Oh armine imam ja materijala vise nego ti maramica ispod kreveta. Nešto puno ljudi bez ociju po WL. Mozda su mi dosli ovi tvoji s turnira. Ili me mozda skripta gurala. Uglavnom daleko si daleko si.
I jedan fun fact, protivnici imaju vise suteva po golu nego ti pametnih izjava.
"Ili nije igrao pa si mu zabijao da se dokažeš na forumu." - novinaru, pa pogledaj posjed lopte. Kako nije igrao a imamo 50-50? A gle i ovaj drugi je također imao loptu u nogama. A gle tek broj tackleova. Pa kako to ako nisu igrali?
Gold 2 si?
Kakve veze rank ima s time? Bio sam od silver 1 do gold1, nikad iznad. U pravilu sam pazio da imam 2000k pointsa za wl jer rivalse nisam igrao. Ali kakve to veze ima momak?
Ništa onda. Ulažem kuću na sebe protiv tebe u uvjetima kakve ti želiš. Od Gold 1/2 igrača mogu izgubiti samo na jako loš dan. Posebno od Gold 1/2 igrača s PC-a. Sorry, ali tako je. Isto tako vjerujem da bi me onaj Rocky što ide do 30-0 na PC-u razbio tako da ne bih danima sebi došao. Prosta je matematika u ovim slučajevima, nismo igrači istog levela. Ne možeš ti pobijedit Elite 2/3 igrača u meču na tri dobivene nikad. Možeš izgubiti 1-2, eventualno 2-3 ako te igra posere, ali ti nećeš dobiti nikad.
Nego daj mi reci kako je prosla wl ovaj vikend? Elite2,3? Pripazi malo s kucom jer kad bih odigrao sve tekme zavrisavao bi negdje s 21-22 pobjede. TO ti je samo 2 tekme do god mode-a. :D
Znaci on je odigrao 26 tekmi WL i jos ove sve turnire sto je postao? :D Valjda u bosni dan traje 72h :D