Kako da igram igru Gotcha i igru ghost recon advanced warfighter preko hamachia molim vas odgovorite.Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
instaliraj hamachi program
resetiraj pc
http://www.networkshamachi.com/ naovom linku skini ponudjene mreze za igre koje zelis igrati
pokreni igru,zatim na lan ili network multiplayer podesi ip agresu koji ti pisu u vrhu hamachia 5.xx.xxx.xxxx tako nekako
chatajuj sa ljudima u mrezi i igraj
p.s. svese igre nemogu igrati preko hamacia,pa provjeri za ove kojete zanimaju
mreze od raznih igara potrazi pomocu google
ma kontam ja to sve napravim ja mrezu da samo ja i prijatelj mozemo igrati i nemozemo se naci u igri
jesi podesio ip adresu u opcijame igre da bude ista kao u hamachiu
netreba nikakvu ip adresu podesavat
samo ga treba stavit ko primaran network adapter i onda restirati racunalo
nova verzija hamachia (2.0) to sama napravi ali opet treba restirati racunalo
hamachi mi je sam pod taj primatan adapter komp smo restartirali oboje koristimo hamachi na kvadrat??? i udemo u igru ja startam server tako da idem multi player pa LAN i onda start server ja startam a on se nemoze spojit na moj server preko onog ip od hamachi tj. uopste nevidi moj server
Morate imati istu verziju igre odnono isti patch takodje morate podesiti firewall ili ga iskljuciti.Za neke igre su potrebne neke dodarne stvari da bi mogle da se igraju preko hamachi-ja.Probajte prvo da ping-ujete jedan drugog u hamachiu pa ako je to ok onda dalje.
zna firewal smetati
firewall je kod obojice iskljucen,sve radi normalno i mozemo igrati fifa preko hamachi ali neznamo kako da namjestimo gotcha i taj ghost recon?
firewall je kod obojice iskljucen,sve radi normalno i mozemo igrati fifa preko hamachi ali neznamo kako da namjestimo gotcha i taj ghost recon?
jesi siguran da te 2 igre mogu igrati preko hamachia
100% mogu ni cod2 nam nece a i on moze
jesteli obojica na t-com max adsl
da. kakve to ima veze?
da. kakve to ima veze?
cudanje taj program,sa nekim ljudima sam imao isti problem-nerjesivo
a davam neko treci naprevi mrezu padase pokusate na njega spojiti
nema tko treci da nam napravi ali to nam tako samo na cod2,gotcha i ghost recon a fifa,cod,coduo rade bez problema
pokusaj na ovu mrezu
marko-z
1234