FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.207.698
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FIFA 20

Ima li netko savjet kako ukomponirat De Jonga u ovu ekipu? In game igram 4-2-3-1 i Del Piero i Jimenez zabijaju redovito dok mi ova dva na krilu bas i nisu efikasni ni po broju šansi a još manje realizaciji. Saul i Modrić su mi super u sredini i obrana solidna. De Jong umjesto Modrića je opcija, no koga onda na lijevo? Isplati li se uzet Overmarsa iz swapsa pa njega bacit na to krilo?

Ili da prodam De Jonga za milju (pc) i uložim u nešto drugo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
Re: FIFA 20
MBuda kaže...

Ima li netko savjet kako ukomponirat De Jonga u ovu ekipu? In game igram 4-2-3-1 i Del Piero i Jimenez zabijaju redovito dok mi ova dva na krilu bas i nisu efikasni ni po broju šansi a još manje realizaciji. Saul i Modrić su mi super u sredini i obrana solidna. De Jong umjesto Modrića je opcija, no koga onda na lijevo? Isplati li se uzet Overmarsa iz swapsa pa njega bacit na to krilo?

De Jong je top, vrhunska kartica, al ne bi ti možda bilo loše uložit u stopere. Kupit Diega Carlosa ili napravit Militaa premium. Jedna od opcija. 

Iskreno neki prijedlog za aml poziciju i nemam.

Overmars je dobar po ocjenama, sa deadeye chem (osim 3* skill move) , ali nisam igrao s njim pa ne znam kakav je ingame. Al digo bi ti i Jimeneza na 10 chem s kojim kažeš da si zadovoljan pa je to ok.

De Jong ti je tradeable pa ga uvijek možeš prodat i probat nekaj drugo.. 

14 godina
neaktivan
FIFA 20

strašno 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

strašno 

Imaš tisuću bodova više od mene. Ne da mi se više danas igrati pa ću pack pobrati sutra. No ja u svim tim sezonama do sada u svim tim packovima nisam dobio karticu ratinga 85 tako da se nemam čemu veseliti.

Znači danas su me pokrali da to po prvi put mogu sa sigurnosću reći. Sedam stativa sam pogodio, golman mi brani dva mrtvaca. Čisti penal mi ne svira nakon što se uđe u mog igrača s leđa i ozlijedi ga se na 5 tekmi. Za match highlights od svega toga igra je procijenila da je shodno pokazati samo jedini udarac koji je uputio protivnik po mom golu i naravno zabio. Sve ove stative ne spadaju u neku šansu pa ih se ne treba pokazati. Kakva prevara.

17 godina
neaktivan
FIFA 20

I tako dode meni neki lik s nabrijanom ekipom i pise rtg u imenu. Nema te sanse da je to rtg acc da ga jebes al dobro. I igramo mi on fino na 1depth i width i drop back. Prvo primjecujem da mi bekovi okljevaju prilikom odlaska u napad sto mi je glavni forte kod takvih likova. I nisu normalno odlazili u napad prvih 90 min. Rucno sam ih slao u napad, al jbg za to treba vise vremena nego kad on sam potrci prije nego mu ja kazem. I povedem ja u 34. I imam jos 2 100 sanse koje vds brani u prvi kut, cudotvorac. Al dobro cini se da imam rekmu pod kontrolom i u 85 trcim 1v1 na golmana iz savrsene pozicije, nitko me ne jasi, a cak je i ovaj zajebo i nije poslao golmana van sto znaci da je druga stativa s 97curve rodendan rodrigom gotova stvar. Dolazim do nekih 8m od gola bez da drzim sprint sve savrseno. Ali tad rodrigo odabire najduzu animaciju koju sam ikad vidio. Najlakse ju je opisati da si je bas uzeo vremena za taj sut. I opici loptu pokraj gola. I naravjo u 92' ja primam gol. Idemo u produzetke. Odjednom sve radi i bekovi trce sami. U 103' on prekida jer sam poveo dva razlike. 

Prekrasna igra, pljuc. 

1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20
Gledam ovaj bundesliga tots i vidim puno zamki za tots sbc. Najmanje isplativ do sada. Točno sam u dilemi da li uopće okušati sreću kad znam da je u ovoj igri nemam. Složio sam si večeras witsela. Solidna kartica za nula coinsa jer sam sve imao u klubu a zahtjevi nisu pretjerani. Samo dvije momčadi ratinga 84 i 85. Za karticu ratinga 93 i s tim statsima meni sasvim ok.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Delay mi je katastrofalan ove dvije utakmice bio. Steta. Jer saž, krenuo fantasticno.

Prva tekma. Full stakan squad. Red pick Neymar, mbappe, svi redom. Do poluvremena 5-0. Moglo je vise.

Druga tekma. Katasteofalan protivnik, ja ne mogu gol zabit. Prvo poluvrijeme i kraj. Delay nevjerovatan. U 16m, okrenem griezmanna na finess, on napravi dodatni dodir i pukne jako lose. Onda sa Odegaardom nabijem stativu, pa Suarezom... Nista nejde. Drugo poluvrijeme, uzmem loptu. Razigram. 1-0. Nakon toga, on iz nicega u dvije kontre. Skoro zabije jbt. Ne zabijem sve do 84 i 88min. Katastrofa gameplay sa delayom. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MBuda kaže...

Ja il sam glup il te ne kontam. Oršić je jedan od, tj do ovih totsa, ako ne i najbolji lw u igri. I kao takav najiskoristiviji i na st poziciji kad zatreba. Brutalno dobar. Meni u 400 tekmi, od toga 300 s klupe ima skoro jednak broj golova, i nešto manje asistova od neymara, s kojim sam na skoro 500 tekmi, a po statsima je pun k neymar bolji. I još oršiću u prilog, neymar je igrao većinom na cam-u, a oršić najčešće lw, ili na st-u. Imho, kompletan igrač, lijeva, desna noga, skok, glavom, sve, i high/high je att/def. 

Ajde ovaj Perez desno kod tebe, on mi je koma, i završit će prvom prilikom u sbcu nekom, ali Oršić, brate mili, to je the igračina.

17 godina
neaktivan
FIFA 20

markec reportam te samo zato jer si naš... da si turcin bolio bi me kurac, al eto zato jer si nas znam da neces imat pare ponovo kupovat fifu pa sisaj kurac decko.

btw legacy defending

i btw2 da barem prekinu ligu pa da ti liverpool spusi naslov, eto nis mi nisu decki iz liverpoola krivi zapravo su mi i dragi, ali samo zato jer si ti smece, ocu da se nazivciras svaki put kad se sjetis liverpoola. Zao mi je ko psu sto sam zajebo i nisam poslikao cjelu statistiku.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2020 1:52 (cicek).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

evo moje zadnje tekme u ovoj fifil. necu vise igrati jer mi se neda igrati ovakve tekme i tocka.

0 0 hvala 1
5 godina
neaktivan
cicek kaže...

markec reportam te samo zato jer si naš... da si turcin bolio bi me kurac, al eto zato jer si nas znam da neces imat pare ponovo kupovat fifu pa sisaj kurac decko.

btw legacy defending

i btw2 da barem prekinu ligu pa da ti liverpool spusi naslov, eto nis mi nisu decki iz liverpoola krivi zapravo su mi i dragi, ali samo zato jer si ti smece, ocu da se nazivciras svaki put kad se sjetis liverpoola. Zao mi je ko psu sto sam zajebo i nisam poslikao cjelu statistiku.

Evo ti tog Markeca. Slučajno naletil i povezal Liverpool, Marko i ovaj post:D mislim nije on ovaj koji snima video, on mu nagrade otvara.. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2020 7:53 (Knappa89).
16 godina
FIFA 20

Kako, kakooooooooo?

I zašto uvijek ovakva turska smeća imaju ovakve timove, smeća koja nemaju veze s vezom o igri, ali nema to veze, ea im u zamjenu za eure kojim su si kupili tim poklanja 25 odbijanaca svaku utakmicu. Pasmtr više.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2020 9:43 (jopis).
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
@cicek ne budi negativan prema nama sta cekamo vec 15-20 godina prvenstvo!! Kako bi Woo reko "nemoj mrzit igru, ako mrzis igraca.."

1 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

2-2 od početka wl jutros. Sve 4 ili turčin ili rumunj. Laggfest.

Šaram s ova 3 tima, isprobavam, rezultat mi je manje bitan jer me švabe apsolutno ne zanimaju za slagat momčad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
jopis kaže...

2-2 od početka wl jutros. Sve 4 ili turčin ili rumunj. Laggfest.

Šaram s ova 3 tima, isprobavam, rezultat mi je manje bitan jer me švabe apsolutno ne zanimaju za slagat momčad.

Jebo im konj mater im mene spaja samo sa njima. Koju picku materinu me spaja sa tim imbecilnim narodom ja ne znam. Ne mogu ball roll jebeni napravit, nema teoretske sanse. Jednu tekmu se jedva izvucem i dobijem 3-2. I na 6-0 gubim tekmu. Opet gubim tekmu u prvih 10 i to me tako ljuti da ti ne mogu opisat. Reko sam da cu igrat opusteno, jer me boli kurac za bundesligu. Al ne mogu, jednostavno sam ocito takav tip osobe da ne mogu gledat u ekran kak obrezana konjina nakon neshvatljivog pasa Blanca tocno u noge njegovom igracu vodi 1-0, u 26min stavlja u 532 i ceka mene da napadam. Kako ja zabijem, tak on naprijed ode sa Cruyffom ( naravno, obrezani ima sve i jednu meta ikonu i TOTY ) opali loptu sa 20m i zakuca od precke u gol. 

Zasto ne sloze regionalno igranje, boli me kurac da me spoji 15x sa pro igracem ako mogu igrat normalno i bez delaya. Ovo nije moguce da igru koju platis 60$ ne mozes igrat zbog njihove nesposobnosti. 

17 godina
neaktivan
Knappa89 kaže...
cicek kaže...

btw legacy defending

Evo ti tog Markeca. Slučajno naletil i povezal Liverpool, Marko i ovaj post:D mislim nije on ovaj koji snima video, on mu nagrade otvara.. 

I on s legacyem zavrsava gold1. Pa nevjerojatno. 

9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Jebo im konj mater im mene spaja samo sa njima. Koju picku materinu me spaja sa tim imbecilnim narodom ja ne znam. Ne mogu ball roll jebeni napravit, nema teoretske sanse. Jednu tekmu se jedva izvucem i dobijem 3-2. I na 6-0 gubim tekmu. Opet gubim tekmu u prvih 10 i to me tako ljuti da ti ne mogu opisat. Reko sam da cu igrat opusteno, jer me boli kurac za bundesligu. Al ne mogu, jednostavno sam ocito takav tip osobe da ne mogu gledat u ekran kak obrezana konjina nakon neshvatljivog pasa Blanca tocno u noge njegovom igracu vodi 1-0, u 26min stavlja u 532 i ceka mene da napadam. Kako ja zabijem, tak on naprijed ode sa Cruyffom ( naravno, obrezani ima sve i jednu meta ikonu i TOTY ) opali loptu sa 20m i zakuca od precke u gol. 

Zasto ne sloze regionalno igranje, boli me kurac da me spoji 15x sa pro igracem ako mogu igrat normalno i bez delaya. Ovo nije moguce da igru koju platis 60$ ne mozes igrat zbog njihove nesposobnosti. 

Igraj iza 23h ako ganjas neki rezultat i ako opce imas vrimena. Sigurno ces imat manje sranja nego ujutro i popodne. 

16 godina
IDMM kaže...
SimeKZ kaže...

Igraj iza 23h ako ganjas neki rezultat i ako opce imas vrimena. Sigurno ces imat manje sranja nego ujutro i popodne. 

Kak da ne. Ja 3/4 wl igram iza 23-24h jer imam klinca koji je do tad budan, i ista količina smeća turskog, rumunjskog a onda krenu i rusi, igra u to doba. Ništa manje nego preko dana, nego još i više. Najbolje vrijeme je poslije ručka, kada je najviše klinčadije koja nema veze s vezom o igranju. Navečer je masu starije ekipe koja dobro zna šta radi. A laggera ima u svako doba, kao i delaya u igri.

13 godina
IDMM kaže...
SimeKZ kaže...

Sad kad imam vremena, to mogu odradit. A poslije? Da bi uzivao u igri moram igrat iza ponoci.

Makar prosli WL kad sam E3 zavrsil. Delay ujutro, navecer, 3 ujuteo. Isti kurac. 

16 godina
FIFA 20

Ajme protiv kakvog kancerogenog slovenskog smeća sam igrao. Čim vidim 'pro' u imenu, riga mi se, vjerovatno neka spodoba od klinca od 13 godina koji spava na jutubu. Drop back 1, legacy, i 45 prokletih minuta smeće samo dodaje loptu jamesu na desni bok. Ništa drugo, al apsolutno ništa. I šta se događa, ima u PL timu u špici aguera i b.yeddera na valjda 3 chema, i svaka, al svaka lopta koja je nabačena se odbila najmanje tri puta u njegove noge. Altf4.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ja sam malo igrao Rivalse da skupim bodove za zadnji pack uz sezoni i valjda prvi put ove godine dobio neku bolju karticu iz tih packova - TOTS RB Mariano iz turske lige.

Probao sam ga jednu utakmicu i čini mi se solidan.

Nego, u rivalsima su serveri relativno OK, nema većih sranja.

Kad sam odradio te bodove idem bacit malo WL, a ono takav lag da to nije istina.

Kao da podatke šaljem telegrafom jebote led, trza, vuče, koči, sve sporo, sve mrtvo jebem im mater.

I onda dobijem pajsera koji mi iskrompira odmah na početku gol pa se patim cijelu jebenu utakmicu da ga okrenem.

Sva sreća pa sam uspio, inače bih razbijao sve oko sebe jebo im pas mater usranu.

Kako je to moguće?!

U isto vrijeme, valjda na istim serverima, rivalsi rade dobro, a WL radi zakurac?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Ja odustajem za danas, tj do večeras, nemam vremena a ni volje, 5 za redom sam ispušio, delay+turska kancerogena smeća, nemoguća misija za igrat.

I jedna zanimljiva opaska - otkad imam tots oblaka i tots retardstegena, primam golova više nego ikad otkad igram fut. Ja nemam riječi, ne znam koji mi je gori :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

ma čim igraš wl odmah je i drugačiji gameplay

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Evo statsi za igrace. Nakon 9mj igre imam funkcionalne long shotove. Odegaard i Griezmann. Suarez je nenadjebiv lik. Sa ovim statsima nema weak foot 4* nego 5. Isto ko griezmann. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ovo sranje je ovaj vikend totalno neigrivo. Toliko je usporeno, kasne reakcije, dodavanja, sve... Igraci se okrecu kao da imaju po 150kg jbt. Odigrao samo 3 tekme tekme u wl, jucer 2 i jednu probam danas, ma nema sanse igrati. Sranje tesko.

Zanima me samo ako je kod mene delay da li bude tako i kod protivnika ili mu ide normalno?
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2020 19:12 (picija21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Neki dan su stavili SBC meksičke i belgijske lige, a koliko primjećujem već dva dana nema belgijske lige u ponudi?

Osim toga, mislim da je malo prekasno za ta dva SBC-a, al dobro, bolje ikad nego nikad.

Nakupilo se brončanih i srbrnih do sada pa mi se čak isplati slagati neke od ekipa jer imam dosta kartica u klubu.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Skilledžija kaže...

Neki dan su stavili SBC meksičke i belgijske lige, a koliko primjećujem već dva dana nema belgijske lige u ponudi?

Osim toga, mislim da je malo prekasno za ta dva SBC-a, al dobro, bolje ikad nego nikad.

Nakupilo se brončanih i srbrnih do sada pa mi se čak isplati slagati neke od ekipa jer imam dosta kartica u klubu.

Pa belgijska je odmah maknuta, nema gdje nemaš obavijesti po twitter profilima od ea. Neki bug je bio gdje su tražili igrače kojih uopće nema na marketu/u ponudi.

Vratit će je dok to fixaju.

14 godina
neaktivan
FIFA 20

krenuo ovako u novu wl,  mada mi se uopce neda silit niti živcirat za bundesligu,tu kaj god da dobijem dobro sam dobio

in game mijenjam na 4231 mbappe lcam neymar cam, inače svi su mi chem 10 osim fernandinha 8

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2020 20:15 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
FIFA 20

Ja fino sa 10-2 na 10-5.

Prebolesno s kakvim ekipama me spaja. 

Ovo je zadnja protiv koje sam igrao, izgubio 2:0

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Nema ovo retardirano smeće smisla igrat dok god postoje kretenski propusti da lik može centaršutom sa 20m od svog gola vratit loptu svom golmanu u ruke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice