Igra je malo prezahtjevna za onakvu grafiku po meni. Ili nije dobro optimizirana!!!
Ovo drugo..
Igra je malo prezahtjevna za onakvu grafiku po meni. Ili nije dobro optimizirana!!!
Ovo drugo..
Ljudi kupio bi key na base hostu,sad me zanima dal taj key unosim na steam ili skinem piratsku igru pa upisem samo taj key ili neki treci nacin? Hvala.
Ljudi kupio bi key na base hostu,sad me zanima dal taj key unosim na steam ili skinem piratsku igru pa upisem samo taj key ili neki treci nacin? Hvala.
U steam upises i automatski ti pocinje skidat (9.7gb)
Kako se dodaju frendovi u listu u igri? Nisam nigdje nasao nesto tipa Add Friend ili Send Invite, a na homefront profilu ima samo za dodati u Watch List
Negdje na forumu sam procitao da frend lista jos ne funkcionira.
Pa zar nije to povezano sa steamom? Kad nekoga dodaš na svoj steam on ti je automatski frend i u igri.
ajmo ljudi ko roka homefront da znamo kako se zove
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/homefront-nickovi-se-lakse-ekipa-skupi/92623.aspx?page=0&jumpto=1782042&sort=asc&view=flat
Meni je super igra,jel itko zna kolika je cijena preko steama?
50 eurića
50 eurića
Malo skupo....
50 eurića
Malo skupo....
jest. ali je na base hostu samo 145 kn
50 eurića
Malo skupo....
jest. ali je na base hostu samo 145 kn
Aha,dobro da si mi rekao.
Uf, fino sam sad bušio ekipu, sve skorovi 28-6, 27-8 itd.
Kuky bio lvl 16 a ja lvl 17, kad sam odlazio ja sam otišao sa lvl 22 a kuky bio lvl 17. LOL
jel itko ima problema sa video lagom
Kako to misliš video lag? Onaj intro koji ti svaki put igra kad se spajaš na server? Da zna mi ponekad zalagati taj video.
kada igram mp ekipa np još reload i pucaju po meni i primjetio sam da mi fps dosta opadne
trenutaćno igram na srednjim postavkama
Ja neznam šta je ovo, ali zadnjih sat vremena Antraks i ja ulazimo u servere i nakon minutu svi zablokiraju, trče u prazno i moramo izaći van. On nije nijednu mapu uspio odigrati danas, a ja sam jedva jednu cijelu odigrao na jednom serveru i sad ni na njemu više ne mogu.
Friend lista ne funkcionira niti joinanje na nekog sa Steam Frendova, ne prikazuju se u igri u friend listi.
Probao sam uagsiti UPnP na ruteru ali isti vrag.
ja igram cijeli dan još mi se nijednom nije zablokiralo.
Uh jedva čekam da vas razbušim :)
ako netko kupuje preko steama i nema kome pokloniti metro tu sam :D odigrao sam metro ali bi ponovo a usput će mi na steamu proradit dodavanje frendova :D
Dado me nagovorio da uzmem key... sad ga cekam da dode sa game-base
Mala preporuka. Ako niste raspoloženi za snajper nemojte na početku igrati GC, ground control. Od snipera se nemože živjet. Evo sada sam izašao iz 2 mecha 82/0 i 79/0 je lik imao, dobio 12 i 13 k poena. Snajper. Ako ste "running man" onda nemate šanse jer ekipa već zna savršene pozicije za kemapanje sa sniperom i pokriju cijelu mapu. Mislim da mi je u tom modu k/d ratio negdje 1/15. Ovaj drugi mod, TD , tu možeš biti snajper ali nečeš dugo poživjeti i ekipa je naučila počet koristiti vozila pa road kilovi i sl. su tu i taj mod po meni je trenutno puno bolja opcija nego GC zbog snajpera, za početnike.
Jedno pitanje. Najviše koristim assault build, trenutno sam lvl 8 još nemam jače oružje i na daljinu jednostano nemam šanse, mislim na daljinu , ne neku extremnu nego za nešto što znam da SMG nije dosta ali bi assault morao biti više nego dovoljan. Jednostavno vidim da ih niti po par hitaca ne zaustavlja. Dali ima nekoga da je viši lvl a da onda se oružja jača u assault buildu i dali je stvarno toliko velika razlika između snajpera i ostalih oružja, ili je tako samo na početku dok se malo ne izlevela i onda se dobije jači weapon?
Hvala unaprijed,
Crot
Meni je za sad mega jak ACR. Ne znam točno kad ga otključaš, ali definitivno koristi njega čim budeš mogao.
Rastura.
I obavezno legni kad vidiš protivnika. Meni je to refleks koji je ostao još iz BF2 dana.
Meni je za sad mega jak ACR. Ne znam točno kad ga otključaš, ali definitivno koristi njega čim budeš mogao.
Rastura.
I obavezno legni kad vidiš protivnika. Meni je to refleks koji je ostao još iz BF2 dana.
Legnem , ali ja volim trčati okolo i iznenaditi protivnike sa strane "flank-at". Tako da ja dođem i vidim ih kako trće sa spawn pointa 1-2-3-4 i počnem polako rokat jednoga , gornji hitbox naravno, skoro cijeli okvir pojedinačno ili short burst i jednostavno ništa. Koliko god oni bili spori da me skuže di sam , onda svi počnu po meni pucati i gotov sam.
Ipak hvala, ACR se mislim otključava sada na nakom lvl u ili se već je.
Pozdrav,
Crot
ACR se otkljucava dosta nisko. Ja sam lv6 i vec ga nekoliko levela imam.
Inace, igra mi se pocinje svidjati jedino da nerfaju snipere zestoko i onda bi bila stvarno gust. Ovako hrpa ljudi cijelo vrijeme samo kempa.
I osobno mislim da bi trebali smanjiti dmg oruzja (ili povecati HP) jer se trenutno zaista laku gine/ubija i svodi se na to tko koga prvi vidi. To bi jos dodatno smajnjilo kempanje i onda bi bio puno veci gust.
Tim vise sto je igra kao team based objective orijentirana i onda u takvoj igri kempanje po meni samo narusava gust igranja.
Koliki je arsenal?
Je otključava se na lvl 3 i stvarno ima puno veći dmg nego M16 makar nebi tako rekao kada uspoređuješ oružja.
Nažalost "kamper delight". Ako ste igrač koji trči okolo i pokušava imati ikakvu taktiku jednostavno trenutno je užas. Respawnaš , kreneš izađeš iza zgrade, bam mrtav. Samo proviriš glavu on drži taj kut naciljan = mrtav. Pošto 75% igrača igra snajpere, ili sam ja takve sreče da samo meni na mapama igraju svi snajpere, mapa je pokrivena nemogu ništa. Nikada u životu nisam bio ovako loš. K/D ratio mi je sigurno 1/3. Najviše mrzim što vidim di je snajperista po kill kamu. I tamo je od početka do kraja mape, ali jednostavno nema šanse da mu priđem.Makar ja uzeo sniper da ga probam očistiti, izvirim da ga naciljam , mrtav. Probao sam puzat okolo po mapi bilo što ali nema teorije. Probao sam koristi onaj leteći dron i ciljat ljude ali ekipa im nemože prići da ih poskida.
Mislim da bez team speake/ventrila i bez grupne igre nema šanse riješiti se snajpera. Jer mislim da 1 snajperista sa nas nekoliko koji okolo trčimo (navlačimo paljbu na sebe) može poskidati večinu snajperista. Jer 75% ljudi koji nose snajpere su naaabovi i lako ih je očistiti. Team play je ja mislim lijek ovdje , ali ako igraš sa nepoznatima nemaš šanse za nešto ozbiljnije.
Neznam , vidim na službenim forumima da ljudi predlažu da se implementira da snajperi imaju kut vidljivosti od 45" i kao neki spawn time kada postavljaš sniper. Kut vidljivosti bi bio super , jer onda bi ih se moglo flankat i čistiti.
Ah kaj ja znam, bumo vidjeli.
Nadam se da ljudi neče dignut ruke nakon 24 sata, i da će ovi nešto brzo implementirati. Samo me tjera na razmišljanje . Jel postojala otvorena beta zar nisu vidjeli koliko je kamperski raspložena igra. Jer u gradovima ti ciljaju rub zgrade i nemožeš ni proviriti, a na otvorenim mapama snajperisti čiste sve od reda. U gradu nemožeš kao što bi trebalo biti sa granatama očistit kuteve jer nemožeš proviriti , a na otvorenim mapama nemožeš prići snajperima .Idem malo lvl at da vidim jer se da što riješiti barem na otvorenim mapama sa oklopnjacima.
Pozdrav,
Crot
Uzmi snajper, respawnaj se i čekaj..
Kaj čekaš??
Suborca "topovsko meso"..
Dakle kada se drugi suborac respawna, pričekaj da on proviri i kad mu prosviraju ti prosviraj neprijatelja..
War is a bitch!!
P.S. Neprijatelj pred vratima referenca..
Upravo am odigrao malo SP i mogu reči da takvu debilnu igru nisam dugo igrao, oružja su manje-više identična, likove u igri nemožeš preteči u nekim stvarima i uvjek ih čekaš(takve bi ja poslao po smrt), grafika je očajna i linearnost je tu, kao i debilni AI!