Hitman: Absolution

poruka: 938
|
čitano: 208.626
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
16 godina

The IW engine is a game engine developed by Infinity Ward for the Call of Duty series and has recently become the main engine for the James Bond video games. The engine itself is proprietary with inclusion of GtkRadiant by id Software. It has been used by Infinity Ward, Treyarch, Raven Software, and Sledgehammer Games.

Pas mater... Bolje ista nego nista zar ne? Da se bar prica poklopi da je fenomenalna kao kod blood money, bit ce odlicno {#}

Moram stari nastavak opet skinut i prat dok ne izade ovo {#}

Nothing lasts forever
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 20:50 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Hitman: Absolution
Dwyane Wade kaže...
4ucker kaže...

Pod confirmed informations piše da je potvrđeni lik - antagonist - Tom Cruise. Da li žele reći da će on kao glumac imati neku ulogu u igri, ili će se tako zvati dotični.

LINK

Ma joj daj to su gluposti, kakva wikipedija. Svakom malo iskusnijem poznavatelju franšize će upasti u ono "Engine: IW Engine" u boxu sa desne strane. Znamo svi da se u Absolutionu vrti Glacier 2...

Pa zato i postavljam, da se zaista uvjerim da nije tako, je su mi mnogo stvari iz teksta nejpojmljive.

Inače što se ovog 17-minutnog videa tiče, misilm da je odličan. Postavljena "scena", mapa kakogod je super odrađena, interakcija između NPCa je super, nadam se da će zaista i biti. Ono recimo golubovi polete ovaj odmah šalje u izvid. Ono sa modom gdje vidiš kuda će NPC ići je pomalo noobish (imho). Grafika je dosta uvjeravajuća iako se vidi na modelima da to "još nije to". Onaj đedo u liftu mi je totalno komičan. :P

Ukomponirano je sve super, ja sam 99% uvjeren da igra neće biti takva da tebe "naganjaju", nego je ovo samo uvod koji se tiče same radnje, priče kakogod.

Sve u svemu, jako sam zadovoljan ovime što vidim. Way to go.

17 godina
neaktivan

I jedan video :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Potencijalno bye bye Diana. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kad izlazi igrica?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 1 hvala 0
16 godina
Intelovac123 kaže...

Kad izlazi igrica?

igrica ne izlazi uopće

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
16 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Kad izlazi igrica?

Igra kolega, igra, i nezna se, tokom 2012.

It's not like my old self I'm not in character anymore, I'm me. I'm not hiding behind that anymore. - Damon Albarn
17 godina
4ucker kaže...

Potencijalno bye bye Diana. :)

love dat hoe {#}

He who is brave is free.
13 godina
Cheezl kaže...

Ali neću im oprostiti ako ne vrate glas Davida Batesona. Glas agenta 47 je s nama bio jos od prve igre koja je izasla davne 2000te i postao je jedan od ikona serijala.

Ne samo da je David posudio glas već po njegovom face modelu su i napravili agenta 47

David Bateson David Bateson
17 godina
neaktivan

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

"Step aside Ezio, Altair and the rest of the bitches, 47 is back, the real assassin."

jedan od komentara na yt :D

Da te volim dusa zna,draga moja BiH

4 0 hvala 0
17 godina
stone kaže...

"Step aside Ezio, Altair and the rest of the bitches, 47 is back, the real assassin."

jedan od komentara na yt :D

Jbt nebi ni 47 to bolje rekao {#}

He who is brave is free.
16 godina
neaktivan

Po riječima developera nova tehnologija omogućava priakzivanje do 1200 karaktera na ekranu od jednom, što daje ovako perververzne rezultate ( mada ne mogu zaboravti one klonove na kraju onoga gameplaya ).

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo i cover-a, meni licno je meh.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

GDC Tech demo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Novi trailer, neloše, ali IMO previše akciej za jednog Hitmana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Novi trailer, neloše, ali IMO previše akciej za jednog Hitmana.

Staro cca 3-4 mjeseca :P :)

Al da, previše forsiraju u trailerima na akciji. Iskreno makar sam fan više nemam nikakvih očekivanja od novog Hitmana. Zato sam i odustao od bilo kakvog kupovanja igre. Bar dok se ne uvjerim da mi ne žele uvaliti nekakav Splinter Cell: Conviction pod Hitman igru.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 1:49 (ZC_Someone).
13 godina
protjeran
D_Inuit kaže...
ZC_Someone kaže...

Lol, mene osobno zaboli nešto za costumizaciju oružja kad oružja ih ni ne mislim koristiti.

Također.

Fora je bila jedino u Blood Moneyu, kad totalno nabriješ silverballere si mogao i vrata otvoriti pogotkom u bravu (high penetration rounds). Kombiniraš s najboljim prigušivačem, i slobodan pristup svugdje :D

Jedva čekam Absolution.

Hvala ti puno, sve to imam, ali nisam znao za to sa bravom, nego svaki put picklock-am vrata, a kad mi dopi*di, uzmem shotgun nabildaniji više od chuck norissa i raznesem vrata ubijajuci sve unutar te prostorije :P

Fallen angel
17 godina
neaktivan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dex3108 kaže...

Glupost!

Hitman kojeg svi znamo bi neprimjetno žicom ubijao neprijatelje, a ne ove krvave Manhunt egzekucije.

Igrao sam sve igre u Hitman serijalu i veliki sam fan, ali ovo nije ni blizu, usuđujem se reći i čista suprotnost.

Isto je se dogodilo i sa Splinter Cellom prije 2 godine!

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
16 godina

Igra nije ni izasla vec je prosudujes...

Nothing lasts forever
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislim da je već rečeno da će se neprijatelji moći da smaknu i pravim Hitman načinom ( tiho ), te ajmo reći akcijskim načinom ( uletjeti ko budala i sve porokati pištoljem ili čime već ). Na nama je da izaberemo, nadam se da će tako i biti :)

Life is Hard :) Lonesome Killer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...

Mislim da je već rečeno da će se neprijatelji moći da smaknu i pravim Hitman načinom ( tiho ), te ajmo reći akcijskim načinom ( uletjeti ko budala i sve porokati pištoljem ili čime već ). Na nama je da izaberemo, nadam se da će tako i biti :)

To su pričali i za Conviction, i onda dobiješ šugavi kvazi stealth i od živaca ideš akcijom.

13 godina
protjeran

Meni se Conviction svidio... Zasto ga svi toliko pljucaju?

Fallen angel
17 godina
neaktivan
Raging-poopingbaby kaže...

Meni se Conviction svidio... Zasto ga svi toliko pljucaju?

Zato jer to nije ono što bi Splinter Cell trebao biti. Na žalost fanova ime previše ljudi kao ti kojeme se tak nešto sviđa pa razj*bu originalne igre da pi pasale masama i zaradili više para.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
protjeran

Ljudi kao ja? Pa bas me boli briga za originalne igre, igrao sam prva dva dijela i smeće su, i to teže.. a conviction je sasvim dobar.. barem meni.. Ali naprimjer, za Hitman serijal, sve su igre odlicne, ali silent assassin je smece, govnjeto icista glupost, dok su Codename 47 i Blood Money  masterpiece, a Contracts je osrednji,  niti je dobar niti  je loš..

Fallen angel
16 godina
neaktivan

Ljudi kao ja? Pa bas me boli briga za originalne igre, igrao sam prva dva dijela i smeće su, i to teže.. a conviction je sasvim dobar.. barem meni.. Ali naprimjer, za Hitman serijal, sve su igre odlicne, ali silent assassin je smece, govnjeto icista glupost, dok su Codename 47 i Blood Money  masterpiece, a Contracts je osrednji,  niti je dobar niti  je loš..

Prva dva dijela su ti smeće, a conviction nije, jesi li sad shvatio? Tebi, koji ne voliš prve, stare ( pa i normalne ) nastavke voliš ovaj, ekipa koja je obožavala prethodne isto tako nemože conviction. Ako ti je samo Conviction drag onda ti nisi fan SCa, nego onoga u što se serijal eventualno pretvorio, zato i ne kužiš zašto ga ostali nevole.

15 godina
neaktivan

Ljudi kao ja? Pa bas me boli briga za originalne igre, igrao sam prva dva dijela i smeće su, i to teže.. a conviction je sasvim dobar.. barem meni.. Ali naprimjer, za Hitman serijal, sve su igre odlicne, ali silent assassin je smece, govnjeto icista glupost, dok su Codename 47 i Blood Money   masterpiece, a Contracts je osrednji,   niti je dobar niti   je loš..

S ovim postom si sve rekao. Jasno da ti onda Conviction valja.

16 godina
neaktivan

She Must Be Special trailer, obavezno pročitajte opis videa.

Par stvari mi je zasmetalo, prvo, lica sporednih karaktera poprilično loše izgledaju ( barem u traileru ), i opet je previše akcije u điru, al' eto, u ovom je slučaju bila i očekivan pa me nije briga previše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice