Hitman: Absolution

poruka: 938
|
čitano: 208.638
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
13 godina
protjeran
Re: Hitman: Absolution

Napokon malo vise akcije u Hitmanu.. I, da se odmah razumijemo, igrao sam svakog hitmana, i volim serijal (iako mrzim silent assasin.. {#} za silent assassin)...

Jedva cekam da mi otac dobije ovih 10 tisuca kuna od obiteljske kuce pa da si kupim novi PC i zaigram ovu igru {#}

Fallen angel
16 godina
thuglife kaže...

She Must Be Special trailer, obavezno pročitajte opis videa.

Par stvari mi je zasmetalo, prvo, lica sporednih karaktera poprilično loše izgledaju ( barem u traileru ), i opet je previše akcije u điru, al' eto, u ovom je slučaju bila i očekivan pa me nije briga previše.

Jesi pogledao run for your life? Pre dobar director commentary ^^

Nothing lasts forever
15 godina
neaktivan
Jel poznat datum izlaska ili se još šuti?
Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Jel poznat datum izlaska ili se još šuti?

Tokom 2012, nezna se točno.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
17 godina
neaktivan
Raging-poopingbaby kaže...

...ali silent assassin je smece, govnjeto icista glupost,...

...(iako mrzim silent assasin.. {#} za silent assassin)...

Lol, shows how much you know.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
protjeran

:P ali si skuzio sto pod time mislis, ne?

Fallen angel
13 godina
protjeran

:P ali si skuzio sto pod time mislim, ne?

Fallen angel
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

...ali silent assassin je smece, govnjeto icista glupost,...

...(iako mrzim silent assasin.. {#} za silent assassin)...

Lol, shows how much you know.

Baš, navaljao je gluposti da sve mislim da se šali.

13 godina
protjeran

:((( samo sam umoran... ne spavam bas najbolje.. ali skuzili ste sto mislim.. sve hitman igre obovzavam osim Silent Assassina.

Fallen angel
13 godina
protjeran

Previse dosadnih misija sa rusima, a onda uzasno glupa misija sa azijcima

Fallen angel
16 godina
neaktivan

Previse dosadnih misija sa rusima, a onda uzasno glupa misija sa azijcima

Daj smiri hormone, imaš tipku "UREDI". Nemoj spamat stalno.

Btw hitman 2 je jedan od najboljih.

13 godina
protjeran

Nije on toliko loš, ali ima previse glupih i idiotskih misija.. ali ostalo nije toliko lose.. ali 3 misije sa rusima u sutu, i dvije u st.Petersburg.. malo dosadi

Fallen angel
15 godina
neaktivan

Nije on toliko loš, ali ima previse glupih i idiotskih misija.. ali ostalo nije toliko lose.. ali 3 misije sa rusima u sutu, i dvije u st.Petersburg.. malo dosadi

Dobro dosadio si Bogu i narodu.Odi spammat negdje drugdje.

13 godina
protjeran

Lol.. Nisam spammer.. {#}

Fallen angel
13 godina

a kad mi dopi*di, uzmem shotgun nabildaniji više od chuck norissa i raznesem vrata ubijajuci sve unutar te prostorije :P

hitman 2 je odličan kao i ostatak serijala, nema se šta tu puno raspravljat... jedino me malo nervira cover sistem u dvici...

a ti "raging-poopingbaby" si veoma, veoma čudan lik, počevši od tvog nicka, shotgun chuck norrisa pa nadalje {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 2:45 (sylar951).
13 godina
protjeran

Hahahahaha, znam :) to mi svi kazu

Fallen angel
15 godina
neaktivan
Bugy kaže...
thuglife kaže...
 Što očekujete od petog nastavka Hitman serijala?

Očekujem dobre,jake pištolje i nadam se dobroj grafičkoj podršci.

Šta će ti jaki pištolji, žica je sve što trebaš.

13 godina
Praetorian1 kaže...

ili eventualno syringe sedativ ako trebaš maknut kojeg nosy guarda...

16 godina
neaktivan
sylar951 kaže...
Praetorian1 kaže...

ili eventualno syringe sedativ ako trebaš maknut kojeg nosy guarda...

Upravo to, s tim sedativom sam igrao stalno, nikad nebi ubijao nikoga osim onih koji su mete. Doduše, jako ga je malo bilo ( na početku misije 2 doze ). Kasnije se prebacivalo na druge tehnike uspavljivanja neprijatelja. :D

15 godina
neaktivan

Baš sam prešao danas misiju u Blood Moneyu onu na brodu na misisipiju. I dosad svaku misiju koju sam prešao sam ulgavnom ubio samo mete koje sam trebao i to tiho. Nadam se da će i u Absolutionu to bit moguće.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

ja sam na tom brodu pobio sve ali bas sve ljude na njemu, naravno iz zahebancije da vidim clanak u onim novinama, inace rijetko ubijem one koji nisu mete.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Blood money sam prešao jedno 15 puta i nije mi dosadio.Nek nam kažu više datum izlaska. -."

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Hitman Absolution: Professional Edition donosi digitalna oružja

Strašno. Igraća industrija je jedno veliko sranje! Plati više za još koji pištolj! Kakva pohlepa!

I da sada će mi onaj tko podržava ova sranja, (a stvarno ne vidim razloga za opravdavanje day one DLCa i ovakvih stvari osim ako ne živiš od toga) reći nešto tipa "pa netreba ti to za prelazak igre, bla bla"! Ma naravno po njegovom mozgu u pucačini je dosta i jedno oružje jer je to dovoljno za prelazak.

Prije su Limited edition i slične verzije bile IDENTIČNE po igrinom sadržaju, ali se je dobivalo nešto poput art booka, figurica, sličica, karti.....

I onda je piratstvo krivo ZA SVE!! A njihova pohlepa i bahatost je super! I opravdavajuća.

Kada vidim šta CD radi sa Witcherom 2 nije mi žao ni lipe šta sam dao za igru, a ovakve najave mi omogućuju da bez grižnje savjesti skinem igru i pređem je! A oni pištolje i day one DLCove neka prodaju Perotu.

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
13 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A kad  igra izađe moći ćemo kupiti bijelo odijelo za Hitmana za samo 12,89 eura.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 17:55 (Praetorian1).
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kad bi samo bilo više ljudi kao u CD Projektu, tad bi tek gameri uživali.

Definitivno ovo što čine današnjoj gaming industriji ode u neku stvar, imamo stvarno mnogo primjera. Doće aBd vrijeme kad budem i ja izdavao neku igru, učinit ću sve što mogu da vratim dio sjećanja na staru dobru gaming industriju. Uzor za to danas mi je CD Projekt.

Life is Hard :) Lonesome Killer
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

The local newspaper for Hope, South Dakota, HOPE NEWS TIMES, is a weekly publication reporting the latest news from the town and revealing a brand new chapter in HITMAN: ABSOLUTION.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 22:12 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Vidio sam taj screenshot vec.. Te novine u igri su veoma zanimljive {#} Naše akcije mijenjaju te novine, na primjer, ako zakoljemo 50 ljudi, pisati će Mass murderer strikes again, ili monster killer, ili sta vec, a ako ubijemo samo metu i nikog drugog, pisat ce professional kills... Dobar i zanimljiv dodatak igri {#}

Fallen angel
16 godina
neaktivan

Vidio sam taj screenshot vec.. Te novine u igri su veoma zanimljive {#} Naše akcije mijenjaju te novine, na primjer, ako zakoljemo 50 ljudi, pisati će Mass murderer strikes again, ili monster killer, ili sta vec, a ako ubijemo samo metu i nikog drugog, pisat ce professional kills... Dobar i zanimljiv dodatak igri {#}

U tome i je stvar, po tome raste notoriety, mjera u kolikoj te ljudi prepoznavaju, novine su samo slikovita prikazani rating stats na kraju svakog levela.

17 godina
neaktivan

Prezentacija s PAXa. Malo govora o igri i odgovaranje na neka pitanja iz publike. Nažalost gameplay koji su prikazali publici je izrezan. Kolko sam skužio taj gameplay će prikazati tek na E3-u.

Mogu reći da su mi neki odgovori vratili nade u novog Hitmana. Navodno je sve što su do sada prikazali više manje novi sadržaj i nove mogućnosti. A sve što je činilo Hitmana specifičnim u prošlim nastavcima je još uvijek tu. Uključujući i klasični sillent assassin rating kojeg su također potvrdili u jednom od odgovora.

Također se nadam da će novi AI i mogućnost lokaliziranja neugodnih situacija biti dobro odrađeni. Ako pretjeraju s tim čini mi se da bi mogli dobiti prelaganu igru.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 14:29 (ZC_Someone).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nevjerujem da će igra na težim razinama težine biti laka, mada mi je i to prošlo par puta kroz glavu, malo teža nego zadnji stupanj kod Blood Moneya i ja sretan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice