elo-hell" ili je to realni odraz igraca i on tamo pripada?
Da i tako nastavlja sve dok ne dodes iznad 1800
Zadnji put Vladimir je bio na rotaciji 18.1. :-S, kad ce vec jednom biti.
@Devil
Koliko si platio toliko ti vrate i naravno maknu championa rune ili sta vec hoces, mozes iskoristit samo jednom i to maximalno 3 stvari nakon toga sljedeci put ce te odbit.
Ako si poslao mail u formi koju sam ja postao sa svim informacijama vratit ce ti vjerovatno sutra posljepodne/navece. Meni je trebalo dva dana jer prvi put nisam napisao kako treba. Mozes vratit bilokojeg heroja samo moras napisati ime, cjenu koju si platio za njega i kada.
Malo poveci Leblanc Rejp ;)
Još veći Shen own s obzirom da sam počeo sa 0/2/0 i da je cijeli tim na početku imao po 2-3 smrti. 0 kills FTW!
Lol mi se polako zgadio zbog idiota koje dobijam u timovoma eto sad igram s likom koji nas je prije matcha pitao da li fiddle ima manu ili ne i kada smo ga pitali koji je summoner lvl rekao je da nezna sta je to :/
Ovja iz unR pobelter ce izgleda prvi probit 2500 elo barijeru thumbs up !
Ko da je bitno, ionako će se ELO resetat za par dana.
Ovja iz unR pobelter ce izgleda prvi probit 2500 elo barijeru thumbs up !
Ko da je bitno, ionako će se ELO resetat za par dana.
Pa da probijemo prije reseta :D