dajte mi ljudi preporuke nekih dobrih novih igara (osim RE 5, i Batman Arkham Asylum) ali zbilja dobrih više neznam šta da igram.......svi su savjeti dobrodošli......
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dajte mi ljudi preporuke nekih dobrih novih igara (osim RE 5, i Batman Arkham Asylum) ali zbilja dobrih više neznam šta da igram.......svi su savjeti dobrodošli......
Koji tip igara voliš:FPS,RPG,RTS,sportske ili utrke??
Kakav PC imaš??
Need for Speed SHIFT?
Koji tip igara voliš:FPS,RPG,RTS,sportske ili utrke??
Kakav PC imaš??
sve osim utrka, i to je odgovor na ovaj drugi reply
i preferiram horror survival igre, ili coop igre da mogu sa frendom igrati campaign u coop modu
Call of Juarez:Bound in Blood?
Meni je igra predobra!
Dead Space
Devil may cry4
Silent hill Homecoming
F.E.A.R 2 Project Origin
Horor igre... dobara horor igra mi je Obsecure .
Radnja di se odvija u jednom skoli kada neka vanzemaljska bica potamane sve xD
apsolutno se slažem.možeš ju igrati i co-op na jednom kompu :D
ps Obscure :P
Call of Juarez:Bound in Blood?
Meni je igra predobra!
Prešao COJ, ali mogao bih probati Silent Hill Homecoming, iako mi je The Room bila sranje
apsolutno se slažem.možeš ju igrati i co-op na jednom kompu :D
ps Obscure :P
Mislio sam preko LANA
evo koje ja sve imam
i preferiram horror survival igre, ili coop igre da mogu sa frendom igrati campaign u coop modu
Left 4 Dead
CoD 4 i 5
horor: The Suffering : Ties That Bind, F.E.A.R 1 i 2, doom3
coop vidi ovde Meni Gears of War jedna od boljih.
Super su mi ove generičke teme, imaš jedno desetak tema sa identičnim ciljem (pa čak i naslovom skoro). Još da si napisao kakve igre voliš, rekao kakav PC imaš, zanimaju li te samo nove ili također i stare igre itd. Daj malo više informacija, preduvjet za dobar odgovor je dobro pitanje...
eh sad bih ti rekao šta mislim na taj komentar ali neću jer sam kulturan dečko haha, baš se sad meni da tražiti, ovako jednostavno napišem šta trebam i čekam reply haha
nVidia 8500
CPU Dual Core
2 GB RAM 2.2 Ghz
Ovako trenutno imam: Resident Evil 5, Batman Arkham Asylum, PES 2009 , GTA IV (nevjerovatno šteka čak i na najmanjoj rezolluciji ali tek nakon nekog vremena a poslije postaje nepodnošljivo), Age of Empires 2 (trojka mi je sranje pa nemojte mi tu predložiti) a šta ja znam preferiram horror igre.....
Bravo!
a daj 90 % ljudi ovdje su kao ja, lijeni da traže odgovore hahaha ja bar priznam, no usredotočimo se na temu lol