Igra u koju ste se najviše razočarali!

poruka: 64
|
čitano: 7.077
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Pa evo da prisjetim največih promašaja:

1. Hellgate London

- super najeve

- odlični traileri

- tim koji je radio na diablo

Igra izađe neoptimizirana i sa previše ponavljanja neprijatelja i stila nivoa, a questovi su totalno beskorisni - da ih nemoraš rješavati da bi išao dalje - ni nebi.

2. NFS nastavci nakon Most wanted - EA počeo podvaljivati ljudima nekvalitetne igre koje su se prodavale za prigodne blagdane.

3. Tiberium Wars me jako razočarao - igra koja je trebala biti nešto od strategije, a ne čisti tank rush.

4. COD 5 definitivno - dolazi sa bonusom gledajte kako od hita napraviti prosječnu pucačinu.

5. Assassin's Creed - previše ponavljanja jednih te istih zadatka.

6. Fear 2 - ma jednostavno su morali za***ati.

7. Far Cry 2 - jao ove igre, Far Cry 1 je 100 puta bolji

8. Fallout 3 - mala i jadna mapa, par mjesta udaljenih samo nekoliko (stotina) metara, mali izbor questova i jednostavno nije bolji od Fallout 2.

9. GTA 4 - prezahtjevna igra, ma jednostavno netko mora reči Rockstaru da nemamo svi Quadere i Nvidia 9800 512 MB ili ATI HD 4870 512 MB ili više.

10. Turok(2008) - jednostavno jako loše

Sometime the best defense is to attack!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Igra u koju ste se najviše razočarali!
FEAR2, zadnjih 7-8 dijelova fife i nba live, zadnja tri dijela nfs, ne da mi se vise prisjecati.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. C2D 6800 3.0 ghz ATI 3650 512mb ddr3 2gb DDRII WD 320GB WD 250GB
16 godina
neaktivan
RE: Igra u koju ste se najviše razočarali!

NFS nakon Undergroun2 (Most wanted mi nije toliko dobra kao underground ali daleko bolja od nastavke)

COD5

Fallout 3

GTA San Andreas (previše sitnica te prevelika mapa - dva sata pedaliranja)

GTA4 (zbog neoptimiziranost)

Abit AB9 PRO | Q6600 | 4 GB DDR2 800 | Zotac 9800 GTX+ AMP! | 2 x 320 GB Seagate RAID + 256 GB Western digital | 2 x LG DVD pržilice | DVB-S | i šlag na kraju SAMSUN FLOPPY
16 godina
neaktivan

far cry 2 definitivno,cod waw,

mogu samo rec da gaming industrija tone duboko u vodu zadnjih godina nije izaslo nista odlicno i super kao prije npr kad je izasao vice city to je bila igretina a sada niko se je ni ne sjeca

sad svi gledaju na grafiku i zahtjevnost (naravno da necu igrat igru koja je grafika u kockicama) assasin's creed nije bio nesto pre odlicno

po meni pre malo comboa (ako ih ima uopce)i stalno na istu foru moras ubit nekog (naci informacije,otic na onog orla sta je vec,i otici do bossa i zaklati i tako stalno)

nadam se necem novom i igrivom i dobrom jer kako sam vec napiso gaming industrija tone jako duboko vodu

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice