Ako netko zna neku igru (može browser i ne mora bit) u kojoj se vodi država, donose zakoni, ratuje i sl. a da nije rise of nations ili cyber nations bio bih mu jako zahvalan...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
eRepublik
Od browsera mi na pamet pada erepublik, no do položaja vođenja države nije lako doći.
A od pravih Civilization IV i Anno 1404, iako možda ne zadovoljavaju sve tvoje kriterije, jako su slične tome što želiš
eRepublik
hah tu se moraš prvo izborit, igram već al je teško do predsjedničkog mjesta...
EDIT: thuglife ovo što si rekao nije loše, zna li još netko nešto?
eRepublik
hah tu se moraš prvo izborit, igram već al je teško do predsjedničkog mjesta...
EDIT: thuglife ovo što si rekao nije loše, zna li još netko nešto?
haahahahaah eRepublik
kakve to veze ima s vođenjem države? možeš vodit nakon nekoliko mjeseci igranja i kupovanja zlata i još ako te zaberu
Pa lipo smo mu rekli da je teško, tražio je browser igre, a to je nešto najbliže onome što traži, ako imaš koju bolju reci.
Pa lipo smo mu rekli da je teško, tražio je browser igre, a to je nešto najbliže onome što traži, ako imaš koju bolju reci.
ne mora bit browser, al sam napomenuo da može... Cyber Nations je bliže od toga ali je malo... nema ono nešto...
Europa Universalis (I, II, III, Rome) i igre na tom engineu (Victoria, Crusader Kings, Hearts of Iron - malo uži period igre).
Ono što je najbliže onome što tražiš je Supreme Ruler 2010 i 2020 (nastavak), samo se pripremi na puno micromanagementa.
Total War serijal imas Rim i srednji vijek (imas ciejlu seriju igrara pod tim serijalom)...
Preporucavam Rome: Total War i Medieval 2: Total War + anno 1404
Probaj Hearts of Iron III jedna od najboljih igara ove godine.
probaj ovo :)
cak mislim da imas i stranke u igrici i cak ako se dobro sjecam ima hrvatske i hdz i sdp :D iako mislim da su pisane kao democratic i social party ili tak nekaj
meni je islo na zivce sto drzave koje atm imaju onak katastrofalna poslovovanja i more gubitaka nakon nekoliko godina sto ih vodi AI ekipa posluje pozitivno ali mozda se to promijenilo
Dobro da niste rekli Travijan.
Imam je, igrica je zbilja dobra.Mislim da možeš ići ubijat sa Yugoslavijom.
Imam je, igrica je zbilja dobra.Mislim da možeš ići ubijat sa Yugoslavijom.
Covjece 29 (da da) ti je godina a ja pomislio 12...
pa to je više slično vođenju države nego erepublick
Kako? Kada vodis (imas samo gradi, razvijaj i napadaj, regrutiraj) jedno selo ili nekoliko njih? Vodenje drzave je malo kompliciranija stvar...
Kako? Kada vodis (imas samo gradi, razvijaj i napadaj, regrutiraj) jedno selo ili nekoliko njih? Vodenje drzave je malo kompliciranija stvar...
vođenje više sela je bliže vođenju države nego vođenju jednog pojedninca, zar ne?
vođenje više sela je bliže vođenju države nego vođenju jednog pojedninca, zar ne?
Je, ali vodenje drzave treba imati veci opseg aktivnosti od onoga pruzenog u Travian-u...
Je, ali vodenje drzave treba imati veci opseg aktivnosti od onoga pruzenog u Travian-u...
treba i za veči nego onaj u eRepublick
Hvala svima puno, našao sam ono što sam tražio... zahvaljujući vama
A Tropico? Ti upravljaš malom banana državom i biraš ama baš sve. Možeš biti diktator, ali i nemoraš. Uskoro izlazi 3. nastavak.
A Tropico? Ti upravljaš malom banana državom i biraš ama baš sve. Možeš biti diktator, ali i nemoraš. Uskoro izlazi 3. nastavak.
Baš sam ja htio spomenuti Tropico,al' si me prestigao.