FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.209.762
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 20
SimeKZ kaže...

Nisi ga vidio kad je izaso. Od pocetka su dva. Jedan traje 2 dana, drugi je bez isteka vremena. 

Očito, tek sam danas skužio ovog drugog, onda moja greška.

13 godina
jopis kaže...

Meni idu normalno za sad, ali zabit gol je nemoguća misija, nikad mi lopte nisu ovako u golmanu završavale. Doduše igram sa sklepanim timom na 90chem, većina mi je na 7 u napadu i vezi, ali opet....

Kako igraš normalno?

Šta te ne jebe switchanje iz full screena u windowed?

Ja sam što sam 15 minuta upalio da riješim ove tekuće SBC-ove mi je switchalo 5 puta ekran.

Da sam u to vrijeme bio u igri bih dobio 5 poraza zbog toga glatko.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Skilledžija kaže...
jopis kaže...

Meni idu normalno za sad, ali zabit gol je nemoguća misija, nikad mi lopte nisu ovako u golmanu završavale. Doduše igram sa sklepanim timom na 90chem, većina mi je na 7 u napadu i vezi, ali opet....

Kako igraš normalno?

Šta te ne jebe switchanje iz full screena u windowed?

Ja sam što sam 15 minuta upalio da riješim ove tekuće SBC-ove mi je switchalo 5 puta ekran.

Da sam u to vrijeme bio u igri bih dobio 5 poraza zbog toga glatko.

Jok. Zadnja dva patcha sam imao taj problem, nakon ovog konačno ne.

ALI, srali su opet nešto po pucanju, opalio sam u sat i pol igranja 30 finessea sa, pazi, neymarom, oršićem, icardijem, fredom, paquetom, itd itd, sve igrači s kojima su mi jučer, prekjučer, bilo kad, ti finesse-i ulazili bez jebemti, sad je sve i jedan otišao 2m pokraj gola. Kako pobogu, ili još bolje, zašto, ZAAAAAŠTO.

13 godina
jopis kaže...

Jok. Zadnja dva patcha sam imao taj problem, nakon ovog konačno ne.

ALI, srali su opet nešto po pucanju, opalio sam u sat i pol igranja 30 finessea sa, pazi, neymarom, oršićem, icardijem, fredom, paquetom, itd itd, sve igrači s kojima su mi jučer, prekjučer, bilo kad, ti finesse-i ulazili bez jebemti, sad je sve i jedan otišao 2m pokraj gola. Kako pobogu, ili još bolje, zašto, ZAAAAAŠTO.

Ja kad sam odrađivao finess golove, to sam radio sa Birthday Griezmanom koji ima finess trait... otprilike mu je ulazio svaki petnaesti udarac i to ako sam imao sreće.

A ovo za switchanje slike mi je počelo danas.

Prošli put sam to imao kad i svi i onda su popravili.

Bilo je u redu neko vrijeme i evo opet jebe.

Sad igram SB jer tamo me ne izbacuje iz partije kad se to dogodi i u prvom poluvremenu mi je switchalo sliku 3 puta.

[19xx] 4ntraks
16 godina
FIFA 20

Mora bit fines sa liga nos igračem, a oni su smeće najveće, jednostavno nema dobrog igrača.

A što se tiče fines udarca, koristim ga stalno, shaqiri futmas je brutalan, neymar isto, oršićev, ima ih. Ali danas n-e- r-a-d-i. Jer su opet nešto pojeba... 

Sad mi dođe neki proleter iz srbije tim first owned španjolaca, ima par sbc igrača, ostalo cirkusanti. Naravno da je poveo iz dva krvava odbijanca, dođem na 2-1, on uvodi kenta. Što se događa, sve lopte opet njemu u noge....

Mislim da ove zadatke neću riješit ako mislim sačuvat mentalno zdravlje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jopis kaže...

Mora bit fines sa liga nos igračem, a oni su smeće najveće, jednostavno nema dobrog igrača.

A što se tiče fines udarca, koristim ga stalno, shaqiri futmas je brutalan, neymar isto, oršićev, ima ih. Ali danas n-e- r-a-d-i. Jer su opet nešto pojeba... 

Sad mi dođe neki proleter iz srbije tim first owned španjolaca, ima par sbc igrača, ostalo cirkusanti. Naravno da je poveo iz dva krvava odbijanca, dođem na 2-1, on uvodi kenta. Što se događa, sve lopte opet njemu u noge....

Mislim da ove zadatke neću riješit ako mislim sačuvat mentalno zdravlje.

Ja sam odustao jer nema smisla. Budem još odigrao season 6 ali bez presinga pa ako dođem do 100k super, ako ne dođem nikom ništa. Sada sam na 40k bodova. Igrao sam neki dan SB da riješim onog španjolca i to što mi je igra radila je suludo. Maltretiram se za karticu s kojom neću odigrati pet minuta. Koji je smisao toga? Sad stave u gold 2 da igram s pet liga rivalse. Zar moram u modu u kojem ljudi dođu s momčadi vrijednom 15 milja igrati s nekim bučkurišem da bih dobio 1300 bodova i usput mentalnmo obolio?

Koje su im to fore? Zadnje vrijeme kad sam vidio takvog lika koji se očito pati da bi to riješio, ja si zabijem gol i izađem van. Nije mi to padalo na pamet dok nisam doživio da su meni dvojca tako izašli. Skužili ljudi i odmah si zabili i izašli iz tekme.

I na kraju koji je smisao svega toga? Ili si međusobno puštamo ili se frustriramo ako ti netko ne pusti. Mislim da bi za fifu 21 morali smisliti nešto pametnije od ovog sadašnjeg sistema. Definitivno više neću ništa rješavati osim season 6 pa do kuda doguram. Danas sam skupio i odradio LB i RB TOTS kartice iz PL i ja sam za ovu fifu gotov. Recimo, volio bih u tots sbc dobiti hendersona da mi se zaokruži momčad i ništa mi više ne treba. No dobit ću ziher golmana kao i prošle godine. Tada je bio alisson a ove godine će biti ono smeće ratinga 88. Već znam unaprijed.

16 godina
FIFA 20

Evo da ne mislite da serem, ovo vam je tim u div9 u koju sam upravo pao jer sam rq-ao 5 tekmi za redom.

Eeej, DEVETA divizija, a tim od 20 milja. Pa koliki jadni retardirani kompleksaš moraš bit za to.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 21:22 (jopis).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
jopis kaže...

Ja sam imao nekog IF crnca - Abubakar - tako nekako na CAM poziciji i s njim sam pokušao te finesse odraditi.

Ubio sam se dok nisam jedan gol uspio nekako uvaljat s njim.

Onda sam se sjetio Corone - on ima 5* WF i s njim sam odradio bez problema taj zadatak.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Skilledžija kaže...
jopis kaže...

Ja sam imao nekog IF crnca - Abubakar - tako nekako na CAM poziciji i s njim sam pokušao te finesse odraditi.

Ubio sam se dok nisam jedan gol uspio nekako uvaljat s njim.

Onda sam se sjetio Corone - on ima 5* WF i s njim sam odradio bez problema taj zadatak.

Ma s coronom i igram cijelo vrijeme, ali kažem, fines baš i ne radi danas. Općenito mi je stanje gameplaya danas katastrofalno, rq-am maltene svaku tekmu. Skill -500 samo danas.

8 godina
neaktivan
Meni je samo ostalo fines sa liga nos igracima, vec sam se pripremio mentalno i pshihicki za to, zato sto znam da ce me igra jebati u zdrav mozak. Sreca pa je samo da se gol da, da ne treba pobeda
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Vjerovali vi meni ili ne al cim losiji net to vise pobjeda. Probudio sam se ujutro i vec mi prelso u naviku da provjerim brzinu. I opet bila na 2,5-3. Reko e sad ih necu zvat odmah nego idem malo fifu odigrati. I nanizao isto ko i u ned nakon 2h 5 tekmi bez delaja samo tako... i morao sam nesto odraditi pa sam ih zvao tek nakon 16h i slozili mi net. I sad sam stigao odigrati 2 i opet delay. Kompenzacija laga odraduje najveci dio posla u fifi. 

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 20

Ja sam za te finese lige NOS odigrao jedno 10 tekmi sa Soaresom i ziva muka... frajer tri tekme jede govna a cetvrtu torpedira 2-3 finesse ko iz picke. Napunio mi je jaja, pa sam pogledao ima li kakve alternative jer sam se sjetio TOTS Grimalda. Odlucio sam se za ipak za drugog beka - Alexa T. i pogodio, sljedece dvije tekme lagano. Alex je doktor u spici za ovog Soaresa. Naravno, kad te sere. 😁

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Dakle za mene nema FIFE do daljnjega, barem ne rivalsa i vikend lige.

Origin pali launcher od FIFE svakih par minuta i tako je nemoguće igrati.

SB mogu jer me zbog toga ne izbacuje iz utakmice, samo pauzira igru, ali sve ostalo mogu zaboraviti.

Reinstalirao sam jučer Origin, ali nikakve koristi.

Još sam neke postavke u windowsima mijenjao vezano uz focus assist i ništa se nije promijenilo.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 20

2 i pol sata glitcheva u fifi 20. Uzivajte

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Svašta sam radio i nešto je upalilo, a što nemam pojma :)

Sad mi se launcher više ne pali i odigrao sam par rivalsa bez problema.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Imas onu fintu da obrises licence. Napravil sam zadnji put i radilo je.

13 godina
cicek kaže...
Skilledžija kaže...

Imas onu fintu da obrises licence. Napravil sam zadnji put i radilo je.

Sve sam napravio osim toga.

Što god sam našao vezano uz taj problem sam napravio i to sa brisanjem sam ostavio za kraj, ali proradilo nekim čudom pa neću više čačkati da ne zajebem opet :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 20

Meni je vec ovog polako pun kurac. Ti ne mozes ovu igru igrat opusteno niti da hoces. Udem u FIFAu da si odigram malo Drafta za neki paket. Vidim u DRu sam Rank IV, ma reko zajebi... idem do R3 cisto da uzmem coinse. 3 tekme. 3 poraza. Ti ne mozes normalnu utakmicu odigrat, sve neki high pressure koji ne trosi staminu. Obrana se igra sa Messiem, Saint Maximom i ostalima. Povedem, vodim, igram... moj igrac igrac utakmice... izgubim 3-1, 5-3... Koji kurac. Okrene se lik sa Fredom i opali sa 25m i zabije. Ima Messia TOTY, fake shot i cijela obrana mi izleti. Kud izlijeces jebem ti isusa... pa nisam stisnul offside trap.... kud hocete. 

Igram Players in box na 7. Samo Kante ima stay back. Nema nikog u napadu sunce ti jebem. Nikog nigdje covjece.

Gradim napad, dodem u 16m... sam sa Hazardom ko duh, finess u suprotni kut, stativa. Udem sa WBY u 16m, iza mene VVD. Taman da puknem, VVD ga zaljepi u pod bez da takne loptu, golman pokupi loptu. Pa daj me nemoj jebat covjece. Na drugoj strani, ja uzmem loptu Maximu iz noge 3 puta sa SS Mendyem, on se svaki put vrati i zavuce ispred Mendy i vrati se nazad prema mom golu. 

Ne mogu vise, ovo nema smisla. Ili igras kak svi igraju ili si bogin... nema dalje.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Meni je vec ovog polako pun kurac. Ti ne mozes ovu igru igrat opusteno niti da hoces. Udem u FIFAu da si odigram malo Drafta za neki paket. Vidim u DRu sam Rank IV, ma reko zajebi... idem do R3 cisto da uzmem coinse. 3 tekme. 3 poraza. Ti ne mozes normalnu utakmicu odigrat, sve neki high pressure koji ne trosi staminu. Obrana se igra sa Messiem, Saint Maximom i ostalima. Povedem, vodim, igram... moj igrac igrac utakmice... izgubim 3-1, 5-3... Koji kurac. Okrene se lik sa Fredom i opali sa 25m i zabije. Ima Messia TOTY, fake shot i cijela obrana mi izleti. Kud izlijeces jebem ti isusa... pa nisam stisnul offside trap.... kud hocete. 

Igram Players in box na 7. Samo Kante ima stay back. Nema nikog u napadu sunce ti jebem. Nikog nigdje covjece.

Gradim napad, dodem u 16m... sam sa Hazardom ko duh, finess u suprotni kut, stativa. Udem sa WBY u 16m, iza mene VVD. Taman da puknem, VVD ga zaljepi u pod bez da takne loptu, golman pokupi loptu. Pa daj me nemoj jebat covjece. Na drugoj strani, ja uzmem loptu Maximu iz noge 3 puta sa SS Mendyem, on se svaki put vrati i zavuce ispred Mendy i vrati se nazad prema mom golu. 

Ne mogu vise, ovo nema smisla. Ili igras kak svi igraju ili si bogin... nema dalje.

Igram maloprije i vodim 4-0 u 68 minuti. Fulao sam uz to bar 4 mrtvaca. Imam 15 udaraca po golu lik nula. U 68 minuti lik prvi put pukne i zabije. Do 80 minute dođe na 4-3. Ja se ne mogu dodati. Zadnjih 10 minuta grčevito branjenje jer jednostavno ne mogu izaći sa svoje polovice terena. Završava 4-3 a da je lik imao još dva mrtvaca ali igra mu nije dala da zabije. Znači 70 minuta nema ga nigdje da bi u sljedećih 20 minuta dominirao da to nije normalno. Fakat smeće od igre. Sljedeću tekmu gubim 2-1. Fulam nekoliko mrtvaca. Lik ima korner. Moj Neuer izađe na centaršut ali se zabije u Boatenga i padne na guzicu. Padne i Boateng i lik zabije u prazan gol. Nemam više volje igrati. Meni golman pada da bi primio gol a njemu golman brani tri mrtvaca s 5 metara da je to čudo. I kako onda dobiti tekmu? Doslovce u nekim situacijama moji su se igrači razmicali kao da su prodali tekmu.

13 godina
FIFA 20

Ne znam stvarno u cem je vise problem jer stalno si govorim da je vecinom do mene. Al' kad vidim statistku, po brojim sanse koje sam imao, koje su zavrsile u bloku... Pa ne mogu jbt.

Kao da ja i protivnik ne igramo istu igru. On stoji sa 10 igraca u obrani, ceka moju pogresku. Moja pogreska dode iz ciste situacije gdje na 2m mogu dodat svom igracu. No VVD dolijece sa 16m na centar igralista i gazi hazarda. Uzima loptu. Na to njegovi LCAM i RCAM koji su maloprije bili na 20m od gola, su na mojih 16m i cekaju... Stamina puna, sve u redu. 

Ma pusi kurac vise. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Decki mozda vam pomogne mozda i ne.. ako vidite da se on brani, tj njegov napadac u spici stoj mi na 30/35 metara od gola samo se dodajite citavo vrijeme kroz vasu obranu i to je to.. pa malo pogledajte radar, jer se zna desit da im se obrambeni povuku u sredinu (posto 90% igra na usko) i samo ih razvucite sa LW ili RW.. ako ne, onda kao sta sam napiso dodajite se 90 min i opusteno.. nitko vas ne tjera da se jebete sami u mozak

0 0 hvala 0
13 godina
Gerro kaže...
Decki mozda vam pomogne mozda i ne.. ako vidite da se on brani, tj njegov napadac u spici stoj mi na 30/35 metara od gola samo se dodajite citavo vrijeme kroz vasu obranu i to je to.. pa malo pogledajte radar, jer se zna desit da im se obrambeni povuku u sredinu (posto 90% igra na usko) i samo ih razvucite sa LW ili RW.. ako ne, onda kao sta sam napiso dodajite se 90 min i opusteno.. nitko vas ne tjera da se jebete sami u mozak

200% si u pravu. Vecinu takvih tekmi ispusimo jer se idemo ganjat sa njima, a to samo znaci da voda ide na njihov mlin. Treba to odjebat i dodavat se dok mu oci ne ispadnu.

17 godina
SimeKZ kaže...
Gerro kaže...

200% si u pravu. Vecinu takvih tekmi ispusimo jer se idemo ganjat sa njima, a to samo znaci da voda ide na njihov mlin. Treba to odjebat i dodavat se dok mu oci ne ispadnu.

Problem je što kod tih dodavanja igra odjednom odluči reći dosta i doda ti krivo, taman za njegovu kontru. Koliko sam tako tekmi spušio foru u zadnjim serkundama. Pokušavam smiriti igru u zadnjih par minuta. Dodajem se na sigurno a onda igra odluči dodati njemu u noge iako nisam to niti pokušao. Ista stvar je s druge strane. Lik zadnjih par minuta pokušava smiriti igru, dodaje se i onda u jednom trenutku samo mi doda u noge. Čisto sumnjam da je to htio. Igra kad te hoće karati uvijek nađe način.

16 godina
FIFA 20

Sve to što pišete su sranja koja se meni događaju već neko vrijeme, a specijalno zadnja 2 tjedna, dodavanja u noge protivniku ničim izazvana, padanje mojih igrača u duelima, krvnički fauli s leđa nedosuđeni, milijun stativa ili fulanja gola sa 10m sa 99 finishing igračima, itd itd. Gadi mi se opako sve.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Gerro kaže...

S takvim pristupom riskiras zivcani slom ako ti branic iz cista mira odluci panicarit i dodat prektatku loptu. :D nakon takvog gola vam ne gine dab proslava. :D

17 godina
FIFA 20
Evo vam PL TOTS SBC. Zahtjev momčad 88. Strašno, složi momčad 88 da bih dobio golmana 88.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

čekam do sutra da vidim nagrade ali ne padne li ništa pametno mislim da će ovaj team lapapa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20
Dobio u TOTS SBC Alexander Arnolda. Prije pola sata prodao karticu jer je malo porasla cijenom a mislio sam da će joj cijena pasti kada krene SBC i sada mi uleti tako da sam zadovoljan. Nije neko ludilo ali kada pomislim na golmana super je. Kada sam vidio englesku zastavu smrznuo sam se.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Meh...

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2020 19:38 (jopis).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

U SBC-u dobio Vardyja - aj da i mene posere ove godine :)

U Marquee TOTS Kovačića :)

Sad sam u problemima kako ih ukomponirati u ekipu.

Moram se riješiti Birthday Griezmana, a cijena mu je jako pala da mi ga je žao prodati.

Platio sam ga 1,8 milijuna, a sad je buy now 1 milijun ;(

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice