FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.208.517
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 20
SimeKZ kaže...
cicek kaže...
Arminho kaže...
cicek kaže...
Arminho kaže...
cicek kaže...

Oh armine imam ja materijala vise nego ti maramica ispod kreveta. Nešto puno ljudi bez ociju po WL. Mozda su mi dosli ovi tvoji s turnira. Ili me mozda skripta gurala. Uglavnom daleko si daleko si.

I jedan fun fact, protivnici imaju vise suteva po golu nego ti pametnih izjava.

"Ili nije igrao pa si mu zabijao da se dokažeš na forumu." - novinaru, pa pogledaj posjed lopte. Kako nije igrao a imamo 50-50? A gle i ovaj drugi je također imao loptu u nogama. A gle tek broj tackleova. Pa kako to ako nisu igrali?

Gold 2 si?

Kakve veze rank ima s time? Bio sam od silver 1 do gold1, nikad iznad. U pravilu sam pazio da imam 2000k pointsa za wl jer rivalse nisam igrao. Ali kakve to veze ima momak?

Ništa onda. Ulažem kuću na sebe protiv tebe u uvjetima kakve ti želiš. Od Gold 1/2 igrača mogu izgubiti samo na jako loš dan. Posebno od Gold 1/2 igrača s PC-a. Sorry, ali tako je. Isto tako vjerujem da bi me onaj Rocky što ide do 30-0 na PC-u razbio tako da ne bih danima sebi došao. Prosta je matematika u ovim slučajevima, nismo igrači istog levela. Ne možeš ti pobijedit Elite 2/3 igrača u meču na tri dobivene nikad. Možeš izgubiti 1-2, eventualno 2-3 ako te igra posere, ali ti nećeš dobiti nikad.

Nego daj mi reci kako je prosla wl ovaj vikend? Elite2,3? Pripazi malo s kucom jer kad bih odigrao sve tekme zavrisavao bi negdje s 21-22 pobjede. TO ti je samo 2 tekme do god mode-a. :D

Znaci on je odigrao 26 tekmi WL i jos ove sve turnire sto je postao? :D Valjda u bosni dan traje 72h :D

5 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
cicek kaže...
Arminho kaže...
cicek kaže...
Arminho kaže...
cicek kaže...

Oh armine imam ja materijala vise nego ti maramica ispod kreveta. Nešto puno ljudi bez ociju po WL. Mozda su mi dosli ovi tvoji s turnira. Ili me mozda skripta gurala. Uglavnom daleko si daleko si.

"Ili nije igrao pa si mu zabijao da se dokažeš na forumu." - novinaru, pa pogledaj posjed lopte. Kako nije igrao a imamo 50-50? A gle i ovaj drugi je također imao loptu u nogama. A gle tek broj tackleova. Pa kako to ako nisu igrali?

Gold 2 si?

Kakve veze rank ima s time? Bio sam od silver 1 do gold1, nikad iznad. U pravilu sam pazio da imam 2000k pointsa za wl jer rivalse nisam igrao. Ali kakve to veze ima momak?

Ništa onda. Ulažem kuću na sebe protiv tebe u uvjetima kakve ti želiš. Od Gold 1/2 igrača mogu izgubiti samo na jako loš dan. Posebno od Gold 1/2 igrača s PC-a. Sorry, ali tako je. Isto tako vjerujem da bi me onaj Rocky što ide do 30-0 na PC-u razbio tako da ne bih danima sebi došao. Prosta je matematika u ovim slučajevima, nismo igrači istog levela. Ne možeš ti pobijedit Elite 2/3 igrača u meču na tri dobivene nikad. Možeš izgubiti 1-2, eventualno 2-3 ako te igra posere, ali ti nećeš dobiti nikad.

Nego daj mi reci kako je prosla wl ovaj vikend? Elite2,3? Pripazi malo s kucom jer kad bih odigrao sve tekme zavrisavao bi negdje s 21-22 pobjede. TO ti je samo 2 tekme do god mode-a. :D

Sa 4 diskonekta u trenucima vodstva. To ti je 24-2, bebo. Više nego što si ti ikad imao. 

Ovo ti je zadaća. Ja bih sebi kurac odsjekao da igram fifu 5+ godina, a da neko u prvoj godini završi uvjerljivo ispred mene. Posebno ako taj neko do 2019. godine nije igrao nikakve igrice osim Football Managera. 

P.S. S jednom od lošijih ekipa u Eliti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2020 14:01 (Arminho).
13 godina
cicek kaže...
SimeKZ kaže...
cicek kaže...
Arminho kaže...
cicek kaže...
Arminho kaže...
cicek kaže...

Gold 2 si?

Znaci on je odigrao 26 tekmi WL i jos ove sve turnire sto je postao? :D Valjda u bosni dan traje 72h :D

Kad si toliko besposlen i kompleksiran da imas vremena cijeli dan igrat FIFAu, googlat o ljudima sa kojima se svadas kako bi iznosio podatke o njima o pokusao ih oblatit... makar je pola tih podataka krivo. Onda mozes mislit o kakvoj se osobi radi i da je tu ocit znak psihopatologije. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
8 godina
neaktivan
Pozdrav momci, vidim da ste jedan od aktivnijih foruma sto se tice fife pa sam hteo da vas pitam za neku vrstu pomoci.
Igram fifu jos od Fife world pa posle toga fifa 15, 16, 17. Ove zadnje 2 sam malo nesto igrao (18, 19) i pre nekih mesec dana uzmem ps4 i nabavim fifu 20. E sad zanima me sta koristi u situaciji jedan na jedan od 5 sansi ja iskoristim jednu, takodje odbrana me ubija, dosta puta se desava da idem jockey ali igrac jednostavno ne reaguje, i preporuka za neku formaciju i nekog jeftinog igraca trenutno igram 4 1 2 1 2 sa krilima, i imam neku jeftinu ekipu bpl mozda oko 50k coinsa sve skupa. Samo da napomenem da u ovim prethodnim fifama uvek sam bio prva ili druga divizija tu sam se vrteo, u 17 sam bio malo slabiji, dok 18 i 19 sam odigrao sve skupa mozda 30tak utakmica. Vidim da spominju manual defending na fifi 20 pa je mozda problem u tome
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2020 14:04 (Bandicoot996).

0 0 hvala 0
5 godina
protjeran
cicek kaže... 

Odigrao 27 WL i 32 utakmice na turnirima (popis utakmica dostupan ovdje https://play.eslgaming.com/player/13073449/). I sigurno odigrao par prijateljskih s prijateljima. Znači, nekih 70 utakmica za vikend. Plus dodaj vrijeme koje sam potrošio na čekanje protivnika na turnirima (po 20-ak minuta po utakmici). 

Moram puno trenirati da ne bih slučajno izgubi od takvih poput tebe.

17 godina
neaktivan
Arminho kaže...
SimeKZ kaže...
cicek kaže...
Arminho kaže...
cicek kaže...
Arminho kaže...
cicek kaže...

Gold 2 si?

Sa 4 diskonekta u trenucima vodstva. To ti je 24-2, bebo. Više nego što si ti ikad imao. 

Ovo ti je zadaća. Ja bih sebi kurac odsjekao da igram fifu 5+ godina, a da neko u prvoj godini završi uvjerljivo ispred mene. Posebno ako taj neko do 2019. godine nije igrao nikakve igrice osim Football Managera. 

P.S. S jednom od lošijih ekipa u Eliti.

Matematika te jebe, bebo. A ako si kurac odsjeces sta ces radit onih 10 min kad uzmes predah od fife? :D

I dalje ti ne vjerujem nista, nesto trulo u tvojim tvrdnjama. Pricas od 24-2 a stavis sliku s 26-4. :D

17 godina
odjavljen
FIFA 20

Sad mi je jasno odakle toliko kuraca u ovoj temi

Freak Show Inc.

6 0 hvala 0
16 godina
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Ti si bas u jako velikoj potrebi za dokazivanjem i priznanjima? Problem iz djetinjstva, prezahtjevan otac, kompleksi?

Dečko ostvaruje odlične rezultate u igrici, a pošto mu mama i tata to ne razumiju, pokušava od nas dobiti priznanje, al' u krivoj crkvi se našao moliti.

Što je najjače, ima 29 godina i oženjen je, a tu piše nešto nekome pun k starijem da je balavac, i takve kretenizme.

Istinabog, još žalosnije mi je da se mi stari konji uopće moramo upuštat u razjašnjavanje s konjem da mu pojasnimo da je konj i da je ovo igjica koja veze nema s kompetitivnošću, samo s njegovim epenisom.

5 godina
protjeran
Bandicoot996 kaže...
Pozdrav momci, vidim da ste jedan od aktivnijih foruma sto se tice fife pa sam hteo da vas pitam za neku vrstu pomoci.
Igram fifu jos od Fife world pa posle toga fifa 15, 16, 17. Ove zadnje 2 sam malo nesto igrao (18, 19) i pre nekih mesec dana uzmem ps4 i nabavim fifu 20. E sad zanima me sta koristi u situaciji jedan na jedan od 5 sansi ja iskoristim jednu, takodje odbrana me ubija, dosta puta se desava da idem jockey ali igrac jednostavno ne reaguje, i preporuka za neku formaciju i nekog jeftinog igraca trenutno igram 4 1 2 1 2 sa krilima, i imam neku jeftinu ekipu bpl mozda oko 50k coinsa sve skupa. Samo da napomenem da u ovim prethodnim fifama uvek sam bio prva ili druga divizija tu sam se vrteo, u 17 sam bio malo slabiji, dok 18 i 19 sam odigrao sve skupa mozda 30tak utakmica. Vidim da spominju manual defending na fifi 20 pa je mozda problem u tome

Na krivom si forumu, ovdje se ne piše o takvim stvarima... 

Srećom, na ovom forumu se nalazim i ja, a meni je cilj pričati o takvim stvarima. Ako si po sredini gola, zarolaj loptu u jednu stranu. Ako si sa strane, tuci svom snagom u prvi kut. 

Igraj 4-2-3-1, ova dvojica CAM-ova ti svakako igraju kao krila. Skupi još malo coinsa, oko 200k pa možeš finu ekipu složiti od Južnoamerikanaca. 

17 godina
neaktivan
Arminho kaže...
cicek kaže... 

Odigrao 27 WL i 32 utakmice na turnirima (popis utakmica dostupan ovdje https://play.eslgaming.com/player/13073449/). I sigurno odigrao par prijateljskih s prijateljima. Znači, nekih 70 utakmica za vikend. Plus dodaj vrijeme koje sam potrošio na čekanje protivnika na turnirima (po 20-ak minuta po utakmici). 

Moram puno trenirati da ne bih slučajno izgubi od takvih poput tebe.

Ti si izgubio a da nisi ni svjestan. dosta za danas idem nes korisno radit.

13 godina
FIFA 20

Što mislite da li je Bandicot Arminov alter ego ili frend?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...

Što mislite da li je Bandicot Arminov alter ego ili frend?

Mozda covjek stvarno doso po pomoc. Makar cudno da se bas sad pojavio i nije napiso kak on gura ESL turnire i najjaci je na balkanu. No, svejedno... odgovorit mu treba normalno... pa nek i bude njegov frend ili alter ego. 

13 godina
SimeKZ kaže...

Mozda covjek stvarno doso po pomoc. Makar cudno da se bas sad pojavio i nije napiso kak on gura ESL turnire i najjaci je na balkanu. No, svejedno... odgovorit mu treba normalno... pa nek i bude njegov frend ili alter ego. 

Kad je Armin online, Bandicot nije - obratite pažnju na taj detalj.

[19xx] 4ntraks
8 godina
neaktivan
Probacu tu formaciju, a sto se tice timova meni sve zapadaju ikone, neke sarene kartice, ili gold najjace kartice sto imaju. Mada neki put ni to im ne pomaze, a sto se tice ball roll kad god to pokusam uglavnom mi portivnik oduzme loptu, a sto se tice skilova znam ono osnovno drag back, zalamanje i ball roll koji je 20 posto uspesan.
A odgovor za skiledziju pojma nemam o cemu pricas, dosao sam na forum da se obatim za pomoc, odavno sam se registrovao ali eto sad sam se ulogovao da pitam nesto.
13 godina
Bandicoot996 kaže...

Najbitnije je u pocetku samo igrat, igrat i igrat. Ne zamarat se sa rezultatom i ucit koristit jockey, zatvarat prostor sa CDMom i ne otvarat prostor sa CBovima ( koristit ih kad je vec gotovo sa CDM Obranom ). Defending je najbolji i najgori dio ove igre. Nema tu neke filozofije jer su trenutno serveri u teskom rasulu. 

Od taktika ti preporucujem 442, 4231 narrow. To su dvije taktike koje se najvise koriste. Ja cu probat ovaj tjedan igrat 4312... jer nekako u 4231 osjecam nedostatak tog drugog STa. 

5 godina
protjeran
Bandicoot996 kaže...
Probacu tu formaciju, a sto se tice timova meni sve zapadaju ikone, neke sarene kartice, ili gold najjace kartice sto imaju. Mada neki put ni to im ne pomaze, a sto se tice ball roll kad god to pokusam uglavnom mi portivnik oduzme loptu, a sto se tice skilova znam ono osnovno drag back, zalamanje i ball roll koji je 20 posto uspesan.
A odgovor za skiledziju pojma nemam o cemu pricas, dosao sam na forum da se obatim za pomoc, odavno sam se registrovao ali eto sad sam se ulogovao da pitam nesto.

Učlani se ovdje ako nisi https://www.facebook.com/groups/301936976621742/ . Tu ćeš dobiti korisnije informacije nego ovdje a ako igraš na PS-u možeš se i danas do 16h prijaviti na turnir pa da igraš sa Simekom i ostalim kvalifikantima. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2020 14:36 (Arminho).
17 godina
Arminho kaže...

Evo baš sam išao gledati tu utakmicu i u praksi vidjeti šta rolanje lopte donosi. Ovo je jedan od primjera. Prvi screenshot  - ne mogu nikom dodati. Drugi screenshot pola sekunde kasnije - imam otvorenu liniju dodavanja prema napadaču.

Znači na prvoj fotki prije rolanja imao si dvije opcije. Gurnuti u prazan prostor igrača po krilu i vratiti okomito igraču u sredini. Svi ostali igrači su ti zatvoreni. Nakon rolanja zatvoren ti je i igrač okomito prema sredini a krilni je još uvijek u dobroj poziciji. Dakle, ja ne vidim benefit od rolanja u ovoj situaciji, da ne pričam da ti desno tri igrača stoje u ravnini potpuno beskorisni u obje situacije. I nakon rolanja oni i dalje stoje van svake nogometne logike. Stvarno iz priloženih fotki se ne vidi što si dobio rolanjem osim nekog osobnog gušta

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2020 14:53 (movie).
8 godina
neaktivan

Hmm cudno, vec sam uclanjen u tu grupu, najverovatnije jos kad sam igrao fifu world davnih dana, igrao sam tu razne turnire i meceve za coinse. 

Inace hvala pojedincima na pomoci, pokusacu vase predloge formacija pa cu videti sta i kako mi odgovara.

16 godina
movie kaže...
Arminho kaže...

Evo baš sam išao gledati tu utakmicu i u praksi vidjeti šta rolanje lopte donosi. Ovo je jedan od primjera. Prvi screenshot  - ne mogu nikom dodati. Drugi screenshot pola sekunde kasnije - imam otvorenu liniju dodavanja prema napadaču.

Koja je točno razlika između dvije priložene fotografije? posve su identične, bar koliko ja vidim nema neke razlike u pozicijama tvojih igrača. Koliko imaš opcija na prvoj fotki toliko imaš i na drugoj. Jednostavno ne vidim nikakvu razliku?

Da ti ja pojasnim jer imbecilex guy ti neće pojasnit kak treba.

Svakom tvojom fintom, tako je na žalost ova retardirana igra koncipirana, ai protivničke ekipe reagira na istu, znači - ti rolaš loptu, vjerojatnost je 99% da će se najmanje 2 protivnička ai controlled igrača razmaknut, pomaknut, otić nekud bezveze. Ti igraš normalno, ne rolaš, ne driblaš, ai ima informaciju koji smjer ti držiš i to će pratit, i ti nemaš kome dodat. Svrha svih tih sranja s fintama je da se protivniku razmaknu igrači, a to će se dogodit u 9 od 10 slučajeva, zato se već godinama abjuzaju non stop iste finte. Tako ai igre radi, i to je retardacija na ntu potenciju. Jer smisao finte je da prevariš onog igrača kojeg protivnik kontrolira, tj prvog ispred sebe, a u ovoj mutavoj igri, ako ispadneš ti sa svojim igračem, igra će ti još extra razmaknit bar dvojicu, jer su i oni 'popasli' fintu, bez obzira što se nalaze 2-3-5-10m dalje....

Skripta lvl 99, meta play tih samozvanih pro-a. Nisam se prije s tim smarao, dok simekz nije prije koji mjesec malo malo linkao videe kojekakvih famous jutjubera, pa sam pratio pattern njihove igre. Koliko god nama koji pokušavamo igrat logično, te njihove role i puste finte u prazno izgledale glupo, to je meta play, jer su shvatili kako ovo smeće funkcionira, tj da s tim dobiju prednost jer će se napravit rupa, bez ikakve logike, ali tak je.

5 godina
protjeran
movie kaže...
Arminho kaže...

Koja je točno razlika između dvije priložene fotografije? posve su identične, bar koliko ja vidim nema neke razlike u pozicijama tvojih igrača. Koliko imaš opcija na prvoj fotki toliko imaš i na drugoj. Jednostavno ne vidim nikakvu razliku?

Gledaj igrača kojim upravlja protivnik. Stoji na liniji dodavanja prema mom napadaču. Nakon ball rolla u stranu, on ide na De Bruynea i ostavlja mi napadača samog. Da sam zarolao u drugu stranu on bi otišao na Dalglisha i ostavio De Bruynea samog.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2020 14:53 (Arminho).
5 godina
protjeran
FIFA 20

Na 2:13 imaš primjer rolanja gdje mu izvlačim beka da moje krilo protrči iza leđa.
Na 2:30 rolanja unazad kojim mu opet izbacujem igrača iz igre. Na 3:20 isti trik, rolanje unazad, bek mu ispada, a moje krilo ide naprijed. Na 3:25 u istom napadu mu i stopera tako izbacujem.
Na 5:50 isto, rolanje, povratna i trk u prazan prostor.
Na 8:00 isti trik.

Ne kažem da svi ball rolovi imaju svrhu, ali barem 50 posto ih je odigrano s nekom idejom. 

0 0 hvala 0
17 godina
Arminho kaže...

Gledaj igrača kojim upravlja protivnik. Stoji na liniji dodavanja prema mom napadaču. Nakon ball rolla u stranu, on ide na De Bruynea i ostavlja mi napadača samog. Da sam zarolao u drugu stranu on bi otišao na Dalglisha i ostavio De Bruynea samog.

Pogledaj kako ti je okrenut tvoj igrač kojeg si označio na ovoj zadnjoj fotki a pogledaj kako je okrenut taj isti igrač na onoj drugoj fotki koju si prvi put poslao i na kojoj si tvrdio da ti se igrač otkrio? Nema veze jedno s drugim. I dalje tvrdim da to rolanje nema veze s nogometom već s čistim arkadnim sranjem u kojem većina rola i kad treba i kad ne treba. Ja bih bez rolanja odigrao krilnog igrača u prostor a ovog na 16m poslao pred gol ili bih odmah okomito igrao igrača u sredini pa onda tražio ovog na 16m ili ovisno o situaciji što bi se otvorilo. No, ok, tko sam ja da ti nešto sugeriram. Ja samo kažem kako bih ja odigrao u ovoj situaciji i da jasno ne vidim benefit rolanja u priloženim fotkama.

5 godina
protjeran
movie kaže...
Arminho kaže...

Pogledaj kako ti je okrenut tvoj igrač kojeg si označio na ovoj zadnjoj fotki a pogledaj kako je okrenut taj isti igrač na onoj drugoj fotki koju si prvi put poslao i na kojoj si tvrdio da ti se igrač otkrio? Nema veze jedno s drugim. I dalje tvrdim da to rolanje nema veze s nogometom već s čistim arkadnim sranjem u kojem većina rola i kad treba i kad ne treba. Ja bih bez rolanja odigrao krilnog igrača u prostor a ovog na 16m poslao pred gol ili bih odmah okomito igrao igrača u sredini pa onda tražio ovog na 16m ili ovisno o situaciji što bi se otvorilo. No, ok, tko sam ja da ti nešto sugeriram. Ja samo kažem kako bih ja odigrao u ovoj situaciji i da jasno ne vidim benefit rolanja u priloženim fotkama.

Pa eto sad sam ti dao sliku gdje vidiš benefit. Mislio sam da se iz prve slike moglo skužiti šta sam htio postići i šta sam odigrao.

Eto ti sad po minutama pa pregledaj, tek sad vidim koliko je dobra akcija ovo rolanje, povratna i trk. 

Inače, zna li neko mogu li snimati utakmice na PS direktno ili moram streamovati da bih gledao snimke utakmica? Potrebno mi je za analizu utakmice, nemam namjeru postati jutjuber, ne brinite.

17 godina
Arminho kaže...

Baniranom ili opomenutom ciceku dajte šećera i vode

https://play.eslgaming.com/player/13073449/

Nevjerojatan si? Ideš lika prijaviti zbog čeka? Svakog tko ne misli kao vi odmah banirate gdje možete osobno a gdje ne možete prijavljujete moderatoru tog foruma? Mislim da bi se mogla stvoriti kritična masa pa da vas svi zajedno prijavimo fejsu zbog količine prostačenja i vrijeđanja po svim osnovama na FBC pa da vam zblokamo stranicu da vidite kako je to kada se prijavljuje. Ne treba puno ljudi poslati prijavu da se to dogodi. Vidim da je to izvedivo, pogotovo zadnja dva dana...

5 godina
protjeran
movie kaže...
Arminho kaže...

Baniranom ili opomenutom ciceku dajte šećera i vode

https://play.eslgaming.com/player/13073449/

Nevjerojatan si? Ideš lika prijaviti zbog čeka? Svakog tko ne misli kao vi odmah banirate gdje možete osobno a gdje ne možete prijavljujete moderatoru tog foruma? Mislim da bi se mogla stvoriti kritična masa pa da vas svi zajedno prijavimo fejsu zbog količine prostačenja i vrijeđanja po svim osnovama na FBC pa da vam zblokamo stranicu da vidite kako je to kada se prijavljuje. Ne treba puno ljudi poslati prijavu da se to dogodi. Vidim da je to izvedivo, pogotovo zadnja dva dana...

Zbog "balavanderu idi u pičku materinu". Ja to njemu nikad ne bih rekao zbog igrice. 

Nismo ovdje da se vrijeđamo, ako se ne zna kontrolirati nek ne piše. Nek se bavi nečim drugim gdje je psovanje dozvoljeno. 

Nemam ti nikakve veze s FBC osim što sam osvajač jednog turnira i sudionik drugog. Ušao u grupu negdje u studenom. I to dovoljno govori koliko sam rekreativan igrač bio dotad.

17 godina
Arminho kaže...

Tema je FIFA 20. U FIFA-i 20 njegov udarac nema smisla, odnosno postojale su bolje opcije, opcije s kojima su mu veće šanse da će zabiti. Meni se prvom gadi iskosa iz mrtvog kuta pucati u prvu stativu, ali ću tako zabiti gol.

Da je tema "Nogomet na igralištima", njegov udarac bi imao smisla i ja se ne bih ni javljao sa savjetima. 

Znači, moj savjet ima smisla u FIFA-i, a tema je, ako se ne varam, još uvijek FIFA. 

Je, tema je fifa i mi samo želimo da se takve debilne stvari isprave a ne da postanu pravilo. Nije realno da zabiješ gol u prvu stativu od koje golman stoji 1 metar a onda ne zabiješ na daljnju stativu gdje imaš bar 4m praznog prostora. Znači, idiot koji je radio ovu igru nema veze s realnim svijetom. Nama koji cijeli život igramo nogomet takve stvari smetaju i zato ih pokazujemo i komentiramo. Želimo da se to ispravi i da se igra koliko je to moguće približi relanosti. Svjesni smo da igra nikad neće postati 100% simulacija jer to možda niti nema smisla ali neke osnovne stvari bilo bi ok da dotjeraju u red. Zašto bi se nakon obrane moga golmana lopta uvijek odbijala protivniku pa i tri puta za redom dok ne zabije? Zašto? Je li to normalno?

Zašto je lakše gol zabiti između golmana i stative gdje je rupa 1 m od druge stative gdje je rupa 4m? Ja ti stanem na gol i dam ti 20 puta da mi pukeš na prvu stativu a ti meni daj samo 5 pokušaja da ti zabijem na drugu. Ja se kladim u što hoćeš da ću ja pobijediti. Ljude živciraju sranja koja se godinama protežu kroz igru, od prolaska lopte kroz tijelo igrača, stalnog odbijanja lopte protivniku u for, kick off golova pa do smiješnih intervencija golmana. O tome pričamo. Nitko nije mutav da ne zna nabiti u prvu stativu ali nećeš vjerovati mene takvi golove ne vesele. Ja rađe puknem onako kako to nogometna logika nalaže. Ok, to je moj problem ali mene to ne smeta. No uvijek ću postati neku smiješnu situaciju koja ne bi trebala biti u igri koja svake godine zaradi 2 milijarde dollara. Nije fer prema igračima koji su im donijeli te novce.

Ova igra je uvreda za zdrav razum. Meni je jasno da se netko u takvim okolnostima bolje a netko lošije snalazi. Malo treba da bi ova igra bila 100% bolja. Zašto bi igra trebala meni pomagati protiv recimo tebe? Ti si bolji i ja s tim nemam problema, natovari me. No isto tako očekujem da mi igra dopusti da i ja natovarim lika od kojeg sam 100% bolji a ne da se događaju situacije da ja pucam 20 puta po golu i zabijem 1 gol a protivnik iz jednog krumpira zabija. Jednostavno ova igra nije jednako fer prema dvojci igrača koji igraju.

13 godina
movie kaže...
Arminho kaže...

Tema je FIFA 20. U FIFA-i 20 njegov udarac nema smisla, odnosno postojale su bolje opcije, opcije s kojima su mu veće šanse da će zabiti. Meni se prvom gadi iskosa iz mrtvog kuta pucati u prvu stativu, ali ću tako zabiti gol.

Da je tema "Nogomet na igralištima", njegov udarac bi imao smisla i ja se ne bih ni javljao sa savjetima. 

Znači, moj savjet ima smisla u FIFA-i, a tema je, ako se ne varam, još uvijek FIFA. 

Je, tema je fifa i mi samo želimo da se takve debilne stvari isprave a ne da postanu pravilo. Nije realno da zabiješ gol u prvu stativu od koje golman stoji 1 metar a onda ne zabiješ na daljnju stativu gdje imaš bar 4m praznog prostora. Znači, idiot koji je radio ovu igru nema veze s realnim svijetom. Nama koji cijeli život igramo nogomet takve stvari smetaju i zato ih pokazujemo i komentiramo. Želimo da se to ispravi i da se igra koliko je to moguće približi relanosti. Svjesni smo da igra nikad neće postati 100% simulacija jer to možda niti nema smisla ali neke osnovne stvari bilo bi ok da dotjeraju u red. Zašto bi se nakon obrane moga golmana lopta uvijek odbijala protivniku pa i tri puta za redom dok ne zabije? Zašto? Je li to normalno?

Zašto je lakše gol zabiti između golmana i stative gdje je rupa 1 m od druge stative gdje je rupa 4m? Ja ti stanem na gol i dam ti 20 puta da mi pukeš na prvu stativu a ti meni daj samo 5 pokušaja da ti zabijem na drugu. Ja se kladim u što hoćeš da ću ja pobijediti. Ljude živciraju sranja koja se godinama protežu kroz igru, od prolaska lopte kroz tijelo igrača, stalnog odbijanja lopte protivniku u for, kick off golova pa do smiješnih intervencija golmana. O tome pričamo. Nitko nije mutav da ne zna nabiti u prvu stativu ali nećeš vjerovati mene takvi golove ne vesele. Ja rađe puknem onako kako to nogometna logika nalaže. Ok, to je moj problem ali mene to ne smeta. No uvijek ću postati neku smiješnu situaciju koja ne bi trebala biti u igri koja svake godine zaradi 2 milijarde dollara. Nije fer prema igračima koji su im donijeli te novce.

Ova igra je uvreda za zdrav razum. Meni je jasno da se netko u takvim okolnostima bolje a netko lošije snalazi. Malo treba da bi ova igra bila 100% bolja. Zašto bi igra trebala meni pomagati protiv recimo tebe? Ti si bolji i ja s tim nemam problema, natovari me. No isto tako očekujem da mi igra dopusti da i ja natovarim lika od kojeg sam 100% bolji a ne da se događaju situacije da ja pucam 20 puta po golu i zabijem 1 gol a protivnik iz jednog krumpira zabija. Jednostavno ova igra nije jednako fer prema dvojci igrača koji igraju.

Sve dok ovo postoji u igri, svaki uspjeh unutar igre je totalno nevazan. 

Citam post na redditu od lika koji je cijelu tekucu godinu FIFAe 20 bio G1. Ovaj vikend je dogural do E1. Kako? Zasto? Ne zna ni on... i to prizna. Ne osjeca nikakav uspjeh u tome jer ne vidi smisao toga da ga je 27 utakmica posrala savrsena konekcija, dok ostalih 99% reddita govori o tome kako im je ovo bila najgora WL od kada je FIFAe 20. To je problem. Ne konzistentnost unutar samog gameplaya. Gameplay koji omogucava takve nagle promjene unutar 12min koliko traje jedna tekma. To je nedopustivo. Pogotovo u modovima poput WL gdje bi trebao cisti skill dolaziti do izrazaja. 

O nagradama necu niti pricat. Od kad sam poceo zalazit u E3, ja nisam vidio dobar pull unutar tog nagradnog fonda. Nista. Red pickovi su bili katastrofa, TOTW Paket je bio 30k i to je to. 23 pobjede, 70%+ win rate ti donese 70k coinsa + 30k od TOTW paketa. Ako racunamo da zelis unaprijedit ekipu sa PIM Ikonama. Jedan ADP je 2m coinsa. Cisto od nagrada WLa tebi treba pola godine da dodes do njega. Da ne pricam o ikonama tipa Gullit, R9, Ronaldinho, Cruyff... kaj ne mozes niti kao loan dobit. 

Jedan, jedini red pick Kante mi je u ekipi. Od svih silnih koje sam izvukao. Jedan jedini. Igram od pocetka igre. Bio je tu i Wijnaldum al je brzo odletio. 

Pazi, razlika E3 i E2 je 30k coinsa. Nista drugo. 30k coinsa. Jel nije to smijesno? 

10 godina
neaktivan
movie kaže...
Arminho kaže...

E ja sam bas iz tog razloga ponajvise prestao da igram ovo govno od igre. Nabijem na k. i sriptu i njih i citavu EA kompaniju. Ja sam na moju srecu zavrsio sa ovim sranjem koje je trajalo 5 dugih godina i dok god bude ovakva situacija kakva je sad necu igrati ni kupovati igru i ako mislim da se to nece nikad promeniti tako da mislim da sam zavrsio sa ovim smecem zauvek.

I da se samo nadovezem i pes je sranje sto se toga tice imam tamo u myclubu omer pobeda i poraza 400-100 i dobar sam igrac rejting mi je izmedju 950 i 1000 i pobedim pro igrace koji su preko 1500 rejtinga, bas sam jednog sa 1700 odrao 4:1 da bih sutradan izgubio od lika koji ima 400 rejting i 100 pobeda i 250 poraza 

Znaci obe igre su sranje i tu nema pomoci, jedino sto je ta skripta ipak malo manje izrazena u pesu i redje se dogadja.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2020 16:28 (ruya).
9 godina
neaktivan
FIFA 20

Jel ima neko problema sa right stick switchanjem u igri, barem 1 od 3 switcha u prosjeku mi krivo switcha, nezz jel do mojih postavki, joysticka, konekcije..

0 0 hvala 0
13 godina
playertwo kaže...

Jel ima neko problema sa right stick switchanjem u igri, barem 1 od 3 switcha u prosjeku mi krivo switcha, nezz jel do mojih postavki, joysticka, konekcije..

Do igre je. Isti problem imam i ja. Dok ja prebacim na igraca kojeg hocu, vec ovaj ode daleko :D 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice