Igra ne podržava 64 bitni XP

poruka: 53
|
čitano: 8.954
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
RE: Igra ne podržava 64 bitni XP

Gle, mozda ti 64-bitni xp radi probleme s tom igrom.

Imas par opcija:

Mozes staviti dobri stari xp (32-bitni), samo u tom slucaju ces imati 3 GB rama i neces moci DX10 igre igrati.

Mozes nabaviti (kupiti :) vistu x64 s kojom ne bi trebao imati problema (ja nisam imao), a vidjeces i sav ram i sve ce biti super.

Mozes i probati s drugom verzijom igre (originalnom :) ako ova verzija pravi probleme, ne znam jel radi na drugom compu.

Nemoj se zamarati si tim sta ce biti ako je 64-bitni cpu, a ti stavis 32-bitni os, itd...

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
17 godina
kako kaže...
 ali assassin creed nepodrzava 64 btini xp da li ce biti problema jer je 64 bitni procesor

Neće biti problema što ti je proc 64 bitni. Windowsi 32 bitni će ti raditi normalno kao i svaka 32 bitna aplikacija. 
CPU AMD Athlon 6000+, MBO Gigabyte GA-MA790FX-DS5, GPU Sapphire Radeon HD4870, DDR2 Kingmax 4 Gb 800MHz (4x1 Gb) PSU Corsair TX750W
17 godina
neaktivan

ja imam 4 gige rama ali ocitava samo na my com u properties samo 3.25 giga.da li to moze biti i na 64 bit xp

neznam kako biti siguran da mi je 64 bit xp

gamer for life

0 0 hvala 0
17 godina

Ako imaš 64 bitne xp treba ti pisati 4 giga rama. Ako ti piše 3.25 onda imaš 32 bitne

CPU AMD Athlon 6000+, MBO Gigabyte GA-MA790FX-DS5, GPU Sapphire Radeon HD4870, DDR2 Kingmax 4 Gb 800MHz (4x1 Gb) PSU Corsair TX750W
17 godina
neaktivan

ccc sad neznam nija pa zasto mi sada nemoze  assassins creed znas moju konfu neznam sta fali pa nemoze

ccc neznam sta cu

gamer for life

0 0 hvala 0
17 godina

Gle, instaliraj si vistu 64 bitnu...ja sam igrao Assasins creed na njoj bez ikakvih problema. To da igra ne podržava 64 bit XP ne znam ali znam da 64 bit Vistu podržava. Jedina igra dosad koju nisam mogao igrati u Visti je Crysis, a sve ostale (novije i starije) sam mogao stoga mislim da ti je najbolje instalirat Vistu x64.

17 godina
neaktivan
unique83 kaže...

Gle, instaliraj si vistu 64 bitnu...ja sam igrao Assasins creed na njoj bez ikakvih problema. To da igra ne podržava 64 bit XP ne znam ali znam da 64 bit Vistu podržava. Jedina igra dosad koju nisam mogao igrati u Visti je Crysis, a sve ostale (novije i starije) sam mogao stoga mislim da ti je najbolje instalirat Vistu x64.

a li ne shvatam trebao bi bez problema da ide na xp 32 bit,jednostavno ne shvatam u cemu mi je problem zasto ne moze,neznam dali treba intsalirati zadnje drivere za graficku,ali nerazumijem kako mi ostale igre idu
gamer for life
17 godina

Čekaj sad kažeš da ima 32 bitne XP, a gore si rekao da imaš 64 bitne???

Ako nisi, onda trebaš instalirati nove drivere...onda probaj pa javi jel pomoglo.

17 godina
neaktivan
unique83 kaže...

Čekaj sad kažeš da ima 32 bitne XP, a gore si rekao da imaš 64 bitne???

Ako nisi, onda trebaš instalirati nove drivere...onda probaj pa javi jel pomoglo.

pa nisam znao da je 32 bitni a sada kada sam cuo da samo 32 bitni xp prikazuje 3.25 gige ram odna znam da mi je 32 bitni
ali gdje da nadjem nove drivere za ovu graficku?
gamer for life
17 godina
17 godina
neaktivan

Nisam sve komentare pročitao,pa ako ti je to već ko rekao ili nije to kod tebe slučaj preskoči ovaj komentar.Pitanje je sada,ti si na netu našao patch koji omogučava igranje na 64 bitnim OS.Neznam da li si i našao crack koji podržava taj patch 1.02 i koji je napravljeni za 64 bitne OS.Ako imaš onaj prvi crack,onda normalno da ti ne radi jer ti je crack kao prvo za verziju 1.00,a ako ti crack ne podržava 64 bitni OS onda ti taj patch ništa ne znači.Znači potraži crack verzije 1.02 koji je napravljeni baš za 64 bitni OS.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toma kaže...

Nisam sve komentare pročitao,pa ako ti je to već ko rekao ili nije to kod tebe slučaj preskoči ovaj komentar.Pitanje je sada,ti si na netu našao patch koji omogučava igranje na 64 bitnim OS.Neznam da li si i našao crack koji podržava taj patch 1.02 i koji je napravljeni za 64 bitne OS.Ako imaš onaj prvi crack,onda normalno da ti ne radi jer ti je crack kao prvo za verziju 1.00,a ako ti crack ne podržava 64 bitni OS onda ti taj patch ništa ne znači.Znači potraži crack verzije 1.02 koji je napravljeni baš za 64 bitni OS.

aha ok hvala,i ako tew ne uspije onda cu skinuti ove drivere za graficku
gamer for life
17 godina
neaktivan
toma kaže...

neznam gdje da nadjem crac,patch sam vec nasao davni i downloadovao ga
ali kada instaliram igru hocu li prvo pokrenuti patch pa onda crackovati ili obrnuto?
gamer for life
17 godina
neaktivan

instalirao sam nove drivere za graficku,sa ovog linka

http://www.nvidia.com/object/winxp_175.19_whql.html

imam patch 1.02 ali neznam gdje da nadjem crac za taj patch pa ako ko zna link,a ako to ne uspije onda skidam tu relaoda verziju

ali ima jos nesto

igram splinter cell double agent i ima hardware detection,sve mi je u redu osim drivera za graficku,on trazi neki 7591 ali ja mislim da je to neki stariji driver,ali bez problema igram tu igru samo ponekad mi se pojavi kao neke kockice kada igram (na zidovima)

i da li ko zna kako mogu provjeriti temperaturu racunara?jer se moj automatski restartuje na oko 70 stepeni

gamer for life

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
kako kaže...

ja imam 4 gige rama ali ocitava samo na my com u properties samo 3.25 giga.da li to moze biti i na 64 bit xp

neznam kako biti siguran da mi je 64 bit xp

Vists 32bit sa SP1 očitava i piše 4GB ali koristi samo 3.25GB. XPro 64bit nije OS za igru. Učini si uslugu i stavi si Xpro 32bit ili Vistu 32bit ili 64bit.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...

Vists 32bit sa SP1 očitava i piše 4GB ali koristi samo 3.25GB. XPro 64bit nije OS za igru. Učini si uslugu i stavi si Xpro 32bit ili Vistu 32bit ili 64bit.
 Već je i sam ustanovil da ima 32 bitne windowse,čitaj malo kaj je napisano.

A ti, kako ,si skini drugu igru ili kupi original. Napisal sam ti da je program koji ti očitava sve što imaš od hardvera EVEREST.On ti ispiše temperaturu od grafičke,procesora ,etc...Ako znaš kako skidati pomoću torenta, voila.
17 godina
neaktivan
Bugy kaže...
the_tux kaže...

Već je i sam ustanovil da ima 32 bitne windowse,čitaj malo kaj je napisano.

A ti, kako ,si skini drugu igru ili kupi original. Napisal sam ti da je program koji ti očitava sve što imaš od hardvera EVEREST.On ti ispiše temperaturu od grafičke,procesora ,etc...Ako znaš kako skidati pomoću torenta, voila.
 a ima li kakav drugi nacin da se skine ne pomocu torenta,ima li neki link ili nesto
gamer for life
17 godina
neaktivan

sve imam patch 1.02 nove drivere za graficku ali ne mogu naci nigdje crack za ovaj patch 1.02

gamer for life

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sorry ali sam zagubio link...uglavnom: upiši u tražilicu nešto kao Win64 to Win32 tools, ja imam na jednom hardu W64 a na drugomW32,pa biram i po nekad upali kroz 64 nešto šta radi samo na 32,  taj win tools ga prevari ..mislim da to postoji na službenim stranicama Microsofta. Inače, pridružujem se ekipi: koji će ti W64 za igrice?? Ja ga koristim samo za Photoshop, AutoCad i Illustrator, jedino tada vidim da je brži..PS. ne pričaj o crackiranju, nitko ne voli da ga kradu

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Problema nebi bilo da si instaliraš 64 bitnu Vistu. Ja ju imam i igrao sam Assasin's Creed čim je izašao u dx10 modu bez problema.

Koliko čitam/čujem, 64 bitna Vista je kompatibilnija sa igrama od 64 bitnih XP-a, a ti vidi..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
micho0305 kaže...

sorry ali sam zagubio link...uglavnom: upiši u tražilicu nešto kao Win64 to Win32 tools, ja imam na jednom hardu W64 a na drugomW32,pa biram i po nekad upali kroz 64 nešto šta radi samo na 32,  taj win tools ga prevari ..mislim da to postoji na službenim stranicama Microsofta. Inače, pridružujem se ekipi: koji će ti W64 za igrice?? Ja ga koristim samo za Photoshop, AutoCad i Illustrator, jedino tada vidim da je brži..PS. ne pričaj o crackiranju, nitko ne voli da ga kradu

ustanovio sam da mi je xp 32bitni posto ocitava samo 3.25 giga rama ali nigdje ne mogui naci cracka za ovaj patch,patch imam ali craca nema sanse da nadjem
gamer for life
17 godina
neaktivan

Evo stvarno neznam u cemu je problem,instalirao sam nove drivere ua graficku  skinuo patch 1.02 i crack za ovaj patch,ali ponovo se isto desi samo sto sada mogu da idem na new game i bude mi loading i kada treba da pocne(neznam sta jer nikada nisam imao priliku da vidim sta je poslje new game) racunar  mi zaledi i neznam da li se ugasi ili nesto drugo,ne restartuje se vec se monitor ugasi i racunar mi radi kao kada se tek pali(malo glasnije nego kada miruje i kada je sistem vec dignut) .Stvarno neznam u cemu je problem,da li temperatura racunara ime veze sa ovim (ali nije u opste topao kada stavim ruku na kuciste),i neznam kolika je temperatura graficke taj program everest koji sluzi da vidmi sve komponente svog racunara i temperaturu neznam nikako da downloadujem.Stvarno neznam da li ima ikakve veze posto mi je service pack 3 ali ipak xp mi je 32 bit a igra taj i podrzava.

Ja sam stvarno veliki peh ovo se samo meni desava kada niko nezna u cemu je problem

gamer for life

0 0 hvala 0
17 godina

ništa u vezi piratstva ne želim govoriti, pa ovo nije, moguće da je loš crack, nađi si novi ili pp

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice