Homefront

poruka: 647
|
čitano: 260.594
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Homefront

I ja sam jučer počeo singleplayer..

A ono.. 0 originalnosti al ok za ubit vrijeme, uzet pauzu od prelaženja nečeg što je vrijedno spomena, a multiplayer me općenito niti malo ne zanima pa to neću ni komentirat jer ga neću ni probat.

Jedino me zvuk muči. Preglasan je, kao da ga muči loudness war.. ima tko istih problema/riješenje? Stišavanje i igranje po opcijama zvuka ne pomaže..

He sees like he's never seen before.. He is light in water..
15 godina
neaktivan
Baotica kaže...
.Municije je malo, a da stvar bude i potpuno nelogična ne možete pokupiti municiju ili oružje palih neprijatelja (idiotski), dakle oružje i municiju možete pokupiti isključivo na mjestima di su developeri zamislili da treba staviti kakovu puškicu i slično (da realno).

To je bug sa crackanom igrom tako da. BUSTED!

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
16 godina
neaktivan
Homefront

Nakon još malo igranja, hmmm... Fali mi dinamičnost bf-a, destrukcija, timska igra, medic, assault s municijom i tak dalje.

I na kaj me Danny podsjetio, nema komunikacije (in game chat) i ono, imam filing da igram solo a to mi nije neka zabava.

I dalje mi nije žao tih 29 eura ali sam više očekivao.

Malo vajnam jer mi je sve još nepoznato i nemam pojma od kud dolaze đubrad protivnička i snajperima bi se na*ebo mame pa ono, kad se malo ufuram možda mi bude zanimljivije.

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Homefront

Pozdrav svima na forumu,

jucer sam malo igrao, sta reci igra nije loša nije sada u razini BF BC2 to moram priznati ali neki elementi su mi bolji čak nego u BF BC2, 

tipa trcanje nije kao da si Bolt na 100 metara, nego kao da imas neku tezinu. Nisam siguran ali mislim da ovisno o oruzju koje upotrebljavas

brze odnosno sporije se vrtis, mislim da je tako bilo je kasno.

Izdvojio bih BP stvarno mi se to sviđa nema glupog ammo boxa pa onda udri grande/cg spam da barem tako nešto ubace i u BF3 ili cemo

opet imati CG spamere (kako ih mrzim). Ground control mod je bas ljepo osvjezenje u FPS zanru, dinamicno ima mjesta za još malo twikanja

po njemu, ne znam za vas ali pljuce su mi dobre i scopovi {#} (slinim, definitivno nadmasuju one u BF BC2 scopovi).

Što se tice  zvuka ne kuzim zasto ekipa pljuje po njemu sasvim uredu, grafika je malo pregazena vremenom ali ne izgleda

tako loše.

Gameplay je vrhunski zasada je jako zabavno, hitboxovi su odlicni( ne kao u onome BFBC2 ja ga rokam u glavu a on uopce ne registrira).

Igra je tek par dana vani sigurno ce izbaciti još mapa i oruzja kroz kakav DLC, malo balansirati snajpere i valjda ce VAC izbaciti one hakere van.

Doci ce  exe. file za privatne servere nisam siguran za mooding tools nesto sam citao da ce i to van isto izaci ako to izađe eto ti sveopćeg veselja.

kao u vremena BF2.

Ja sam je kupio na base hostu za 150 kn sebi i burazu uplatio u 10 ujutro dobio mail oko 12 sa kljucevima.

U igrici postoji chat stisnes J barem kod mene i onda sivim slovima pored mape ti se pojavi chat, malo glupo {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 8:04 (crna_bandera).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

@Baotica
Odmah da kažem, nije da se ne slažem s tvojim opisom igre, samo bih htio objasniti zašto smatram da si uzeo krivi pristup cijeloj igri.

Prva, koja je ujedno i najvažnija greška je tvoj pristup ovom naslovu kao SP igri. Osobno ne znam kad sam igrao dobar i kvalitetan military shooter, svaki od njih generički je i praktički marginalne vrijednosti. Postoji bitna razlika između FPS-ova poput Bad Companyja, Homefronta, CoD-a (kategorija 1) u odnosu na Stalkera, Metro, Bioshock i slične naslove (kategorija 2). Kategorije sam stavio čisto da ih odvojim.

Iako su sve te igre FPS-ovi, od one prve kategorije nikad ne možeš očekivati neku narativnu vrijednost, odličnu priču i vrhunsko SP iskustvo. To su generičke igre kojima je SP samo produžetak, a ne obrnuto. S različitim očekivanjima pristupam Homefrontu u odnosu na nadolazeći Metro 2034, jer su osim žanra to različite igre sa različitim ciljevima.

Ja razumijem što pokušavaš reći, ali ovakav si ishod uzrokovao sam, svojim krivim, odnosno krivo usmjerenim očekivanjima.

Samo kao primjer:

CoD kampanja - prosjek
BF:BC2 kampanja - ispod prosjeka
FFOW kampanja - prosjek
MOH kampanja - ispod prosjeka
Halo: Reach kampanja - ispod prosjeka

Tako možemo u nedogled.

---

Što se ovog zadnjeg komada teksta tiče, izrazito je drsko od tebe toliko omalovažavati nečiji rad. Obzirom da je toliko lako i jednostavno napraviti multiplayer očekujem od tebe da napraviš jedan i njime pokoriš svijet. Kaj ti je to, samo nabacaš par mapa i nekoliko oružja.

Zanima me što radiš, jer ne vidim da cijeniš drugi rad i daješ mu opis "jednostavan". Što to komplicirano ti radiš?

BTW. možeš kupiti oružje i municiju s poda.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 9:31 (Danny_HR).
14 godina
neaktivan
Homefront

ok mene zanima sp..

dali je bolji homefront od black opsa?

znaci samo singleplayer...

smc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
besi kaže...

ok mene zanima sp..

dali je bolji homefront od black opsa?

znaci samo singleplayer...

IMO ne.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan
CANABIS kaže...

e ekipa ima li tko problema sa zvukom,radi se o tome da mi je sve pojačano  do 100% i kad pokušam smanjiti ne uspjevam probam neke zvukove staviti  na 70 % idem  na apply  zati uđem u igru  ništa se ne promjeni vratim se ponovno u postavke tamo je opet sve na 100%  ima li tko sličnih problema 

Imam i ja.

[url=http://www.points2shop.com/?ref=davidri]Points2Shop[/url]
17 godina

oružija se mogu pokupiti od mrtvih vojnika u sp 

16 godina
neaktivan
Baotica kaže...

Iskreno neznam šta te smeta taj Američki patriotizam, uostalom gotovo ga svaki FPS sadrži.  vjerujem da ćeš odigrati cjelu igru jer ipak je trebalo nekoliko sati da skine sa torent trackera, pošto u orginalnoj verziji možeš pokupit oružje od poginulih neprijatelja. No hebiga bitno je da se pljuje po igri i developerima iako se nije dalo ni lipe iz novčanika, sa druge pak strane ljudi koji su platili igru ne žale za 150kn. Al hebiga balkanski mentalitet je sveprisutan

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 11:25 (microman).
16 godina

kad jednom odes na bf,sve ostalo vise nevalja

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

@Baotica
Odmah da kažem, nije da se ne slažem s tvojim opisom igre, samo bih htio objasniti zašto smatram da si uzeo krivi pristup cijeloj igri.

Prva, koja je ujedno i najvažnija greška je tvoj pristup ovom naslovu kao SP igri. Osobno ne znam kad sam igrao dobar i kvalitetan military shooter, svaki od njih generički je i praktički marginalne vrijednosti. Postoji bitna razlika između FPS-ova poput Bad Companyja, Homefronta, CoD-a (kategorija 1) u odnosu na Stalkera, Metro, Bioshock i slične naslove (kategorija 2). Kategorije sam stavio čisto da ih odvojim.

Iako su sve te igre FPS-ovi, od one prve kategorije nikad ne možeš očekivati neku narativnu vrijednost, odličnu priču i vrhunsko SP iskustvo. To su generičke igre kojima je SP samo produžetak, a ne obrnuto. S različitim očekivanjima pristupam Homefrontu u odnosu na nadolazeći Metro 2034, jer su osim žanra to različite igre sa različitim ciljevima.

Ja razumijem što pokušavaš reći, ali ovakav si ishod uzrokovao sam, svojim krivim, odnosno krivo usmjerenim očekivanjima.

Samo kao primjer:

CoD kampanja - prosjek
BF:BC2 kampanja - ispod prosjeka
FFOW kampanja - prosjek
MOH kampanja - ispod prosjeka
Halo: Reach kampanja - ispod prosjeka

Tako možemo u nedogled.

---

Što se ovog zadnjeg komada teksta tiče, izrazito je drsko od tebe toliko omalovažavati nečiji rad. Obzirom da je toliko lako i jednostavno napraviti multiplayer očekujem od tebe da napraviš jedan i njime pokoriš svijet. Kaj ti je to, samo nabacaš par mapa i nekoliko oružja.

Zanima me što radiš, jer ne vidim da cijeniš drugi rad i daješ mu opis "jednostavan". Što to komplicirano ti radiš?

BTW. možeš kupiti oružje i municiju s poda.

Ako su vama sve kampanje u svim novijim fps igrama prosjek...iz koje gre onda nisu prosjek ne mozete stalno govoriti da Wolfenstein Return to Castle,Far Cry,CoD4 imaju najbolje kampanje jer su to jako zastarjele igre...znaci sklepajte grupu najgorih igara,malo boljih i po vama najboljih e te sto su u najboljima ce imati savrsenu kampanju jer jednostavno se ne moze razviti rajska igra koja je optimizirana,grafika fenomenalna,dx11,physx,ne-linearnost,duzina,bez bugova u MP...uvijek ce biti sitnih greskica i naucite zivjeti sa tim.

17 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

Ako su vama sve kampanje u svim novijim fps igrama prosjek...iz koje gre onda nisu prosjek ne mozete stalno govoriti da Wolfenstein Return to Castle,Far Cry,CoD4 imaju najbolje kampanje jer su to jako zastarjele igre...znaci sklepajte grupu najgorih igara,malo boljih i po vama najboljih e te sto su u najboljima ce imati savrsenu kampanju jer jednostavno se ne moze razviti rajska igra koja je optimizirana,grafika fenomenalna,dx11,physx,ne-linearnost,duzina,bez bugova u MP...uvijek ce biti sitnih greskica i naucite zivjeti sa tim.

Nisu sve, daleko od toga. Al COD kampanja je tu onak, tek toliko da je bude. Katastrofa su loše, bez ikakve dubine, povezanosti sa likovima, imerzije...

Military shooteri nisu za SP.

Bioshock, Metro 2033, Stalker... evo ti samo neke koje su odlične. Linearnost nije presudna.

15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
SpyGi kaže...

Nisu sve, daleko od toga. Al COD kampanja je tu onak, tek toliko da je bude. Katastrofa su loše, bez ikakve dubine, povezanosti sa likovima, imerzije...

Military shooteri nisu za SP.

Bioshock, Metro 2033, Stalker... evo ti samo neke koje su odlične. Linearnost nije presudna.

Ovo se slazem.

16 godina
Baotica kaže...

Jao igrice !!!

A uvjerljivo najbjedniji aspekt igre je američka propaganda, da su ih napali kinezi hajde, njih stvarno ima, ali da su ih okupirali sjeverni koreanci, ma daj.Mislim, koja je to pamet na četiri noge.A gdje je američka vojska i silna tehnika ?

Sjeverna Koreja su udružila sa južnom korejom i japanom, te još nekim zemljama iz azije te preuzima naziv velika koreja. U to vrijeme u americi raste cijena goriva ,te se događa ekonomski lom i amerika prestaje ulagati u vojsku i u tom segmentu su poprilično slabi.

Da bi stvar bila još gora amerikom zavlada epidemija ptičje gripe, a pošto nemaju baš novaca i nemogu nabaviti dovoljna sredstva kak bi spasili narod, veliki dio amerikanaca umire. U to verijeme Velika Koreja jača i odlučuje se za napad na već sad slabašnu i polomljenu ameriku.

Napad započinje ispaljivanjem EMP bombe na zapadnu obalu amerike, te iskrcavanjem velike količine vojske. A pošto su ispalili prije toga EMP bombu amrika ostaje bez svoje veličanstvane tehnologije, njihova vojska je lako pregažena i slomljena. Nakon nekoliko mjeseci amirka je okupirana jer nemaju vojske i nemogu se obraniti. Evo tako ide priča koju si vjerovatno propustio, ali glavno da si pokakao igrinu tematiku, ovdje ti je ujedno odgovor gdje je nestala američka vojska i silna tehnika.

16 godina
Homefront

Ovo je IGRA ne pravi život, a igrama je sve moguće.

Ako ćemo tako onda se zapitamo. Crysis,nano suit, svemirci je moguće? Operation Flashpoint DR gdje ameri pomažu rusima jel moguće? BC2 rusija zauzima sve osim SAD-a jel to moguće? Bioshock jel moguće?

Možemo tako u nedogled jer ovo su igre.

EDIT:ajde nemojte cijepidlačiti

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 12:30 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Sad kad ste spomenuli amere i njihov marketing, sjetio sam se ovog isječka iz večernje škole..

Malo offtopic ali svejedno, ima veze na neki način s ovom igrom.

Predobro:

He sees like he's never seen before.. He is light in water..
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 12:48 (nontryer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ovo je IGRA ne pravi život, a igrama je sve moguće.

Ako ćemo tako onda se zapitamo. Crysis,nano suit, svemirci je moguće? Operation Flashpoint DR gdje ameri pomažu rusima jel moguće? BC2 rusija zauzima sve osim SAD-a jel to moguće? Bioshock jel moguće?

Možemo tako u nedogled jer ovo su igre.

EDIT:ajde nemojte cijepidlačiti

Svejedno ne znači da priča iza igre mora nekome biti dobra.

Meni ti sve zvuči jako nategnuto. A i ne sviđa mi se što su očito ciljali na nedavne "probleme" s Sjevernom Korejom samo da bi što bolje prodali igru.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

LOL, ovaj plot nema nikakvog smisla, bilo bi bolje da su Amerik napali gay niggaz from outer space nego ovo što su izmislili. Sjeverna i Južna Koreja se udružile? LOL Pridružio im se Japan? LOL Ameriku poharala ptičja gripa? LOL Zbog cijene nafte prestali su ulagati u u vojsku? LOL Itd., itd., sve LOL!

Podvodni grad u šezdesetima LOL, spliceri LOL, male curice sa iglama koje uzimaju srž života iz mrtvaca LOL, veliki tipovi u ronilačkim odijelima sa bušilicom umjesto ruke LOL... itd., itd, sve LOL!

:)

2 2 hvala 0
15 godina
protjeran
Homefront

Ja ne mogu igrati MP.

Upadnem na mapu i sve OK dok ne naletim na protivnika.

Tada se svi igrači zamrznu, a ja mogu lutati po mapi i pucam po njima, a oni stoje nepomični.

Jel imao netko sličnih iskustava odnosno zna li netko lijek ovome problemu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Antraks kaže...

Ja ne mogu igrati MP.

Upadnem na mapu i sve OK dok ne naletim na protivnika.

Tada se svi igrači zamrznu, a ja mogu lutati po mapi i pucam po njima, a oni stoje nepomični.

Jel imao netko sličnih iskustava odnosno zna li netko lijek ovome problemu?

Prepun im je službeni forum ekipe s tim problemom. Ali ne zahvaća sve, još nije otkriven patern po kojem bi se mogla izolirati problematična komponenta.

Meni se dešava. Ali kad uđem u neki server na kojem normalno radi mogu igrati bez problema koliko god.

15 godina
protjeran
Homefront

Ja još nisam naletio na takav server :(

Probao sam ih 10-tak i na svima isti problem.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja obično moram probati 4-5-6 pa onda naleti neki koji radi. :)

Danas bi trebao patch, koji je BTW trebao stići jučer, pa se nadam da on ispravlja ovaj problem jer će im to ubiti igru.
15 godina
protjeran
Homefront

Dok ne dođe patch idem probati nać neki "igrivi" server... wish me luck :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Svejedno ne znači da priča iza igre mora nekome biti dobra.

Meni ti sve zvuči jako nategnuto.

Piča je bezveze, ali je svejedno manje nategnuto to nego da bi se sad Rusi ili Kinezi odjednom krenuli vojno kačiti s Amerima...

17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Fulo si poantu, ovo je igra koja je išla na nekakvu alternativnu-gritty-kvazirealističnu-budućnost, a ne igra koja je izmislila cijeli svoj svijet da bi u njemu mogla primijeniti svoja pravila. Utoliko je ovo fail, jer da se sve ovo odvija na planetu PIRIJUM 13, sve bi bilo ok, obzirom da se pokušava ponuditi nekakav mogući ishod sadašnjih vojno-političkih prevrata, ispada smiješno.

A čuj, fikcija je fikcija, neovisno o tome gdje je smještena. Uopće ne smatram bitnim što ovakav ishod događaja nije moguć ni u najluđim snovima. To je totalno nebitno. Osim ak si cjepidlaka.

3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Homefront

Malo sam zaigrao SP, ali tbh ja sam igru kupio zbog MP pa sam brže bolje odmah nakon 30 min Sp odletio na MP. U startu su mi serveri pokazivali ping vrijednosto 300-400-500 +++. Ali restart Steama i igre ( 2 puta) i na normalnim je vrijednostima. 

Ovo je MP di nema zezancije sa razmišljanjem" aha bum ja tu pretrčao ako me baš ne pogodi u glavu 5-6 puta bum preživio" . Ovdje je BUM ti si mrtav 1-2 hica u gornji hit box.  Primjestio sam da samo ponekad i to na nekim mapama se zna desiti da mi i oni respawnamo 2 metra jedni od drugih , ali recimo nakon 4-5 sekundi i puno sam rekao sve je ok, ne kao u MoH2010. pretostavljam da je to do toga što se počne učitavati mapa sa novim spawn pointom a recimo oni su još uvijek tu pored novog spawn pointa gdje su se oni respawnali prije par sec. Mislim da bi duži respawn queue za 1-2-3 sekunde to riješio , ali kako rekoh fakat je RIJETKO da se to desi.

Ako ti ekipa dođe sa tenkom/oklopnjakom brzo se to riješi sa RPG om nije kao u BF BC2 da ti treba neznam koliko pogodaka, a Hummer ode i bez toga.

JAKO mi smetaju snajperisti kamperi . Em su super kamuflirani , em kada ih u na suprotnoj strani ima 10 od 16 igrača i znaju di da se nakenjaju da ih ne spotaš , nemaš šanse pretćati niti 2 metra. Atm sam otkrio da uzmem drona i onda ih iz zraka poskidam ili spotam. Vidio sam po partijama snajperiste sa omjerom 68-0 K/D. Užas. pošto mape nisu poput CoD ili MoH, nego su ogromne imaju potencijala sakriti se da njih 3-4 pokrivaju cijelu mapu a ako ih ima x3 tolko računajte. Pretpostavlem da će to nerfat jer po meni atm to je jedina zamjerka MP koji napokon nije kao ostali di možeš jump/jump/jump/prowl/jump preć cijelu mapu , jer ovjde em si spor dok trčiš (realistično spor, di buš trčao kao sprinter na 100 m sa 50 kg na sebi, mislim ...), em te se skine sa 1-2 metka bez problema.

Nisam primjetio nikakav problem sa municijom , osim na SMG buildu ali fakat municije ima i previše nemožeš je potrošiti ako gađaš od pasa nagore (pogotovo kada ljudi kleknu to je instant headshot) i short burst. Neznam kako je sa snajperom ali nevolim kempanje, makar sam vidio ekipu da trči sa snajperom okolo.

Ocjena? Jedva sam probao SP da bih mogao išta reć, ali MP ima potencijala, prestajem i BF BC i MoH2010 igrat prebacujem se na ovo. Neznam kako bi ga mogli upropastiti , jer po meni nema puno stvari za ispravak, osim tog sniper kemapanja po mapi , ali ili će ga oni ispraviti ili ću morat vidjeti način kako se boriti protiv njih  makar knife/axe kill kao u CoD BO, MoH 2010 ovdje ne dolazi u obzir. Mape su prevelike dosta otvorene a ako on zna pozicije  i ne gleda samo ispred sebe nečeš mu priči ni na 100 metara

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Fulo si poantu, ovo je igra koja je išla na nekakvu alternativnu-gritty-kvazirealističnu-budućnost, a ne igra koja je izmislila cijeli svoj svijet da bi u njemu mogla primijeniti svoja pravila. Utoliko je ovo fail, jer da se sve ovo odvija na planetu PIRIJUM 13, sve bi bilo ok, obzirom da se pokušava ponuditi nekakav mogući ishod sadašnjih vojno-političkih prevrata, ispada smiješno.

A koji scenarij trećeg svjetskog rata ne ispada smješno?

Daj molim te.... ako oćeš kvazi realističnu simulaciju budućnosti onda ćemo svi za dvadest godina govorit kineski kad nas sve satru, ali ne vojnim nego ekonomskim metodama. :P

0 1 hvala 0
14 godina
Homefront

Možda i ja uzmem, malo cu pricekat jos da vidim sta ce bit. Po komentarim pročitanim do sada igra se čini zabavna :)

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko ///// Xf: shapina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Homefront

Igra je malo prezahtjevna za onakvu grafiku po meni. Ili nije dobro optimizirana!!!

Ajmoooooooo!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice