Gdje mogu kupiti bon za age of conan?

poruka: 8
|
čitano: 2.373
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Imao sam 1 mj. besplatno pa sam iskoristio pa pitam iskusne ljude gdje mogu kupiti bona za age of conan ili world of warcraft??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Gdje mogu kupiti bon za age of conan?

Ne pise ti u profilu odakle si...

Ali uglavnom, bonove za WoW imas u Algoritam ducanima sirom hrvatske, isto tako je bilo i bonova za age of connan. Vjerojatno ako u svom mjestu nemas algoritam ducan je nekako moguce naruciti postom bon ili tome nesta slicno...Age of conan bon ti u algoritmu kosta mislim oko 200kn a tu je negdje po cijeni i WoW bon, +-par kunica

Q6600 @ 3.1Ghz // 4GB DDR2 Kingmax MARS // 8800GTX
17 godina
neaktivan

Ja sam iz Koprivnice.Nemoj me zezat da je age of conan 200 kn ja sam mislio da je 100 kn, a jel mi možeš reči poprilici cjenu bona za WoW?

17 godina

100 kuna je za jedan mijesec, a bon je od dva mjeseca. Dakle 200 kuna za dva mjeseca.

WoW je negdje 210 kuna za 2 mjeseca.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hvala puno!

17 godina

http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod&kat=619&id=122775

Evo i link prepaid carda iz algoritma. 199 kuna.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vidio sam u algoritmu da age of conan bon košta 199 kuna pa je pitanje jel je to za dva mjeseca?

17 godina
neaktivan

Da bon od 199 kn vrijedi 2 mjeseca

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice