Homefront

poruka: 647
|
čitano: 255.675
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Homefront
NightShadow kaže...

Uzmi snajper, respawnaj se i čekaj..

Kaj čekaš??

Suborca "topovsko meso"..

Dakle kada se drugi suborac respawna, pričekaj da on proviri i kad mu prosviraju ti prosviraj neprijatelja..

War is a bitch!!

P.S. Neprijatelj pred vratima referenca..

Ma nemogu brate mrzim snajpere :)

A i dosta je 2-3 metka da skinu ove prije mene pa im ostane barem 1/5 spremnika za mene.

Enemy at the gates , izvrstan film , ali tamo su se snajperisti borili protiv snajperista, a onda se možda SP mogao zvati HF ali su za MP trebali dodat ime "Snipers - 16 against 16"

A i za komentar iznad mene, mislim da je većina ekipe prilikom kupnje kupovala naslov zbog MP prvenstveno, ali naravno poštujem tvoje mišljenje prema grafici, ali meni osobno je grafika far far superior naspram dosta naslova sličnog žanra.

14 godina
neaktivan
Homefront

Hocu moci igru na med

Proc: Dual Core E6300

Grafa: Nvidia GeForce 9500 GT sa 1 gb

Ram: 2 gb rama

Ocu moci barem na medium u mp, jer ima vas dosta a igra kosta sam oko 300 kuna a dosta mi je codova

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bera kaže...

Hocu moci igru na med

Ocu moci barem na medium u mp, jer ima vas dosta a igra kosta sam oko 300 kuna a dosta mi je codova

Pročitaj malo bolje postove ljudi gore. Igre već imaš kupiti original po čini mi se 120 kuna ako se ne varam na basehost -u. A dali će se vrtiti ili ne daj čekiraj službeni forum pa vidi.

15 godina
Bera kaže...

Hocu moci igru na med

kupi si cd key preko base hosta,dodje ti oko 150 kn

btw.ja sam odustao od kupnje,malo sam odigrao kod dado_hr i nije mi se svidjela.radje ustedim za nes drugo

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
Bera kaže...

Hocu moci igru na med

kupi si cd key preko base hosta,dodje ti oko 150 kn

btw.ja sam odustao od kupnje,malo sam odigrao kod dado_hr i nije mi se svidjela.radje ustedim za nes drugo

Necu vise narucicat na basehostu, narucio sam bbc2 cd key a nisu mi ga isporucili, imam dokaz o uplati i sve a oni jos nisu isporucili i kazu da nisu zaprimili uplatu, pa to je kršenje zakone zar ne???

15 godina
neaktivan
Homefront

Bio sam popizd.. i primio se snajpera u 3 mape. Prva k/d 3 naspram 1 , druga 15/1 treća 5/1 . presmiješno. Ali opet, nabasao sam na neke njemačke servere gdje kada uđeš neka poruka te spama kao psuju proklete snajperiste, i ako si snajperista izbaci te sa servera.Ali kolko sam skužio ljudi dobiju poruku da su kikani zbog "idle" statusa. Kolko sam skužio valjda te dok kampiraš smatra neaktivnim i kika te? Uglavnom u dobrom pravcu ide.

pozdrav,

Crot

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Homefront

Zna li netko možda zašto ne mogu označiti server da uđem i igram, izlista mi servere ali ne mogu odrediti u koji da udem ?

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
perkoxcar kaže...

Zna li netko možda zašto ne mogu označiti server da uđem i igram, izlista mi servere ali ne mogu odrediti u koji da udem ?

Jel imaš zaštekan gamepad?

15 godina
Homefront

Uglavnom čim sam isključio gamepad proradilo je i evo sad kupio igru jučer i već pola sata se j*bem i nikako da udem u server i da mi radi normalno te da se svi kreću. Mislim svaka im čast.Totalno sam izgubio volju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Homefront

Čini mi se da igra nije dobra. Kupio sam AC:B umjesto ovoga. BAr uživam kao fan AC serijala.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/lzgr/

1 0 hvala 0
15 godina
Bera kaže...

Necu vise narucicat na basehostu, narucio sam bbc2 cd key a nisu mi ga isporucili, imam dokaz o uplati i sve a oni jos nisu isporucili i kazu da nisu zaprimili uplatu, pa to je kršenje zakone zar ne???

pa kad si to narucivao?kolko je proslo od uplate?jesi im poslao sliku da si uplatio?

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
neaktivan
Homefront

Meni je napokon proradila igra kako treba, morao sam mjenjati neke fajlove od Steama da bi radilo. Uglavnom, nije mi sjela igra.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Homefront

Znači kolko sam skužio, MP i nije baš nešto posebno?

A ništa, idem ja dalje ganjat Lvl50 u BC2.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
Homefront

Koliko vidim po forumima sniperi su prejaki pa nema igra balans koji bi trebala.

Gadaju sniperom preko cijele mape i jos kad otkljucaju thermal/night vision vide te preko mape (u bijelo) sa lakocom.

I jos je 1 shoot 1 kill sa nikakvim recoilom, ako ne nerfaju snip igra ce se svesti na snipanje samo i brzo ce pasti u zaborav.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
thesekiman kaže...

Meni je napokon proradila igra kako treba, morao sam mjenjati neke fajlove od Steama da bi radilo. Uglavnom, nije mi sjela igra.

A što ti nije radilo? Jesu li ti svi stajali na mjestu kad uđeš u server? To se meni dešava, ako si to riješio slobodno napiši rješenje.

Nego jučer sam skinuo monday night combat i ista ta stvar se događala, znači dođem na server i nakon 10sekundi svi stoje na mjestu.

15 godina
Homefront

Ja sam mjenjao servere i servere ali nemogu je natjerati da radi, jednostavno se ljudi ne miču.Nadam se da ću uskoro uspjeti probati. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Homefront

Ma ja se uspijem spojiti nakon 4-5 pokušaja, ali opet iritantno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
thesekiman kaže...

A što ti nije radilo? Jesu li ti svi stajali na mjestu kad uđeš u server? To se meni dešava, ako si to riješio slobodno napiši rješenje.

Nego jučer sam skinuo monday night combat i ista ta stvar se događala, znači dođem na server i nakon 10sekundi svi stoje na mjestu.

Da, to je mučilo mene i Antraksa i na kraju smo morali nešto kemijati, evo tu sam napisao pa probaj, ako ne skužiš javi u PP pa ću ti objasniti

http://www.homefront-game.com/forums/topic/5735?page=3#comment-87775

16 godina

valjda će ovo srediti stvari za vas koji nemožete igrati

http://www.homefront-game.com/blog-post/homefront-server-capacity-growing-again

15 godina
thesekiman kaže...

Da, to je mučilo mene i Antraksa i na kraju smo morali nešto kemijati, evo tu sam napisao pa probaj, ako ne skužiš javi u PP pa ću ti objasniti

Evo sad radi sve fino, tnx

Nego izgleda da je problem bio do steama, ne igre, jel tako?

I samo par pitanja ako znaš odgovor na njih, što sam ja to sad točno promjenio? Dali to utječe i na neke druge igre? Te dali će to možda morati mjenjati svaki put kad dođe update za steam?

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2011 1:37 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
thesekiman kaže...

Evo sad radi sve fino, tnx

Nego izgleda da je problem bio do steama, ne igre, jel tako?

I samo par pitanja ako znaš odgovor na njih, što sam ja to sad točno promjenio? Dali to utječe i na neke druge igre? Te dali će to možda morati mjenjati svaki put kad dođe update za steam?

To je neki problem u konekciji između usera i servera, a između toga stoji valjda Steamov master server preko kojeg ide spajanje. Ali navodno je problem sa Thomsonovim ruterima jer u njima postavka kako da se spaja na servere i ako nije spojen na taj način nakon 60 sekundi se resetira konekcija sa tim serverom. Barem koliko sam ja skužio prema ovom ovdje: http://forums.tripwireinteractive.com/showpost.php?p=682366&postcount=121

Utječe na druge igre na taj način da ti popravi problem sa "blokiranjem" veze nakon 30-60 sekundi i u ostalim igrama, kao što je kod nekih u Homefrontu. A nemam pojma da li će se to morati mjenjati sa updejtovima, treba čekat pa vidjeti.

15 godina
neaktivan
Homefront

Ja sam polako skužio kako se riješiti snajperista , i bez metka zaraditi i po 2-3 k poena po partiji, posebno na GC.  Lijepo uzmeš spec koji može imati onoga letečeg drona koji spota ljude, markira ih da ih cijeli tvoj tim vidi. Od kako sam počeo to raditi , ok trebalo je ljudima na serveru 1-2 igre da skuže o čemu se radi i onda su lijepo poskidali sve kampere. Vjerujem da će ta taktika raditi dok suprotni tim ne počne obarati dronove...

Dobio sam SCAR  i dmg je urnebesno veći , em ima 3 round burst tako da sa njim svaki puta kada naciljate i pogodite gornji hit box je 100% kill. Velika je razlika u oružjima , prevelika. Ali ja se sada ne bunim kada sam malo izlevelao ali na početku ako nisi snajper jako češ biti isfrustriran.

Ljudi polagano uče mape , tako da one snajperiste koji traže največe uzvisine tj. nerazmišljaju uopće (naabovi) se redovito od početka mape skidaju sa dronovima, arrmored wehicle, i snajpersisti ih sa zemlje poskidaju. Skilani snajperisti pogotovo veći lvl sa otključanim scopeovima te gađaju sa jednog na drugi kraj mape. Nema recoila, nema ničega da bi trebao korigirati putanju zrna, naciljaš glavu i svejedno je dali si 3 ili 333 metra daleko , mrtav si. Mjesta za kampiranje je više nego prirodnih zaklona da se skloniš od istih.

Helikopteri , kada ih ti isti snajperisti dobiju su urnebes.Masakriraju cijelu mapu, višekratno, ali koliko sam skužio nemože se campat spawn zona, jer kako sam ja trčao naišao sam na 3-4 lika ubio dvojicu i dobio sam poruku da "no spawn killings" nisam dobio ništa za njih , čak , čini mi se možda griješim da sam izgubio 100 tinjak poena, ali možda brijem . U žaru borbe možda nisam dobro pazio .

Dosta ljudi na službenim forumima od Steama do Homefronta urla na snajperiste, da se poveča HP ili smanji dmg weapona (makar napokon je ovo shooter gdje netrebaš cijeli clip da ubiješ nekoga), da se smanji broj mogučih snajperista po mapi i sl. Ako to riješe, neznam koliko je to tehnički i brzo moguće, ali igra bi postala potpuno igriva. Ok tu je još bug sa filterom za servere koji se neče snimiti, od jučer mi je počeo komp čudne poruke izbacivati NAKON što završim HF, ali ipak igra je tek izašla ja nemam problema sa grafikom kao neki ljudi tako da je to zanemarivo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
thesekiman kaže...

Evo ga sada sam okusio igru na čak 10 sekundi pomoču ovog fix-a, ali sada mi se modem gasi čim udem u server, na drugim igrama radi najnormanlije.Jednostavno spojim se  odigram 10sec i onda se resetira modem.

16 godina
moderator
perkoxcar kaže...

ali sada mi se modem gasi čim udem u server, na drugim igrama radi najnormanlije.Jednostavno spojim se  odigram 10sec i onda se resetira modem.

Isti slučaj kod mene iako ja nisam stavio taj fix...

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
Homefront

Hej Danny_HR, na tvoju opasku na moje pljuvanje po tuđem trudu.Ja cijenim rezultate a ne trud, jer trud bez rezultata je izgubljeno vrijeme i novac, a to može cijeniti samo budala.

Kad dođe do kraha luzeri uvijek kažu da su "dali sve od sebe".Jebe.š to.Ka što je rekao S.C "Winners go home and fuck the prom queen".Toliko o trudu developera ovog FPS.

I ne kada sam rekao da su današnji FPS-ovi sramotno kratki nisam ih uspoređivao sa FPS/RPG igrama tipa Fallout 3 ili Stalker.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Baotica kaže...

Hej Danny_HR, na tvoju opasku na moje pljuvanje po tuđem trudu.Ja cijenim rezultate a ne trud, jer trud bez rezultata je izgubljeno vrijeme i novac, a to može cijeniti samo budala.

Jedno je kad pljuješ po trudu drugih kad nisi zadovoljan rezultatom(iako je pederski i to raditi kad im nisi ništa ni platio, al nećemo sad ulaziti u tu podraspravu), a sasvim je drugo ono što si ti napisao i čemu je Danny prigovorio, konkretno:

Baotica kaže...
Kažu da je multiplayer dobar, ali bemti sunce što misliš kako je teško napraviti dobar multiplayer, načičkaš nešto mapa sa nešto objekata, kreiraš nešto likova u uniformama pa malo dosoliš sa desetak "pušaka" i to je to

Ti tvrdiš da ne treba nikakav trud da se napravi dobar multiplayer, a eto ja mislim da takvo nešto može napisati samo budala...

15 godina
pirat kaže...
perkoxcar kaže...

ali sada mi se modem gasi čim udem u server, na drugim igrama radi najnormanlije.Jednostavno spojim se  odigram 10sec i onda se resetira modem.

Isti slučaj kod mene iako ja nisam stavio taj fix...

Mogu gađat da imas isti modem kao ja(thompsom 780wl, ugl. traži t-com novi, ja sam pokrenuo postupak), nego ja sam ga sam resetirao par puta i sada radi, pitanje je koliko dugo će raditi ?

Btw. Fix će ti 100% riješiti onaj prvi problem.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2011 13:40 (perkoxcar).
16 godina
moderator
perkoxcar kaže...

Mogu gađat da imas isti modem kao ja(thompsom 780wl, ugl. traži t-com novi, ja sam pokrenuo postupak), nego ja sam ga sam resetirao par puta i sada radi, pitanje je koliko dugo će raditi ?

Btw. Fix će ti 100% riješiti onaj prvi problem.

Da imam taj ruter,možda s novim ruterom bude još gore...

Probaj ti pa javi...

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2011 13:42 (pirat).
15 godina
protjeran
Homefront

Meni recimo danas onaj fix za Steam više ne funkcionira.

Prvo mi resetiralo router kad sam se spojio na mapu, a nakon drugog pokušaja se opet dogodilo isto što i prije... svi trče u mjestu.

Dakle, po svemu sudeći uninstall HF-a će se dogoditi vrlo brzo.

Nije to samo zbog problema s konekcijom odnosno nemogućnosti igranja MP-a.

To je zbog cjelokupnog dojma od ono malo što sam jučer igrao, a to je bilo katastrofa.

Mod nije ni SC ni HC već nekakav super HC.

Bokte, imao sam dojam da me pogledom ubijaju.

Gamad se zakampira sa snajperima i nema tu puno mrdanja nakon spawna.

Aj dobro, reko... uzet ću ja malo snajper pa da im se krvi napijem... popio sam im ja malko krvi, al nije to to.

Ako sam spao na to da igru igram snajperom, koji je naspram BC2 beba pa čak i u BO-u mi je bolje snajperiranje, a zna se da je snajper u BO smeće, onda bolje da se ubijem ;)

4 0 hvala 0
14 godina
Homefront

evo kad sam citao vase komentare na igru ima losih i dobrih i sad me zanima dali da uzmem ugru ili ne?i jos ako je odgovor da neuzmem igru mozete mi rec neku dobru igru

moj steam profil:http://steamcommunity.com/id/76561198011071624x
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice